Dodaj do ulubionych

Nowa kuchenka - jaka

06.12.12, 12:15
Od kilkunastu lat miałam kuchenkę Wrozametu (teraz Mastercook). Właśnie okazało się, że ostatecznie popsuł się termostat w piekarniku i grzeje jak szalona. Wymiana to około 20% ceny nowej, więc chyba będę musiała jeszcze przed Świętami wymienić kuchenkę. Najchętniej zrezygnowałabym z tych elektronicznych zegarów (właśnie on się zepsuł) - mało piekę ciast, jeszcze mniej innych rzeczy. Czy ktoś ma kuchenkę z manualną regulacja piekarnika i jest zadowolony?
Obserwuj wątek
    • squirk Re: Nowa kuchenka - jaka 06.12.12, 13:28
      Mam, Zanussi, model do zabudowy, stara i też będę wymieniać ale myślałam własnie o modelu z większą ilością elektroniki.
      smile
    • johana75 Re: Nowa kuchenka - jaka 08.12.12, 12:19
      Ja mam taki piekarnik:
      www.ceneo.pl/313293
      specjalnie chciałam aby nie mił elektronicznych bajerów. Ma zegar ale nastawiany ręcznie. Dużo w nim piekę (min. co tydzień chleb na zakwasie, ciasta) jestem z niego zadowolona juz od 4 lat. Moge polecic tylko nie wiem czy o zabudowę ci chodzi. Ale ogólnie nie kupuje sprzętu AGD z elektronika tam gdzie jest ona niepotrzebna...no nieraz się nie da, ale piekarnik to raczej proste urządzenie...
      • a-dlaczego Re: Nowa kuchenka - jaka 08.12.12, 12:56
        Mam Amice ma jedno pokrętło to zegar, drugie to temperatura, trzecie wybor grzania, piekarnik elektryczny, piekę dużo działa bez zarzutu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka