igor_uk33 27.05.12, 19:04 proponuje obejrzac dwa zdjecia i dostrzec roznice. Muzulmanki w Paryzu. Muzulmanki w Islamabadzie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karielcia Test na wiedze. 27.05.12, 19:08 Najdurniejsze (najbardziej konserwatywne) jest muzulstwo arabskie. Iranskie, pakistanskie, a nawet murzynskie jest juz nieco bardziej oswiecone. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Test na wiedze. 27.05.12, 19:37 Ja bym powiedział, że nawet w takiej Turcji czy Iranie, poziom religijnosci i ortodoksji jest mocno uzależniony od regionu kraju i grupy "plemiennej". Np. Stambuł jest liberalny, ale już turecka wieś to zaścianek(szczególnie im bliżej wschodniej granicy) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Czym roznia sie muzulmanki .. 27.05.12, 19:55 na dwoch zalinkowanych zdjeciach? Jako podpowiedz,zdjecie muzulmanek z Londynu. www.topnews.in/light/files/UKmuslim-women.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Czym roznia sie muzulmanki .. 27.05.12, 20:00 Strojem i poziomem manifestowanej ortodoksji. Poza tym, te z Paryża to wyglądają na wahabitki. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic A ja mysle igor, ze ... 27.05.12, 20:00 Paryz dotkniety jest plaga dzikich pszczol lub wscieklych komarow. Widomo, ze arabki bzykanie lubia, ale bez przesady ... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A ja mysle igor, ze ... 27.05.12, 20:02 To są stroje obrony przeciwchemicznej. Pewnie jakiś zamach się szykuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: A ja mysle igor, ze ... 27.05.12, 20:08 Rowniez lubie se pozartowac. I chociaz wasze zarty sa dobre,nie o to mnie chodzi. Wazna podpowiedzia jest link do zdjecia z Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic A tak na powaznie, to ... 27.05.12, 20:41 mysle, ze chodzi tu o lisbijki, czyli mowimy o zwiazkach partnerskich. Odrzucja wszystko to, co absurdalna ... To co pozostanie musi byc najprawdziwsza prawda. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic W zderzeniu z cywilizacja arabska ... 27.05.12, 21:09 i islamem w ogole zadna logika nie znajduje zastosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk W tym przypadku.. 27.05.12, 21:16 przekaz jest bardzo jasny,wystarcze chwile zostanowic sie na tym - czemu mlode dziewczyny chodza po Paryzu tak ubrane?Chociaz gdzie indziej wcale nie musza straszyc ludzi. Cholera,praktycznie dalem cala odpowiedz tobie,blueelvic.To chyba przez moja "milosc" do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Wiem, ze mnie lubisz ... 27.05.12, 21:36 Powiedz mi szczerze: skad pochadza kobiety ze zdjecia w Paryzu i jakie maja wyksztalcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Wiem, ze mnie lubisz ... 27.05.12, 21:39 To nie ma zadnego znaczenia.Odpowiedz masz w poprzednim moim poscie,otworz umysl. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Ja nie prosze o podpowiedz ... 27.05.12, 22:23 To co wkleiles nie jest zdjeciem muzulmanek z Paryza - na 200% nie. Jezeli zdjecie nie jest z Paryza, to ... wszystko co dalej jest juz "sztucznie" dorabiane do pewnego zamyslu, ktory zrodzil sie w twojej wyobrazni. W tym miejscu mamy do czynienia z szerokim spektrum odpowiedzi ... W zwiaku z czym pytanie czemu mlode dziewczyny chodza po Paryzu tak ubrane traci z powyzszym swoj sens. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk To sa muzulmanki z Paryza. 27.05.12, 22:45 Takich ja tam spotykam za kazdym razem,jak odwiedzam to miasto . A takich zdjec mozesz miec wiecej: konflikty.wp.pl/kat,1020223,title,Zmuszaja-zony-do-zakrywania-twarzy-Kara-to-30-tys-euro,wid,13306718,wiadomosc.html www.rmf24.pl/fakty/news-francja-afera-wokol-mandatu-drogowego-dla-muzulmanki-w,nId,274253 informator.fr/index.php/od-poniedzialku-francuskie-muzulmanki-nie-beda-mogly-zaslaniac-twarzy/ Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Takie spotykam rowniez i w USA. 27.05.12, 23:01 Spotkalem je tydzien temu w kanadyjskiej Niagarze ... Ale zdjecie, ktore zalinkowales nie przedstawia muzulmanek z Paryza. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Ha.ha. 27.05.12, 23:14 Biedaki,za cienki jestescie,zeby polacczyc kilka faktow w calosc,dla tego szukacie dziury w calym. W Paryzu tak ubranych muzulmanek jest od groma.Zdjecia wzialem,celowo, z artykulow z polskiej prasy,ktore pisza o zakazie noszenia burek we Francji.Mogl by wrzucic zdjecia i z wlasnego archiwum,ale uwazalem,ze polskie artykuly beda dla was bardziej wiarygodne.Ale tak to jest,jak ktos nie moze do dwa dodac dwa,to zaczyna weszyc jakies podstepy. A w moim watku nie bylo zadnego podstepu.Tylko chcialem wskazac,ze muzulmanie w Europie zaczynaja zachowywac sie prowokacyjnie,na wiesc o tym,ze ich kobitam zakazno zakrywac twarze,to oni zaczelii ubierac ich tak tak,jak w ich krajach ojczyznianych ubieraja sie tylko starsze kobiety i to w zapomnianych przez Allaha wioskach. Ech prymitywy,zabawa z wami przypomina kopanie rowu przeciwczolgowego. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Mnie nie obchodzi o co tobie chodzilo. 27.05.12, 23:29 Zdjecia tego nie wzialesc tez z polskiej prasy. Orginal tego zdjecia przedstawia kobiety z Kairu. Ty piszesz testy o spostrzegawczosci, a ja o wiarogodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Tytus,tytus. 28.05.12, 20:08 Jak widac,nie masz najmniejszego pojecia o tym,jak sprawdzic skad pochodzi zdjecie wklejone na forum.Co to jest url,dla ciebie jest czarna magia.Osmieszyles sie w moich oczach poprzednie,kiedy nie potrailes wykazac sie znajomoscia tego,czym jest IP adres,tak i tym razem. Przeciez masz wszystko w watku.Wystarcze kiliknac w poscie kliknac na aktywny link,zeby zobaczyc adres url ,w tym przypadku w pasku narzedzi nawigacyjnych okazuje sie adres url: i.wp.pl/a/f/jpeg/23897/muzulmanki_nikab_afp_512.jpeg litery wp.pl w adresie url znacza to,ze zdjecie pochodzi z portalu Wirtualnej Polski. Jak to dla ciebie za trudno,to wystarcze przy poscie ,otwierajacym watek kliknac na Odpowiedz,jak tobie okaze sie ten post w takiej postaci: [i]> proponuje obejrzac dwa zdjecia i dostrzec roznice. > > [url=http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23897/muzulmanki_nikab_afp_512.jpeg]Muzulmanki > w Paryzu.[/url] > > Muzulmanki w Islamabadzie .[/i] I wtedy ty rowniez masz rozwarty adres url,w ktorym rowniez mozesz dostrzec litery wp.pl,ktory znacza,ze to link do portalu Wirtualna Polska. Co,tytus,dzieci pokazali tobie,jak wlaczyc komputer,ale nic wiecej nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Re: Tytus,tytus. 28.05.12, 23:25 www.majalla.com/eng/2011/09/article55226548 Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 nie idź w zaparte igor 29.05.12, 00:42 pierwsze zdjecie jest z kairu a nie z paryżewa. powinieneś przeprosić tytusa. tak nakazywałoby dobre wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_idiotow Obojetnie skad igor wklejal. 29.05.12, 01:31 Zdjecie nie jest z Paryza i basta. Wstawil to zdjecie tylko dlatego ze artykul byl o Francji. Historia tego zdjecia jest znacznie starsza i siega roku 2009. Kair a Paryz - roznica zasadnicza. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Obojetnie skad igor wklejal. 29.05.12, 03:30 nie o to chodzi. igor najpierw zignorował faktyczne miejsce pochodzenia tego zdjecia a następnie zarzucił forumowiczowi kłamstwo. no ale igor tak już ma. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk felus. 29.05.12, 16:22 Czy mozesz wskazac mnie w ktorym miejscu ja zarzucilem tytusu klamstwo? Zarzucilem mu tylko nieumienie sprawdzenie tego,skad ja to zdjecie wzialem.Chociaz wszystko bylo na forum.Zreszta wkleilem takich zdjec wiecej: forum.gazeta.pl/forum/w,50,136199054,136204524,To_sa_muzulmanki_z_Paryza_.html Celowo wybralem artykuly polskie,i chyba w tym byl moj blad,bo jak okazalo sie,polskie portale sa klamliwe,ale to nie moja wina. Ale to wszystko i tak nie zmienia tego,ze okazaliscie za cienki i nie potrafiliscie polapac o co chodzi.Doczepiliscie do drobiazga,jak by to cos zmienialo. prosze zapoznac sie z tym: wyborcza.pl/1,76842,9410867,Od_poniedzialku_francuskie_muzulmanki_nie_moga_zaslaniac.html Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Re: felus. 29.05.12, 23:53 Polskie portale nie sa klamliwe, patrz przyklad Interii. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie mam zamiaru. 29.05.12, 16:12 Poniewaz napisalem wyraznie skad pochodzi zdjecie ."Zdjecia wzialem,celowo, z artykulow z polskiej prasy,ktore pisza o zakazie noszenia burek we Francji." Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Zdjecie znalazlesc przez przypadek. 29.05.12, 23:51 Wirtualna Polska nie podpisala zdjecia, ale skojarzyles z arykulem i juz miales pomysl. Interia byla dokladniejsza : fakty.interia.pl/tylko_u_nas/news/7-mitow-dotyczacych-noszenia-nikabu,1345985 Wirtualna Polska nie zamiescila zdjecia muzulmanek z Paryza. Ps. prosze zwrocic uwage na daty i nie ublizaj prosze. Pomysl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski I to jest to. 27.05.12, 23:03 Smieszne ale wysoceprawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Test na spostrzegawczosc. 27.05.12, 20:12 Te w Paryżu są ładniejsze. Mam na myśli twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk malkontent. 27.05.12, 20:35 test na spostrzegawczosc,a nie na wyobraznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Masz dobry gust. 27.05.12, 23:07 Mnie sie one rowniez podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: w Szwecji takie+ 27.05.12, 20:30 panie jak w Paryzu,nazywaja paniami w namiotach. A pozatem te z Paryza musza byc faceci wychodzacy z burdeli. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Manipulacja. 27.05.12, 23:06 Jedno ze zdjec przedstawia muzulmanki z Kairu, a nie z Paryza. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk tytus. 27.05.12, 23:16 Musisz zmienic nick na tytus_prymitywny. A na razie idz spac,bo zasluzyles na moi zyczenia dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Re: a one w ogole w cos wierza ? 29.05.12, 12:02 j-k napisał: > poza pieniadzem? Abstrahujac od tego filmiku, pieniadze nie maja znaczenia w zyciu Brazylijki. Nie potrzebuja ich zreszta. Maja slonce, radosc zycia, emocje, romantyke i fieste na codzien. W sensie religijnym stereotypowa zadeklarowalaby sie jako katoliczka. ALe jest to specyficzny br katolicyzm. Nic wspolnego z polnocna hemisfera Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wierze, bo musze :) 29.05.12, 16:35 zeitgeist2010 napisał: > Abstrahujac od tego filmiku, pieniadze nie maja znaczenia w zyciu Brazylijki. N > ie potrzebuja ich zreszta. Maja slonce, radosc zycia, emocje, romantyke i fiest > e na codzien. W sensie religijnym stereotypowa zadeklarowalaby sie jako katolic > zka. ALe jest to specyficzny br katolicyzm. Nic wspolnego z polnocna hemisfera Kubanki sa takie same. Zaprosilem jedna na przyjemny wieczor do dobrej knajpy (normalna zwykla dziewczyna , nie zadna tam "kobieta pracujaca"). Po udanej kolacji stanelo na tym, co dalej... Dziewcze bez zenady powiedzialo, ze widzialo w (eleganckim) sklepie piekne dzinsy, ktore jej sie snia po nocach... Nie bede ukrywal, ze wykazalem zrozumienie dla tych pragnien. Pieniadze sie u nich zatem nie licza, ale to co mozna z nimi zrobic - jak najbardziej juz tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Re: tytus. 28.05.12, 23:25 www.majalla.com/eng/2011/09/article55226548 Odpowiedz Link Zgłoś
fan_idiotow Zdjecie jest z 2009 lub 2010. 29.05.12, 02:19 Jak widac wielu sie nim posluguje. Odpowiedz Link Zgłoś