mama.macieja Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 22.06.08, 12:25 to są te najtańsze poduszki z ikei? wg mnie nie nadają sie kompletnie do spania, ale jako ozdoba czemu nie. Odpowiedz Link
sylwiam_m Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 22.06.08, 22:34 JYSK ma jeszcze tańsz 3-4 złote.U mnie są ok.takie puchate i twardawe.A większe służą za poduchy "gościowe". Odpowiedz Link
lorisa Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 23.06.08, 09:16 bardzo dziękujędo jyska się wybieram..akurat w moim mieście jest..ikei nie ma,a że lubię ikeę,to wolałam się poradzić tak na marginesie jak wchodzę do sklepu z rzeczami do domu,to jestem jak w transie..hehe..lubię i tyle marta Odpowiedz Link
f.l.y Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 23.06.08, 14:07 ten trans nie tylko Ciebie łapie w takich sklepach... Odpowiedz Link
lorisa Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 23.06.08, 21:50 uspokoiłaś mnie troszkę..hehe jutro planuję wyprawę do jyska..po rzeczone poduszki..i tak myślę,czy karty nie zostawić w domu..tylko czy mi 200 złoty wystarczy na zakupy))) buziaki Odpowiedz Link
f.l.y Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 24.06.08, 13:35 lorisa, przed wypadem do Jyska obejrzyj sobie ich ofertę i będziesz wiedziała, czy iść z kartą czy nie www.jysk.pl/tilbudsaviser a tak na marginesie - w jysku są dobrej jakości, a niedrogie męskie bokserki (wiem, bo kupiłam synowi i jest hepi ) dobrze się piorą i nie rozciągają, kosztują chyba z 8zł/sz a nie po 20 i 30zł Odpowiedz Link
lorisa Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 24.06.08, 16:37 z tymi bokserkami to dobra myśl...już mam dość wydawania horrendalnych sum na slipki-nie wiem jak u Ciebie,ale mój mężczyzna bokserki chyba specjalnie niszczy..a ich ofertę to pochłaniam..nawet jadąc empekiem mam ofertę jyska na szybie;p...dzięki Odpowiedz Link
mary_lu Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 24.06.08, 09:40 Moim zdaniem te poduszki się nie nadają. Wsad jest kompletnie do niczego - ubija się w 5 minut i zostaje płaskie, pofałdowane niewiadomoco, materiał z którego wykonane są poszewki to wybitnie poscielowa satyna bawełniana - łatwo się gniecie. Odpowiedz Link
asiok1 Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 24.06.08, 10:05 ja robię tak : te 50/60 wkładam w poszewki 40/40 i efekt jest super - jeżeli chodzi o ozdobne, pod warunkiem, że poszewka jest na zamek i z mocnego materiału. Spać na tym można, ale jako jasiek słuzyć może tylko, gdyz dosyc płaskie są........ Odpowiedz Link
f.l.y Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 24.06.08, 13:31 a propos jaśków... od przeszło 20stu lat sypiam tylko na jaśkach lub wogóle bez poduszki jako nastolatka usłyszałam w tv, że spanie na większych poduchach powoduje szybsze tworzenie się zmarszczek na naszych szyjach drogie panie... może mam fizia na tym punkcie, ale coś w tym jest... Odpowiedz Link
lorisa Re: poduszki ikea-pomóżcie!!;) 24.06.08, 16:40 f.l.y wiesz ja też tak mam z jaśkami..wolę na płasko spać..hehe poduchy kupię w jyskubuzie Odpowiedz Link