delicja11 18.06.09, 20:10 Jak w temacie. Mam ochotę zakupić kilka produktów. Które są warte polecenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gos85 Re: Amway - używacie? 18.06.09, 22:54 chemia gospodarcza na pewno. mam płyny do l.o.c. do kuchni i łazienki, a także płyn do kibelka taki fioletowy. i uzywam proszków do prania również dziecięcego są super bo bardzo wydajne. aha. oliwa i ocet balsamiczny kupuje tylko w Amwayu tylko ja mam swoje konto i zamawiam prosto do domu i ma 30%taniej niż od kogoś. Odpowiedz Link
joanka-r Re: Amway - używacie? 19.06.09, 08:06 Jaswego czasu kupowalam plyn do naczyć, on faktycznie był do wszystkiego, super myło się nim okna. Mam też nożyczki kuchenne, którymi tnie sie kurczaka, zieleninę, co tylko chcesz. Takie duze wita.C zamawiałam dla swpich dzieci czasami. Odpowiedz Link
clakier Re: Amway - używacie? 19.06.09, 08:39 ja kiedyś miałam sąsiadkę co sprzedawała i wtedy namiętnie ich pasty do zębów używałam teraz nie mam gdzie kupować - z allegro jak się z wysyłką policzy to się średnio opłaca.... Odpowiedz Link
skory1 Re: Amway - używacie? 25.06.09, 13:22 clakier napisała: > Legionowo, koło Warszawy Mogę ci podać kontakt na terenie Warszawy, od kogo możesz kupować. Odpowiedz Link
clakier Re: Amway - używacie? 25.06.09, 18:35 bardzo chętnie - poproszę informacje na gazetową pocztę Odpowiedz Link
delicja11 Re: Amway - używacie? 19.06.09, 12:12 Dziękuję ślicznie za opinie. Wypatrzyłam Amway na allegro , bo koleżanka bardzo chwaliła sobie kremy do twarzy . Zainteresowała mnie też pasta do zębów (czy wybiela?) Płyn LOC do wszystkiego Płyn do prania i inne rzeczy. Odpowiedz Link
clakier Re: Amway - używacie? 21.06.09, 13:06 pasta rewelacyjnie chroni przed kamieniem nazębnym a jak się juz kamień posiada to ona hm... usuwa go - po jakimś czasie używania ten kamień z zębów zaczyna się wykruszać Odpowiedz Link
papuzka_gda Re: Amway - używacie? 19.06.09, 15:15 zel do czyszczenia piekarnikow kiedys LOC nablyszczacz/polerka do karoserii samochodowej Odpowiedz Link
skory1 Re: Amway - używacie? 25.06.09, 13:19 kasiak37 napisała: > nie,dla zasady. Jakiej? Odpowiedz Link
madzioreck Re: Amway - używacie? 21.06.09, 11:50 Tak - L.O.C., to chyba ich najbardziej uniwersalny płyn. Zakochałam się w nim, jak sobie białą bluzkę w pracy upaprałam tłustym czarnym tuszem do stempla metalowego. Ani Ace nie ruszyło, ani domestos, nawet vanish nie ruszył cholerstwa. A tym zeszło w 3 minuty. Tyle że to dość drogie, dlatego trzymam na jakieś naprawdę upierdliwe zabrudzenia. Odpowiedz Link
gos85 Re: Amway - używacie? 21.06.09, 23:13 loc jest super skoncentrowane wiec jego cena jest w gruncie rzeczy niska Odpowiedz Link
skory1 Re: Amway - używacie? 25.06.09, 13:17 delicja11 napisała: > Jak w temacie. Mam ochotę zakupić kilka produktów. Które są warte > polecenia? Polecam PURSUE zwłaszcza dla alergików mających problemy z silnymi chemicznymi zapachami różnych środków kupowanych w marketach. Odpowiedz Link
greta118 Re: Amway - używacie? 25.06.09, 18:44 tak jak kasiak37 - nie, dla zasady jakiej? sekciarstwa i nabijania ludzi w butelkę w ramach protestu olewam ich Odpowiedz Link
araceli Re: Amway - używacie? 25.06.09, 19:40 greta118 napisała: > tak jak kasiak37 - nie, dla zasady > jakiej? sekciarstwa i nabijania ludzi w butelkę > w ramach protestu olewam ich Ofiara nagonki i uprzedzeń Odpowiedz Link
skory1 Re: Amway - używacie? 26.06.09, 19:18 greta118 napisała: > sekciarstwa Według ciebie. > i nabijania ludzi w butelkę Niby w jaki sposób? Odpowiedz Link
