23.02.18, 14:15
Nie chodzę i korzystam z dostaw internetowych.Czy któreś z WDPD może polecić ich produkty,bo ich nie znam.
Obserwuj wątek
    • anu_anu Re: Leclerc 23.02.18, 16:22
      Kupuję w Leclerc, właśnie przez net.
      Co masz na myśli pisząc o ich produktach? Chodzi o produkty, które sprzedają jako własne?
      • maria10344 Re: Leclerc 23.02.18, 18:14
        Tak,ale kompletnie nie wiem nic o jakości ich markowych produktów.
        • anu_anu Re: Leclerc 23.02.18, 18:59
          Uświadomiłam sobie, że z tych produktów nie kupuję za wiele. Mają sporo serów pod szyldem "wiodąca marka". Są smaczne, niedrogie ale skład nie jest idealny. Kupuję je od czasu do czasu.
          Oprócz tego kupują sodę oczyszczoną i czasem bakalie.
          Innych rzeczy chyba nie kupowałam (raz kupiłam jakąś hebatę ale była absolutnie nie do użycia i ją wywaliłam).
          Natomiast zrobiłam kiedyś porównanie między różnymi sklepami internetowymi dla mojego koszyka (czyli dla tych rzeczy, które kupuję) - i Leclerc wypadł duużo lepiej niż pozostałe. Mieszkam niedaleko i zanim otwarto tam sklep internetowy robiłam tam zakupy normalne, odkąd jest możliwość kupuję praktycznie wyłącznie przez net. Jeżeli chodzi o wrocławski sklep - jest OK. Nie wciskają starawych warzyw /owoców, jak coś jest przecenione z powodu krótkiego terminu przydatności - to dzwonią - czy chcę, jak czegoś nie ma - proponują sensowne zamienniki. Pracują tam sympatyczni ludzie i łatwo sie z nimi dogadać. Jak mi się zdarzy zapomnieć czegoś i zadzwonię - to mi dołożą do zakupów, jak mi coś wypadnie i nie mogę sama odebrać - to zawsze jakiś kurier mi podrzuci! Naprawdę jest OK!
    • kaga9 Re: Leclerc 24.02.18, 01:44
      Robię tygodniowe zakupy w LeClercu, lubię go, i jest to chyba jedyny sklep, w którym nie korzystam z "ich" marki, bo to, co przetestowałam, w ogóle mi nie podeszło. Osobiście uważam, że LeClerc ma najslabsza markę własną (spośród testowanych: kiedyś Real, obecnie Auchan, Tesco, Biedronka, Lidl).
    • issa-a Re: Leclerc 26.02.18, 02:58
      często robie zakupy w L. ale nie widze tam jakichs "szczegolnych" produktów, innych, lepszych, niz w podobnych sklepach.
      Z ich marki wlasnej to polecic moge ręcznik kuchenny mega Mimosa - chyba najlepsza jakośc/ilośc do ceny (duza pojedyńcza rolka).
      Poza tym mozesz kupowac ich chusteczki higieniczne Caresse, w kartonie, choc ja ostatnio przerzucilam sie na lidlowskie, też dobre a tańsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka