polski_francuz 07.07.12, 08:36 jest kilka miejsc do parkowania w niemieckim miescie Triberg. Dlaczego dla mezczyzn? Ano bo trzeba parkowac na biegu wstecznym:) PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk pefcia. 07.07.12, 11:40 ten watek pokazuje stan twojego umyslu.Z czym ty idziesz do ludzi? taki temat mogl zaproponowac tylko zakompleksiony czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: pefcia. 07.07.12, 13:11 igor_uk napisał: > ten watek pokazuje stan twojego umyslu.Z czym ty idziesz do ludzi? taki temat > mogl zaproponowac tylko zakompleksiony czlowiek. Z pewnością kolejny wątek o tym ,że w Ameryce Murzynów biją, że koniec Ameryki i koniec dolara, że Ameryka upada . . . . . . . etc. to te niezwykle fascynujące tematy!! Ps. Bardzo sympatyczna, wakacyjna informacja PF. Pierwszy raz widzę takie parkingi. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk p.a. 07.07.12, 13:26 Fajnie ciebie podsumowal sovetolog.Zauwazyles? Wiem ,ze zauwazyles. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: p.a. 07.07.12, 14:37 igor_uk napisał: > Fajnie ciebie podsumowal sovetolog.Zauwazyles? Wiem ,ze zauwazyles. Nie sowietolog a sowietskij. To żaden autorytet, frustrat tropiący konspiracje i spiski. Tacy ludzie nie rozumieją argumentów, dowodów, bo jak stwierdził felusiak - oni już wiedzą a na każdy rzeczowy dowód mają setki swoich spiskowych. To mentalność bolszewicko-sowiecka. Byłbym załamany gdyby mnie pochwalił. Ps. Ja tylko przedstwiam swoje poglądy n/t UE, n/t Rosji putinowskiej, n/t USA, n/t demokracji . . . . . . . , etc. A ten bolszewik nazywa to propagandą. Ja mówię o swoich wartościach i poglądach a ten że to propaganda. Hi!, hi! Dobre! To miernota!!! Tobie do piet nie dorasta. Denerwują mnie twoje antyamerykańskie i antydemokratyczne wątki ale z drugiej strony skoro tak uważasz to masz absolutne prawo o tym pisać. Czasami podejmujesz faktycznie ciekawe tematy ale nigdy nie mam pewności gdzie kończą się te poglądy a gdzie zaczyna ta nieszczęsna propaganda??? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: p.a. 07.07.12, 14:57 Ha,ha. Nie wiele zrozumiales,co pisal sovetolog. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: p.a. 07.07.12, 15:32 igor_uk napisał: > Ha,ha. Nie wiele zrozumiales,co pisal sovetolog. Ależ oczywiście, ale ja to wiedziałem od samego początku! Nie mam czasu. Jadę do Łodzi na koncert Eltona Johna w Atlas Arenie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Przyjemnego 07.07.12, 20:40 koncertu! Napisz czy Elton jeszcze w formie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Przyjemnego 08.07.12, 18:17 polski_francuz napisał: > koncertu! > > Napisz czy Elton jeszcze w formie... > > PF Już po koncercie. Moja żona nie była zachwycona, mnie koncert podobał się. Ale forma chyba jednak taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Przyjemnego 09.07.12, 11:35 Było zbyt głośno, słabo było słychać Eltona. Nie wiem czy to wina hali czy zbyt duże nagłośnienie. W tej samej hali koncert Shade był bardzo dobry. Elton(65 lat) trzyma się niezle, miał sporo wigoru, biegał po scenie, rozdawał tez autografy. Generalnie "dziatki" dawali niezły "czad". Mało było młodzieży. Drugi koncert w Gdańsku został odwołany a w Łodzi też nie było kompletu widzów. Ja interesuję się muzyką i nie mogłem odpuścić sobie koncertu bądz co bądz gwiazdy światowej. W Polsce cały czas jest olbrzymia ilość koncertów najwybitniejszych gwiazd muzyki i tej rozrywkowej i jazzowej. W tym samym dniu we Wrocławiu grał Queen z nowym wokalistą(Amerykanin) a na Stadionie Narodowym będzie w sierpniu koncert Madonny. Ale ten koncert odpuszczam. To nie moja muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nowa generacja 09.07.12, 11:49 muzyki, ktora lubie, to chyba Lady Gaga. Ubiera sie okropnie bo chce ukryc, ze nie jest zbyt urodziwa ale ma glos (w odroznieniu od Madonny) a z zespolow to Coldplay. Ale masz racje, ze ta muzyka z naszej generacji ustawila takie standardy, ktore mlodzi jeszcze nie potrafia osiagnac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Tylko dla mezczyzn 07.07.12, 18:13 z tego wynika, że moja żona jest mężczyzną. ona potrafi na wstecznym. cały rok się uczyła i potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Twoja zona 07.07.12, 20:33 jest wyjatkowa felusiak. Zawsze to wiedzialem. Ze z Toba tyle lat wytrzymala:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Tylko dla mezczyzn 07.07.12, 18:32 Poslano Niemke i Niemca samochodem z Hamburga do Monachium.Kto pierwszy osiagnire cel.Facet pelny gaz,jazda bez glowy..Kobieta z wyczuciem,obiazdy itd..Dojechala pierwsza.Ale facet wygral..ona nie umiala tylem zaparkowac...! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Na wstecznym nie jest latwo 07.07.12, 20:35 trza miec wyczucie:) PF Odpowiedz Link Zgłoś