delicja11 Re: Amway - używacie? 26.06.09, 15:17 O co chodzi z tymi uprzedzeniami? Możecie jaśniej? To może i ja się uprzedze Odpowiedz Link
listekklonu Re: Amway - używacie? 26.06.09, 15:39 O to, że dystrybutorom wmawa się, że Amway jest najcudowniejszą firmą na świecie, że z tych sprzedawców władze firmy chcą zrobić jedną, wielką, szczęśliwą rodzinę. Metody rzeczywiście trochę sekciarskie, ale z drugiej strony pokażcie mi korporację, która nie używa takich metod... Odpowiedz Link
araceli Re: Amway - używacie? 26.06.09, 15:46 listekklonu napisała: > O to, że dystrybutorom wmawa się, że Amway jest najcudowniejszą firmą > na świecie, że z tych sprzedawców władze firmy chcą zrobić jedną, > wielką, szczęśliwą rodzinę. Metody rzeczywiście trochę sekciarskie, > ale z drugiej strony pokażcie mi korporację, która nie używa takich > metod... Moi rodzice bawili się w Amwaya jak wchodził ma polski rynek w latach 90-tych, więc miałam okazję poobserwować jak to wygląda. Rzeczywiście - na tamte czasy szok kulturowy A tak naprawdę to po prostu sieć sprzedaży ze specyficzną, amerykańską 'rodzinną' kulturą korporacyjną. A w Polsce wszystko co opiera się na szeroko rozumianych 'wartościach rodzinnych' a nie jest związane z KK to sekta Rodzicom na tym sobie dorabiali, potem znudziło się i przestali. Nikt ich do niczego nie zmuszał, nie trzymał, nie zostali 'nabici w balona' - wszystko czego nie sprzedali mogli zwrócić nawet z tego co pamiętam po paru miesiącach. Dlatego naprawdę nie rozumiałam całego tego szumu, który rozpętał się wokół 'sekciarskiej działalności Amwaya' Moim zdaniem niestety zadziałała typowa mentalność 'polskiego piekiełka' - jak komuś się udało to trzeba go zniszczyć Odpowiedz Link
skory1 Re: Amway - używacie? 26.06.09, 19:22 araceli napisała: > Moim zdaniem niestety zadziałała typowa mentalność > 'polskiego piekiełka' - jak komuś się udało to trzeba go zniszczyć Jestem takiego samego zdania. Odpowiedz Link
skory1 Re: Amway - używacie? 26.06.09, 19:21 listekklonu napisała: > O to, że dystrybutorom wmawa się, że Amway jest najcudowniejszą firmą > na świecie, ??? Niby kto? > że z tych sprzedawców władze firmy chcą zrobić jedną, > wielką, szczęśliwą rodzinę. Sama to wymyśliłaś? > Metody rzeczywiście trochę sekciarskie, Według kogo? Odpowiedz Link
gos85 Re: Amway - używacie? 27.06.09, 00:57 oj dajcie spokoj z tymi przekrzykiwaniami.. rozmawiamy o produktach a te są bardzo dobre i kropka. jak ktos nie chce kupowac dla zasady to jego wybór- jego strata(gretka nie obraz sie). a jak ktos szuka dystrybutora produktow to tez mam kontakt(allegro nie jest droga sprzedazy popierana przez amway-to ma byc sprzedaz bezposrednia...) a to jak dzialal amway w latach 90 a to jak działa teraz to bardzo bardzo długa droga. Odpowiedz Link
greta118 Re: Amway - używacie? 27.06.09, 09:50 Spoko, Gos . Znasz mnie i wiesz że jeśli mam inne zdanie, to nikogo na siłę do niego nie przekonuję. I vice versa. Grunt to szacunek do własnych poglądów. Buźka dla Szy Odpowiedz Link
oregano1 Re: Amway - używacie? 28.06.09, 00:33 Przed laty kupiłam srodek wybielajacy,super do bawełny,ale przesadziłam i pomyslałam,że nowiutki biustonosz po jednorazowym użyciu ,bedzie super bialutki(jak dla mnie "szarpnęlam"się na jego zakup-"Triumph"-wtedy to zakup tego staniczka to była moja m-czna pensja)jak użyłam tego wybielacza-szok- mój staniczek zżółk!!!-od tamtej pory jak słyszę nazwę Amway-dostaję telepatki. Odpowiedz Link