Dodaj do ulubionych

Robot kuchenny znów

07.10.12, 17:51
Moja mamusia oświadczyła mi wczoraj, że na urodziny dostanę pieniądze na okap kuchenny (uwielbiam, jak rodzice organizują mi życie). Ale ponieważ bez okapu funkcjonuję z powodzeniem ponad 3 lata, wymyśliłam sobie, że może spożytkuję "kopertę" na coś innego.

Czy za 200 zł (lub jeszcze trochę dorzucę) kupię sprzęt, który zrobi za mnie w kuchni jak najwięcej? Miksowanie, siekanie, mielenie, zarabianie ciasta... Zmywać po sobie nie musi wink Pomóżcie, proszę.
Obserwuj wątek
    • turnesolka Re: Robot kuchenny znów 07.10.12, 19:30
      Mam boscha coś w tym stylu tylko chyba starszy model i na moje potrzeby jestem zadowolona:
      www.bosch-home.pl/produkty/drobny-sprzet-kuchenny/roboty-kuchenne/MCM5510.html?source=browse
      poprzednio miałam trochę prostrzego tefala i też był w miarę OK, zmieniłam bo mi blendera brakowało a juz po zmianie bardzo doceniłam większą moc i płynną regulację prędkości.

Jak będziesz kupować to się zorientuj czy do danego modelu można w razie potrzeby dodatkowe tarcze i tym podobne akcesoria dokupić, bo jak sobie zamarzysz np. tarkowanie ziemniaków albo warzywa w słupki to można to dodać do maszyny którą już masz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka