Gość: gaga Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.crowley.pl 10.09.04, 22:07 Oni rzeczywiście rozpoczęli "walkę" z miedzynarodowym terroryzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante ludzie pochodzenia słowiańskiego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.04, 22:25 >...oprócz Czeczenów i Inguszy byli także ludzie innych narodowości, w tym Osetyjczyk, Arabowie, jeden Murzyn, ale także ludzie pochodzenia słowiańskiego.< ... tego panie Michnik nie bylo nawet w najbardziej popolustycznej prasie. Pochodzenia ? ... czy to jest odpowjednik rasy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Co się dziwić? Przecież o to Putinowi chodziło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:23 ... gdy motował tę prowokację. Ponieważ nie mógł sobie poradzić z Czeczenią środkami jeśli nie akceptowanymi to przynajmniej tolerowanymi na Zachodzie, więc przy pomocy kolegów z KGB zrobił taką rozp...chę, że wcale mu nie będzie potrzebne wojsko, żeby rozwiązać ostatecznie sprawę czeczeńską. Bo teraz dla Rosjan dobry Czeczen, to martwy Czeczen. I o to Putinowi chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konopielka! Re: Co się dziwić? Przecież o to Putinowi chodził IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.04, 22:38 A dla mnie - dobry szymek , to nie piszacy szymek! I oto mi chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia SzymekKto ci tak nasrał w łebCzy sam zwariowałeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: SzymekKto ci tak nasrał w łebCzy sam zwariowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:19 Nie będę Cię przekonywał, bo już Pismo św. mówi o tym, żeby nie rzucać pereł... Pożyjemy, zobaczymy, kto miał rację. Szkoda tylko, że masz oczy zamknięte na rzeczywistość i przyjmujesz za prawdę objawioną to wszystko, co przygotowują spece - koledzy Putina z wiadomych służb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czy neostrada jest w Polsce zastrzezona dla durni? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 01:14 Czy to ciagle ten sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl , zwany pieszczotliwe "Kretynem", pod roznymi nickami sie nam produkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajla Re: Co się dziwić? Przecież o to Putinowi chodził IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:33 Szymek, łodejdź łobuzie łod klawiatury ... i przejedź się do Moskwy i tam to powiedz. A przy okazji, jak przeżyjesz, odwiedź swoich na Kaukazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Co się dziwić? Przecież o to Putinowi chodził IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 02:22 Nie. Putin zrobil wybory, posadzil tam swego czlowieka, chcial miec Czeczenie pod kontrola i stosowac metody polityczne. Te zamachy mialy na celu pokrzyzowac te plany - tylko slepy moze tego nie zauwazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Co się dziwić? Przecież o to Putinowi chodził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:07 Gość portalu: michal napisał(a): > Nie. Putin zrobil wybory, posadzil tam swego czlowieka, chcial miec Czeczenie > pod kontrola i stosowac metody polityczne. Te zamachy mialy na celu > pokrzyzowac te plany - tylko slepy moze tego nie zauwazyc To może ja jestem ślepy. Ciekawe tylko, dlaczego Putin nie stosował owych metod politycznych od początku - to on przecież rozpętał II wojnę czeczeńską. Zrobił wybory. Raczej "wybory". Zauważ jednak pewien ciąg wydarzeń: 1. Putin wybiera swojego człowieka na prezydenta Czeczenii 2. Z "sondażu wyborczego" Putin wie, że jego namiestnik ma nie więcej niż 20% poparcia i że politycznymi metodami nic nie zdziała. 3. Na Zachodzie coś kręcą nosem, że te wybory nie były zupełnie w porządku, więc Putin każe przyjechać w trybie nagłym Chiracowi i Schroederowi do siebie. Tam odpowiednio ustawia ich do pionu, a ci grzecznie ogłaszają, że popierają Putina. 4. Kiedy Putin ma już pod butem Niemcy i Francję, może zacząć pacyfikować Czeczenię. Ponieważ zaś pozostały jeszcze Stany Zjednoczone, a Bush nie chce chodzić na smyczy jak dwaj "wielcy przywódcy" europejscy (i jak to będzie robił - jeśli zostanie prezydentem - Kerry, wszystko przyjnajmniej na to wskazuje), więc trzeba znaleźć jakieś usprawiedliwienie dla Endloesung. 5. Problem jest także z wojskiem i innymi służbami bezpieczeństwa Rosji - ludzie ci nie mają ochoty nadstawiać karku w Czeczenii i jedyne co tam ostatnio robili, to gwałcenie i rabowanie na terenach gdzie żadnych powstańców czy terrorystów nie było. Trzeba więc było znaleźć jakąś podnietę dla wojska. 6. Putin, jako były czekista, ma najlepsze znajomości w tych służbach, bez problemu więc organizuje prowokację. Im więcej ofiar - naturalnie wśród cywili - tym dla niego lepiej, bo tym większy będzie gniew ludu pracującego miast i wsi, tym lepiej będą żołnierze mordować kobiety i dzieci czeczeńskie, tym łatwiej Zachód przymknie oczy na to, co się będzie działo. Wydaje mi się, że ślepy nie jestem, chociaż chyba wolałbym nim być, żeby tego nie oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 10.09.04, 23:02 ...normalnie sredniowiecze...oni rdzeni rosjanie sa mniej wiecej na takim samym poziomie polowania na czarownice...a putin zaciera rece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały Murzn ja bym dop...ł takiem czarnemu jak mee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 01:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: ja bym dop...ł takiem czarnemu jak mee IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 02:33 ...o, uczysz sie bialyj- cziorny...przyznaj mee racje...a nie zlosc sie na swa wlasna glupote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 02:07 Napisz, jak traktowano w NYC Arabow po ataku na WTC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 02:37 ...jak...jak zwykle...tak zachowywal sie czlowiek z ulicy...oczywiscie ludzie psiocza ...ale nie jest to do pomyslenia...,zeby atakowac wszystkich arabow mieszkajacych w usa...za to co sie stalo jedenastego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 02:40 A ja czytalem, ze niektorzy skarzyli sie na natarczywosc policji i ochrony lotnisk - mowie o obywatelach USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 02:46 ...i co sie dziwisz...temu...bez przesady bo jak ja lecialem do polski w tamtym czasie chyba krolewskimi holenderskimi liniami-klm...to kazali mee sciagnac buty...poprostu kontrola byla zaostrzona i tyle...z tego co sie orietuje to ochronie to zwisa...za mala zarabiaja kase, zeby byc rasistami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 02:14 Jeszcze cos - te ostatnie rozroby wcale nie sa na reke Putinowi. On wymyslil, ze zrobi w Czeczenii wybory, posadzi tam zaufanego czlowieka, kraj troche odbuduje i sytuacja sie znormalizuje powoli i bedzie mogl sie wykazac sukcesem. Teraz, zauwaz, po ostatnich zamachach oni nie mowia ze to Czeczeni, tylko "miedzynarodowi terrorysci", dlatego, zeby nie doszlo do eskalacji nastrojow antyczeczenskich. Wladze rosyjskie nie sa zainteresowane przedluzajaca sie rozroba na Kaukazie, bo w ten sposob traca na dluzsza mete popularnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 02:41 ...wiesz co michal...pisz sobie co chcesz...a ja nie ufam kgb- owcowi...kierownikowi swietlicy armii czerwonej w dawnym ddr-rze w randze polkownika...z wywiadu sledzacego wlasnych ludzi ...bo na niemca sledzenia byl za glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 02:52 Ja nie pisze ze nalezy ufac Putinowi, tylko ze te ostatnie zamachy to nie jego sprawa. On udawal, ze w Czeczenii juz "poczti normalno", wybory zrobil, mowil, ze ludnosc tam mieszkajaca pragnie pokoju itd. Te ostatnie ataki uderzaja w polityke Putina! Nie sposob tego nie zauwazyc. Kto to wszystko zorganizowal, tego nie wiemy. Moze jacys wrogowie Putina na kremlu, moze wyrzuceni oligarchowie, moze Czeczeni, moze mafia albo jakas kombinacja tych ktorych wymienilem. Pewne jest, ze nie Putin ani jego ludzie. On powiedzial o "miedzynarodowym terroryzmie", osrodkach zagranicznych - byc moze to sciema, ale moze to znak, ze ma na mysli wypedzonych oligarchow, ktorzy siedza na ogol w Wielkiej Brytanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 02:57 ...putina nie rozgryziesz...michal...nawet po tej stolicznovej...co sprzedaja ja w polsce...nawet jakbys zapragnol sie tego g...napic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 03:03 Ja nie mam zamiaru rozgryzac Putina, ani pic stolicznej. Chodzi mi o to, ze nie mozna jego zwolennikow obwiniac o organizacje tych zamachow, to bylby gol samobojczy. To wlasnie chcialem ci wyjasnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: 68.45.51.* 11.09.04, 03:12 ...michal, mucha mi wpadla do domu...bo moja kobieta pali papierosa przy nie zamknietej siadce na tarasie...a tyle razy jej mowilem zamykaj ta siatke jak wychodzisz na dwor...bo muchy mnie wk...jak pisze na gazecie...jego zwolenikow twierdzisz michal...a jednak rozgryzasz putina...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 03:20 No to trzepnij muche gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 03:22 ...ha,ha...dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 03:28 edicion.yucatan.com.mx/noticias/noticia.asp?cx=99$2703000000$2970173 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 03:39 Dzieki mee.., szkoda ze nie rozumiem. Czy "comandos rusos" to komandosi rosyjscy? W takim razie "Ruso" to bedzie Rosjanin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W ROSJI BIJA...CZIORNYCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 04:32 ...mowisz o denis rusos..on juz chyba nie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Maja ich kochac ? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.09.04, 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz 11.09.04, 00:06 A"rusofile"reagują agresywnie na ludzi,których nazywają "rusofobami".Niestety.Brnąc przez "milion"postów nie dowiedziałem się za co mam kochać Rosję,oraz dlaczego Rosjanie mogli zrobić z Groznym to samo co Niemcy z Warszawą w 1944. Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz 11.09.04, 00:17 Rosjanie reagują agresywnie..itd.Ktoś zadał pytanie,"dziwisz się?".Nie dziwię się.Nie zdziwię się nawet wtedy gdy "wpierdol" dostanie przez przypadek jakiś Osetyjczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatot Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 02:08 Mysle ze rosjanie to od dawna mocno zacofany naród. A ich przywódca to drugi hitler lub stalin ludobójca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred To se tak mysl. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.09.04, 02:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.09.04, 02:31 www.mn.ru/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 02:38 Ja sie nie dziwie, ze nikt tam nie chce brac odpowiedzialnosci za walke z terroryzmem - popularnosci na tym zyskac nie sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdjogo Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 02:32 Rosjanie zawsze i wszedzie bądą niechętni innym narodom. My teraz współczujemy ludziom, którzy doświadczyli zła w Biesłanie. Ale nikt nie pomyślał, co Rosjanie robili w Czeczeni...(pomijając już Katyń, Charkowo, Miednoje). Życze im za to wszystkie zło, które wyrządzili, wszystkiego najgorszego! Mimo przebaczenia, Rosjanie są narodem najbardziej zakłamanym!!! I dobrze im z tym! To mnie najbardziej boli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAMS Z PRZYJEMNOŚCIĄ BYM ZOBACZYŁ... IP: 212.33.66.* 11.09.04, 08:53 ROSYJSKIE BOMBOWCE ROZWINIĘTE W SZYKU BOJOWYM, KTÓRE NADLATUJĄC FALAMI DZIEŃ I NOC BOMBARDUJĄ CZECZEŃSKIE MIEJSCOWOŚCI, W KTÓRYCH PRZEBYWAJĄ TERRORYŚCI ALBO KTÓRYCH LUDNOŚĆ TERRORYSTÓW WSPOMAGA. PUTIN POWINIEN POSTAWIĆ ULTIMATUM - JESZCZE JEDEN ZAMACH TERRORYSTYCZNY I JESTEŚCIE SYSTEMATYCZNIE ZRÓWNYWANI Z ZIEMIĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat ADAMS! BO CIE WYRZUCIMY Z KOMORY BOMOWEJ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serv Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.icpnet.pl 11.09.04, 09:03 To teraz czarnych biją w Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 ulryk -- nikt ci nie kaze kochac rosjan , tylko 11.09.04, 09:09 skacz z ze swym sarkazmem walony w kakao palancie. Kochaj sie z sukienkowymi i ich blyszczacymi buzkami...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudi Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 10:06 Wycofajcie swoje brudne,smierdzące krwią czeczeńśkich dizeci ręce z kaukazu to będiz espokoj...ale na rope nie ma zbyt wyskoiej ceny,nawet gdyby miao zginac jeszcze z 1000 rosyjskich dzieciakow.Dla Putina podobnie jak dla Stalina to tylko statsytki.Faszyzująca Rosja.Obawiam się,że zamiast tear klucic sie z nasyzmi aryjskimi bracmi z NIemiec o odszkodowania,powinnismy razem z nimi zaczać przygotowywać się do sowieckiej inwazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy więcej Rosjanie dają sobą manipulować jak Niemcy w 1933 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 10:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czepliwy Osetyńcy też są z Kaukazu/// IP: 81.15.254.* 11.09.04, 11:04 Prawo do wściekłości mają Osetyńcy, których dzieci zginęły w bestialskim zamachu bandytów (nie żadnych tam terrorystów). Rosjanie prawa takiego nie mają - bo sami wybrali prezydenta, który postanowił rozjechać czołgami Czeczenię. Teraz różne palanty podczepiają sie pod sprawę czeczeńską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 "ludzi z Kaukazu" - tez sa Rosjanami. IP: 195.201.255.* 11.09.04, 11:16 Mam w pracy kolege Osetina. W dni tragedii Bieslana strach bylo na niego popatrzyc - nie znajdowal sobie miejsca. W Moskwie mieszka ponad 100 narodowosci, samych Czeczenow 300 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: "ludzi z Kaukazu" - tez sa Rosjanami. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 11:21 Mieszkancy Kaukazu obywatelami Rosji sa, Rosjanami - zwykle nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 Re: "ludzi z Kaukazu" - tez sa Rosjanami. IP: 195.201.255.* 11.09.04, 11:35 Oczewiscie ze jako obywateli Rosji maja wszystkie prawa i obowiazki. Ale zauwasz, ze w Rosji tak pomieszali sie narodowosci miedzy soba-tylko wiara i tradycja rozroznia ich. W moim bloku mieszkaja Rosjani, Tatarzy, Zydzi, Czeczeny, Polacy, Ormianie. Osobiscie mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat ROSJANIE! Mieszkancy Kaukazu" TEZ sa LUDZMI! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty meerkat to nie czlowiek, to bydle. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.09.04, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: "ludzi z Kaukazu" - tez sa Rosjanami. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 12:15 Skoro juz jestesmy w temacie rosyjskim, pozwol ze zapytam - jak myslisz, kto inspirowal te ostatnie zamachy (Moskwa, samoloty, Bieslan)? Czeczeni, oligarchowie wyrzuceni przez Putina (on cos za duzo mowi o "osrodkach zagranicznych"), jacys ambitni ludzie na Kremlu? Co sie tam u was o tym mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 Re: "ludzi z Kaukazu" - tez sa Rosjanami. IP: 195.201.255.* 11.09.04, 12:43 Wyglada na to, ze czeczenskie bandyci - tylko narzedzia zbrodni. Kim sa organizatorzy i do czego daza? Nie wiem. Czas pokaze. Ale jestem pewen, ze olbrzymia korupcja i brak osobistej odpowiedzialnosci rzadzacych niszczy Rosje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 "MK" i "Izvestia" za 11.09.2004 (o Bieslanie) IP: 195.201.255.* 11.09.04, 13:39 pokazuja sprzecznosci miedzy wersja oficjalna a relacjami swiadkow. Wersja oficjalna zmienia sie codzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyterrorysta Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.acn.waw.pl 11.09.04, 11:53 I bardzo dobrze,że Rosjanie tak reagują.Uważam,że bandytów z Czeczeni należy gnębić wszędzie,w naszym kraju też.ABW powinna przyjrzeć się wszystkim organizacjom takich jak Wolny Kaukaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Niewolnicy reagują agresywnie ruskich SATRAPOW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:41 Niemcy, a zwlaszcza Rosjanie tez bardzo czujnie przygladali sie takim np. organizacjom jak WIN (Wolnosc i Niepodleglosc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Niewolnicy reagują agresywnie na ruskich SATRAPOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:43 I Rosjanie i Niemcy nazywali polskich bojownikow o wolnosc i niepodleglosc- BANDYTAMI! (Achtung! Banditen!) "Co ci przypomina co ci przypomina "numer" znajomy ten?!" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusycysta NIEoficjalny tekst hymnu Rosji (ZSRS) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:45 NA HOOY NAM SWOBODA RUSKIEGO NARODA GDY NIE MA CO YEBAT' I NIE MA CO PIT'?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: NIEoficjalny tekst hymnu Rosji (ZSRS) IP: *.ny325.east.verizon.net 12.09.04, 16:44 meerkat, wal sie choooju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t [...] IP: 207.248.159.* 12.09.04, 08:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty meerkat to nie czlowiek, to bydle. IP: *.ny325.east.verizon.net 12.09.04, 16:42 Odpowiedz Link Zgłoś
kam_dz Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz 11.09.04, 17:48 Z jednej strony to się Rosjanom nie dziwię, myślę że to czysto ludzka reakcja. Ale z drugiej strony co to za świat, w którym zupełnie niewinni ludzie mają być krzywdzeni za to, że urodzili się w konkretnym miejscu, mają ciemniejszą karnację, obco brzmiące nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podolanin Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:23 Powinni załatwić to na WZÓR ZACHODNI:amerykański głodowy rezerwat,niemiecka komora gazowa,francuzka gilotyna ew.pal Azji T.Tak jak wszyscy Słowianie Rosjanie od urodzenia są brutalni,niecywilizowani,niereformowalni-wymagają od WAS wiele wysiłku- może Wam się powiedzie ich nawrócić i Rosjanie sterylnie- humanitarnie odkażą Czeczenię metodą hirosimską.Piszcie tak dalej-powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor rosja dla rosjan IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.04, 18:36 CZECZENIA DLA CZECZENÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław m prawdziwe ofiary ataku na szkołe IP: *.chello.pl 11.09.04, 19:11 Śmierc 400 osób w szkole pociągnie za sobą śmierć tysięcy równie niewinnych czeczenów. Będą oni ponosić winę za małą grupkę bandytów i za manię prześladowczą Putina. To oni są prawdziwymi ofirami ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAMS POLACY I ROSJANIE ZNÓW W JEDNYM SZEREGU IP: 212.33.66.* 11.09.04, 19:36 WALKI Z PRZEKLĘTYMI ISLAMSKIMI TERRORYSTAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: POLACY I ROSJANIE ZNÓW W JEDNYM SZEREGU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 08:29 Jak w czasach kiedy Polaczkow przymusowo wcielano do ARMII CARSKIEJ! Sorry! To se ne vrati! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Rosjanie reagują agresywnie na ludzi z Kaukaz IP: *.phil.east.verizon.net 12.09.04, 07:01 I oto wlasnie chodzilo aby zaczac sie wyrzynac nawzajem. I wystapi narod przeciw narodowi a krolestwo przeciw krolestwu. Ale kazdy czlowiek bez wyjatku musi dotknac rozrzazonego pieca i sie sparzyc aby zrozumiec ze jest goracy o ktorym wczesniej ostrzegano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab ruscy to bydło ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 09:35 do takiego poziomu sprowadził ich stalin i jego następcy (puitn robi to samo)... i nie mam pomysłu co lub kto ich może z tego wyciągnąć. Jedno jest pewne za nim znowu będą Ludźmi (jeżeli tego dożyją) przyjdzie im za to DUŻO zapłacić jak i tym, którzy są w ich pobliżu ... Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 jab-zwykla brudna swinio polaczkowata 12.09.04, 09:53 co cie tak z rana wzielo ? Kto ci zajal koryto ? swinio polaczkowata ? Czy moze szczeury nie dopuscily cie do tarzania sie w blocie ? Znowu nasraly na twoj kompost ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab Dobry przykład ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 10:59 ... potwierdzenia tego co wcześniej napisałem ... Zwłaszcza jak się przejrzy w archiwach wcześniejsze wypowiedzi tego indywiduum ... A swoją drogą co na to moderator tego forum ? Rozumiem, że nie ingeruje w "polemiki" ... A dlaczego bydło ? Od wieków wyrzynają ruskich na skale masową, zarówno ich przywódcy jak i ci, którzy musieli się bronić przed tym "stadem" ... Prawie w całości wybito Tych, którzy jeszcze coś sobą reprezentowali, ci co zostali robią a co najgorsze myślą tylko to co im się karze ... można ich zagnać wszędzie i nakłonić do zrobienia wszystkiego. Ci ostatni nie są już w stanie zrozumieć, że ich najwięksi wrogowie nie są na zewnątrz ich grupy tylko wśród nich i z pośród nich. Brak instynktu samozachowawczego, który w sposób naturalny powinien odrzucać, usuwać osobników, którzy sprowadzają zagładę na całą grupę. Afganistan, Czeczennia, nic ich nie nauczyło, za ta dwa Narody przyjdzie im zapłacić więcej niż chyba są w stanie ... Ale teraz wojna przyszła już na ich ziemie do ich domów i jeżeli można żałować i współczuć poszczególnym ludziom i rodzinom to nie można przechodzić do porządku dziennego nad tym na co pozwala cały naród-społeczeństwo ... To dokładnie ten sam stan, w którym byli niemcy w czasie rządów faszystów, pełne przekonanie, że to oni są dobrzy a reszta zła, że ich przywódcy są OK i prowadzą tam gdzie trzeba, że jeżeli ktoś ich atakuje to tylko bandyci ... Ściągają na siebie dokładnie to samo co amerykanie ale oni jeszcze teoretycznie mają jakieś szanse ... ruscy nie ... przy najmniej w tym momencie ... Wyprzedzając odpowiedź interlokutor, informuję iż z fekaliami nie da się polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: jab-zwykla brudna swinio polaczkowata IP: 80.119.43.* 12.09.04, 13:59 ciekawe dlaczego nikt nie usunal tego postu za "zlamanie regulaminu" To jest jak chlusniecie pomyjami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: jab-zwykla brudna swinio polaczkowata IP: *.ny325.east.verizon.net 12.09.04, 16:08 Gość portalu: ? napisał(a): > ciekawe dlaczego nikt nie usunal tego postu za "zlamanie regulaminu" > To jest jak chlusniecie pomyjami! Jak ktos napisze, ze michnik to j.... parch to zaraz usunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo polaczkowata nie zas POLSKA. Pelno tego np. IP: *.range81-153.btcentralplus.com 13.09.04, 01:57 u R. Ziemkiewicza i jemu tez nikt tego nie cenzuruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Musimy uwazac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 11:16 Polska jest celem "wedrowek" czeczenow. Coraz wiecej ich u nas. To jest realne zagrozenie. Czytam na roznych forach jacy to powinnismy byc milosierni wobes uchodzcow. Uwazam, ze w tym wypadku trzeba "milosierdzie" dostosowac do realnego myslenia. Moim zdaniem oni sa dla nas zagrozeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlotte Re: ??? IP: *.vig.bostream.se 12.09.04, 14:52 A to niby dlaczego? My im dzieci nie zabijamy, ani kobiet nie gwalcimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:07 Szkoda, ze nie rozumiesz jak wielkim zagrozeniem jest kaukaska mentalnosc w srodku Europy i do jakich konfliktow moze doprowadzic wpuszczanie ich do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: ??? 12.09.04, 19:00 O czym Ty mówisz? Jaka "kaukaska mentalność"?Może sowiecko-rosyjska lepsza?! Odpowiedz Link Zgłoś