Dodaj do ulubionych

Prezent dla 11 latki ?

02.11.14, 13:26
Co kupic? Rok temu dostala kolczyki. W tym roku pomyslalam ze moze kupic jej zestaw do robienia bizuterii? Nosi rozne branzoletki wlasnie takie koralikowe itp. ale.... czy to nie jest zbyt dziecinny prezent?
Co innego? Myslalam o zestawie kosmetykow dzieciecych,tzn cos do malowania itd,ale szczerze mowiac cgyba nie pociaga ja to bo tyle razy u nas byla i nigdy nie zauwazylam u niej nawet blyszczyka na ustach. Sama nie wiem. Doradzicie cos???
Obserwuj wątek
    • joannamichal Re: Prezent dla 11 latki ? 02.11.14, 14:34
      Moja maluje i pływa i wszystkie akcesoria związane z jej pasjami są mile widziane. Jeśli tak bardzo lubi te bransolety to te koralki to dobry pomysł. Tylko może kup jej takie bardziej profesjonale a nie te dziecinne.
      • rapunzel72 Re: Prezent dla 11 latki ? 02.11.14, 14:51
        Moja córka ma co prawda już 13 lat, ale w wieku 11 lat mniej więcej zaczęła interesować się ciuchami. Jej chrzestna przeważnie zabiera ją na zakupy i kupuje spodnie czy fajne buty albo jakąś bluzkę. Jeśli chodzi o kosmetyki, to używa tylko mydła, szamponu i dezodorantu. Ta działka to chyba koło 15 roku życia się ożywia. Biżuterii praktycznie nie nosi.
        Na pewno jedenastolatka ucieszy się z rzeczy, którą będzie mogła pochwalić się koleżankom.
        • joannamichal Re: Prezent dla 11 latki ? 02.11.14, 15:40
          O to też. Dostała ostatnio na urodziny kartę podarunkową do H&M i była bardzo zadowolona wink
    • czarnagraza Re: Prezent dla 11 latki ? 02.11.14, 19:59
      Moja córa rok starsza marzy o Paryżu i Francji. Myślę o pościeli z takim motywem. Może w tą stronę?
      • rapunzel72 Re: Prezent dla 11 latki ? 03.11.14, 06:41
        Byle motyw był ponadczasowy, bo córce kupiłam kiedyś koc i ręcznik w różu z księżniczkami Disneya, to teraz strasznie się krzywi.
    • budzik11 Re: Prezent dla 11 latki ? 03.11.14, 08:37
      Może jakaś dekupażowa komódka na biżuterię? Fajna ramka na zdjęcia? Bluzeczka czy inny ciuszek? Kilka bajeranckich mydełek ręcznie robionych? Kule musujące do kąpieli? Sportowa torebka?
    • hanti Re: Prezent dla 11 latki ? 03.11.14, 09:43
      moja jedenastolatka jest na etapie "dorosłości" i teraz w grę wchodzi jedynie ciuch i biżuteria. Syn w tym wieku był łatwiejszy w obsłudze bo chciał całe serie swoich książek.
      • cioci_a_klocia Re: Prezent dla 11 latki ? 03.11.14, 15:54
        Jesli lubi bizuterie, to dalabym polprodukty do jej robienia. Tylko takie normalne,doroslewink
        • czarodziejka000 Re: Prezent dla 11 latki ? 11.11.14, 08:56
          Hej. Zdecydowalam sie na torbe,taka na ramie,mlodziezowa. Na wyjscia w sam raz smile
          Dziekuje za podpowiedzi.
          -----------
          Dagmara ur 21 listopad 2008 g. 13.30 cc

Aniołek 6 tc [*]
          Dawid ur 4 stycznia 2011 g.4.30 sn
    • gazetowy.mail Re: Prezent dla 11 latki ? 11.11.14, 11:52
      Przede wszystkim nie traktuj 11-latki jak dziecka. Wiem ciężko to przełknąć bo "ja w jej wieku to lalkami się bawiłam" smile
      My właśnie kupiliśmy 11-latce 3 w 1 drukarka-ksero-skan.
      Był to dla niej "dorosły prezent" a nie dziecięce zabawki i ubranka jakie dostała od pozostałej części rodziny.
      Więc tak jak pisały dziewczyny powyżej jeśli już coś to w wersji profesjonalnej a nie dziecinnej a jeśli coś z motywem to ponadczasowe - nie księżniczki bo za rok to będzie obciach
      • 3-mamuska Re: Prezent dla 11 latki ? 11.11.14, 19:39
        Moja dostała karnet na jazdy konne.
        I to był chyba najlepszy prezent w jej życiu.

Moze wlasnie cos w strone hobby, kanet na basen, książki.
        Torba/ ciuchy.
        U nas ciuchy i buty do jazdy sa hitem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka