Dodaj do ulubionych

chlupoczące klapki

20.08.12, 12:51
Przed wyjazdem na urlop kupiłam synowi klapki. Na miejscu okazało się, że zmoczone klapki przy chodzeniu wydają taki dziwny chlupoczący odgłos, a nawet teraz w 2 dni po powrocie ma się wrażenie, że stopa w nich jest lekko wilgotna. Czy to normalne? Klapki kosztowały około 50 zł, mam paragon i zastanawiam się nad reklamację.
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: chlupoczące klapki 20.08.12, 17:59
      Nie wiem z czego dokładnie są te opisywane klapki,ale jeśli to rodzaj jakiejś miękkiej pianki to być może ,że gdzieś jest jakaś dziurka w tej piance,tam zbiera się woda i efekt jest taki jakby syn chodził po gąbce z wodą.Raz też miałam takie klapki.Ponieważ wkurzało mnie to iż przy byle zamoczeniu słychać było ten odgłos wyciskającej się pod stopą wody,więc je wywaliłam.Z tym że moje tanie były,więc za bardzo żal mi ich nie było.Możesz spróbować zareklamować te klapki,a nuż się uda.
      • ewa_2009 Re: chlupoczące klapki 20.08.12, 18:29
        Chlupoczą obydwa, więc to raczej nie problem dziury. Klapki na pewno nie są piankowe, bo są dość ciężkie, to jakaś guma (?) Firma Rider (jeśli dobrze odczytałam).
        • robitussin Re: chlupoczące klapki 20.08.12, 20:30
          ewa_2009 napisała:

> Chlupoczą obydwa, więc to raczej nie problem dziury. Klapki na pewno nie są pia
          > nkowe, bo są dość ciężkie, to jakaś guma (?) Firma Rider (jeśli dobrze odczytał
          > am).

Miałam to samo. W dodatku przy naciśnięciu klapków przez dziurki w podeszwie wylatywała śmierdząca woda uncertain
          Wywaliłam w diabły. To były klapki z dość grubą podeszwą, ale pustą w środku. Dziurki były technologiczne (bo to był odlew), w obu klapkach identyczne i przez tę dziurkę wlewała się woda, która sobie potem fajnie gniła.
          Teraz zawsze kupuję takie klapki, które są wykonane z jednej części (np. jakieś crocksopodobne) albo japonki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka