Dodaj do ulubionych

Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie n...

IP: *.tkg.bc.tac.net 17.05.04, 19:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Katolik Polski DANA NIE BYC TAKA IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.04, 19:20
      POGADAMY?
      • Gość: niezapowiedziany Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 00:11
        a o czym? Izrael tak samo jak burzy domy sluzace do przemycania broni z Egiptu
        co jest zlamaniem podpisanego przez Arafata w Helsinkach porozumienia, tak samo
        burzy nielegalne osiedla zydowskie na Zachodnim Brzegu.
      • Gość: dana33 Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 12:57
        oczywiscie, a o czym chcesz pogadac?
        • Gość: Katolik Polski Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 16:50
          Dana kraza pogloski,ze w rzeczywistosci nazywasz sie Danek i jestes
          oficerem Mossadu.Prawda to?Niektorzy spekuluja,ze rzucili cie teraz do Rafah.
          Nie wiem co o tym sadzic?
          • Gość: dana33 Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 17:19
            ja ci zaraz powiem. pogloski to rzecz dobra. radze ci w nie uwierzyc.
            ale sprostuje: rafah to nie wiem w jakim jezyku, bo po arabsku i po hebrajsku
            nazywa sie rafijah. wlasnie wrocilam stamtad na krotki odpoczynek. dlatego nie
            odpowiadam ci od razu, tylko w przerwach odpoczynkowych. od rana do wieczora
            jestem w rafijah zajeta burzeniem domu za domem, to idzie mi w tempie takim
            mniej wiecej 3 domy na minute. prawie ze nic juz nie zostalo. oprocz tego w
            poludniowej stronie rafijah zbieram wszystkie eleganckie samochody, ktore
            znalazlam kolo tych domow, a ma wschodniej stronie doniczki z kwiatami, ktore
            mieszkancy rafijah tak chetnie hodowali. czy masz jeszcze jakies interesujace
            cie pytania? to odpowiem pozniej, bo moja przerwa na odpoczynek sie konczy, i
            zostalo jeszcze co nieco do burzenia.
      • Gość: Katolik Polski Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 19:31
        Nie wiem czemu,ale jestes dla mnie jakas sympatyczna.Nie chce cie obrazac,
        ani denerwowac,chce wiedziec z kim mam do czynieniania!Jak jestes kobieta
        mozez mnie nazywac ciucius.Mozez udowodnic ,ze jestes kobieta?
        • Gość: dana33 Re: DANA NIE BYC TAKA IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 20:27
          nu, ja tu jestem bardzo sympatyczna jeszcze paru osobom.... np mirmil, split,
          goldbaum i wqrwielski to wprost mnie uwielbiaja, laza za mna dzien i noc,
          sprawdzaja kazdy moj krok (post) i troszcza sie ogromnie o moje bezpieczenstwo
          i dobry humor. tak ze moge zaliczyc cie do mojej swity.
          kobieta oczywiscie ze jestem. jak mam ci udowodnic? nu, musisz mi uwierzyc.
          albo nie.
          • Gość: Wqrwiony2 Nie pochlebiaj sobie, Danuś - od ponad tygodnia IP: 195.150.115.* 18.05.04, 20:36
            zaniedbuję cię na rzecz młodych, ślicznych i wiotkich studentek (co ciekawe,
            inteligentnych...), które zdobywają zaliczenia. Nie chciałbym cię urazić,ale
            rozumiesz, że konkurencja jakby zbyt duża... Aż żałuję, że niektórzy (including
            myself) mają skrupuły... Czasem chciałbym być moralnie taki, jak ty, Danuś -
            wtedy jedną na kilka przekonałbym do zacieśnienia znajomości - ach te nasze
            "zgniłe", europejskie i chrześcijańskie zasady moralne. Po cóż ten Mojżesz
            przyniósł tablice... A tak naprawdę, Danuś, przyjemnie popatrzeć na te
            dziewczyny bez ślinienia się i mieć świadomość, że wykładowca też patrzy na nie
            z przyjemnością, ale się nie ślini... Przyjemnie także byłoby, gdyby niektórzy
            forumowicze nie dostawali orgazmu na widok niedoli tysięcy Palestyńczyków,
            wyrzucanych na bruk, ponieważ ktoś inny zabił paru izraelskich SS-manów (jak się
            miewają twoi synalkowie-mordercy w armii Gauleitera Sharona?)
            Pozdrawiam
            Wqrwiony2
            P.S.
            Nie licz na wiele postów w najbliższym czasie - mam dużo roboty - jeśli wiesz,
            co to znaczy...
            • Gość: dana33 Re: Nie pochlebiaj sobie, Danuś - od ponad tygodn IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 20:46
              alez alez wqrwielski, nie zaprzeczaj sobie..... odpowiedziales na moj post nie
              do ciebie w ciagu zaledwie 9 minut..... przeciez znam was jak wlasna kieszen,
              nie ma tego, zebys przepuscil choc jeden post. te mlode jak widac nie maja az
              tyle zalet jesli dajesz im czekac cierpliwie az sprawdzisz co ta nie taka juz
              mloda zydowka jerozolimska tu pisze..... ladnie, ladnie, potwierdziles moja
              teorie....
              jeszcze jedno sprostowanie, nie mam synow tylko syna, jednego. i syn i corka
              maja sie doskonale, chociaz wiecej pracy w wojsku obecnie :)
              • Gość: Wqrwiony2 Kokaż choć jeden post z ostatniego tygodnia, Danuś IP: 195.150.115.* 18.05.04, 21:02
                I nie upadlaj się - niektóre kobiety potrafią starzeć się z klasą...
                • Gość: dana33 Re: Kokaż choć jeden post z ostatniego tygodnia, IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 22:43
                  ciucius, juz ci kiedys napisalam. ja sie starzeje z klasa. ty nie masz klasy
                  nawet w swoim mlodym wieku.
              • Gość: Katolik Polski Re: Nie pochlebiaj sobie, Danuś - od ponad tygodn IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 21:03
                Dana nie mam zadnych szans?
                • Gość: Katolik Polski Dana Zostan Cool IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 21:24
                  Tak za toba wszyscy leca, a ty na mnie tylko czekasz!!!
                  • Gość: dana33 Re: Dana Zostan Cool IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 22:45
                    ciucius, jak bedziesz mial cos ciekawego do napisania, nawe zeby sie poklocic,
                    tgo pisz. a jak nie masz nic do napisania, to nie zapominaj, ze milczenie jest
                    zlotem. a jak nie zlotem, to przynajmniej nie pokazujesz, zes glupi.
                • Gość: dana33 Re: Nie pochlebiaj sobie, Danuś - od ponad tygodn IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 22:43
                  masz mase szans, bez przerwy masz mase szans. ale nie u mnie.
    • Gość: polak Re: setki pokolen powiadasz... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 21:12
      a ksiazki jakes od historii to ty w zyciu widziales? mozliwe ze nie - mozg ci
      wyzatło od tego azbestu, co go tam za oceanem zrywasz
      • Gość: Kanadol [...] IP: *.tkg.bc.tac.net 17.05.04, 22:33
        • grunwald11 [...] 17.05.04, 23:40
          • Gość: pacyfista [...] IP: *.dynamic.mts.net 18.05.04, 00:29
        • Gość: niezapowiedziany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 00:07
      • Gość: hehehe Re: setki pokolen powiadasz... IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 18.05.04, 13:03
        I won z ziemi, ktora od setek pokolen zamieszkuja indianie, okupancie.
        Jak ktos glupi to az smiesznie
    • Gość: z USA Re: Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie IP: 5.3.1R* / *.ford.com 17.05.04, 21:20
      dobrze piszesz Kanadol , masz racje, ale przyjdzie kryska na matyska,
      another Cristal Nacht perhaps ?
    • Gość: pacyfista TRWA PARANOJA ARAFATA! ARAFAT GO GOME<if You have IP: *.dynamic.mts.net 17.05.04, 23:09
      Trwa paranoja Arafata.Arafat go home, <if you don't have one ,go to Slupsk's mad dogs shelter,
      there is already one c..sucker waiting for You!!!>
    • Gość: pacyfista [...] IP: *.dynamic.mts.net 17.05.04, 23:30
    • white_rower [...] 17.05.04, 23:33
    • Gość: Matt K. [...] IP: *.gv.shawcable.net 18.05.04, 06:18
      • Gość: POUFNE Z BC ON NIE MA SZEFA JEST NA WELFARE. IP: *.dynamic.mts.net 18.05.04, 06:56
        A komputer jest dostepny w stolowce dla bezdomnych.
    • Gość: mmmmm Re: Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 08:10
      Zapominacie, że Żydzi i Palestyńczycy to jedna grupa etniczna, tylko że jedni
      przyjęli Islam od Turków w średniowieczu, a drudzy rozjechali się po świecie.
    • Gość: prinsik Re: Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 08:19
      CO TO ZNACZY CZESCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKICH NIELEGALNYCH W JAKIM KOLWIEK

SWIETLE PRAWA MIEDZYNARODOWEGO, ZE O MORALNYM NIE WSPOMNE

PRECZ NIE Z WASZEJ ZIEMI - NAJLEPIEJ W KOSMOS

SKORO NIE POTRAFICIE ZYC W POKOJU JAK NORMALNI LUDZIE
      • Gość: j316@op.pl Re: Żydowscy osadnicy walczą z armią o utrzymanie IP: 217.153.132.* 18.05.04, 08:38
        Ludzie opamietajcie sie - to jest ziemia Izraela - i to caly Zachodni Brzeg i
        Jerozolima! Nikt tego nie zmieni! Nie chodzi tutaj o prawa historii tylko prawa
        Boga!
    • alba500 [...] 18.05.04, 12:50
      • Gość: dana33 WOW!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 18.05.04, 13:02
        zniwiarki!!!! tak szybko kosicie, ze nie zdazylam nawet przeczytac tych
        soczystych i sie posmiac...... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka