Dodaj do ulubionych

Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek.

20.08.14, 18:59
www.reviersport.de/283272---eklat-bei-schwimm-em-polen-witz-sorgt-fuer-aufregung.html

Domyci i wyperfumowani, ale jednak niebywale plebjscy:
Rzecz niewyobrazalna w wielu innych krajach.
To w ramach "gscinnosci" bylo - zalosne jednak.
Obserwuj wątek
    • nie-tak Re: Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek. 20.08.14, 19:06
      Przeciez powiedzial prawde, to jest juz plaga nie tylko inwazja.
      Slyszy sie na nowej rozpoczetej budowie "podaj deske" i zaraz gina drogie rowery z garazu, mimo ze przed budowa nie bylo takiego incydentu nawet przy otwartym garazu - z wlasnego doswiadczenia.

• eva15 Re: Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek. 20.08.14, 19:13
        No właśnie. O Czechach, czy Węgrach jakoś takich uwag i dowcipów nie ma.
      • chateau Re: Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek. 20.08.14, 19:19
        Na szczęście zawsze można zlecić odzyskanie utraconych rzeczy "Ruskowi", niektórzy z nich są tak zdeterminowani, że proponują tzw. reklamówkę czyli pokaz swoich umiejętności na przypadkowej ofierze.
      • elka-sulzer Re: Hipokryzja 20.08.14, 19:19
        czy rozdwojenie jazni?

Usilne obsrwyanie wszystkich i wszystkiego co we wrogim nam obozie - to wyraz szlachetnego zachowania - tak wiec szkalowanie Ruska, Koreanczyka czy innego araba nie jest przejawem chamstwa i slomy w lakierkach.

Chamstwo i sloma wychodza jak my jestesmy szkalowani, hehehe
        • nie-tak Re: Hipokryzja 20.08.14, 19:26
          Na terenie przygranicznym z Polska ludzie juz nie wiedza jak zabespieczac swoje mienie przed zlodziejami, nawet najdrozsze srodki zabespieczania juz nie pomagaja. Polakowi jest juz obojetnie czy ukradnie auto z trupami czy bez, najwazniejsze ze ukradnie i wywiezie do Polski.
          • eva15 Re: Hipokryzja 20.08.14, 19:40
            Tak, a później oburzenie, że ktoś śmie mówić o tym, że został okradziony.
            • nie-tak Re: Hipokryzja 20.08.14, 19:47
              Moze dosc do tego, ze Polaka bedzie trzeba na urlopie wielkim kolem obchodzic - vide Grecja, Anglia, ....
              Nie ma nic bez powodow.
      • borrka Prosilem, bys sie do mnie nie zwracala, nie tak. 20.08.14, 20:30
        Twoja glupota jest dla mnie obrazliwa - jestes tepa, taka ... mongoidalna (w sensie dałna) i razisz nawet na tle web brygady, ktora z orlow sie, jako zywo, nie sklada.

Ostatni raz prosze, oszczedz mi uzycia wlasciwych w stosunku do plebsu okreslen.
        Nie lubie.
        Delikatny jestem.
        • pimpus18 Re: Prosilem, bys sie do mnie nie zwracala, nie t 20.08.14, 20:51
          Delikutaśny jak pederasta.

Aber das war wirklich geschmacklos.
    • widz102 Re: Buractwo niemieckiego pajaca pomnożone... 20.08.14, 19:52
      Kompleksy leczą. Wiesz, jak ktoś jak te szczury putlera żyje z rabowania zamordowanych przez siebie Malezyjczyków, jednak ma jakieś tam kompleksy. Jak to hieny cmentarne... Nawet na melinach i pod celą żrą z podłogi.
      • pijatyka Re: "szczury putlera" 20.08.14, 20:04
        Lecz się, debilu
        • widz102 Re: "szczury putlera" 20.08.14, 20:28
          A jak proponujesz: szanowni agresorzy? Wyczekiwani goście? Umiłowani bojownicy o pokój?Zaproponuj :)
          • pijatyka Re: A jak proponujesz 20.08.14, 20:34
            W każdym razie - mniej (irytująco) pretensjonalnie.
            • widz102 Re: A jak proponujesz 20.08.14, 20:42
              No przepraszam cię bardzo. Nadużywasz. Ja wiem, że chciałoby się ich nazywać po prostu sq..syny ch. porosłe, ale jakoś w nadmiarze nie wypada. A szczury putlera jest w pełni adekwatne: atakują kupą i tylko słabszych, odizolowane zagryzają się między sobą, zdemaskowane bezmyślnie gryzą co popadnie, a potraktowane łagodnie sr...j na wszystko i wszystkich.
              Co cię w tym razi? Trafność czy dobitność? :)
              • pijatyka Re: Co cię w tym razi? 20.08.14, 21:02
                Rażą mnie kulawe neologizmy i niefortunne zbitki frazeologiczne; wygląda i brzmi to tak samo jak boje z polszczyzną w wykonaniu dyżurnej jaczejki

> chciałoby się ich nazywać po prostu sq..syny

No i co ci w tym przeszkadza? Sqrwysyn to sqrwysyn, bandyta to bandyta, kacap to kacap - a nie jakiś "szczur putlera", brrr...
                • widz102 Re: Co cię w tym razi? 20.08.14, 21:08
                  Co mi przeszkadza?
                  Cztery tysiąclecia zachodniej cywilizacji:)
                  To nas od nich różni, poniekąd?
                • pimpus18 Re: Co cię w tym razi? 20.08.14, 21:13
                  Ty to jesteś, k..., wieszcz.

Jak śmigły rydzyk.
                  • pijatyka Re: Ty to jesteś, k..., wieszcz 22.08.14, 00:00
                    Więc wiedz, że wieszcz na pimpa szcza.

Bez odbioru.
    • szwampuch58 Re: Buractwo niemieckiego pajaca pomnożone... 20.08.14, 19:52
      Banderowiec nie daruje, gdy Polacy beda oburzeni na caly swiat banderowcom bedzie latwiej zabrac Przemysl(tak sobie wykombinowali jego mocodawcy)
      • widz102 troll. kosz 20.08.14, 20:02
        .
        • szwampuch58 Re: kosz z jabluszkami... 20.08.14, 20:39
          ...zjadles kartofel,jusz?.....buhahahaha
    • borrka Analogia pelna: 20.08.14, 20:33
      To mniej wiecej tak, jakby w Polsce prowadzacy impreze sportowa, zwrocil sie do zespolu niemieckiego:
      Serdecznie witamy gosci z Niemiec.
      Heil Hitler !
      • pijatyka Dlatego najbliższy polsko-niemiecki mityng... 20.08.14, 20:36
        ... sportowy poprowadzą na spółkę Rokita i Protasiewicz ;)
        • borrka Figurski. 20.08.14, 20:40
          Rokita, to zwykly kabotyn.
          • widz102 Re: Figurski. 20.08.14, 20:44
            Ale jego żona ma ładne kapelusze:)
            • borrka I intelektem ustepuje nie tak. 20.08.14, 20:48
              A to unikalne, niczym kurska anomalia magnetyczna.
              Moze tacy Niemcy, tak maja genetycznie:)))
          • chateau Re: Figurski. 20.08.14, 20:59
            Okazuje się, że niemiecki burak niczym szczególnym nie różni się od polskiego czy rosyjskiego.
            • szwampuch58 Re: Figurski. 20.08.14, 21:43
              chateau napisał:

> Okazuje się, że niemiecki burak niczym szczególnym nie różni się od polskiego c
              > zy rosyjskiego.
              Dziwi cie to? .....wiem ze nie,bez nerwow i obrazy.
    • malkontent6 Komentarze. 20.08.14, 21:12
      W komentarzach ktoś napisał - geschmacklos.

Mam dziwne wrażenie, że to nie Ewcia i nie nie-tak...
    • przyjacielameryki Re: Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek. 20.08.14, 21:34
      Niepotrzebny wątek borka. Czekiści od razu złapali wiatr w żagle a mają niestety wiele argumentów i korzystają. Nie można dawać im pretekstu. Ten moderator faktycznie pojechał po bandzie i w gruncie rzeczy całkowicie się skompromitował. Byłoby wskazane, żeby działania naszego MSZ doprowadziły do jego zwolnienia z pracy. Zobaczymy. Ale niestety, przy naszej granicy z Niemcami po niemieckiej stronie są częste kradzieże wszystkiego i wiadomo że w zdecydowanej większości to Polacy kradną. To oczywiście zadanie dla miejscowej polskiej policji w tamtym regionie ale nie rozumiem dlaczego z problemu złodziejstwa u sąsiadów nie uczyniono dotychczas w Polsce sprawy racji stanu i nie poczyniono radykalnych działań żeby to zlikwidować o jest to możliwe. To faktycznie jest problem ale i bardzo konkretne zadanie dla naszej policji.
      • szwampuch58 Re: Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek. 20.08.14, 21:46
        Kurna, amigo krytykuje banderowca co byl zbyt nadgorliwy w pracy propagandowej...koniec swiata swiatelko w tunelu?
        • przyjacielameryki Re: Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek. 20.08.14, 22:10
          szwampuch58 napisał:

> Kurna, amigo krytykuje banderowca co byl zbyt nadgorliwy w pracy propagandowej.
          > ..koniec swiata swiatelko w tunelu?

Jakie światełko w tunelu? Na co ty liczysz i o co ci chodzi? Kacapstwa nigdy nie zaakceptujemy. Niemcy to inny problem i kacapstwo nie jest żadną alternatywą,. Nasze stosunki to zupełnie nie zrozumiały dla was problem. Nigdy tego nie zrozumiecie i zawsze będzie się ślizgać po nic nie znaczących stereotypach, podczas kiedy one zmieniają się, ale wy nigdy tego nie zauważycie . Generalnie idzie o to, że stosunki pomiędzy Polską oraz Polakami i Niemcami są bardzo dobre ale czasami psują je polscy złodzieje ale to grupa 100-200 osób. To zupełnie nie licząca się grupa w naszych stosunkach, tyle że nękająca a fakty kradzieży są wykorzystywane przez różnych nie liczących się palantów, którzy chcą szybko błysnąć np. dowcipem.

Zawsze będą jakieś chamskie niuanse z tej i drugiej strony ale to pojedyncze wybryki. Generalnie następuje dynamiczne zbliżenie pomiędzy Polakami a Niemcami, pomiedzy Polską a Niemcami i to już stały trend.

Możecie wyć dalej.
          • szwampuch58 Re: Jakie światełko w tunelu? 20.08.14, 22:34
            wlasnie zgaslo,ale wcale mnie nie dziwi ,hehehe
      • borrka Juz pisalem: 20.08.14, 21:57
        Nie przypominam sobie, by polski burak wital niemiecka reprezentacja narodowym pozdrowieniem:
        Heil Hitler !

Pewne rzeczy sa w zlym guscie i od tego sa ludzie wyrobieni, by nie dopuszczac do harcow buractwa.
        Nawet Haralda Schmidta przytlumili, choc moim zdaniem, miescil sie w szerokich, liberalnych grancach.
        W koncu ogladanie tv jest dobrowolne.
        Jesli jednak jakis wał pozwala sobie ublizac zawodnikom na imprezie sportowej duzej rangi, jest to skandal.
        Chcesz powiedziec, ze polska reprezentacja plywacka kradnie samochody w wolnych chwilach, po zawodach?
        • szwampuch58 Re: Juz nie pisz... 20.08.14, 22:02
          banderowcu,miej resztki honoru...zmien nick albo lepiej spie.... j z tym propagandowym szajsem
        • przyjacielameryki Re: Juz pisalem: 20.08.14, 22:15
          borrka napisał:

> Chcesz powiedziec, ze polska reprezentacja plywacka kradnie samochody w wolnych
          > chwilach, po zawodach?

Broń boże.

Mam nadzieję, że ten gość wyleci z zajmowanego stanowiska. To robota dla naszego MSZ.

• polski_francuz Chamstwo 20.08.14, 22:15
          nalezy tepic. Ale uwazam, ze ogolnie rzecz biorac, obraz Polakow i Polski sie poprawil w stosunku do lat 80-tych, kiedy w Niemczech zylem.

Duren palnal i tyle. Popatrz ilu durni mamy tutaja na forum? Ba, nawet na tym watku dwa durnowate nicki (eva i nietaczka) osmielaja sie antypolskie wpisy wpisywac.

Glupoty nie wykorzenisz.

PF
          • borrka Pryncypialnie nie pisze o szczegolach na forum... 20.08.14, 22:26
            Ale nie jest jakas tajemnica, ze mam bardzo silne powiazania z Niemcami i cenie ich, wrecz lubie.
            Czeka mnie jeszcze "tlumaczenie" wsrod znajomych Niemcow, ze polscy plywacy nie kradna samochodow.
            Bede ich wychowywal:)))
            I musze uwazac, bo nie chce obrazic znajomych i Rodziny, a mam sklonnosci do radykalnych ... hmm ... podsumowan:)
            • szwampuch58 Re: Uuuuuuu, co za wolta!!! 20.08.14, 22:32
              hehehe ale prycypialnie gon sie banderowcu,nudle na uszy "wieszaj" w Kijowie kumlom
            • przyjacielameryki Re: Pryncypialnie nie pisze o szczegolach na foru 20.08.14, 22:35
              borrka napisał:

> Ale nie jest jakas tajemnica, ze mam bardzo silne powiazania z Niemcami i cenie
              > ich, wrecz lubie.
              > Czeka mnie jeszcze "tlumaczenie" wsrod znajomych Niemcow, ze polscy plywacy nie
              > kradna samochodow.
              > Bede ich wychowywal:)))
              > I musze uwazac, bo nie chce obrazic znajomych i Rodziny, a mam sklonnosci do ra
              > dykalnych ... hmm ... podsumowan:)

Daj spokój borka. Wiadomo że z tych polskich złodziei samochodów uczyniono jakiś kolejny stereotyp. Polacy kradną. Niestety, trochę jest w tym prawdy i dobrze o tym wiemy. Ale mimo wszystko to jednak drobiazg w polsko-niemieckich stosunkach, które rozwijają się fantastycznie. Od złodziei jest policja a normalni ludzie mają żyć normalnie. Kropka! Właśnie w niedzielę od moich sąsiadów wyjechała rodzina niemiecka która była u nich z wizytą przez 3 dni. ja mam takich znajomych i przyjaciół, moi sąsiedzi mają, znajomi mojej siostry mają, . . . . itd.
              Drobiazgi borka, nie ziszczą trendu. I tyle.

A wracając do tematu - to robota dla naszego MSZ. Facet ma wylecieć z roboty!
            • jabbaryt Wystarczy w Polsce ogłosić bojkot niemieckich 21.08.14, 18:46
              samochodów. Tych nowych oczywiście. Wystarczy że tu w Polsce zaczniemy omijać dealerów niemieckich marek. Jestem pewien że niemiecki humor na temat Polaków sie szybko wysubtelni. Dla nich przemysł samochodowy to świętość. Taka informacja może pójśc w świat i zaszkodzić medialnie niemieckim koncernom.
              • szwampuch58 Re: Wystarczy w Polsce ogłosić bojkot niemieckich 21.08.14, 18:54
                Omijaja szerokim lukiem,hehehe:
                moto.pl/MotoPL/1,88389,16478540,Mercedes_Klasy_S___Swietna_sprzedaz_w_Polsce.html#BoxMotoTxt
                • jabbaryt Re: Wystarczy w Polsce ogłosić bojkot niemieckich 21.08.14, 18:58
                  Dlatego bojkot należy ogłosić . Przyłaczysz się Schlyzjerku?
                  • szwampuch58 Re: Wystarczy w Polsce ogłosić bojkot niemieckich 21.08.14, 19:12
                    z powodu jednego zenujacego zartu kretyna,hehehehe,oglaszaj oglaszaj czubek mi nic do tego
    • szwampuch58 Re: Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek. 21.08.14, 17:11
      Szacuneczek dla tego pana:
      sport.tvn24.pl/inne,132/powiedzielismy-spikerowi-ze-my-tez-znamy-zarty-o-niemcach,460905.html
      • 5magna Re: Niemieckie chamstwo, czyli sloma z lakierek. 21.08.14, 17:28
        Jest nadzieja ze Ukraincy "rusza" na Niemcy. Wtedy Polak bedzie "aniolkiem" bo ci nawet nerke Niemcowi ukradna......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka