Dodaj do ulubionych

Kraków - nocleg - polećcie

26.03.14, 12:29
planuję wybrać się do Krakowa na 2-3 dni, możecie polecić miejsce/ przystępne ceny / gdzie można byłoby się zatrzymać na nocleg ?
Obserwuj wątek
    • anetapzn Re: Kraków - nocleg - polećcie 26.03.14, 12:54
      Do jakiej maks kwoty?
    • anetapzn Re: Kraków - nocleg - polećcie 26.03.14, 13:15
      Sprawdź Dom Turysty na Curie Skłodowskiej. Samo centrum, a z tego co kojarze niskie ceny.
      • anetapzn Re: Kraków - nocleg - polećcie 27.03.14, 10:34
        anetapzn napisała:

> Sprawdź Dom Turysty na Curie Skłodowskiej. Samo centrum, a z tego co kojarze ni
        > skie ceny.
        Ja płaciłam coś ok. 30zł. jakos tak mi świta. Trąci lekko minioną epoką ale czysto i tanio.
        • zuzka-1122 Re: Kraków - nocleg - polećcie 16.07.14, 21:56
          Mogę polecić hostel na Starowiślnej FREE całkiem fajne miejsce spałam tam wiele razy podczas zjazdów, potem znajomi pojechali na wypad do Krakowa. Ja spałam w dormie za 30zł a znajomi za trójkę zapłacili bodajże 130zł ze śniadaniem, czysto jest ale trochę głośno bo to samo centrum
    • anel_ma Re: Kraków - nocleg - polećcie 26.03.14, 14:47
      wpisz w google "hostel Kraków" - jest tam tego pełno w różnych cenach, niektóre opcja naprawdę tanie
    • grecz Re: Kraków - nocleg - polećcie 26.03.14, 15:50
      Ja spałam w Ibisie budget Bronowice, dalej od centrum Ibis Budget Stare Miasto ale dzięki temu taniej (płaciłam chyba 89 zł za 2-kę)
    • grecz Re: Kraków - nocleg - polećcie 26.03.14, 15:50
      Ja spałam w Ibisie budget Bronowice, dalej od centrum Ibis Budget Stare Miasto ale dzięki temu taniej (płaciłam chyba 89 zł za 2-kę).
    • procesor Re: Kraków - nocleg - polećcie 26.03.14, 21:49
      domy studenckie - całkiem fajne warunki a ceny chyba w porządku
      do tego np. Nawojka 10 minut spacerem od rynku - nie wydajesz kasy na dojazdy i nie tracisz czasu, spacerkiem idziesz i już
      do tego od dworca tylko 4 przystanki smile

www.hotelestudenckie.pl/index.php?cennik
      • monika451 dzięki dziewczyny za pomoc :) 27.03.14, 08:49
    • marti399 Re: Kraków - nocleg - polećcie 07.04.14, 14:39
      Myślę, że w Krakowie znajdziesz dużo miejsc godnych uwagi, z tego co wiem poziom tamtejszych baz noclegowych jest naprawdę wysoki. Nie podam Ci konkretnego miejsca ale polecam zajrzeć na stronę www.noclegopinie.pl/opinie/krakow/
      • kr_ka_11 Re: Kraków - nocleg - polećcie 08.04.14, 09:36
        temat już może być nieaktualny ale polecam Dworek Złoty Róg na Legnickiej, nie ścisłe centrum ale blisko, ładne pokoje, niezła kuchnia. Kwaterowaliśmy tam naszych przyjezdnych gości weselnych, trochę temu to było więc nie znam obecnych stawek (ale wtedy były konkurencyjne jak na ten standard).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka