Gość: Kanadol IP: *.tkg.bc.tac.net 17.05.04, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katolik Polski DANA NIE BYC TAKA IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.04, 19:20 POGADAMY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapowiedziany Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 00:11 a o czym? Izrael tak samo jak burzy domy sluzace do przemycania broni z Egiptu co jest zlamaniem podpisanego przez Arafata w Helsinkach porozumienia, tak samo burzy nielegalne osiedla zydowskie na Zachodnim Brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 12:57 oczywiscie, a o czym chcesz pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 16:50 Dana kraza pogloski,ze w rzeczywistosci nazywasz sie Danek i jestes oficerem Mossadu.Prawda to?Niektorzy spekuluja,ze rzucili cie teraz do Rafah. Nie wiem co o tym sadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 17:19 ja ci zaraz powiem. pogloski to rzecz dobra. radze ci w nie uwierzyc. ale sprostuje: rafah to nie wiem w jakim jezyku, bo po arabsku i po hebrajsku nazywa sie rafijah. wlasnie wrocilam stamtad na krotki odpoczynek. dlatego nie odpowiadam ci od razu, tylko w przerwach odpoczynkowych. od rana do wieczora jestem w rafijah zajeta burzeniem domu za domem, to idzie mi w tempie takim mniej wiecej 3 domy na minute. prawie ze nic juz nie zostalo. oprocz tego w poludniowej stronie rafijah zbieram wszystkie eleganckie samochody, ktore znalazlam kolo tych domow, a ma wschodniej stronie doniczki z kwiatami, ktore mieszkancy rafijah tak chetnie hodowali. czy masz jeszcze jakies interesujace cie pytania? to odpowiem pozniej, bo moja przerwa na odpoczynek sie konczy, i zostalo jeszcze co nieco do burzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 19:31 Nie wiem czemu,ale jestes dla mnie jakas sympatyczna.Nie chce cie obrazac, ani denerwowac,chce wiedziec z kim mam do czynieniania!Jak jestes kobieta mozez mnie nazywac ciucius.Mozez udowodnic ,ze jestes kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 20:27 nu, ja tu jestem bardzo sympatyczna jeszcze paru osobom.... np mirmil, split, goldbaum i wqrwielski to wprost mnie uwielbiaja, laza za mna dzien i noc, sprawdzaja kazdy moj krok (post) i troszcza sie ogromnie o moje bezpieczenstwo i dobry humor. tak ze moge zaliczyc cie do mojej swity. kobieta oczywiscie ze jestem. jak mam ci udowodnic? nu, musisz mi uwierzyc. albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Nie pochlebiaj sobie, Danuś - od ponad tygodnia IP: 195.150.115.* 18.05.04, 20:36 zaniedbuję cię na rzecz młodych, ślicznych i wiotkich studentek (co ciekawe, inteligentnych...), które zdobywają zaliczenia. Nie chciałbym cię urazić,ale rozumiesz, że konkurencja jakby zbyt duża... Aż żałuję, że niektórzy (including myself) mają skrupuły... Czasem chciałbym być moralnie taki, jak ty, Danuś - wtedy jedną na kilka przekonałbym do zacieśnienia znajomości - ach te nasze "zgniłe", europejskie i chrześcijańskie zasady moralne. Po cóż ten Mojżesz przyniósł tablice... A tak naprawdę, Danuś, przyjemnie popatrzeć na te dziewczyny bez ślinienia się i mieć świadomość, że wykładowca też patrzy na nie z przyjemnością, ale się nie ślini... Przyjemnie także byłoby, gdyby niektórzy forumowicze nie dostawali orgazmu na widok niedoli tysięcy Palestyńczyków, wyrzucanych na bruk, ponieważ ktoś inny zabił paru izraelskich SS-manów (jak się miewają twoi synalkowie-mordercy w armii Gauleitera Sharona?) Pozdrawiam Wqrwiony2 P.S. Nie licz na wiele postów w najbliższym czasie - mam dużo roboty - jeśli wiesz, co to znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nie pochlebiaj sobie, Danuś - od ponad tygodn IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 20:46 alez alez wqrwielski, nie zaprzeczaj sobie..... odpowiedziales na moj post nie do ciebie w ciagu zaledwie 9 minut..... przeciez znam was jak wlasna kieszen, nie ma tego, zebys przepuscil choc jeden post. te mlode jak widac nie maja az tyle zalet jesli dajesz im czekac cierpliwie az sprawdzisz co ta nie taka juz mloda zydowka jerozolimska tu pisze..... ladnie, ladnie, potwierdziles moja teorie.... jeszcze jedno sprostowanie, nie mam synow tylko syna, jednego. i syn i corka maja sie doskonale, chociaz wiecej pracy w wojsku obecnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Kokaż choć jeden post z ostatniego tygodnia, Danuś IP: 195.150.115.* 18.05.04, 21:02 I nie upadlaj się - niektóre kobiety potrafią starzeć się z klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Kokaż choć jeden post z ostatniego tygodnia, IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 22:43 ciucius, juz ci kiedys napisalam. ja sie starzeje z klasa. ty nie masz klasy nawet w swoim mlodym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Nie pochlebiaj sobie, Danuś - od ponad tygodn IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 21:03 Dana nie mam zadnych szans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Dana Zostan Cool IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 21:24 Tak za toba wszyscy leca, a ty na mnie tylko czekasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana Zostan Cool IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 22:45 ciucius, jak bedziesz mial cos ciekawego do napisania, nawe zeby sie poklocic, tgo pisz. a jak nie masz nic do napisania, to nie zapominaj, ze milczenie jest zlotem. a jak nie zlotem, to przynajmniej nie pokazujesz, zes glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nie pochlebiaj sobie, Danuś - od ponad tygodn IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 22:43 masz mase szans, bez przerwy masz mase szans. ale nie u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: setki pokolen powiadasz... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 21:12 a ksiazki jakes od historii to ty w zyciu widziales? mozliwe ze nie - mozg ci wyzatło od tego azbestu, co go tam za oceanem zrywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol [...] IP: *.tkg.bc.tac.net 17.05.04, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grunwald11 [...] 17.05.04, 23:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista [...] IP: *.dynamic.mts.net 18.05.04, 00:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapowiedziany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 00:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: setki pokolen powiadasz... IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 18.05.04, 13:03 I won z ziemi, ktora od setek pokolen zamieszkuja indianie, okupancie. Jak ktos glupi to az smiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z USA Re: Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie IP: 5.3.1R* / *.ford.com 17.05.04, 21:20 dobrze piszesz Kanadol , masz racje, ale przyjdzie kryska na matyska, another Cristal Nacht perhaps ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista TRWA PARANOJA ARAFATA! ARAFAT GO GOME<if You have IP: *.dynamic.mts.net 17.05.04, 23:09 Trwa paranoja Arafata.Arafat go home, <if you don't have one ,go to Slupsk's mad dogs shelter, there is already one c..sucker waiting for You!!!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista [...] IP: *.dynamic.mts.net 17.05.04, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
white_rower [...] 17.05.04, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt K. [...] IP: *.gv.shawcable.net 18.05.04, 06:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POUFNE Z BC ON NIE MA SZEFA JEST NA WELFARE. IP: *.dynamic.mts.net 18.05.04, 06:56 A komputer jest dostepny w stolowce dla bezdomnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 08:10 Zapominacie, że Żydzi i Palestyńczycy to jedna grupa etniczna, tylko że jedni przyjęli Islam od Turków w średniowieczu, a drudzy rozjechali się po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prinsik Re: Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 08:19 CO TO ZNACZY CZESCI!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKICH NIELEGALNYCH W JAKIM KOLWIEK SWIETLE PRAWA MIEDZYNARODOWEGO, ZE O MORALNYM NIE WSPOMNE PRECZ NIE Z WASZEJ ZIEMI - NAJLEPIEJ W KOSMOS SKORO NIE POTRAFICIE ZYC W POKOJU JAK NORMALNI LUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j316@op.pl Re: Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie IP: 217.153.132.* 18.05.04, 08:38 Ludzie opamietajcie sie - to jest ziemia Izraela - i to caly Zachodni Brzeg i Jerozolima! Nikt tego nie zmieni! Nie chodzi tutaj o prawa historii tylko prawa Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
alba500 [...] 18.05.04, 12:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 WOW!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 13:02 zniwiarki!!!! tak szybko kosicie, ze nie zdazylam nawet przeczytac tych soczystych i sie posmiac...... :( Odpowiedz Link Zgłoś