agava07 04.09.08, 15:47 Jak się ich pozbyć na dłużej? Czego nie lubią? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiorekk Re: Pająki 04.09.08, 16:43 wątek już był - pojawiały się głównie opcje typu kot/pies betterware robi spraj na pająki Odpowiedz Link
agava07 Re: kasiorekk 05.09.08, 17:49 Wielkie dzięki. Wyczytałam, że odstrasza je wyciąg z kasztanowca - może możnaby go pozyskać domowym sposobem? W aptece kupić itp.? Środek ogólnie dość drogi (plus kosz przesyłki), a spryskać trzeba wszystkie kątyi zakamarki, których mam bez liku. Hmm, nie samych pająków się brzydzę, co mam już dość ich pajęczyn, które powstają z dnia na dzień (pająki widuję rzadziej niż ślady ich działalności). Odpowiedz Link
moniowiec Re: kasiorekk 05.09.08, 20:31 kiedyś usłyszałam że pająk nie imają się miejsc w których ulatnia się gaz... więc cieszyć się tylko że są bo oznacza to dobrą instalację gazową Odpowiedz Link
charm Dla czytelniczek o mocnych nerwach... 05.09.08, 20:35 Praktycznie nie mam w domu pająków - żadnych pajęczyn, itp... Sporadycznie jakiś się łazience trafi, raz na kilka tygodni... ale poza tym, to nie ma... Tylko 3... tzn 3 duże włochate ptaszniki w terrariach i innych w domu nie ma Odpowiedz Link