Dodaj do ulubionych

dziennikarze musza opuscic nadzaf :)))

15.08.04, 19:07
oj,cos mi sie widzi ze chyba buszostwo przewiduje brutalne wyrzniecie Sadrowcow :)))))

oczywiscie poniewaz jestem zwyklym bydlakiem,buszewikiem,faszysta a do tego uwielbiam UB-eckie metody jakos nie za bardzo mnie to martwi :))

ciekawi mnie tylko czy bedzie sciaganie skalpow bedzie na zywca czy juz nie :))))))

jak to dobrze byc buszewikiem ;)))))))))) i sympatyzowac z silniejszymi,ma sie zupelny komfort jesli chodzi o bycie swinia dla lewactwa :)))))))))
Obserwuj wątek
    • katarzyna_braun a coz ci pozostalo? 15.08.04, 19:58
      gdybys byl inteligentny, dowcipny, dobrze wygladal, mial pieniadze i powodzenie
      u kobiet to nie musialbys niczego kompensowac swoim buszewictwem, dziecinnym
      militaryzmem i bydlactwem.

A tak? Nie pozostaje ci nic innego biedaku.
      • Gość: . Czy z coreczka Ewy i Adolfa mamy przyjemnosc? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.08.04, 20:00
        • katarzyna_braun pogratulowac "inteligencji" i "erudycji" 15.08.04, 20:06
          Adolf i Eva nazwaliby z pewnoscia swoja corke "Katarzyna" - przez "rz".

:-)
          • Gość: ROMAN IZRAEL W IRAKU http://news.scotsman.com/latest.cfm IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.08.04, 23:57
            IZRAEL W IRAKU news.scotsman.com/latest.cfm?id=3158747
      • marcus_crassus sek w tym ze mam to wszystko :DDDDD 15.08.04, 20:01
        • katarzyna_braun oczywiscie :-))))) 15.08.04, 20:03
          i co jeszcze? Zameczek w Prowansji?
          Wiem jak zachowuja sie mezczyzni i gowniarze. A ty mezczyzna nie jestes.
          • marcus_crassus zameczku w prowansji nie mam... 15.08.04, 20:05
            a takze w ogole zameczku nie posiadam :)))))

a jak wiesz jak zachowuja sie mezczyzni czytajac wypowiedzi forumowe na necie to buhahahahahah :DDDD

wlasnie moge pokazac Ci kolejnego "wała" :DDDD
            • katarzyna_braun i nie tylko :-) 15.08.04, 20:10
              marcus_crassus napisał:

> wlasnie moge pokazac Ci kolejnego "wała" :DDDD

^ Oto wlasnie wizytowka gowniarza :-).

Czegos takiego nigdy nie napisalby mezczyzna.
              • marcus_crassus mowiac szczerze moge dodac jeszcze wyciagniety 15.08.04, 23:15
                srodkowy palec :)))))

jak powtarzam,w gadki o tym kto kim jest bawic sie nie mam zamiaru z prostej przyczyny - gowniane gadki z oszolomami jak ty mnie malo bawia a interesuja jesli czegos nie moge udowodnic :))))

poniewaz forum ma nazwe swiat a nie "czy MC jest playboyem z kasa" interesuje mnie pierwszy temat a nie drugi,drugi mozesz sobie walkowac dowoli bez mojego udzialu :)))))

a poniewaz moge z racji poparcia dla silniejszych US miec komfort "zwyciestwa" tych z ktorymi sympatyzuje nie musze dbac o zadne pozory i moge pokazac totalna oblesnosc,zbydlecenie i wszelka pogarde dla takich jak ty.

a potem dolozyc nowego newsa jak to moi ulubieni marines zmasakruja kolejna gromade ulubiencow lewakow :DDD czy do jakiego tam gowna sie zaliczasz :)))))

a nastepnie znow z bydlackim usmiechem pokazac ci ogromnego wala :))))

i obiecuje ze bede w tym momencie czul kupe radochy :DDDDDDDDDD
      • marcus_crassus ps-a tak poza tym to pokazanie lewakom 15.08.04, 20:03
        wielkiego wala po prostu sama "prawda" sprawia mi kupe radosci...

bardzo mozliwe ze wlasnie przez ten nadmiar darow losu szukam sobie dodatkowych przyjemnosci :DDDDD
        • Gość: NEMO Re: ps-a tak poza tym to pokazanie lewakom IP: *.mweb.co.za / *.mweb.co.za 15.08.04, 20:06
          Czy kolega nie jest przypadkiem bratem tego pana, ktory wydaje czasopismo pod
          tytulem "Nie"?

Pozdrawiam
          • marcus_crassus niezupelnie,ale ten styl ma cos w sobie :)))) 15.08.04, 23:22
            i sie przyznam ze czytuje czasami :))))

a swoja droga - jak to bylo w dowcipie jak facet wiezie za stanu wojennego samochodem jakis ladunek i jak sie go pyta milicja co wiezie a on mowi ze mebelki po czym oni kaza mu pokazac a tam sterta kalaszy i granatow i oni pytaja sie cynicznie "mebelki??" a facet na to:jaki pokoj takie mebelki.
            Jacy dyskutanci taki poziom.A w ogole na grzyba mam z tymi kmiotami dyskutowac???Oni pojecia o bozym swiecie nie maja.to kaleki umyslowe.niedorozwoje intelektualne.

kulture to ja moge NEMO okazac w dyskusjach z ludzmi cywilizowanymi i dysponujacymi wiedza.na tym forum ja nie dyskutuje.wpadam sobie juz teraz bardzo rzadko zeby sie posmiac.na tym forum wypowiadaja sie durnie.IQ swini z chlewa.

jak bedziesz w chlewie pamietaj nemo ze tam nie uzywa sie francuszczyzny tylko oryginalnej swinszczyzny :))) inaczej wieprze nie zrozumieja :)))

wiec nie spodziwaj sie po mnie tutaj czegos innego,a swinszczyzne opanowalem niezle,nawet mam juz dobry akcent :DDDD

• spacerowicz Re: dziennikarze musza opuscic nadzaf :))) 16.08.04, 00:23
      marcus_crassus napisał:

> oj,cos mi sie widzi ze chyba buszostwo przewiduje brutalne wyrzniecie
      Sadrowcow
      > :)))))
      >
      > oczywiscie poniewaz jestem zwyklym bydlakiem,buszewikiem,faszysta a do tego
      uwi
      > elbiam UB-eckie metody jakos nie za bardzo mnie to martwi :))
      >
      > ciekawi mnie tylko czy bedzie sciaganie skalpow bedzie na zywca czy juz
      nie :))
      > ))))
      >
      > jak to dobrze byc buszewikiem ;)))))))))) i sympatyzowac z silniejszymi,ma
      sie
      > zupelny komfort jesli chodzi o bycie swinia dla lewactwa :)))))))))

Chlopcze, ty moze jestes bydlak, ale ani z ciebie faszysta, ani nawet buszewik.
      Fascynacja przemoca wskazuje na jakis silny wstrzas w dziecinstwie, na zadane
      ci przemoc i gwalt, byc moze zgwalcil cie w pupe jakis bliski krewny?
      Nie wstydz sie chlopcze, takie przypadki zdarzaja sie, zaufaj psychologowi,
      zwierz sie, pomoze ci. On ci tez wytlumaczy, ze twoj penis jest w
      rzeczywistosci wiekszy niz tobie sie wydaje, gdyz patrzysz z gory i widzisz go
      skroconym wskutek perspektywy. Kto wie, moze nawet kiedys poznasz jakas
      kobiete?

• marcus_crassus czesc spacerowicz :))) 16.08.04, 00:39
        musze przyznac - stesknilem sie za wami lewaki :DDD

a co do wstrzasow - chyba nie za bardzo,dziecinstwo mialem ogolnie biorac jak na warunki komuny calkiem niezle,potem tez wlasciwie wszystko bylo fajnie,lubilem sie przyznam sie bawic takimi fajnymi malymi zolnierzykami ale takimi malutkimi - byly rozne rodzaje wojsk,piechota wspolczesna,rzymianie,spartanie etc...mozna bylo te ludziki pomalowac ale trzeba bylo miec od cholery cierpliwosci :)))

z moim fiutem jest wszystko dobrze,uzywalem go ostatnim razem do czegos innego niz sikanie kilka godzin temu i nie sadze zeby cos uleglo zmianie :)))))

a swoja droga wracajac do tematu - slyszalem ze ruszyl juz szturm,szykuje sie pod oslona nocy (a sadrowcy pomimo ze to ich kraj sa w nocy slepi jak krety) niezla rzeznia,ide spac ale sadze ze jak rano wstane zobacze sobie jakies fajne fotoski i pokazna liczbe ubitych bandziorow :)))))

no to wypije sobie lyczka wody za te ranne newsy i dobranoc moja ty lewacka ofermo :)))))

ps-czy wyznaje kult sily...nie sadze - raczej kult nietolerancji dla glupoty.i totalnej dla niej pogardy.pogardy dla gowna takiego jakim jestes ty i te barany al-sadra.i wzgledem takiego gowno nie odczuwam zadnych odruchow zrozumienia i czegokolwiek.odczuwam jedynie bezgraniczna radosc z niemocy tego gowna.

kapisz.

ps-jak wiesz co to jest z psychologicznego punktu widzenia to napisz bo ja pojecia nie mam.wg mnie jest to zwykla nietolerancja dla idiotow ale jej podstawy nie rozumiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka