Dodaj do ulubionych

miejsce na piloty

18.06.12, 22:27
W jakim miejscu są u Was piloty. czy macie jakieś specjalne ustrojstwa na nie? Czy są wszędzie, na kanapie, stole itp. U mnie leżą gdzie popadnie a mam trzy + telefon. Jest to denerwujące, bo ciągle układam równo na stoliku...
Obserwuj wątek
    • robitussin Re: miejsce na piloty 18.06.12, 22:36
      Piloty w trybie stand-by leżą sobie równo na niższej półce stoliczka, który stoi przed kanapą służącą do byczenia się i oglądania TV. W trybie aktywnym leżą albo na kanapie, albo na oparciu kanapy, albo na brzuchu pana domu wink
      • ajaksiowa Re: miejsce na piloty 19.06.12, 12:17
        W kubeczku po serku białym-1 kg.
    • budzik11 Re: miejsce na piloty 19.06.12, 13:49
      Kiedyś leżały na dolnej półce stolika ew. na górnej półce (jeśli tv był włączony i piloty potrzebne pod ręką). Teraz mam pilota "wszystko w jednym" i leży pod ręką smile
    • johana75 Re: miejsce na piloty 19.06.12, 17:50
      U mnie maja stałe miejsce. Sama uszylam a pomysl jest ściągniety ze szwedzkiego sklepu wink
      Wyglada to tak:
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/lj/kc/mqws/VTBvlIQ3tRtbT1RL7B.jpg
      • paniiwonka1 Re: miejsce na piloty 20.06.12, 13:25
        Johana, strasznie pomysłowy ten szwedzki pomysłsmile szkoda, że u mnie w domu by nie przeszedłwink kto by wkładał te piloty w te koronki? w dodatku łóżko nieścielone bez tego boku...
        cos podobnego podobało mi się na łóżeczko na chusteczki, pieluchy , oliwki itp. dla dziecka. a potem okazało się, że nie ma kto tego wkładać w kieszonkisad
        • johana75 Re: miejsce na piloty 22.06.12, 18:08
          hehehe jak nie wkładaja tam to je chowam i wtedy musza szukać ;P
    • ivoncja Re: miejsce na piloty 19.06.12, 22:16
      Na ławie mam wiklinowy płaski koszyczek na piloty. Lądują w nim także ładowarki, listy, zegarki, długopisy i wszelkie inne drobiazgi, więc co jakiś czas trzeba robić remanent. smile
    • monika3411 Re: miejsce na piloty 20.06.12, 13:12
      Córka swoje piloty trzyma w wiklinowym koszyczku obok telewizora. Ja mam jeden, który przeważnie leży gdzie popadnie.
    • piegoosek Re: miejsce na piloty 21.06.12, 12:05
      w Ikea sa wlasnie takie kieszenie na podlokietnik fotela. mam i bardzo sobie chwale, zawsze wiadomo gdzie sa wink
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00166905/
    • kasiek-kd Re: miejsce na piloty 21.06.12, 16:46
      fabrykaform.pl/J-me_stojak_na_piloty_cozy-p11430.html
      mam taki, choc ostatnio miejsce pilotów zajmują długopisy smile
      • bajmil Re: miejsce na piloty 21.06.12, 16:58
        Ja mam taki: www.weltbild.pl/stojak-na-piloty_p7020399.html
        Ale i tak piloty są w nim tylko wtedy, gdy je osobiście tam włożę. Rodzina uznała, że stojak służy do wyjmowania z niego pilotów, ale nie do wkładania sad
        • bajmil Re: miejsce na piloty 21.06.12, 17:00
          A tu masz wiele innych pojemników: www.weltbild.pl/szukaj.html?query=piloty&filterCategory1=Dom%2C+ogr%C3%B3d%2C+technika&m=pl&productsPerPage=10&followSearch=8006&normCategory1=Dom+ogrod+technika&normQuery=piloty&format=XML&asn=true&p=1&search=1
          • zeliczka Re: miejsce na piloty 21.06.12, 22:40
            dziekuję bardzo ...pomysły świetnesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka