Gość: OLEK IP: *.ustronie-morskie.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 10:14 NIE MA ROZWIĄZANIA TEGO DRAMATU. TRZEBA SIĘ ZAAKCEPTOWAĆ STALE ROSNĄCĄ LICZBĘ OFIAR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLEK Palestynka zabiła czterech Izraelczyków IP: *.ustronie-morskie.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 10:15 NIE MA ROZWIĄZANIA TEGO DRAMATU. TRZEBA ZAAKCEPTOWAĆ STALE ROSNĄCĄ LICZBĘ OFIAR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny A CO SIE DZIEJE Z GABRYCHA ??? IP: 216.223.52.* 14.01.04, 15:47 czy tez sie gdzies wysadzila? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 A moze zmienila nik, np na Jezusa Chrystusa :-) 14.01.04, 19:57 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): czy wiesz ze to kobieta? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 A może ma dość rozmów z parchami, jak ty... IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 15.01.04, 12:07 Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Chyba nie. Bo imię jego czterdzieści i cztery! :-P 15.01.04, 17:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: My tak samo .... IP: 195.85.227.* 14.01.04, 10:38 Nasi z AK też tak walczyli o wolność. Chyba nie istnieje jednak niesiłowe rozwiązywanie takich problemów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pc Re: My tak samo .... IP: *.bb.online.no 14.01.04, 15:57 w zyciu nie slyszalem bardziej idiotycznego porownania. Jak mi sie zdaje to Izraelczycy sa u siebie, natomiast tzw Palestynczycy, to ludnosc pochodzenia arabskiego, ktora rosci sobie prawo do nie swojej ziemi. Analogia do Polski jest zupelnie nie namiejscu. Wrecz nalezaloby porownac Izrael do Polski. Polska byla pod rozbiorami i odzyskala swoja niepodleglosc. Rozbiory Izraela trwaly cale wieki, moze dlatego tak wielu ludziom trudno zrozumiec chec Zydow do odzyskania swojego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: My tak samo .... IP: *.chello.pl 14.01.04, 17:27 Bardziej idiotecznej niz twoja odpowiedz jeszcze nie czytalem. Radze dobrze czytac historie, zamin zajmiesz sie udzielaniem rad. Nie znasz historii? To czytaj Nowy Testement bys wiedzial, ze tzw izraelczyscy najechali Palestyne, ktora byla zamieszkana przez ludy Kananyjskie, ktorych potomkowie to dzisiejszy Paletynczycy. Poza tym skoro taki jestes Patriota, to czemu nie chcesz odzyskac Lwowa ktory nie 2 tysiacy lat temu zebrano Polsce ale kilkadziesiat lat temu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pc Re: My tak samo .... IP: *.bb.online.no 14.01.04, 19:34 szkoda slow, Nowy Testament traktuje o najezdzie Izraelitow na Palestyne. Czlowieku skad Tys sie wzial? Czy artykul jest o Lwowie? Palestynczycy potomkowie ludow kananejskich?! Chcesz mnie pouczyc historii? Nie osmieszaj sie.... Twoj przesaczony antysemityzmem mozg, nie jest zdolny do myslenia i pojmowania prostych faktow. Smutne, ze ktos taki podpisuje sie "Polak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: My tak samo .... IP: *.telia.com 15.01.04, 09:21 > tzw izraelczyscy najechali Palestyne, > ktora byla zamieszkana przez ludy Kananyjskie, ktorych potomkowie to dzisiejszy Paletynczycy. Cytuje haslo Palestine, (en.wikipedia.org/wiki/Palestine): The name "Palestine" is used in the Bible (Pleshet in Hebrew), to denote the coastal region inhabited by the Philistines. Usage of the term, usually in the form "Syria Palestina", to denote the inland areas as well was common among Greek writers as early as Herodotus. Josephus, however, apparently intended by the name only the land of the Phillistines. The Philistines (meaning "invaders" in Hebrew) were an invading people of obscure origin who were finally subjugated by David and later assimilated into the Jewish people. As noted above, the Romans changed the region's name from "Judea" to "Palestina" in the Second century. A wiec zrodlem slowa "Palestynczyk" jest "najezdzca". Dobrze to przypominac takim historykom i znawcom Biblii jak t.zw. "Polak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Miala tylko 21 lat , pochodzila z Gazy IP: *.dialup.sprint-canada.net 14.01.04, 11:33 Czyli tam ,gdzie zginela. Miala tyle samo lat co moja corka . Jak myslicie , jakie warunki zyciowe zmuszaja mloda piekna dziewczyne do takiej desperacji .Zydzi breda mowic ,ze czeka na nia w niebie 71 dziewic . Podaje za wloskim dziennikiem www.repubblica.it Gerusalemme, 10:15 MO, aveva 21 anni attentatrice suicida di Erez L'attentatrice suicida che si è fatta esplodere questa mattina al valico di Erez, nella striscia di Gaza, aveva 21 anni e proveniva dalla stessa striscia. Lo ha annunciato una telefonata con la quale due delle principali organizzazioni radicali palestinesi, le Brigate dei martiri di Al Aqsa e Hamas, hanno rivendicato l'attentato, nel quale sono morte cinque persone. (red) Le altre news... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Miala tylko 21 lat , pochodzila z Gazy IP: 213.8.64.* 14.01.04, 11:47 My im dajemy prace, do nas przechodza do szpitala i do specjalistow, a dlaczego nie do Egiptu? Taka sama droga. To juz jest autonomiczna jednostka panstwowa. Potem, krzycza, ze nawet mlode dziewczyny sa kontrolowane. A jak sprawdzic zawinieta od stop do glow kobiete, czy to wogle kobieta? A tak nawiase mowiac, nie wierze, ze to biedne dziewcze samo od siebie sie wysadzilo. One zostaja do tego brutalnie zmuszane. Czesto gwalcone, lub pod grozba zabicia dla honoru rodziny. To biedne kobiety. Dlaczego wlasnie tym nie zajma sie obroncy praw czlowieka. Wejdzcie do Gazy i zobaczcie co sie tam dzieje w zakresie praw czlowieka!!! Szkoda mi tych chlopcow, ale tez zal mi tej mlodej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
john.galt k...rwa jaka! 14.01.04, 15:38 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > My im dajemy prace, do nas przechodza do szpitala i do specjalistow, a > dlaczego nie do Egiptu? Taka sama droga. To juz jest autonomiczna jednostka > panstwowa. Potem, krzycza, ze nawet mlode dziewczyny sa kontrolowane. A jak > sprawdzic zawinieta od stop do glow kobiete, czy to wogle kobieta? Zaczynamy sie powtarzac jak mirmil. Ile razy mamy zadawac te same pytania dopoki oczywista odpowiedz nie dotrze do Szarona? Czy Palestynczycy chca miec niezalezne panstwo a pracy szukac we wrogim panstwie Izrael? Dlaczego Egipt nie wpuszcza choloty z Gazy (tak choloty! Mozecie mnie nazwac rasista.) do pracy? Dlaczego Jordania nie wpuszcza potecjalnych terrorystow z tzw Zachodniego Brzegu? Czy trzeba zbiorowej glupoty zydowskiej zeby nieustannie narazac wlasnych obywateli wpuszczajac wrogow na wlasne lono? > A tak nawiase mowiac, nie wierze, ze to biedne dziewcze samo od siebie sie > wysadzilo. One zostaja do tego brutalnie zmuszane. Czesto gwalcone, lub pod > grozba zabicia dla honoru rodziny. To biedne kobiety. Dlaczego wlasnie tym > nie zajma sie obroncy praw czlowieka. Wejdzcie do Gazy i zobaczcie co sie > tam dzieje w zakresie praw czlowieka!!! > Szkoda mi tych chlopcow, ale tez zal mi tej mlodej dziewczyny. Nie bardzo dziele z Toba poglady na ta dziewczyne. Miala niby 21 lat i trzy i pol letnia corke. Policz Tomku w jakim wieku zaczela rozmnazac terroystow. Czy ja tam zgwalcili, czy jej za mlodu wycieli lechtaczke, czy grozili ze zabija rodzine mozemy tylko spekulowac. Pewne jest natomiast to ze ta kurwa zdecydowala zabic niewinnych ludzi. W koncowym podliczeniu, jestesmy wszyscy odpowiedzialni za wlasne postepki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Re: k...rwa jaka! IP: *.chello.pl 14.01.04, 17:42 Po pierwsze: Nie kurwa, chyba ze mowisz o wlasnej matce Podrugie: czy pozwoliliscie wjesc sprzet medyczny czy wyposazenia szpitalne na tereny Palestyny? po trzecie, czy powoliliscie na rozpoczecie inwestycje tak by ci "terrorysci" nie atakowali biednych i pokojowo nastawionych zlonierzy armii izraelskiej? po czwarte: keidy zrozumiecie ze okupacja i sharon doprowadza was do zaglady ostatycznej?????????????????????? Pomysl za nim napiszesz. P.S. Jestem na prawde Palestynskim Zydem i nie uzanje waszego szalenstwa ani panstwa. Jestem SAMARYTANINEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: k...rwa jaka! IP: 5.3.1R* / 213.8.185.* 14.01.04, 18:21 Ty Nowy, a co to takiego palestynski Zyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Re: k...rwa jaka! IP: *.chello.pl 15.01.04, 17:00 Palestynczyk, ktorego rodzina mieszka od 3000 lat w Palestynie, nasza wiara to jodaizm, ale nie w wydaniu syjonistycznym. Uwazamy sie za Palestynczykow, nie uznajemy Izraela. Syjonityczne Rzad israela rownie zle traktuje nas jak wszystkich Palestynczykow i wiekszosci Safardynow. Jestesmy Zydami obywatelami Palestyny duzo nas bierze czynny udzial w walce narodowo-wyzwolinczej. Niech Zyje Palestyna Odpowiedz Link Zgłoś
john.galt Re: k...rwa jaka! 14.01.04, 19:04 Gość portalu: Samarytanin napisał(a): > Po pierwsze: Nie kurwa, jak sie pierdoli w wieku 17-u lat i niema meza - to wedlug mnie kurwa. ALe rozumiem ze Samarytanie w Polsce maja inne poglady na seks. Wasza sprawa. > Podrugie: czy pozwoliliscie wjesc sprzet medyczny > czy wyposazenia szpitalne na > tereny Palestyny? nie rozumiem co znaczy "wjesc sprzet medyczny" Niech sobie robia ze sprzetem medycznym co chca. wwozic do siebie moga co chca. Wywozic do Izraela - tylko po sprawdzeniu. Bo przemycaja w karetkach pogotowia bomby i materialy wybuchowe. Czy kazdy Samarytanin to cwok? Mialem wrazenie ze z wyjatkiem dwoch wsi w Izraelu, Samarytanie juz dawno wymarli. A w tych wsiach wszyscy juz sa od dawna z soba spokrewnieni. No i odbija sie to na umyslowym niedorozwinieciu u dzieci... Ze w Polsce sa Samarytani to dla mnie rewelacja. Ale wiele rzeczy w ten sposob teraz mozna wytlumaczyc (np przecietny poziom umyslowy Polakow) > po trzecie, czy powoliliscie na rozpoczecie inwestycje Znowu nie rozumiem co mielismy "powolic". Moga sobie inwestowac co i gdzie chca. Arafat sobie zainwestowal ponad bilion dolarow we Francji. Wiec o co Ci chodzi? > tak by ci "terrorysci" > nie atakowali biednych i pokojowo nastawionych zlonierzy armii izraelskiej? co ma jedno do drugiego? "zlonierze" armii izraelskiej sprawdzajacy czy to nie terrorysci przebrani za szukajacych pracy zebrakow probuja sie przedostac do Izraela. Niech sobie szukaja pracy w Egipcie! bedzie mniej problemow (w Izraelu - w Egipcie oczywiscie problemow bedzie wiecej) > po czwarte: keidy zrozumiecie ze okupacja i sharon doprowadza was do zaglady > ostatycznej?????????????????????? Ja to dawno rozumiem. dlatego proponuje skonczyc z arabska okupacja Izraela i wysiedlic ich wszytkich na ojczyzne do Jordanii. A tych ktorzy imigrowali przed wojna (jak np Arafat) z Egiptu - do Egiptu. > Pomysl za nim napiszesz. O czym? > P.S. Jestem na prawde Palestynskim Zydem i nie uzanje waszego szalenstwa ani > panstwa. Jestem SAMARYTANINEM Wiec dlaczego masz polski adres? Co znaczy Zyd palestynski? Sabra? Wiec moja zona jest Sabra, ja nie. Co z tego? co to znaczy "nasze szalenstwo" nasze szalenstwo polega na tym ze wpuszczamy terrorystow do naszego kraju. Ze nie dajemy in w morde. Ja uwazam ze jak im raz porzadnie w dupe dac (bo procz sily oni widocznie niczego nie rozumieja) do zrozumieja ze maja wiecej do stracenia od terroru niz zyskania. Ale to moja prywatna glupia opinia. Wiec mozesz ja (podobnie jak to robi zdrajca Szaron) ignorowac. 130 tysiecy zebralo sie nas w Tel Awiwie dac Szaronowi znac co o nim myslimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Re: k...rwa jaka! IP: *.chello.pl 15.01.04, 16:55 Widzialem ze jestes gnoj i nie warto z Toba rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.W. Arabski bekarcie... IP: *.228.142.223.ip.tele2adsl.dk 15.01.04, 07:36 Na takich jak ty tez przyjdzie kolej, brudasie. A ARABSKIE KURESTWO PREDZEJ CZY POZNIEJ BEDZIE SZLAG TRAFI TAK JAK ICH MORALNYCH (ty!)i finasowych sponsorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozwiazanie Re: Miala tylko 21 lat , pochodzila z Gazy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.01.04, 11:54 Atomem,ta zaraze muzulmanska.Izrael stawia juz mur,chyba wtedy nie przenikna te promienie.Allah,bog wojny,jak sie go nie wytepi to nigdy niebedzie pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Jakie dziewice? IP: *.telia.com 14.01.04, 12:03 > czeka na nia w niebie 71 dziewic . Jakich dziewic. To jest bledne tlumaczenie. Jezykoznawcy uwazaja ze wyraz uzywany w oryginalnym tekscie oznacza winogrona o ksztalcie perel - symbol niebianskiej rozkoszy. Bardzo nieprzyjemna niespodzianka dla wiekszosci mordercow, no ale nie dla tej bandytki. > Jak myslicie , jakie warunki zyciowe zmuszaja mloda piekna dziewczyne do takiej desperacji. Oj Krzysiu Krzysiu, co to znaczy "warunki zyciowe zmuszaja"? Jakie warunki zyciowe moga kogos ZMUSIC do mordowania i slepej nienawisci. Moja Matka miala w czasie wojny nieco trudniejsze warunki zyciowe - tak, przyjacielu, jestem Zydem, wierz mi ze nie ma porownania. Tlumaczyla mi po wojnie ze oczywiscie nie mozna nienawidzic Niemcow. A mamusia temu 21-letniemu potworowi nic nie tlumaczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Jakie dziewice? IP: *.206.39-62.rev.gaoland.net 14.01.04, 12:16 W Tybecie tez warunki zyciowe nie najlepsze, a jakos nie slychac o mnichach wysadzajacych sie z rozpaczy wsrod Chinczykow. Po co negocjowac, kiedy mozna sie wysadzac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Jakie dziewice? IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 14.01.04, 12:47 Amen AS. Ciekawe że nikogo nie interesuje ila lat mieli ci żołnierze co zginęli. 18? 19? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Mierz sily na ZAMIARY !!! :))) IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 14.01.04, 16:41 Gość portalu: AS napisał(a): > W Tybecie tez warunki zyciowe nie najlepsze, a jakos nie slychac o mnichach > wysadzajacych sie z rozpaczy wsrod Chinczykow. > Po co negocjowac, kiedy mozna sie wysadzac ? >>>>>>Nie maja szans tybetanczycy wysadzic ponad miliardowego narodu okupantow chinskich.Inaczej sie ma sprawa z PALESTYNCZYKAMI, ktorych czesc doprowadzona do rozpaczy,weszla na droge samobojczych zamachow w celu odzyskania skradzionych ziem palestynskich przez ISRAEL.W niedalekiej przeszlosci, ZYDZI rowniez zamachami terrorystycznymi WYMUSZALI na BRYTJCZYKACH decyzje co do powstania panstwa ISRAEL.No coz, jak mowi przyslowie:"kto czym wojuje od tego ginie" IRGUN,LEHI,KAHANE, zydowskie organizacje TERRORYSTYCZNE, typu palestynskiego HAMAS ! Irgun actions: · July 22, 1946 - Irgun bombs King David Hotel in Jerusalem, headquarters of the British civil and military administration, killing 91 people (17 Jewish) (Source: [1]) · October 31, 1946 - Irgun bombs British Embassy in Rome, Italy. (Source: [2]). · September 29, 1947 - Irgun bombs police station in Haifa, Palestine, killing four British and four Arab policemen, and two Arab civilians. (Source: [3]). · December 29, 1947 - Irgun throws grenades into cafe in Jerusalem, Palestine, killing 11 Arabs and 2 British policemen. (Source: [4]). · LEHI actions: · November 6, 1944 - Lehi assassinates Lord Moyne, a British government representative blamed for the White Paper immigration policy, in Cairo. The two assassins were captured, sentenced to death, and executed. · April 9, 1948 - Lehi and Irgun attacks Deir Yassin (see Deir Yassin massacre). · September 17, 1948, Lehi assassinated the UN mediator Count Folke Bernadotte. Bernadotte's insistence on the right of the Palestinian refugees to return to their homes was the cause for his murder. The assassination was directed by Yehoshua Zetler and carried out by a four-man team led by Meshulam Markover. The fatal shots were fired by Yehoshua Cohen. Lehi leaders Nathan Yellin-Mor and Matitiahu Schmulevitz were arrested two months after the murder. Most of the suspects involved were released immediately and all of them were granted general amnesty on the 14th of February, 1949. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Mierz sily na ZAMIARY !!! Właśnie IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 14.01.04, 17:14 Misiu nie piździj tak głupio. Skoro ci twoi pojebani arabowie są Gość portalu: BUSH BUSZOWSKI napisał(a): >doprowadzona do rozpaczy to tak samo byli Żydzi - ale szaśćdziesiąt lat temu. I nikt nie zaprzecza że tego nie było debilku. Wprzciwieństwei do polaczków my pamiętamy o tym co złe. Alle wy polaczki nie pamiętacie o waszej terrorystycznej akcji Wisła i tysiącach zabitych Ukraińców Łemków i Niemców. Więc się odpieprz durniu od historii bo i twój naród kryształowy nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezun Re: Mierz sily na ZAMIARY !!! Właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 17:46 Tolerancja wygryzła ci mózg i podskakujesz jak wsza na grzebieniu, więcej pokory wobec faktów fałszerzu..... Polaczkowie swoją historię znają na twoje nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Mierz sily na ZAMIARY !!! Właśnie IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 14.01.04, 18:58 Gość portalu: Oozie napisał(a): > Misiu nie piździj tak głupio. > > Skoro ci twoi pojebani arabowie są > Gość portalu: BUSH BUSZOWSKI napisał(a): > >doprowadzona do rozpaczy > > to tak samo byli Żydzi - ale szaśćdziesiąt lat temu. > I nikt nie zaprzecza że tego nie było debilku. > Wprzciwieństwei do polaczków my pamiętamy o tym co złe. > Alle wy polaczki nie pamiętacie o waszej terrorystycznej akcji Wisła i > tysiącach zabitych Ukraińców Łemków i Niemców. > Więc się odpieprz durniu od historii bo i twój naród kryształowy nie jest. >>>>MISIU, Misiaczku skup sie na temacie,nie moge skakac jak "wsza u pejsiatego",z tematu Palestyna-IZRAEL do tematu akcja WISLA w Polsce !! KAZDY kto decyduje sie ukrasc czyjas ziemie,majac za AKT WLASNOSCI tej ziemi,TORE i TALMUD, musi liczyc sie z KONSEKWENCJAMI typu, ze okradziony moze zaczac stosowac przemoc i akty typu terrorystycznego !!!Akurat ten przypadek nie ma cech aktu terrorystycznego, gdyz skierowany byl przeciwko ZOLNIERZOM , jak to ktos juz zauwazyl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Jakie dziewice? IP: 5.3.1R4D* / *.bmwgroup.com 14.01.04, 12:31 Jakich dziewic. To jest bledne tlumaczenie. Jezykoznawcy uwazaja ze wyraz uzywany w oryginalnym tekscie oznacza winogrona o ksztalcie perel - symbol niebianskiej rozkoszy. Bardzo nieprzyjemna niespodzianka dla wiekszosci mordercow, no ale nie dla tej bandytki. a moze byla lesba i jednak bedzie to zawod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat To fanatyzm. Jej rodzice maja przedsiębiorstwo, IP: *.chello.pl 14.01.04, 22:25 które handluje autami, sprzedają je Izraelczykom i z tego całkiem nieźle żyją. Ona wyszła za mąż za faceta, który związał się z Hamasem i ją nawracał. Zostawiła dwoje dzieci. To chyba przeszła istne pranie mózgu albo wolała śmierć od swojego małżeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: To fanatyzm. Jej rodzice maja przedsiębiorstw IP: *.adsl.actcom.co.il 14.01.04, 22:35 nu, trzeba powiedziec, ze miala kochajacego meza, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Dziwne , gdzie jest kommentarz Tyfusa lapiducha... IP: *.fastres.net 14.01.04, 12:20 czyzby on sie zawiodl i juz liczyl z conajmniej 50 ofiarami w jakiejs kawiarni w Tel_Avirze. Jedyne rozwiazanie Mur i zadne kontaty miedzy, a ci Araby co mieszkaja w Israelu beda sie mogli przeprowadzic do porzuconych osiedli Israeliskich w Cisjordanii... Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Dziwne , gdzie jest kommentarz Tyfusa lapiduc 14.01.04, 19:02 Gość portalu: jarek napisał(a): > czyzby on sie zawiodl i juz liczyl z conajmniej 50 ofiarami w jakiejs kawiarni > w > Tel_Avirze. > Jedyne rozwiazanie Mur i zadne kontaty miedzy, a ci Araby co mieszkaja w Israel > u > beda sie mogli przeprowadzic do porzuconych osiedli Israeliskich w Cisjordanii. > .. >Jak skonczycie budowac MUR , to pozostanie juz tylko wybudowac KOMIN ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dziwne , gdzie jest kommentarz Tyfusa lapiduc IP: *.fastres.net 14.01.04, 20:44 Po murze sie buduje dom, a w domu komin, jeszcze daleka droga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sefswef Co za tytuł, brzmi jakby ich zadusiła. IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 14.01.04, 12:47 Zamin przeczytałem, miałem skojarzenia z klasztorem Shaolin Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Palestynka zabiła czterech Izraelczyków 14.01.04, 12:56 dzisaj bedzie mniej arabow bo IDF poszle ich Do Allah szatana teraz ta baba zkim bedzie mniala niebna orgie z blondynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kugel A ten debjl znowu coś bełkocze IP: 62.181.161.* 14.01.04, 13:33 w jakimś judeoslangu. Odpowiedz Link Zgłoś
john.galt no to ja Ci wytlumacze mniej delikatnie 14.01.04, 15:40 Gość portalu: Kugel napisał(a): > w jakimś judeoslangu. Chlopcom obiecuja 70 dziewic. Kobietom, ze im lechtaczka odrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re:A JAHVE obiecuje, ze ci napletek odrosnie? :) IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 14.01.04, 16:48 john.galt napisał: > Gość portalu: Kugel napisał(a): > > > w jakimś judeoslangu. > > Chlopcom obiecuja 70 dziewic. > Kobietom, ze im lechtaczka odrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.h.chrystus Re:A JAHVE obiecuje, ze ci napletek odrosnie? : 14.01.04, 16:52 1. Bluznisz 2. Glupszego porownania nie mogles znalezc? 3. Nie uzywamy slowa JAHVE. Nawet nie kojarzy nam sie z Bogiem! (to w ramach edukacji (yeah, I know. Alas, 'tis impossible to educate uneducable...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re:A JAHVE obiecuje, ze ci napletek odrosnie? : IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 14.01.04, 17:09 jezus.h.chrystus napisała: > 1. Bluznisz > 2. Glupszego porownania nie mogles znalezc? > 3. Nie uzywamy slowa JAHVE. Nawet nie kojarzy nam sie z Bogiem! (to w ramach > edukacji (yeah, I know. Alas, 'tis impossible to educate uneducable...) no to ja Ci wytlumacze mniej delikatnie Autor: john.galt@poczta.gazeta.pl Data: 14.01.2004 15:40 -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Kugel napisał(a): > w jakimś judeoslangu. Chlopcom obiecuja 70 dziewic. Kobietom, ze im lechtaczka odrosnie. >>>>Czemu nie zareagowales na brednie wypisywane przez tego IMBECYLA? >>>To ty bluznisz uzywajac takiego NICKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re:A JAHVE obiecuje, ze ci napletek odrosnie? : IP: *.fastres.net 14.01.04, 20:46 A razem z lechtaczka wsadza im automatyczna dziewiczna blone...sie odnawia jak ogon u jaszczurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Palestynka zabiła czterech Izraelczyków IP: *.g-net.pl 14.01.04, 15:18 dlatego to zrobiła że nienawidzi ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Palestynka zabiła czterech Izraelczyków 14.01.04, 16:40 Gość portalu: real napisał(a): > dlatego to zrobiła że nienawidzi ludzi a moze arabka nie dostala hu.. i unich w raju narescie dostanie od blondynow? Ja wiem ze jej rodzice napewno beda dzisaj na ulicy spali bo niebeda mnieli dach pod glowa ! .)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil WYBORCZA ZAPOMNIALA DODAC, ZE OFIARY TO ZOLNIERZE! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 14.01.04, 17:40 czy jest to cos waznego czy tylko jeszcze jeden szczegolik? no zobaczmy: wg naszych przeszaronownych gosci z izraela akcje armii izraela sa usprawiedliwione, bo celem ich jest osoba podejrzana (sic!) o terroryzm. argumentuja, ze jest to zolnierz i ze taka akcja izraela jest wlasciwa, niewazne przy tym jest, ile bedzie tez ofiar cywilnych. liczy sie cel - zolnierz. w tym kontekscie bardzo wazne jest, ze celem i ofiarami tego zamachu sa zolnierze, bo to naturalnie powinno zamknac usta tym wlasnie szaronowcom, chyba ze przyjmiemy stosowanie podwojnych standartow, etc. nie wazne dla nich logicznie jest, czy wsrod rannych sa cywile - liczy sie cel czyli zolnierz. tak to powinno wygladac z punktu widzenia szaronowca - celem byli zolnierze, wiec zamach jest jak najbardziej usprawiedliwiony i nie ma sie na co skarzyc. jak wyglada ta sama sprawa z punktu widzenia zwyklego czlowieka, ktory sprzeciwia sie terroryzmowi tak zydowskiemu jak i palestynskiemu? wyglada inaczej i trzeba sie wyrazic swoj sprzeciw. to tez robie i ja i (jak zwykle) dodaje: potepiam, ale jednoczesnie pamietam o wieloletniej krwawej okupacji izraelskiej. przykro patrzec, do jakiej desperacji i otepienia doprowadza przemoc stosowana przez okupanta... Odpowiedz Link Zgłoś
john.galt Re: WYBORCZA ZAPOMNIALA DODAC, ZE OFIARY TO ZOLNI 14.01.04, 19:10 Gość portalu: mirmil napisał(a): > czy jest to cos waznego czy tylko jeszcze jeden szczegolik? > > no zobaczmy: wg naszych przeszaronownych gosci z izraela akcje armii izraela sa > usprawiedliwione, bo celem ich jest osoba podejrzana (sic!) o terroryzm. > argumentuja, ze jest to zolnierz i ze taka akcja izraela jest wlasciwa, niewazn > e > przy tym jest, ile bedzie tez ofiar cywilnych. liczy sie cel - zolnierz. > > w tym kontekscie bardzo wazne jest, ze celem i ofiarami tego zamachu sa > zolnierze, bo to naturalnie powinno zamknac usta tym wlasnie szaronowcom, Are evil or stupid? :-) Celem tego zamachu byli cywile w Izraelu. Ze ta kurwe zolnierze zatrzymali dla sprawdzenia co wlasciwie na niej powoduje dzwonek alarmu i wtedy sie wysadzila przy nich - to przypadek. Probowala sie przedostac do Izraela wsrod zebrakow szukajacych pracy wsrod wrogow. Czemu nie szukaja jej w Egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Sex-bomba IP: 207.181.167.* 14.01.04, 17:51 To byla prawdziwa arabska sex-bomba w bikini z dynamitu i w miedzianych stringach podlaczonych do 9-voltowej bateryjki, co tylko chciala 'panstwa' palestynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat I znowu się w nogę postrzelili-w Polsce szkoleni? IP: 152.75.142.* 14.01.04, 18:15 Jest to główne przejście dla Palestyńczyków z Gazy udających się do pracy w Izraelu. W związku z atakiem dziewicy w blaszanych majtkach, ktoś w Tel Avive zauważył, że był to nie tyle atak przeciwko Izraelczyom, co przeciwko palestyńskiej gospodarce. I nie pomylił się- zwłaszcza jak przejście pozostanie zamknięte.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Im gorzej, tym lepiej IP: *.tkg.bc.tac.net 14.01.04, 18:57 I co z tego, ze zamkna ta granice na chwile? Mniej niewolnikow pojdzie do izraelskich bosow. Uderzy to i w Izrael. Pamietam jak podczas Solidarnosci robilo sie strajki, jeden po drugim, a niektorzy tzw. ekstremisci twierdzili, ze im gorzej dla ekonomi, tym lepiej dla sprawy. Palestynczycy i tak zyja w gnoju, bezrobocie 60% - co za roznica. Mysle, ze powinni zastrajkowac i nie przyjmowac nawet pomocy UNRA, aby w ten dramatyczny sposob zaprotestowac przeciw tej skurwysynskiej okupacji. Jak dlugo jeszcze moze na to patrzec Swiat!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy arabskie biduski IP: 207.181.167.* 14.01.04, 19:18 ...Palestynczycy i tak zyja w gnoju, bezrobocie 60% - co za roznica... Tak, a Arascierwofat kupuje kolejne kamienice w Paryzu (Francja tak miluje 'Palestynczykow'), kasyna w Monaco i kopalnie zlota w Afryce, oczywiscie wszysto jest 100% uczciwe ! A gdzie sie podzialy 4 MILIARDY !!! Euro na infrastruktyure ?, gdzie drogi, elektrownie, szpitale, szkoly, kanalizacja, odsalarnie wody ? Gdzie ?!!! Acha !!!! Zydowscy bankierzy biednym, tolerancyjnym i ciemiezonym arabasom zabrali ! A moze by tak Egipt Jordania Arabia kurewsko-Saudyjska wziely te 'biedactwa' na garnuszek, przeciez to ich ziomale ? Odpowiedz Link Zgłoś
kanadoll Re: arabskie biduski 14.01.04, 19:25 nu, nie przeczytalam twojego postu :-( brzmiemy prawie identycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
kanadoll Re: Im gorzej, tym lepiej 14.01.04, 19:24 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > I co z tego, ze zamkna ta granice na chwile? No wlasnie! czas ja zamknac na zawsze! > Mniej niewolnikow pojdzie do > izraelskich bosow. Uderzy to i w Izrael. Yeah, right! Keep dreaming! > Pamietam jak podczas Solidarnosci robilo sie strajki, jeden po drugim, a > niektorzy tzw. ekstremisci twierdzili, ze im gorzej dla ekonomi, tym lepiej > dla sprawy. > Palestynczycy i tak zyja w gnoju, bezrobocie 60% - co za roznica. > Mysle, ze powinni zastrajkowac Jak krowy zastrajkuja i masla bedzie brak wyborna margaryna zastapi jego smak! :-) Co oni w ten sposob uzyskaja. Przeciez Zydzi im ustepuja wpuszczajac ich do Izraela. Jezeli Palestynczycy nie beda sie tam pchali, Izrael odetchnie. > i nie przyjmowac nawet pomocy UNRA, aby w ten > dramatyczny sposob zaprotestowac przeciw tej skurwysynskiej okupacji. Jakiej okupacji? Robia sobie w Gazie co chca. Pierdola widocznie od lat 17. Lapia muchy w paluchy rzucaja muchy na blachy robia wybuchy po pachy. > Jak dlugo jeszcze moze na to patrzec Swiat!? Wlasnie! Powiedziec krajom arabskim zeby przestali grekow udawac i zaabsorbowali potomkow Arabow ktorzy uciekli z Izraela w 1947 i 1948 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI MEEEERKAT !! Palestynczycy otworza,maja WYTRYCH IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 14.01.04, 19:06 ...ukryty w "blaszanych majtkach" :))) Gość portalu: meerkat napisał(a): > Jest to główne przejście dla Palestyńczyków z Gazy udających się do pracy w > Izraelu. > > W związku z atakiem dziewicy w blaszanych majtkach, ktoś w Tel Avive zauważył, > że był to nie tyle atak przeciwko Izraelczyom, co przeciwko palestyńskiej > gospodarce. I nie pomylił się- zwłaszcza jak przejście pozostanie zamknięte.: (( > ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Raduje sie serce, raduje sie dusza... IP: *.ipt.aol.com 14.01.04, 19:40 > jak ubija okupanta zeby sie wiecej nie ruszal... > Palestynczycy powinni przeanalizowac poswiecenie swoich meczennikow i wymyslec cos, aby wydajnosc byla wieksza! > Smierc okupantom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: AD, nie ma powodu do radosci, IP: 5.3.1R* / 213.8.185.* 14.01.04, 19:50 przynajmniej dla rodziny terorystki; dom pojdzie do rozbiorki. Dla tego bojownika co ja wyslal, bo on tez pojdzie do rozbiorki. Dla tych ojcow i matek palestynskich , ktorzy przechodzili tym przejsciem do pracy do Izraela, bo przez najblizszych pare tygodni nie zarobia zlamanego szekla. Podsumowujac, AD. Po raz kolejny okazales sie matolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio He,he... IP: *.ipt.aol.com 14.01.04, 20:09 > Czterech okupantow 'Born to be killed' wyladowalo w Piekle - jest zatem wiele satysfakcji i radosci ze ZLO sie bedzie w ekskrementach gotowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: He,he... IP: 5.3.1R* / 213.8.185.* 14.01.04, 20:16 Ty AD masz specyficzne podejscie do pojecia radosc i satysfakcja. Mysle , ze cieszylbys sie nawet jakbys zlapal syfilisa, pod warunkiem, ze zlapalbys go od Zydowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 14.01.04, 20:25 > Wiesz, trafila sie tutaj kiedys jakas zydowka ( pewnie tez z syfilisem, jak twierdzisz ze inne sie nie trafiaja), ale moj pies nawet nie chcial jej obeszczac. Cala sfora wyla na jej widok okropnie i uciekala z podwinietymi ogonami. Myslisz ze to mogla byc siostra fredzia44, czy tez matka tego kundla? Musialem po hycla dzwonic aby ta zydowke mi usunieta z mojej ziemi. No i pozniej niegaszonym wapnem musialem slady jej posypac, bo sie muchy okropnie legly w tych miejscach... > Czy uwazasz ze powinienem ukarac psa za antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: He,he... 14.01.04, 20:32 Gość portalu: Jasio napisał(a): > > Czy uwazasz ze powinienem ukarac psa za antysemityzm? Uwazam ze powinnes sobie jak dobry polak wsadzic widelec do dupy i pokrecic. Taka operacja mozgu napewno ci pomoze. A potem wydlub sobie oczy - wtedy moze swiatlo do ciebie, kretynie, dotrze. Jezus, Maria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 14.01.04, 20:45 > Przepraszam, ale zydowskie zabawy z widelcem raczej nie sa mi znane. Polecam zabawe z wlasna mamusia, aby poczula wdziecznosc zydka-synalka. > Z zabaw z udzialem zydkow, znam ciekawa, finansowana przez zydow "Nur fur Jude". Polega to na selekcji i co ciekawsze numerowane fredzie pakuje sie do pieca i szybko wybiega sie aby pokiwac smierdzacej chmurce w drodze do szamba, fimowanego jako 'lono Abra-hama'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: He,he... IP: 213.8.185.* 14.01.04, 20:40 Mysle, ze po ostatniej tej wypowiedzi: > > Wiesz, trafila sie tutaj kiedys jakas zydowka ( pewnie tez z syfilisem, ja > k > twierdzisz ze inne sie nie trafiaja), ale moj pies nawet nie chcial jej > obeszczac. Cala sfora wyla na jej widok okropnie i uciekala z podwinietymi > ogonami. Myslisz ze to mogla byc siostra fredzia44, czy tez matka tego > kundla? Musialem po hycla dzwonic aby ta zydowke mi usunieta z mojej ziemi. > No i pozniej niegaszonym wapnem musialem slady jej posypac, bo sie muchy > okropnie legly w tych miejscach... > > > > Czy uwazasz ze powinienem ukarac psa za antysemityzm? mozesz juz be zalu oposcic Jasia i wrocic do swojego slusznie skompromitowanego AD. Ps. Chyba nadal nie wiem dlaczego zmieniles link. Czyzby dlatego, ze byles juz tak cuchnacy, ze sam nie mogles stac obok siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 14.01.04, 20:52 > Podejrzewam ze ten AD musial tobie specjalnie przypasc do gustu. Czy nie mogles sie jemu od razu oswiadczyc, a nie doszukiwac sie teraz w kazdym Jasiu partnera do uprawiania swojego zydowskiego pedalstwa? > Mowisz ze smierdzacy byl? A nie mozesz gdzies w swojej okolicy znalezc jakiegos kawalka padliny i doznac 'glebszej' satysfakcji? > Jezeli nie, to popros miejscowego hycla, to moze tobie ...odlozy cos, co zasmiedzi tobie zgodnie z twoim gustem i pozadaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: He,he... IP: 213.8.185.* 14.01.04, 21:02 To doprawdy zabawne i zalosne, ze nadal wypierasz sie siebie. Przyznam Ci sie, ze mam satysfakcje obserwujac te twoje wygibasy. Jestes AD, bez ambicji i bez honoru. Cuchnij sobie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: He,he... IP: *.ipt.aol.com 15.01.04, 01:40 > Yeah, I love you too... > Jedni widuja biale myszki w swym delirium, a drudzy, ci z daleka - AD'ow... Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 kutasie nieobrzezany 14.01.04, 19:53 Taka wlasnie roznica pomiedzy skurwysynami jak wy polaczki i scierwem arabskim z jednej strony a nami z drugiej. Cieszycie sie na wiadomosc o smierci innych ludzi. Dlatego niczego w historii nie osiagneliscie i nie osigniecie. Zajoby z was pierdolone i tyle. Wiecej na nic was nie stac dupy wolowe. Pokaz mi polaka a pokaze ci pijaka! Dupo zasrana! RanyBoga - Jasio polaczek napisal cos na internecie i dumny z tego. Czego jasio sie nie nauczy... niczego sie nie nauczy. Czego moze sie niedorozwiniety nauczyc? Jak Europa tolerajue wsrod siebie taki glupi narod? No tak, oni bydlo arabskie tez toleruja! Masz racje mirmil! Polacy na Syberie! Araby do Arabii! jezus, maria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: kutasie nieobrzezany IP: 213.8.185.* 14.01.04, 19:59 Uwazem, ze to co powiedziales Jasiowi-AD, jest jak najbardziej na miejscu, ale Polska ani Polacy nic z ta kretynska wypowiedzia nie maja wspolnego. wiec opopanuj nerwy i licz sie ze slowami. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: kutasie nieobrzezany 14.01.04, 20:29 Gość portalu: z daleka napisał(a): > licz sie ze slowami. Licze sie ze slowami. Wlasnie brakuje mi slow! :-) Jezus, Maria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chachar Re: kutasie nieobrzezany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 20:01 A tobie fredziu nic nie lepiej..pewmie psychuszki mają już połącze- nia internetowe...łapiduchy mają swięty spokój bo pacjenci siedzą przed monitorami..przyjemnych marzeń , mokrych zdarzeń zakompleksio- ny obrzynku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chachar Re: Do fredzia 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:36 Zamilkłeś matołku,komputer ci wyłączyli ? pschyhiatryczny intelektu- alisto ? Może za parę dni jak będziesz grzeczny to znowu powalczysz w internecie? Jedż do Hollywood i walcz o Oscary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio He,he.. IP: *.ipt.aol.com 15.01.04, 01:43 > Te numerowane fredzie to wyjatkowe bydlaki. Nawet jak na parchow, tona w swoim gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: He,he.. kutasie nieobrzezany 15.01.04, 03:58 Gość portalu: Jasio napisał(a): > > Te numerowane fredzie to wyjatkowe bydlaki. Nawet jak na parchow, tona w > swoim gnoju. Spojrzales w lustro i poznales? Pies ci mordy nie lizal bo sie brzydzil. A jak zdechniesz to nawet grobu nie podleje szczynami! Co jest najnizszym typem ludzkosci? Polak Jak poznac polskiego ksiedza? to ten z kutasem zawiazanym na slupek - zeby mu czasem nie pohasal Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: Do fredzia 44 15.01.04, 04:00 Gość portalu: Chachar napisał(a): > Zamilkłeś matołku, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jak pies szczeka tez mu nie odpowiadam. > komputer ci wyłączyli ? pschyhiatryczny intelektu- > alisto ? Może za parę dni jak będziesz grzeczny to znowu powalczysz > w internecie? Jedż do Hollywood i walcz o Oscary... Niczego madrzejszego nie wymysliles? No bo nie jestes w stanie. Polaczki maja sraczki. ALe zato mozgow im brakuje. Wsadz sobie widelec do dupy i pokrec! Moze ci rozumu od takiej operacji mozgu przybedzie! Jezus maria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek I jak zwykle ... IP: *.fastres.net 14.01.04, 20:50 na przejsciu gdzie powstaly firmy Israelsko-Arabski, czyzby hamasowi nie zalezalo na rozwoju ekonomicznym, jedena rzecz na ktorej im zalezy jest rozwoj Jihadu - tak dzisiaj powiedzial ich Shejk. mieli racje Chrzescijanie jak sie codziennie ( od roku 688 ne) modlili do Ich Boga, aby ich ochronil przed Szlachetnym Arabstwem, jak sie 60 lat temu przestali modlic, to ich teraz maja na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Jak walczyc z okupantem? IP: *.tkg.bc.tac.net 14.01.04, 22:38 A walczyc trzeba - robili to nasi rodacy przez wieki. Partyzanci mieli przynajmniej lasy, a tamtejsza technologia okupanta nie byla az tak dobra jak teraz (z helikopterow do "kaczek"). Jak maja walczyc Palestynczycy - bo to jest swiete prawo, ktore przysluguje kazdym. Moze tylko rzucac kamieniami w czolgi????!!!!! Jak nie ma samobojczych zamachow, to sie nic nie dzieje, a izraelczycy spokojnie morduja i kolonizuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Jak walczyc z okupantem? IP: *.fastres.net 14.01.04, 22:46 To nie widzisz w jaki sposob Zydzi z tymi arabskimi okupantami walcza, w Rzymskimi nie potrafili , ale 2000 lat Zydom wystarczylo, aby sie czegos nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy A co z NIELEGALNA okupacja Libanu ? IP: 207.181.167.* 14.01.04, 23:12 Niech im Mubarak w gescie dobrej arabskiej woli odpali Synaj na 'panstwo' kurewsko-palestynskie ? Przeciez to ziomal a Arascierwofat to Arab urodzony w Egipcie i przywieziony w teczce by robic zamet ? A co z NIELEGALNA okupacja Libanu przez Syrie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: A co z NIELEGALNA okupacja Libanu ? IP: *.MCLNVA23.dynamic.covad.net 15.01.04, 00:59 Nie czepiaj sie, Lysy! Przeciez Assad musi gdzies te iracka BMR trzymac. A gdzie bezpieczniej niz w Bekaa Valley pod straza Hezbollha? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS W nagraniu na kasecie pozegnalnej IP: *.209.39-62.rev.gaoland.net 15.01.04, 01:26 22-letnia terrorystka oswiadczyla: "Zawsze marzylam, aby zamienic swe cialo w niezliczona ilosc smiercionosnych odlamkow." Coz, brzmi to troche jak :"Poniewaz jestem tego warta" Ofiary smiertelne, to: Sgt. Wladimir Trotzinsky zatsal (22 lata) z Rehovot Sgt. Tsour Or zatsal(20 lat) z Rishon Letsion, Adj. Andrei Kegels zatsal(19 lat) z Nahariya. Czwarta ofiara smiertelna jest cywilem. Jest 10 osob rannych, w tym jedna w stanie krytycznym. We wtorek wieczorem zas, terrorysci palestynscy zastrzelili na szosie kolo Ramallah Roya Arbela zatsal, mieszkanca Talmon, ojca pieciorga dzieci. zrodla: www.a7fr.com oraz www.guysen.com Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: W nagraniu na kasecie pozegnalnej 15.01.04, 06:31 Gość portalu: AS napisał(a): > 22-letnia terrorystka oswiadczyla: "Zawsze marzylam, aby zamienic swe cialo w > niezliczona ilosc smiercionosnych odlamkow." > Coz, brzmi to troche jak :"Poniewaz jestem tego warta" > > Ofiary smiertelne, to: Sgt. Wladimir Trotzinsky zatsal (22 lata) z Rehovot > Sgt. Tsour Or zatsal(20 lat) z Rishon Letsion, Adj. Andrei Kegels zatsal(19 > lat) z Nahariya. Czwarta ofiara smiertelna jest cywilem. > Jest 10 osob rannych, w tym jedna w stanie krytycznym. > > We wtorek wieczorem zas, terrorysci palestynscy zastrzelili na szosie kolo > Ramallah Roya Arbela zatsal, mieszkanca Talmon, ojca pieciorga dzieci. > > zrodla: www.a7fr.com oraz www.guysen.com A jeszcze lepiej: www.israelnationalnews.com/news.php3?id=56163 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re:MEEEERKAT !!!!TY , jak DEBILJU, masz.... IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 15.01.04, 04:31 ...obsesje na punkcie irackiej broni BMR !!! >>Sprobuje ci to wytlumaczyc na przykladzie socjalizmu... :))) >>>Widzisz socjalizm jest jak horyzont, idziesz, idziesz i dojsc do niego nie mozesz.Tak samo jest z iracka BMR>Weszliscie do Iraku BMR nie ma,teraz macie chrapke na Syrie, to twierdzicie ze tam ja ukryto, wejdziecie do Syrii , nie znajdziecie to powiecie ze jest w Iranie .... itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re:MEEEERKAT !!!!TY , jak DEBILJU, masz.... 15.01.04, 06:32 Gość portalu: BUSH BUSZOWSKI napisał(a): > ...obsesje na punkcie irackiej broni BMR !!! > >>Sprobuje ci to wytlumaczyc na przykladzie socjalizmu... :))) > >>>Widzisz socjalizm jest jak horyzont, idziesz, idziesz i dojsc do ni > ego nie > mozesz.Tak samo jest z iracka BMR>Weszliscie do Iraku BMR nie ma,teraz macie > > chrapke na Syrie, to twierdzicie ze tam ja ukryto, wejdziecie do Syrii , nie > znajdziecie to powiecie ze jest w Iranie .... itd.. No twoja prognoza jest idelna! W ten sposob pozbedziemy sie wszystkich terrorystow i dyktatorow! Jezus Maria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re:MEEEERKAT !!!!TY , jak DEBILJU, masz.... IP: *.pop.bezeqint.net 15.01.04, 16:53 FREDZIO 44: BUSH BUSZOWSKI BUSZUJE JAK ZWYKLE BEZ SENSU. JEDYNE ZDANIE O HORYZONTACH, WZIETE OD INNYCH, JEST PRAWDZIWE, ALE NIE W TYM KONTEKSCIE... TWOJ POMYSL O POZBYCIU KRWAWYCH DYKTATOROW JEST WSPANIALY... PRZY TEJ OKAZJI CHCE CI PODZIEKOWAC ZA LINK DO LECA W INNYM WATKU. JAK SIE TO NIERAZ ZDARZA, PRZEOCZYLEM TWOJ WSPOMNIANY POST. POWIEDZ MI PRZYJACIELU "JEZUS MARIA" TO TWOJ DODATKOWY NICK? NIE WAZNE - USMIECH W TYCH SZARYCH DNIACH TEZ COS ZNACZY... Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re:MEEEERKAT !!!!TY , jak DEBILJU, masz.... 15.01.04, 19:51 Gość portalu: OSKAR napisał(a): > PRZY TEJ OKAZJI CHCE CI PODZIEKOWAC ZA LINK DO LECA W INNYM WATKU. JAK SIE TO > NIERAZ ZDARZA, PRZEOCZYLEM TWOJ WSPOMNIANY POST. Uwielbiam Leca :-P > > POWIEDZ MI PRZYJACIELU "JEZUS MARIA" TO TWOJ DODATKOWY NICK? NIE WAZNE - > USMIECH W TYCH SZARYCH DNIACH TEZ COS ZNACZY... Nie :-) jezus, Maria! to taki wydarty rozpaczliwy okrzyk wzbudzony glupota blizniego. Podobnie do tego jak np wsadzisz noge do zimnej wody i wyskoczy: "Jezus, Maria!" Anglicy maja trafne wyrazenie "Expression of exaspiration" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re:DLA FREDZIA 44 IP: *.pop.bezeqint.net 16.01.04, 16:11 AHA, ZROZUMIALEM... OSTATNIO SLYSZALEM HISTORYJKE - A TO PODOBNO BYLO PRAWDZIWE ZDARZENIE - O ZAMEZNEJ POLCE W IZRAELU (MAZ ZYD), KTOREJ SIE ZACHCIALO PRZEJSC NA JUDAIZM. ONA UCZYLA SIE DLUGO CO TRZEBA, MIEDZY INNYMI MODLITWY I RYTUALY ZYDOWSKIE, CHODZILA Z NAKRYTA GLOWA I ZAPALALA SZABASOWE SWIECE, PRZESZLA WSZYSTKIE EGZAMINY I GDY PRZYSZLA KOLEJ NA MYKWE, WSTAWILA JEDNA NOGE DO NIECO ZIMNEJ WODY, KRZYKNELA ODRUCHOWO "JEZUS, MARIA" I... ZOSTALA GOJKA. POZDROWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re:MEEEERKAT !!!!TY , jak DEBILJU, masz.... 16.01.04, 02:46 fredzio44 napisał: > Gość portalu: BUSH BUSZOWSKI napisał(a): > > > ...obsesje na punkcie irackiej broni BMR !!! > > >>Sprobuje ci to wytlumaczyc na przykladzie socjalizmu... :))) > > >>>Widzisz socjalizm jest jak horyzont, idziesz, idziesz i dojsc > do ni > > ego nie > > mozesz.Tak samo jest z iracka BMR>Weszliscie do Iraku BMR nie ma,teraz > macie > > > > chrapke na Syrie, to twierdzicie ze tam ja ukryto, wejdziecie do Syrii , n > ie > > znajdziecie to powiecie ze jest w Iranie .... itd.. > > No twoja prognoza jest idelna! W ten sposob pozbedziemy sie wszystkich > terrorystow i dyktatorow! > > Jezus Maria! >>>>>Jezeli chcemy pozbyc sie WSZYSTKICH terrorystow i zbrodniarzy, to nalezy zaczac od ZBRODNIARZA nr 1- ARIELA SHARONA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Moze mial albo tez nie mial, IP: *.fastres.net 15.01.04, 09:37 ale teraz trudno bedzie Iraqowi ja miec, i to jest wazne , czy tobie sie to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: A co z NIELEGALNA okupacja Libanu ? 15.01.04, 06:28 Gość portalu: Lysy napisał(a): > Niech im Mubarak w gescie dobrej arabskiej woli odpali Synaj na 'panstwo' > kurewsko-palestynskie ? Przeciez to ziomal a Arascierwofat to Arab urodzony w > Egipcie i przywieziony w teczce by robic zamet ? > A co z NIELEGALNA okupacja Libanu przez Syrie ? na mnie napadles za jezyk, a teraz sam jakiego uzywasz? Jezus, Maria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejLozowski Re: Jak walczyc z okupantem? IP: *.dyn.optonline.net 15.01.04, 06:27 Gość portalu: Kanadol napisał(a): > A walczyc trzeba - robili to nasi rodacy przez wieki. Partyzanci mieli > przynajmniej lasy, a tamtejsza technologia okupanta nie byla az tak dobra jak > teraz (z helikopterow do "kaczek"). > Jak maja walczyc Palestynczycy - bo to jest swiete prawo, Swiete? A kto ich uswiecil? Oni sami bedac muzulmanami w swietych nie wierza! > ktore przysluguje > kazdym. Moze tylko rzucac kamieniami w czolgi????!!!!! A moze powrocic do krai z ktorych emigrowali w latach 20ych i 30ych zeszlego wieku? Widzialem ze piszesz bzdury o ich tam zamieszkiwaniu przez setki tysiecy lat. Nawet nie smieszne - wrecz zalosne. A w koncu czemu oni nigsy nieporozumien przy stole dyplomatycznym nie dyskutuja. jak im sie cos nie spodoba (np tunel pod swieta(!) zydowska sciana zachodnia) to od razu terror. Jak z takimi dyskutowac o pokoju, kiedy oni sami mowia ze nawet jezeli Izrael wycofa sie do granic z 1947 roku to itak beda kontynuowac terror. Wiec siedz cicho w Kanadzie na tylku i nie podskakuj, bo oni na ciebie tez juz sobie zeby w Toronto ostrza! > Jak nie ma samobojczych zamachow, to sie nic nie dzieje, a izraelczycy > spokojnie morduja i kolonizuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Oczywiście nie podaje się czy byli to cywile IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 15.01.04, 02:09 czy żołnierzy, bo dla jełopów z naszych mediów to bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Oczywiście nie podaje się czy byli to cywile IP: *.pop.bezeqint.net 15.01.04, 17:06 OSTATNIO PYTALI NA FORUM GDZIE JEST TOMSON. TERAZ ROZUMIE DLACZEGO CIEBIE NIE BYLO - ODSWIEZYLES SWOJ SLYNNY ARSENAL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys 21 letnia palestynka byla matka dwojga dzieci. IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.01.04, 02:21 Napisal wloski dziennik www.repubblica.it Secondo quanto risulta a Gaza Rim al-Riashi, la kamikaze che si è fatta esplodere oggi al valico di Erez (leggi qui) era madre di due figli. (red) Le altre news... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: 21 letnia palestynka byla matka dwojga dziec IP: *.209.39-62.rev.gaoland.net 15.01.04, 02:40 Widocznie jej nienawisc do 20-letnich zolnierzy na przejsciu granicznym byla wieksza od milosci dla trzyletniej coreczki i poltorarocznego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProkuratorONZ Żydy oddajcie ZRABOWANĄ ziemię Palestynczykom IP: *.25.216.53.Dial1.Detroit1.Level3.net 15.01.04, 03:20 i przestancie BESTALSKO MORDOWAĆ Palestyńczyków, wtedy PARTYZANCI palestynscy nie bedą ZMUSZENI desperacko walczyć o swoją EGZYSTENCJĘ. Walka PARTYZANTÓW palestyńskich z Żydami jest SPRAWIEDLIWA. Przeciwnicy żydowskiej "polityki" względem ludności palestyńskiej często porównują ją do działań III Rzeszy wobec Żydów i okupowanych narodów. Najbardziej dobitnie tą historyczną analogię wyraziła jedna z gazet angielskich pisząc: „Izrael niszczy Palestynę. Izrael zabija wszystkich bez wyjątków: bezbronnych i uzbrojonych, biernych i broniących rozpaczliwie swej Ojczyzny, chorych i zdrowych, dzieci, kobiety, mężczyzn. Biednych i bogatych. Dziennikarzy, polityków i zamiataczy ulic. Izrael. Państwo małych ludzi o wielkich ambicjach. Państwo - kloaka. Państwo zbrodniarzy wojennych. Państwo okupacyjne. Odrodzona IV Rzesza. Żydowska policja i wojsko dopuszczaja się CODZENNIE względem Palestyńczyków okrucieństw, które winny być surowo ukarane. Jednak by móc snuć daleko idące analogie z hitlerowską polityką ludobójstwa i eksterminacji nie wystarczy pokazać przypadki mordów i okrucieństw, ale wypadałoby udowodnić, iż Izrael dąży do całkowitego bądź częściowego wyniszczenia ludności Palestyny. Palestynczycy nie mają innego wyjścia jak walczyć z Żydami, wszystkimi możliwymi sposobami, gdyz żydzi AUTENTYCZNIE usiłują Pakestyńczyków UNICESTWIĆ jak kiedyś niemcy, zydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS ZAPROSZENIE IP: *.209.39-62.rev.gaoland.net 15.01.04, 03:37 no wlasnie, "wypadaloby udowodnic". Przyjedz prokuratorku do Izraela, przyjrzyj sie tu i owdzie, spisz notatki, popstrykaj zdjecia, pogadaj z Palestynczykami, z Zydami, z ksiedzem katolickim, z setkami dziennikarzy,z Palestynczykami pracujacymi w Izraelu, pochodz po szpitalach, skocz do Bethlehem, posiedz w paru zatloczonych kawiarniach, przemieszczaj sie autobusem i potem udowodnij.A dla porownania wpadnij jeszcze do Palestynczykow w Libanie, ktorzy egzystuja wsrod swych braci Muzulmanow. Czekamy na wrazenia! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: ZAPROSZENIE 15.01.04, 06:33 Gość portalu: AS napisał(a): > no wlasnie, "wypadaloby udowodnic". > > Przyjedz prokuratorku do Izraela, przyjrzyj sie tu i owdzie, spisz notatki, > popstrykaj zdjecia, pogadaj z Palestynczykami, z Zydami, z ksiedzem katolickim, > > z setkami dziennikarzy,z Palestynczykami pracujacymi w Izraelu, pochodz po > szpitalach, skocz do Bethlehem, posiedz w paru zatloczonych kawiarniach, > przemieszczaj sie autobusem i potem udowodnij.A dla porownania wpadnij jeszcze > do Palestynczykow w Libanie, ktorzy egzystuja wsrod swych braci Muzulmanow. > > Czekamy na wrazenia! Yeah, right! Don't hold your breath!! Jezus, Maria! Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Żydy dajcie ARABOM po mordzie! 15.01.04, 06:56 Gość portalu: ProkuratorONZ nasiusał(a): >i przestancie BESTALSKO MORDOWAĆ Palestyńczyków, wtedy PARTYZANCI palestynscy >nie bedą ZMUSZENI desperacko walczyć o swoją EGZYSTENCJĘ. No tak, tak właśnie! Jak im krasnoludek Ehud Barak zaproponował bez żadnej walki zwrócenie prawie całej ziemi odzyskanej przez żydków w 1967 roku, to mości Araby od razu rzucili się do desperackiej walki – bo im się ton Baraka nie spodobał. Oj, coś mi tu wyszło na odwrót :-P >Walka PARTYZANTÓW palestyńskich z Żydami jest SPRAWIEDLIWA. W oczach świń! :-P No tak, zapomniałem, jak Polacy przyjeżdżają na farmy z wieprzami, to zawsze na następny dzień w gazetach pod zdjęciami nagłówki typu: Lech Wałęsa wśród świń , trzeci z lewa. Trudno Was od świń odróżnić. Oj, trudno! :-P >Przeciwnicy żydowskiej "polityki" względem ludności palestyńskiej często >porównują ją do działań III Rzeszy wobec Żydów i okupowanych narodów. Kto tak porównuje? Kranoludki nawet tego nie robią. Znaczy karły jakieś. Przecież Zydki właśnie sami są ludnością palestyńską. Mości Araby przybrali sobie tą nazwę zupełnie niedawno i bez uzasadnienia :-P >Najbardziej dobitnie tą historyczną analogię wyraziła jedna z gazet >angielskich >pisząc: „Izrael niszczy Palestynę. >Izrael zabija wszystkich bez wyjątków: bezbronnych i uzbrojonych, biernych i >broniących rozpaczliwie swej Ojczyzny, chorych i zdrowych, dzieci, kobiety, >mężczyzn. Biednych i bogatych. Dziennikarzy, polityków i zamiataczy ulic. No to wiesz co krasnoudki robią z takimi brukowcami (gazetą przecież tego nie nazwać) – dupy sobie nimi podcieramy – ot co! :-P Co Ty we wszystkie bajki opisane w gazetach wierzysz? Polecam amerykański “National Enquirer” W każdym numerze jest artykuł o krasnoludkach! (o ludziach z Marsa tez!) :-P >Izrael. Państwo małych ludzi o wielkich ambicjach. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Z obserwacji własnej czy lektury szkolnej? :-P > Państwo - kloaka. No tak bo mości Araby pod namiotami srają :-P >Państwo zbrodniarzy wojennych. Państwo okupacyjne. Odrodzona IV Rzesza. Już? A może jedyne państwo demokratyczne na bliskim wschodzie? A może uświadomisz krasnoludków jakie jeszcze państwo na bliskim wschodzie jest demokratyczne? :-P >Żydowska policja i wojsko dopuszczaja się CODZENNIE względem Palestyńczyków >okrucieństw, które winny być surowo ukarane. Naprawdę? Gdzie Ty to wyczytałeś? W propagandize arabskiej? :-P >Jednak by móc snuć daleko idące analogie z hitlerowską polityką ludobójstwa i >eksterminacji nie wystarczy pokazać przypadki mordów i okrucieństw, ale >wypadałoby udowodnić, iż Izrael dąży do całkowitego bądź częściowego >wyniszczenia ludności Palestyny. No to te żydki są zupełnie bezdarne. Bo po trzech latach dążenia do całkowitego wyniszczenia ludności palestyńskiej niema żadnego progresu. Mości Arabów dziś więcej niż ich było trzy lata temu. Gdyby hitlerowcy tak postępowali to byłoby teraz na świecie 30 milionów żydków parchatych. Aż mnie strach ogarnia. Napewno zmusili by wszystkich ludzi napłetki obcinać. Aj aj aj :-P >Palestynczycy nie mają innego wyjścia jak walczyć z Żydami, wszystkimi >możliwymi sposobami, gdyz żydzi AUTENTYCZNIE usiłują Pakestyńczyków >UNICESTWIĆ >jak kiedyś niemcy, zydów. A może mają inne wyjście – np żyć z wzgodzie z żydkami. Jakoś million Arabów żyje sobie spokojnie w Izraelu. Głosuje w wyborach, ma nawet 10 przedstawicieli w parlamencie (znacznie więcej niż my krasnoludki!) Ale chyba masz rację. Jak tylko coś się mości Palestyńczykom nie spodoba. To chuj na cywilizację i dawaj mordować dzieci w kołyskach! Za wolnośc waszą i naszą! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Palestynczycy zachowali czysty genotyp plemion heb IP: *.netspace.net.au 15.01.04, 06:52 Powstala wlasnie w Izraelu partia, ktora ma na celu przeprowadzenie ‘czystki etnicznej’. Palestynczycy sa na swojej ziemi, zawsze byli. Do tego, co jest dla tej przyjezdnej swoloczy najgorsze, okazuje sie, ze to Palestynczycy zachowali czysty genotyp plemion hebrajskich, bo tylko czesc zydow opuscila Judee po zburzeniu Jerozolimy. Ci co pozostali mieli potem swoje centrum w Galilei, a po najezdzie Arabow wiekszosc z nich przeszla na islam. Pozostajac osiadla ludnoscia wiejska lepiej widac zachowali geny swoich przodkow, niz ci ktorzy sie szwendali po Azjii i Europie. Zreszta wystarczy popatrzec na wypowiedzi tych, ktorzy uwazaja sie za przedstawicieli ‘narodu wybranego’ na tym forum. Czyz nie widac, ze toto nigdy nie mialo nic wspolnego z zadna kultura. Toz reprezentuja mentalnosc azjatyckiej dziczy, poslugujac sie jezykiem wyniesionym z domu, taki sam dokladnie jakim poslugiwala sie obsluga ubeckich wiezien. Wiadomo przeciez, ze to zwykle uposledzeni umyslowo nie potrafiac znalezc logicznych argumentow w dyskusji, chwytaja sie za obelgi i za klonice. Wiecej o tych badaniach, ktore obnazaja cala perfidie obecnej ordynarnej propagandy Izraela (i o Samarii) tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9783922&a=10104220 Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: Palestynczycy zachowali czysty genotyp plemio 15.01.04, 06:59 Gość portalu: adas napisał(a): > Powstala wlasnie w Izraelu partia, ktora ma na celu przeprowadzenie ‘czys > tki etnicznej’. > > Palestynczycy sa na swojej ziemi, zawsze byli. Zawsze? Od powstania swiata? Czy od narodzenia Chrystusa? Czy od wczoraj? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: Palestynczycy zachowali czysty genotyp plemio 15.01.04, 12:09 koszalekopalek2 napisał: > Gość portalu: adas napisał(a): > > > Powstala wlasnie w Izraelu partia, ktora ma na celu przeprowadzenie ‘ > ;czys > > tki etnicznej’. > > > > Palestynczycy sa na swojej ziemi, zawsze byli. > > Zawsze? Od powstania swiata? Czy od narodzenia Chrystusa? Czy od wczoraj? > :-P Zgodzisz sie, ze dluzej od wszystkich tu piszacych ? Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 do Kotel Ma'arawi :-P 15.01.04, 16:06 kosel_maruwi napisał: > koszalekopalek2 napisał: > > > Gość portalu: adas napisał(a): > > > > > Powstala wlasnie w Izraelu partia, ktora ma na celu przeprowadzenie & > #8216; > > ;czys > > > tki etnicznej’. > > > > > > Palestynczycy sa na swojej ziemi, zawsze byli. > > > > Zawsze? Od powstania swiata? Czy od narodzenia Chrystusa? Czy od wczora > j? > > :-P > > Zgodzisz sie, ze dluzej od wszystkich tu piszacych ? Najpierw musielibyśmy określić wspólną terminologię. Jak wszystkim wiadomo, mości Arabowie nie używali “palestyńczyk” w swoich paszportach podczas mandatu brytyjskiego. Tylko żydki parchate miały tak napisane. Żydki żyły bez przerwy (chociaż często w bardzo niewielkich liczbach) na tej ziemi od powrotu z Babilonu. Diaspra rzymska nigdy nie była całkowita. Natomiast krasnoludki znajdują się w Palestynie od 200 tysięcy lat. Więc jak widzisz, Kosel mizrahi, mości Arabowie przybyli tu raczej znacznie później. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: do Kotel Ma'arawi :-P 15.01.04, 16:44 koszalekopalek2 napisał: > Najpierw musielibyśmy określić wspólną terminologię. Jak wszystkim wiadomo, > mości Arabowie nie używali “palestyńczyk” w swoich paszportach podc > zas mandatu > brytyjskiego. Tylko żydki parchate miały tak napisane. Żydki żyły bez przerwy > > (chociaż często w bardzo niewielkich liczbach) na tej ziemi od powrotu z > Babilonu. Diaspra rzymska nigdy nie była całkowita. Natomiast krasnoludki > znajdują się w Palestynie od 200 tysięcy lat. Więc jak widzisz, Kosel mizrahi, > > mości Arabowie przybyli tu raczej znacznie później. :-P To co napisales pochodzi dokladnie z tej samej krainy z ktorej i ty pochodzisz moj koszalku opalku lub ze slabej ulotki propagandowej. Co do terminologii to faktycznie Palestynczycy to ludzie ktorzy zamieszkiwali teren zwany Palestyna. Byli wsrod nich i Arabowie i zydzi (chociaz w niewielkiej ilosci ).Tak bylo jak piszesz. Od powrotu z Babilonu (???) zyli jakos obok siebie. Dosc dlugo. Problemy zaczely sie przeciez na dobre od czasu wzmozonego naplywu "obcych". Ludzie, ktorych rodziny od "zawsze" zyly na innych kontynentach nagle stwierdzili, ze to jest ich kraj. Nie. Nikt z tu piszacych nie ma tam korzeni. Sa i pozostana "obcy". To co ich w jakis sposob wiaze z mala (zydowska) czescia rdzennych Palestynczykow to co najwyzej wyznanie a i to nie zawsze. Jakie maja podstawy twierdzic, ze to ich kraj ? Przeciez to oczywista nieprawda i zadne kretactwa tego nie zmienia. Zostali tam przeszczepieni i jak kazdy przeszczep probuje sie ich odrzucic. Tylko przez sztuczne podtrzymywanie mozna ten przeszczep utrzymac. Moze za kilk lub kilkanascie pokolen bedzie inaczej ale na razie obcy uzurpuja sobie prawa, ktore im sie nie naleza. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: do Kotel Ma'arawi :-P 15.01.04, 17:00 kosel_maruwi napisał: > To co napisales pochodzi dokladnie z tej samej krainy z ktorej i ty pochodzisz Z Puszczy Białowieskiej? :-P > moj koszalku opalku lub ze slabej ulotki propagandowej. > Co do terminologii to faktycznie Palestynczycy to ludzie ktorzy zamieszkiwali > teren zwany Palestyna. Byli wsrod nich i Arabowie i zydzi (chociaz w > niewielkiej ilosci ).Tak bylo jak piszesz. Od powrotu z Babilonu (???) > zyli jakos obok siebie. Dosc dlugo. > Problemy zaczely sie przeciez na dobre od czasu wzmozonego naplywu "obcych". > Ludzie, ktorych rodziny od "zawsze" zyly na innych kontynentach nagle > stwierdzili, ze to jest ich kraj. > Nie. Nikt z tu piszacych nie ma tam korzeni. Sa i pozostana "obcy". > To co ich w jakis sposob wiaze z mala (zydowska) czescia rdzennych > Palestynczykow to co najwyzej wyznanie a i to nie zawsze. > Jakie maja podstawy twierdzic, ze to ich kraj ? Przeciez to oczywista nieprawda > > i zadne kretactwa tego nie zmienia. > Zostali tam przeszczepieni i jak kazdy przeszczep probuje sie ich odrzucic. A jak Ci serce przeszczepią, to też napewno odrzucisz :-P > Tylko przez sztuczne podtrzymywanie mozna ten przeszczep utrzymac. > Moze za kilk lub kilkanascie pokolen bedzie inaczej ale na razie obcy uzurpuja > sobie prawa, ktore im sie nie naleza. Właściwie to masz rację. Jak to jest, że każdy ćwok może sobie obciąć napłetek, zanurzyć do mykwy, wyjść parchatym i zasuwać do Palestyny gdzie mu odrazu dają obywatelstwo? :-P To jest wielka niesprawiedliwość!! Krasnoludki od dawna twierdzą że żydki nie mają prawa mieszkać w Palestynie (mości Arabowie też nie – ale to na inny raz). Palestyna powinna wrócić do Krasnoludków! A ponieważ wszystkie państwa dążą do idealnego Juden-frei stanu (Polska już to prawie osiągnęła) i wiele z nich nie daje żydkom równych praw. Np wszystkie państwa arabskie, gdzie do 1948 mieszkało okoła miliona żydków, cały czas słusznie parchatych prześladują. Nie dają im prawnie kupować ziemi, głosować ani uprawiać ich zacofaną mojżeszową wiarę. Więc krasnoludki proponują przesadzić pejsatych na dno Środziemnego Morza! Rekiny narazie nie protestują przeciwko ich obecności. Zgadzamy się, nie? :-P Jednocześnie proponujemy zwrócić Amerykę Indianom (nie, nie tym z Indii). Śląsk Niemcom. Rosję Mongolii. Krajinę Serbii, Irak Babilończykom. Europę zachodnią niedźwiedziom! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: do Kotel Ma'arawi :-P IP: 213.8.185.* 15.01.04, 18:16 :-)Krasnale do rzadu!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: do Kotel Ma'arawi :-P 15.01.04, 19:28 koszalekopalek2 napisał: > kosel_maruwi napisał: > > > To co napisales pochodzi dokladnie z tej samej krainy z ktorej i ty > pochodzisz > > Z Puszczy Białowieskiej? :-P > > > > > > moj koszalku opalku lub ze slabej ulotki propagandowej. > > Co do terminologii to faktycznie Palestynczycy to ludzie ktorzy zamieszkiw > ali > > teren zwany Palestyna. Byli wsrod nich i Arabowie i zydzi (chociaz w > > niewielkiej ilosci ).Tak bylo jak piszesz. Od powrotu z Babilonu (???) > > zyli jakos obok siebie. Dosc dlugo. > > Problemy zaczely sie przeciez na dobre od czasu wzmozonego naplywu "obcych > ". > > Ludzie, ktorych rodziny od "zawsze" zyly na innych kontynentach nagle > > stwierdzili, ze to jest ich kraj. > > Nie. Nikt z tu piszacych nie ma tam korzeni. Sa i pozostana "obcy". > > To co ich w jakis sposob wiaze z mala (zydowska) czescia rdzennych > > Palestynczykow to co najwyzej wyznanie a i to nie zawsze. > > Jakie maja podstawy twierdzic, ze to ich kraj ? Przeciez to oczywista > nieprawda > > > > i zadne kretactwa tego nie zmienia. > > Zostali tam przeszczepieni i jak kazdy przeszczep probuje sie ich odrzucic > . > A jak Ci serce przeszczepią, to też napewno odrzucisz :-P > > > > > Tylko przez sztuczne podtrzymywanie mozna ten przeszczep utrzymac. > > Moze za kilk lub kilkanascie pokolen bedzie inaczej ale na razie obcy > uzurpuja > > sobie prawa, ktore im sie nie naleza. > > > Właściwie to masz rację. Jak to jest, że każdy ćwok może sobie obciąć > napłetek, zanurzyć do mykwy, wyjść parchatym i zasuwać do Palestyny gdzie mu > odrazu dają obywatelstwo? :-P To jest wielka niesprawiedliwość!! > Krasnoludki od dawna twierdzą że żydki nie mają prawa mieszkać w Palestynie > (mości Arabowie też nie – ale to na inny raz). Palestyna powinna wrócić > do > Krasnoludków! A ponieważ wszystkie państwa dążą do idealnego Juden-frei stanu > > (Polska już to prawie osiągnęła) i wiele z nich nie daje żydkom równych praw. > Np wszystkie państwa arabskie, gdzie do 1948 mieszkało okoła miliona żydków, > cały czas słusznie parchatych prześladują. Nie dają im prawnie kupować ziemi, > głosować ani uprawiać ich zacofaną mojżeszową wiarę. Więc krasnoludki > proponują przesadzić pejsatych na dno Środziemnego Morza! Rekiny narazie nie > protestują przeciwko ich obecności. Zgadzamy się, nie? :-P > Jednocześnie proponujemy zwrócić Amerykę Indianom (nie, nie tym z Indii). > Śląsk Niemcom. Rosję Mongolii. Krajinę Serbii, Irak Babilończykom. Europę > zachodnią niedźwiedziom! :-P Jestes infantylny az do bolu. Szkoda mi dla ciebie czasu ale na droge zastanow sie czy to napewno konieczne, by kazda sekta przy pomocy terroryzmu wymuszala dla siebie panstwowosc w miejscu gdzie juz dawno pierwszy sekciarz mieszkal nie dbajac o to co o tym mysla rdzenni mieszkancy tego rejonu. ( nie zrozum tylko, ze zydow mam za sekte, bo to raczej towarzystwo wzajemnej a.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 [...] 15.01.04, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: do Kotel Ma'arawi :-P 15.01.04, 21:24 koszalekopalek2 napisał: > No więc właśnie proponuję sektę żydoską na dno morza śródziemnego. :-P > Przecież zgadzam się z Tobą. Nie mają prawa istnieć i już :-P > Sprostuj mnie jezeli sie myle ale o ile wiem to tylko bardzo niewielka czesc z tych, ktorzy nie mieszkaja w Palestynie , mieszka na dnie morza srodziemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: do Kotel Ma'arawi :-P 16.01.04, 05:11 kosel_maruwi napisał: > koszalekopalek2 napisał: > > > No więc właśnie proponuję sektę żydoską na dno morza śródziemnego. :-P > > Przecież zgadzam się z Tobą. Nie mają prawa istnieć i już :-P > > > > Sprostuj mnie jezeli sie myle ale o ile wiem to tylko bardzo niewielka czesc z > tych, ktorzy nie mieszkaja w Palestynie , mieszka na dnie morza srodziemnego. Tym bardziej! Wiele pustego miejsca! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 DURNY koszalku... 16.01.04, 03:16 koszalekopalek2 napisał: > Najpierw musielibyśmy określić wspólną terminologię. Jak wszystkim wiadomo, > mości Arabowie nie używali “palestyńczyk” w swoich paszportach podc > zas mandatu > brytyjskiego. Tylko żydki parchate miały tak napisane. Żydki żyły bez przerwy > > (chociaż często w bardzo niewielkich liczbach) na tej ziemi od powrotu z > Babilonu. Diaspra rzymska nigdy nie była całkowita. Natomiast krasnoludki > znajdują się w Palestynie od 200 tysięcy lat. Więc jak widzisz, Kosel mizrahi, > > mości Arabowie przybyli tu raczej znacznie później. :-P -------------------------------------------------------------------------------- Idac twoim tokiem rozumowania,ze zydzi mieszkali w Palestynie przed 2000 lat,potem tulali sie po swiecie,i po 2000 lat 'przypomnieli' sobie ze przeciez maja prawa do panstwa zydowskiego, na terytorium Palestyny, to swiat dzis , bylby jednym wielkim polem walki.Praktycznie cofajac sie w przeszlosc do 2000lat wstecz, wiele panstw i narodow ,znalazloby setki powodow do roszczen terytorialnych wzgledem swich sasiadow blizszych i dalszych.ABSURD i PARANOJA jak ma to sie w przypadku IZRAELA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: "Palestynczycy" zachowali :)))))))) IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 15.01.04, 11:47 Gość portalu: adas napisał(a): >sie, ze to Palestynczycy zachowali czysty genotyp plemion hebrajskich, Którzy? ci z Egiptu jak Arafat? Czy ci z Jordanii? A może ci z Libanu? Z Syrii? > najezdzie Arabow wiekszosc z nich przeszla na islam. Pozostajac osiadla > ludnoscia wiejska lepiej widac zachowali geny swoich przodkow, niz ci ktorzy > sie szwendali po Azjii i Europie. A co mają geny do wiary???? Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: "Palestynfuckenczycy" :-P 15.01.04, 17:03 Gość portalu: Oozie napisał(a): > Gość portalu: adas napisał(a): > >sie, ze to Palestynczycy zachowali czysty genotyp plemion hebrajskich, > Którzy? > ci z Egiptu jak Arafat? Czy ci z Jordanii? A może ci z Libanu? Z Syrii? > > > najezdzie Arabow wiekszosc z nich przeszla na islam. Pozostajac osiadla > > ludnoscia wiejska lepiej widac zachowali geny swoich przodkow, niz ci ktor > zy > > sie szwendali po Azjii i Europie. > A co mają geny do wiary???? Nie wiedzałeś że wiara jest genetycznie przekazywana z pokolenia w pokolenie? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Przypomina to jako zywo historie KAINA i ABLA . 16.01.04, 03:03 Gość portalu: adas napisał(a): > Powstala wlasnie w Izraelu partia, ktora ma na celu przeprowadzenie ‘czys > tki > etnicznej’. > > Palestynczycy sa na swojej ziemi, zawsze byli. Do tego, co jest dla tej > przyjezdnej swoloczy najgorsze, okazuje sie, ze to Palestynczycy zachowali > czysty genotyp plemion hebrajskich, bo tylko czesc zydow opuscila Judee po > zburzeniu Jerozolimy. Ci co pozostali mieli potem swoje centrum w Galilei, a po > > najezdzie Arabow wiekszosc z nich przeszla na islam. Pozostajac osiadla > ludnoscia wiejska lepiej widac zachowali geny swoich przodkow, niz ci ktorzy > sie szwendali po Azjii i Europie. > > Zreszta wystarczy popatrzec na wypowiedzi tych, ktorzy uwazaja sie za > przedstawicieli ‘narodu wybranego’ na tym forum. Czyz nie widac, ze > toto nigdy > nie mialo nic wspolnego z zadna kultura. Toz reprezentuja mentalnosc > azjatyckiej dziczy, poslugujac sie jezykiem wyniesionym z domu, taki sam > dokladnie jakim poslugiwala sie obsluga ubeckich wiezien. Wiadomo przeciez, ze > to zwykle uposledzeni umyslowo nie potrafiac znalezc logicznych argumentow w > dyskusji, chwytaja sie za obelgi i za klonice. > > Wiecej o tych badaniach, ktore obnazaja cala perfidie obecnej ordynarnej > propagandy Izraela (i o Samarii) tutaj: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9783922&a=10104220 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Przemoc jest tylko objawem IP: *.netspace.net.au 15.01.04, 07:14 No i tlumaczy im taki jeden Zyd, ze: Przemoc jest tylko objawem, przyczyną choroby jest okupacja www.viva.palestyna.pl/bliskiwschod/news.php?news=artykuly/0013.php ale, czy toto jest w stanie cokolwiek zrozumiec, jak im tych potrzebnych do tego genow brakuje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do koszalka IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 15.01.04, 08:58 Koszalek, nigdy nie otwieraj tego www.viva.palestyna, bo uprzedzono nas, ze to podpucha.Oni Cie tam rejestruja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnoludek Prowokacja Tomcia w starym Ubeckim stylu IP: *.netspace.net.au 15.01.04, 12:06 Nie stac cie tomciu na nic poza taka prowokacja w starym Ubeckim stylu? No to masz tu Tomciu do poczytania co stary Zyd ma ci do powiedzenia: ------------ Uri Avnery "Przemoc jest tylko objawem, przyczyną choroby jest okupacja" Wywiad dziennikarza From Occupied Palestine z Uri Avnery. JON ELMER (dziennikarz - www.fromoccupiedpalestine.org): "Mamy do czynienia z dyskusją w izraelskim społeczeństwie, w rządzie i w mediach na temat zamordowania Arafata. Czy słyszał pan kiedyś otwartą dyskusję o zamiarze zamordowania legalnie wybranego przywódcy innego kraju w tzw 'demokratycznym społeczeństwie '? Jaką logiką kieruje się taka dyskusja o zamordowaniu Arafata? Jakie mogą być konsekwencje takiej akcji? URI AVNERY: "Po pierwsze, nie ma tu w Izraelu żadnej 'publicznej debaty ' na ten, czy jakikolwiek inny temat. Mamy w tej chwili sytuację, w której grupa generałów, włączając w to premiera, ministra obrony, szefa sztabu, szefa wywiadu i szefa służb wewnętrznych, którzy decydują o wszystkich sprawach kraju, korzystając przy tym z pomocy dyspozycyjnych mediów, które akceptują wszystko co powie rząd. Przez ostatnie 30 lat trwała kampania propagandowa demonizująca Arafata. Nie pamiętam, aby kiedykolwiek ukazał się jakiś artykuł mówiacy coś pozytywnego o Yaserze Arafacie. Tak więc opinia publiczna przyjmuje to i wierzy w to, co od czasu Camp David (w 2000 r) jest mówione, a mianowicie, że oferowaliśmy Palestyńczykom wszystko co tylko możliwe, a oni odrzucili to - czyli, że nie ma tu żadnego partnera dla procesu pokojowego. Wewnątrz Izraela jest to dogmat, praktycznie akceptowany przez wszyskich. Kiedy społeczeństwo wierzy, że pokój jest tu niemożliwy, i że ataki samobójcze bedą trwały w nieskonczończonosc, wtedy takie społeczeństwo akceptuje wszystko, co głowa państwa mu mówi. Sam akt morderstwa Arafata, pomijając już wszystkie jego moralne i prawne aspekty, spowoduje największą katastrofę w historii Izraela. Może nawet w dłuższej perspektywie czasu przyczynić się do unicestwienia Izraela, ponieważ zniszczy na zawsze jakiekolwiek szanse na pokój pomiedzy Izraelem a Palestyńczykami, a także pomiędzy całym światem arabskim i Izraelem na następne setki lat. JON ELMER: Według koalicji USA-Izrael, to Palestyńczycy, a dokładnie Arafat, są tymi którzy mają zainicjować zakończenie "spirali przemocy ". Prof. Edward Said skomentował to tak: "Od kiedy to ludzie gnębieni okupacją mają być odpowiedzialni za ruch pokoju? " Czy pana zdaniem odpowiedzialność za zakończenie przemocy należy do Palestyńczyków? URI AVNERY: Przemoc jest częścią oporu przeciwko okupacji. Najważniejszym faktem jest tu OKUPACJA, a nie przemoc. Przemoc jest tylko objawem; przyczyną choroby jest OKUPACJA - śmiertelna choroba, która dotyka wszystkich, tak okupowanych jak i okupantów. Pierwszą rzeczą jest zakończenie okupacji. Żeby zakończyć okupację trzeba doprowadzić do pokoju między Izraelczykami i Palestyńczykami. I na tym się to wszystko zasadza. JON ELMER: Davidowi Ben-Gurionowi przypisuje się następujące powiedzenie: "Gdybym był arabskim przywódcą, nigdy nie podpisałbym żadnego porozumienia z Izraelem. To jest naturalne; zabraliśmy im kraj. To prawda, że Bóg nam go obiecał, ale co to może ich obchodzić? Cóż ich moze obchodzić, że był jakiś antysemityzm, Naziści, Hitler, Auschwitz? Przecież to nie ich wina. Oni widzą tylko jedno: przyszliśmy tu i ukradliśmy im ich kraj. Dlaczego mieliby to zaakceptować? " Czy mógłby pan to skomentować? URI AVNERY: To jest kompletny nonsens, a David Ben-Gurion, z całym szacunkiem dla niego, ale byl idiotą jeśli chodzi o rozumienie Arabów. W ogóle ich nie rozumiał; on po prostu ich nienawidził. Są na setki, tysiące dowodów w postaci dokumentów. Jeśli chodzi o to powiedzenie, to trzeba powiedzieć, że Palestyńczycy chcą mieć swoje państwo. Chcą żyć jak wolni ludzie. Chcą się pozbyć tej nędzy, w której żyją. Po 50 latach takiego życia chcą zaakceptować sytuację, że ich państwo będzie zajmowało tylko 22% tego co było kiedyś Palestyną. Myślę, że jest szczytem głupoty z naszej strony jesli nie skorzystamy z tej możliwości. JON ELMER: "Czy celem Ariela Szarona i jego generałów jest realizacja idei Wielkiego Izraela, czyli państwa Izrael od rzeki Jordan do Morza Środziemnego? URI AVNERY: "Taki jest ich rzeczywisty cel. Celem Ariela Szarona i mocno podejrzewam, że również całego jego gabinetu, jest właśnie taki - utworzenie Wielkiego Izraela na ziemiach od rzeki Jordan do Morza Śródziemnego i zamienienie go w etnicznie czyste, jednolite państwo żydowskie. Taki jest, uważam, ostateczny cel tych ludzi, którzy chcą to osiągnąć przy pomocy czystki etnicznej. (. . .) Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 znowu Avneri? :-P 15.01.04, 16:10 Jak tylko zobaczyłem to nazwisko to się wyrzygałem. Nie starczyło sił przeczytać niczego poza pierwszymi pięciu linijkami :-P A może zacytujesz Szulamit (zgubiłam mój mózg) Aloni? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez zygajacy [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.04, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: znowu Avneri? :-P 15.01.04, 16:54 Gość portalu: Tez zygajacy napisał(a): > Steven Smyrek-Für Allah in den Tod.Ein deutscher kleinkrimineller von > Drogenmilieu zum islamistischen Terroristen?-w czoraj bylo to w Tv.I jerzeli wy > pierdolone idioty wciaz bronicie te islamskie scierwa to ja niewiem kto byl > gorszym,Hitler dawniej czy obecni polacy popierajacy scierwo moslemskie.Jezeli > wy pojebolki sadystyczne popieracie tych samobujcow,to zycze wam by w obecnosci > waszych dzieci sie wysadzali.Moc pozdrowien!!!!!!. Kazdy ma takie horyzonty na jakie pozwala mu jego poziom umyslowy. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: znowu Avneri? :-P Kosel czy kotel? 15.01.04, 17:05 kosel_maruwi napisał: > Kazdy ma takie horyzonty na jakie pozwala mu jego poziom umyslowy. Chyba że mu ściana zachodnia zasłania horyzont :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: znowu Avneri? :-P Kosel czy kotel? 15.01.04, 19:34 koszalekopalek2 napisał: > kosel_maruwi napisał: > > > Kazdy ma takie horyzonty na jakie pozwala mu jego poziom umyslowy. > > Chyba że mu ściana zachodnia zasłania horyzont :-P Tych, ktorzy przed nia staja by im horyzont zaslonila nie mam wcale za malo rozgarnietych w przeciwienstwie do poprzednika. Wiem, ze jego poziom i ortografia to cos dla ciebie bajkowy bohaterze. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 hmmmmmmmmmmm 15.01.04, 20:43 kosel_maruwi napisał: > koszalekopalek2 napisał: > > > kosel_maruwi napisał: > > > > > Kazdy ma takie horyzonty na jakie pozwala mu jego poziom umyslowy. > > > > Chyba że mu ściana zachodnia zasłania horyzont :-P > > > Tych, ktorzy przed nia staja by im horyzont zaslonila nie mam wcale za malo > rozgarnietych w przeciwienstwie do poprzednika. > Wiem, ze jego poziom i ortografia to cos dla ciebie bajkowy bohaterze. No więc nie rozumiem dlaczego wybrałeś sobie taki przydomek? Jeżeli nie uważasz tego za zbyt nachalne, to proszę wytłumacz krasnoludkom. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: hmmmmmmmmmmm 15.01.04, 21:28 koszalekopalek2 napisał: > No więc nie rozumiem dlaczego wybrałeś sobie taki przydomek? > Jeżeli nie uważasz tego za zbyt nachalne, to proszę wytłumacz krasnoludkom. Jezeli znajdujesz w tym cos niestosownego to mozesz mnie nazywac "krolewna sniezka". Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: hmmmmmmmmmmm 16.01.04, 05:13 kosel_maruwi napisał: > koszalekopalek2 napisał: > > No więc nie rozumiem dlaczego wybrałeś sobie taki przydomek? > > Jeżeli nie uważasz tego za zbyt nachalne, to proszę wytłumacz krasnoludkom > . > > Jezeli znajdujesz w tym cos niestosownego to mozesz mnie nazywac "krolewna > sniezka". nie, poprostu ciekawi mnie ten wybor. Dlaczego np kosel a nie kotel albo poprostu sciana? Ja Ci moge zaproponowac znacznie lepiej pasujacy nick :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: hmmmmmmmmmmm 16.01.04, 09:09 koszalekopalek2 napisał: > nie, poprostu ciekawi mnie ten wybor. Dlaczego np kosel a nie kotel albo > poprostu sciana? Ja Ci moge zaproponowac znacznie lepiej pasujacy nick :-P To nie tajemnica. Natchnal mnie Jezus Nie ten o ktorym myslisz lecz ten z galtow lozowskich. Brzmi on wprawdzie jak fredzio, ktory nagle sobie przypomnial jezyk polski ale mnie natchnal. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7215616&a=7240219 If you notice, Jews refer to it as "western wall" (po hebrajsku "kosel maruwi" albo "Kotel haMaarawi" (zalezy skad dany Zyd)) The adjective "wailing" was added by goyim of your ilk! Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: znowu Avneri? :-P Kosel czy kotel? 16.01.04, 03:47 koszalekopalek2 napisał: > kosel_maruwi napisał: > > > Kazdy ma takie horyzonty na jakie pozwala mu jego poziom umyslowy. > > Chyba że mu ściana zachodnia zasłania horyzont :-P -------------------------------------------------------------------------------- Zydom horyzont zaslania MUR ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: znowu Avneri? A co masz przeciwko niemu?Jest. IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 16.01.04, 03:44 ...Palestynczykiem? >>Nie, jest ZYDEM ! Ty tez.Tylko ty jestes Zydem SYJONISTA-SZOWINISTA.Ty rzygasz i doslownie i w przenosni na KAZDEGO, kto ma inne POGLADY od twoich, i inaczej proboje rozwiazac K O N F L I K T palestynsko - zydowski, niz ty !!! >>>Nie dociera idioto do ciebie ze ten konflikt, moze zakonczyc sie TRAGICZNIE nie tylko dla 5-6 milionow Zydow, ale moze pociagnac duzo wieksza liczbe ludzi z calego swiata.Wszak wojny swiatowe wybuchly z duzo blachszych powodow.Wiec zacznij pracowac na rzecz POROZUMIENIA z twoim bratnim narodem Palestynskim, a nie kombinoj ktore by tu jeszcze ziemie arabskie wlaczyc do IZRAELA! koszalekopalek2 napisał: > Jak tylko zobaczyłem to nazwisko to się wyrzygałem. Nie starczyło sił > przeczytać niczego poza pierwszymi pięciu linijkami :-P > > A może zacytujesz Szulamit (zgubiłam mój mózg) Aloni? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lozowski Nowe szczegoly o biednej Palestynce IP: *.perrycorp.com 15.01.04, 21:28 www.israelnationalnews.com/news.php3?id=56237 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nowe szczegoly o biednej Palestynce IP: *.adsl.actcom.co.il 15.01.04, 21:37 nu, strasznie ona biedulka. a meza kochajacego miala, ze hej. namawial ja do tego "bohaterskiego" czynu, a sam, ten macho arabski, nie poszedl na to "bohaterstwo" oczywiscie. hamas tez przyrzekl kochajacemu mezowi pomoc pieniezna w wychowaniu tych dwojga dzieci, az do 18 lat. no i "slawa" jaka splynie na niego teraz, ze taka "cudowna" zone mial.... wyobraz sobie jaki cwaniak, kolejki dziewczyn arabskich beda stalu u wdowich drzwi. jak podala israelska tv w dzisiejszych wieczornych wiadomosciach, sam slynny sheih yassin poslal ja osobiscie na wykonanie tego "bohaterskiego czynu. a my? my zdaje sie jeszcze nie rozumiemy wszystkiego. my jeszcze mamy litosc. trzeba bylo zabic ja na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ortografia [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.04, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Nu, dana 33, toz ona zabita na miejscu i jeszcze.. IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 16.01.04, 03:58 ....ROZKAWALKOWANA !!! Nu, taz czegoz ty chcesz wiecej ? Nu,milosierna ty zydowka choc z zawzietego narodu... ------------------------------------------------------------------------------ Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, strasznie ona biedulka. a meza kochajacego miala, ze hej. namawial ja do > tego "bohaterskiego" czynu, a sam, ten macho arabski, nie poszedl na > to "bohaterstwo" oczywiscie. hamas tez przyrzekl kochajacemu mezowi pomoc > pieniezna w wychowaniu tych dwojga dzieci, az do 18 lat. no i "slawa" jaka > splynie na niego teraz, ze taka "cudowna" zone mial.... wyobraz sobie jaki > cwaniak, kolejki dziewczyn arabskich beda stalu u wdowich drzwi. jak podala > israelska tv w dzisiejszych wieczornych wiadomosciach, sam slynny sheih yassin > poslal ja osobiscie na wykonanie tego "bohaterskiego czynu. > a my? my zdaje sie jeszcze nie rozumiemy wszystkiego. my jeszcze mamy litosc. > trzeba bylo zabic ja na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lozowski Re: Nowe szczegoly o biednej Palestynce IP: *.dyn.optonline.net 16.01.04, 05:16 1. Dzieci nie dozyja do lat 18, napewno beda mame naslodawac. Moze ZWB sami sie wysadza w dobrej odleglosci od innych ludzi. 2.Co trzeba bylo zrobic ja prywatnie napisalem do Tomka. Ale coz, czasami nasz stan "wybrany" wiaze nam rece :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 A ty wrozka jaka , czy moze WIEDZMA ? 16.01.04, 18:21 Gość portalu: Andrzej Lozowski napisał(a): > 1. Dzieci nie dozyja do lat 18, napewno beda mame naslodawac. Moze ZWB sami > sie wysadza w dobrej odleglosci od innych ludzi. > > 2.Co trzeba bylo zrobic ja prywatnie napisalem do Tomka. > Ale coz, czasami nasz stan "wybrany" wiaze nam rece :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans 88 [...] IP: *.waw-gor.leased.ids.pl 20.01.04, 11:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś