Dodaj do ulubionych

worki sako

24.10.14, 14:37
to skoro z marchewką tak mi dobrze poszło, to jeszcze jeden temat, który mi żyć nie daje (szczęśliwy człowiek co do szczęścia potrzebuje tarki i wypelnionej pufy) - przeklejam z forum zakupy, bo tam mnie spuscili na drzewo (głównie dzieciatymi zakupami żyją).

(...)
Czy wasze wory tez sie tak szybko zbijają jak nasz Fatty - z 3xl szybko zrobił sie xs, dwukrotne dosypanie niewiele dało... Kupilabym nowy, a stary zostawiła jako uzupelniacz. Ale czy sa lepsze i gorsze wypełniacze? I chętnie wymienilabym tez na inne pokrycie, bo do tej ekoskory sie lepimy latem... Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • budzik11 Re: worki sako 24.10.14, 14:59
      A czym masz wypełniany - gąbeczkami czy styropianem? Ja mam pufy, wypełnione styropianem i też już ze 2x dopełnialiśmy, po ok. roku kuleczki się zbijają i trzeba dosypywać. Chyba nie ma na to rady, w pewnym momencie w końcu osiągnie masę krytyczną i juz się więcej nie da dosypać jak się zbije wink Na szczęście kulki są tanie.
      • budzik11 Re: worki sako 24.10.14, 15:00
        A co do pokrycia - widziałam u kogoś takie miękkie jakby z lycry, z jakiegoś dość cienkiego, rozciągliwego materiału.
        • gojapio Re: worki sako 24.10.14, 15:07
          i jak ta lycra? przyjemna w siedzeniu? te najtańsze firmy chyba jeszcze mają do wyboru mikrofazę, alkantarę (cokolwiek to jest) i plusz.
          • b-b1 Re: worki sako 24.10.14, 15:41
            Mam dwa około 6 lat. z Ecopuf. Uzupełniałam raz "podwójnie". Nikt nie zgłaszał problemu przyklejania się latem big_grin
          • budzik11 Re: worki sako 24.10.14, 15:58
            ja nie wiem, czy to naprawdę lycra - jakiś elastyczny materiał, czasem "gniotki" z tego są zrobione. Jest to bardzo lekkie, lżejsze od ekoskóry, miękkie, elastyczne i przewiewne. Mogłabym to jeszcze porównać do... cienkich rajstop smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka