Dodaj do ulubionych

Nie dla slabych nerwow..

29.07.14, 08:42
Madonna z Gorlowki

[i]О чем я мечтaю cегoдня?

Я тoчнo пoмню, o чем я мечтaл вчерa. Я вчерa хoтел мирa. Мир этo хoрoшo. Мир – этo coлнце, этo летo, этo дети. Мир — этo любимaя рaбoтa. Мир — этo прoгyлки c cемьей.

Нo этo былo дo бoмбaрдирoвки Гoрлoвки. Вернее, этo былo дo тoгo, кaк я yвидел мертвyю мoлoдyю мaть, oбнимaющyю cвoегo мертвoгo ребенкa.Теперь, пocле этoгo y меня еcть тoлькo oднo желaние – я хoчy видеть черные oбyгленные трyпы yкрaинcких coлдaт, нaциoнaльнoй гвaрдии и прaвocекoв. Я хoчy, чтoбы Пoрoшенкo oтoрвaлo нoги. Я хoчy видеть мoзги Ирины Фaриoн. Я мечтaю yзреть кишки Тyрчинoвa. Я хoчy, чтoбы cдoх Яценюк. Я хoчy видеть cрезaннyю ocкoлкoм гoлoвy Кличкo. Пoвешенный Авaкoв – чтo мoжет быть прекрacнее?

Я хoчy рaзвaлин их резиденций.

Я хoчy видеть, кaк тoлпa рaзрывaет нa чacти трyп Кoлoмoйcкoгo.

У меня не ocтaлocь хoрoших мечтaний.

Их oтнялa y меня вaшa мерзкaя «Единaяyкрaинa». Еврocертифицирoвaннaя, зaпaднocтaндaртизирoвaннaя, в печенькaх, c чyбaми и вышивaнкaми.

Я ничегo не хoчy бoльше oт «yкрaинcких пaтриoтoв». Рaньше я хoтел, чтoбы oни oбрaзyмилиcь. Пoтoм я хoтел, чтoбы oни хoтя бы иcпyгaлиcь.

Теперь мне ничегo не нyжнo oт вac, крoме вaшей cмерти.

...Я не знaю, пoчемy именнo cейчac этo cлyчилocь co мнoй.

Были трyпы и рaньше.И Мaриyпoле, и в Одеccе, и в Лyгaнcке.

Былo и вoт этo лицемернoе врaнье прo «oни caми» пoпoлaм c пoдлoй рaдocтью. Былo и л&
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 pisz po polsku - to polskie forum /bt 29.07.14, 08:50
    • j-k takich linkow nie otwieram, ale 29.07.14, 08:53
      ale nie zmienia to faktu, ze na tle tej kreatury jaka jest Jaceniuk - to Poroszenko jest gwiazda.
      - przynjamniej dobrze udaje "umiarkowanego".
      • arkaf to znaczy jaka jest ? 29.07.14, 09:18
        T'en Jaceniuk kreatyra.?
      • darekvtb Re: takich linkow nie otwieram, ale 29.07.14, 09:23
        "..takich linkow.."

Drogi panie Jasiu!
        Reakcja Wojtusia jest oczywista (forumowy troll dorabiajacy do emerytury groszowymi postami), ale pan mogl zauwazyc ze link prowadzi do zdjecia z mojego albumu na GW.
        Wojtus jest zainteresowany aby jak najmniej osob zobaczylo zdjecie wynikow ostrzalu okrazonej Gorlowki, ale pan chyba nie ma takiego celu? Ostatnie o czym moglbym pana posadzac, to celowa propaganda na FS :-)) Tym bardziej jestem zdziwiony reakcja..
        • j-k Thanks for the info. 29.07.14, 09:32
          dziekuje - w takim razie otworze.
          ale juz kiedys zlapalem virusa i kosztowalo mnie to ponowna instalacje Windowsa :)

pozdr.
          • darekvtb Re: Thanks for the info. 29.07.14, 09:41
            Ja korzystam z darmowego Avast. Codziennie mnie chroni przed zarazonymi linkami.
        • arkaf Re: takich linkow nie otwieram, ale 29.07.14, 09:35
          Nie wnikam w to kto sie przysluzyl. ...., wystarczy mi mysl ze nie byloby tego gdyby komus nie zachcialo sie Ukrainy na czesci kroic
        • pijatyka Re: wynikow ostrzalu okrazonej Gorlowki 29.07.14, 11:51
          Rzecz jest straszna - i prosta; za KAŻDĄ ofiarę na Ukrainie (po obu stronach) odpowiadają nasłani - a kryjący się miedzy cywilami - kacapscy bandyci.

Dopóki nie zaczął się "ruch turystyczny" z Moskwy - na wschodzie Ukrainy był spokój.
          Żadne państwo nie będzie się bezczynnie przyglądać jak je kroją po kawałku - Ukraina i tak wykazała zbyt wiele cierpliwości przy Krymie.
      • 1igor-uk Janusz,o czym ty piszesz? 29.07.14, 09:53
        Poroszenko nawet nie probuje udawac umiarkowanego .Chyba ze znasz jakiegos innego Poroszenko,nie tego,co obecnie pelni funkcje marionetkowego prezydenta Banderostanu.
        • j-k O polityce. 29.07.14, 10:05
          Poroszenko przynajmniej udaje Meza Stanu.
          Jaceniuk - to kretacz.
          • 1igor-uk Re: O polityce. 29.07.14, 10:08
            On raczej udaje Jelcyna i dlatego chla na okraglo.
      • pijatyka I Jaceniuk, i Poroszenko... 29.07.14, 12:00
        ...ratują teraz swój kraj przed niewypowiedzianą obcą agresją; a wy, kacapskie śmiecie (łącznie z głupkowatym doktorkiem) nie jesteście godni im butów czyścić.
        • 1igor-uk Pijaczynko. 29.07.14, 12:03
          Czy chlasz razem z tym zapijaczonym prezydencikiem?
    • 1igor-uk Zwyczajny nazizm. 29.07.14, 09:47
      Dom starcow w Lugansku,po ataku banderowcow:
      www.youtube.com/watch?v=Q8XcymfIBcU#t=12
      • 1igor-uk Ukraine Crisis: 29.07.14, 09:51
        Death and destruction continues in Eastern Ukraine .
        Ten film wylacznie dla ludzi o mocnych nerwach:
        www.youtube.com/watch?v=NE18iPQ1Euk
        • arkaf tak to sie dzieje po ostrzale terrorystow 29.07.14, 10:01
          pozniej twierdza ze to sily rzadowe
          nastepnie kurdupelek z banda placze przed cazlym swiatem "patrzcie co oni zrobili"

i powtorze pytanie, czy byloby tak gdyby ktos nie zechcial Ukrainy dzielic ?
          • 1igor-uk Arkafowicz. 29.07.14, 10:04
            Nie kompromituj sie.nawet komisja ONZ twierdzi co innego.
            • arkaf Re: Arkafowicz. 29.07.14, 10:23
              ten placz taki sam jak placz Hamasu w Palestynie
              "zydzi swinie strzelaja w budynki z ktorych do nich strzelamy, zbrodniarze"
              • 1igor-uk To ja rozumiem. 29.07.14, 10:35
                Zrzucasz maske i piszesz tak,jak i powinienes.
                • arkaf nic nie rozumiesz 29.07.14, 10:49
                  ja tu mowie o odpowiedzialnosci za ludzi ktorych niby to sie broni. Broniac ludzi nie wystawiasz ich na odstrzal, ot tyle....
                  • 1igor-uk Arkafowicz. 29.07.14, 10:53
                    Ty piszesz o rzeczach,o ktorych nic nie wiesz.
                    W Palestynie,jak i na Ukrainie,ostrzal artyleryjski i bombardowania ida praktycznie na oslep.
                    I jak masz troche rozumu,to powinienes zrozumiec,ze ja wybielam i Zydow i banderowcow.Bo moglby napisac,ze celowo zabijaja cywile.
          • pimpus18 Re: tak to sie dzieje po ostrzale terrorystow 29.07.14, 10:12
            No ale dlaczego propagandyści całego Zachodu tych zbrodni terrorystów nie pokazują?

Kto właściwie chce dzielić Ukrainę i śmie oddzielić się od banderowskich zbrodniarzy?
        • pimpus18 Re: Ukraine Crisis: 29.07.14, 10:17
          Nic nie widać.

Trzeba mieć nie tylko mocne nerwy, ale także być dorosłym.

Można to zobaczyć przez proxy?
          • 1igor-uk Re: Ukraine Crisis: 29.07.14, 10:36
            A jaki masz komunikat ze strony You Tube?
            • pimpus18 Re: Ukraine Crisis: 29.07.14, 10:44
              Inhaltswarnung

Dieses Video ist möglicherweise für einige Nutzer unangemessen.

Melde dich an, um dein Alter zu bestätigen.
              • 1igor-uk Re: Ukraine Crisis: 29.07.14, 10:49
                Nie mozesz zarejestrowac sie?To zajmie Tobie gora 2-3 minuty.Oni tylko chca,zeby Ty podtwierdzil swoj wiek.U mnie w UK ten filmik rowniez jest odnotowany,jako +18.
                • pimpus18 Re: Ukraine Crisis: 29.07.14, 11:05
                  Igor, problem jest inny.

Ja tak wszystko koduję, że potem sam tych haseł i innych spraw nie mogę odczytać.

Ale wpadł mi pomysł (już dość dawno - bardzo świetny!) i teraz pozostaje napisać program do tego.

I właśnie się od pewnego czasu do tego sposobię.

Tyle jest ciekawych zajęć, że zupełnie już nie wiem, od czego zacząć.
                  • 1igor-uk Re: Ukraine Crisis: 29.07.14, 11:09
                    Stosuj dla takich portalow jeden login i password.Przeciez to nic waznego i nie musisz specialnie chronic.
                    Ja na mnostwie roznych portalow zarejestrowalem sie,korzystajac ta metode,dla tego nigdy nie mam problemu .
                    • pimpus18 Re: Ukraine Crisis: 29.07.14, 11:29
                      Igor, dzięki za dobrą radę.

Ja już jednak doszedłem do rozwiązania holistycznego.

Też ma być proste.

Wiem, że to śmieszne.

Może za dużo Monty Pythona.
                      • 1igor-uk Re: Ukraine Crisis: 29.07.14, 11:54
                        Monty Pythona nigdy nie bywa za duzo.
    • arkaf wkurza.... 29.07.14, 11:51
      zwlaszcza jak pomyslisz ze za 2, 3 dni nie bedzie juz tam walk
    • swiblowo Re: Nie dla slabych nerwow.. 29.07.14, 12:05
      Mocne uderzenie z rana, nie to zeby cos przyjemnego, np, ze grad z gownem na Moskwe poszedl...:))
      Ale dobrze, w polskiej rzeczywistosci zero informacji. Wczoraj po obejrzeniu paru wywiadow juz po zestrzeleniu samolotu i posluchaniu pytan dziennikarzy, dochodze do wniosku, ze to kraj wackow.
      • 1igor-uk Kraj Wackow:-) 29.07.14, 12:14
        To nie jest tak zle,swiblowo.Wystarcze zmienic Wacka i ci sami ludzi po dwoch dniach beda gadac co innego.
        Stopien indoktrynacji w Polsce osiagnal zachodni poziom(szkoda,ze nie wyplaty),a to znaczy,ze ci sami ludzi,ktore dzis sa oburzone dzialalnoscia Rosji,jutro beda oburzac sie dzialanoscia banderowcow i przy tym nie beda czuc moralnych rozterek.Najwazniejsze sa Wacki:-)
        • 1igor-uk Straszne wideo z Gorlowki. 29.07.14, 12:26
          Po ostrzalu artyleryjskim junty:
          riafan.ru/2014/07/28/38618-ukrainskie-voyska-rasstrelyali-detey-i-zhenshhin-v-gorlovke/
          • arkaf Re: Straszne wideo z Gorlowki. 29.07.14, 12:32
            ano straszne
            jakos do tej pory nikt na zadnej wojnie roz nie roznosil
            dziwne ze "obroncy ludu" tego nie przewidzieli wywolujac ta zadyme, a moze wlasnie o to im chodzilo.....
            • 1igor-uk Re: Straszne wideo z Gorlowki. 29.07.14, 12:41
              Nie znasz chronologii wydarzen,Arkafowicz.
          • swiblowo Re: Straszne wideo z Gorlowki. 29.07.14, 12:46
            Wideo nie otwiera sie, ale po przeczytaniu komentarzy pod nim jakies przedstawienie mysle mozna miec.
            Zal, ze miliony baranow, ktorzy sa sasiadami takich zajsc maja zaburzenia w kojarzeniu. Kosovo to dla nich inna bajka - tak twierdza.
            • 1igor-uk Re: Straszne wideo z Gorlowki. 29.07.14, 12:55
              U mnie w UK otwiera sie ,a u ciebie w Moskwie(?) ,nie otwiera sie?
              • swiblowo Re: Straszne wideo z Gorlowki. 29.07.14, 13:06
                Wlasnie to ja w Polsce jestem towarzyszu. Wlasnie pale sobie polskiego, drogiego jak...h@j marlboro i jem polskie lody :))
                Wracajac do tematu, to o wiele bardziej wciagajace jest dla mnie patrzec jak dzieciak gra w strzelalke, niz ogladac tu wiadomosci, ktorych glownym newsem pare dni temu bylo, ze Putin boi sie otrucia. Swojego komentarza do tego nie bede cytowac.
                • 1igor-uk Re: Straszne wideo z Gorlowki. 29.07.14, 13:14
                  Domyslilem sie tego,dlatego i umiescilem znak zapytania.
                  Co do tego,w jaki sposob dzialaja media w Polsce,to propaganda komunistyczna i nawet hitlerowska byli dziecmi,w porownaniu z tym,co robia zydki z zawartoscia glow Polakow.
                  • swiblowo Re: Straszne wideo z Gorlowki. 29.07.14, 13:19
                    Hehehee, niezla puenta.
                    Ide wyprowadzic zolwia na spacer. Zydki zydkami a zwierzak lubi slonce. :))
        • swiblowo Re: Kraj Wackow:-) 29.07.14, 12:28
          Mam nieco inne wrazenie a mianowicie, ze oni sa gleboko przekonani do slusznosci tego, co mowia. Co automatycznie zamyka pole do dyskusji.
          • 1igor-uk Re: Kraj Wackow:-) 29.07.14, 12:50
            Bo to tylko dlatego,ze od rano do weczoru slysza o tym w TV.Jak w TV zaczna mowic po innemu,to oni momentalnie zmienia swoj poglad na sprawy.
            Ja to zauwazylem przy okazji katastrofy w Smolensku.
            W pierwszy poniedzialek po katastrofie,ja w pracy wydrukowalem polska flage z czarna otoczka i napisalem pare slow w jezyku angielskim i polskim,informujac o tym,co stalo sie i wyarazajac gleboki zal z powodu tragedii,ktora dotknela Polske.
            O ile Anglice,Slowaki i nawet Lotysze do tego podeszli ze zrozumieniem,to wiekszosc Polakow po prostu ze mnie smiali sie,za plecami,oczywiscie.
            Jednego ze smiejacych sie zapytalem: co on widzi smiesznego w tej tragedii,a on mnie odpowiedzial,ze on ma wieksza tragedie w domu,bo jemu kot zdechl.
            Ten sam facet(Piotrek mial na imie),juz po tygodniu,po tym jak w TV od rana do weczoru zaczeli gadac tylko o tym,jaka tragedia dotknela wszystkich Polakow,ze lzami w oczach dzieli sie ze mna tym,co w TV zobaczyl .
            I wlasnie to mam na uwadze,piszac o tym,ze nie jest tak zle.Zmienimy Wacka,zmienia sie i Polacy:-)
            • swiblowo Re: Kraj Wackow:-) 29.07.14, 12:59
              A mi chodzi o to, zeby dziennikarz wacek zaczal pracowac przez duze "P" a nie odpierd@lal na antenie panszczyzny. Sa inne zajecia, np pchanie karuzeli. Akurat sezon jest.
              • 1igor-uk Re: Kraj Wackow:-) 29.07.14, 13:02
                Wacek nie jest czlowiekiem wolnym.Jemu placi zydek Michnik,a co za tym idzie,to zydek Michnik decyduje o tym,jaka inormacje ma odbierac Polak Kowalski.
                • swiblowo Re: Kraj Wackow:-) 29.07.14, 13:14
                  Tak, to oczywiste, ale jednoczesnie mierskie w moim poczuciu przyzwoitosci.
                  • 2igor-uk Re: Kraj Wackow:-) 29.07.14, 14:15
                    Oni nie maja poczucia przyzwoitosci,dla tego ich to nie mierzi.
    • pijatyka Goebbelsowskie biuro propagandy prezentuje... 29.07.14, 12:56
      ...ofiary alianckich nalotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka