Gość: Fredzio IP: *.daimler-benz.com 26.04.02, 16:08 sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty Izraelskie w Swim Kraju. Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ++ IP: 213.88.164.* 26.04.02, 16:14 Aby robic to co Czechy-trzeba byc mezczyzna. Odpowiadac za czyny swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumsfeld Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 26.04.02, 16:19 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty Izraelskie > > w Swim Kraju. > Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie ! Fredzio a na jakim ty swiecie zyjesz?Ty nie widzisz jak Kwasniewski wchodzi zydom do dupy?A michnikowskie media to co?-przeciez dzialaja na terenie polski i sa prozydowskie i antypolskie-co ci sie napewno bardzo podoba.Co jeszcze chcesz od Polski? Ja jestem obywatelem USA i uwazam ze zydy to bloodsuckers i nie masz prawa mi tej opinii zaprzeczac bo jestem Amerykanin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: 213.88.164.* 26.04.02, 16:24 Jaki z ciebie Amerykanin? Kura tez mysli,ze ptakiem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 26.04.02, 16:43 Gość portalu: . napisał(a): > Jaki z ciebie Amerykanin? > Kura tez mysli,ze ptakiem jest. A co-kura nie jest ptakiem? To juz lepsze porownanie bys zrobil jakbys napisalze: SSharon tez mysli ze nie jest swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.swipnet.se 27.04.02, 01:09 Kura: jakim tam ptakiem-pomylka naukowa. Szaron - swinia?Byc nie moze.Koszerny jest. A ty tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.daimler-benz.com 26.04.02, 16:32 Gość portalu: Rumsfeld napisał(a): > Gość portalu: Fredzio napisał(a): > > > sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty Izrae > lskie > > > > w Swim Kraju. > > Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie ! > > Fredzio a na jakim ty swiecie zyjesz?Ty nie widzisz jak Kwasniewski > wchodzi zydom do dupy?A michnikowskie media to co?-przeciez dzialaja > na terenie polski i sa prozydowskie i antypolskie-co ci sie napewno bardzo > podoba.Co jeszcze chcesz od Polski? > Ja jestem obywatelem USA i uwazam ze zydy to bloodsuckers i nie masz > prawa mi tej opinii zaprzeczac bo jestem Amerykanin. > Z polske z Pare Dollarow Zdraciles to znamy ! Jak bys Byl Mezczyzna bys dla USA W Afganistanu Wojowal i nie morde dral ! Ale wolisz Ulicy Sprzotac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: Fredzio IP: *.turboline.skynet.be 26.04.02, 16:42 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Gość portalu: Rumsfeld napisał(a): > > > Gość portalu: Fredzio napisał(a): > > > > > sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty > Izrae > > lskie > > > > > > w Swim Kraju. > > > Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie ! > > > > Fredzio a na jakim ty swiecie zyjesz?Ty nie widzisz jak Kwasniewski > > wchodzi zydom do dupy?A michnikowskie media to co?-przeciez dzialaja > > na terenie polski i sa prozydowskie i antypolskie-co ci sie napewno bardzo > > > podoba.Co jeszcze chcesz od Polski? > > Ja jestem obywatelem USA i uwazam ze zydy to bloodsuckers i nie masz > > prawa mi tej opinii zaprzeczac bo jestem Amerykanin. > > > Z polske z Pare Dollarow Zdraciles to znamy ! > Jak bys Byl Mezczyzna bys dla USA W Afganistanu Wojowal i nie morde dral ! > Ale wolisz Ulicy Sprzotac ! m Moja zona cie chwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fredzio+++Do mik 50 IP: *.swipnet.se 27.04.02, 00:43 Widocznie jej malo do szczescia potrzeba. Mezczyzne prawdziwego nie widziala. A co bedzie jak spotka.I zasmakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.gloryroad.net 26.04.02, 17:16 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Gość portalu: Rumsfeld napisał(a): > > > Gość portalu: Fredzio napisał(a): > > > > > sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty > Izrae > > lskie > > > > > > w Swim Kraju. > > > Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie ! > > > > Fredzio a na jakim ty swiecie zyjesz?Ty nie widzisz jak Kwasniewski > > wchodzi zydom do dupy?A michnikowskie media to co?-przeciez dzialaja > > na terenie polski i sa prozydowskie i antypolskie-co ci sie napewno bardzo > > > podoba.Co jeszcze chcesz od Polski? > > Ja jestem obywatelem USA i uwazam ze zydy to bloodsuckers i nie masz > > prawa mi tej opinii zaprzeczac bo jestem Amerykanin. > > > Z polske z Pare Dollarow Zdraciles to znamy ! > Jak bys Byl Mezczyzna bys dla USA W Afganistanu Wojowal i nie morde dral ! > Ale wolisz Ulicy Sprzotac ! ..a nie nalezaloby sie nauczyc polskiego najpierw jesli chcesz dyskutowac w tym jezyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.swipnet.se 27.04.02, 00:45 Fredzio jak chce to umie. A ty angielski umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 26.04.02, 17:03 Czemu oni mówią na ciebie Czikago? Czemu ciągle ujadają oni na ciebie? Czy oni myślą że jak ty geszeft nie robisz to ty tam nie pracujesz i ty wstyd Polsce przynosisz? Mycie sanitarjata potrzebne jest i to każdy ci powie Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 26.04.02, 22:19 Rumsfeld, ty taki dobre Żydowskie nazwisko masz a nie odpowjadasz, nie dyskutujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 26.04.02, 17:05 Zeman nazwał parę m-cy temu arafata terrorystą, za co Solana (tak tak krew Maurów robi swoje) wydarł na niego pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.gis.net 26.04.02, 17:53 Rosjanie mowia o nich: "Przyszedl Hitler-bylo dobrze Przyszli Ruskie-tez bylo dobrze" Zapytano Czecha: "Czemu w czasie wojny nie probowaliscie sie bronic? No przeciez to bylo nielegalne." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.tnt1.s2.uunet.de 26.04.02, 23:16 Gość portalu: U napisał(a): > Rosjanie mowia o nich: > > "Przyszedl Hitler-bylo dobrze > Przyszli Ruskie-tez bylo dobrze" > > > Zapytano Czecha: > > "Czemu w czasie wojny nie probowaliscie sie bronic? > > No przeciez to bylo nielegalne." > > > > > Ale w 1948 poslali na Bron z Dollary i tak Izrael wygral Wojne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.gis.net 27.04.02, 00:03 Gość portalu: Fredzio napisał(a): > Gość portalu: U napisał(a): > > > Rosjanie mowia o nich: > > > > "Przyszedl Hitler-bylo dobrze > > Przyszli Ruskie-tez bylo dobrze" > > > > > > Zapytano Czecha: > > > > "Czemu w czasie wojny nie probowaliscie sie bronic? > > > > No przeciez to bylo nielegalne." > > > > > > > > > > > Ale w 1948 poslali na Bron z Dollary i tak Izrael wygral Wojne ! > W 1948 Czechy byly tak Czechami,jak Polska Ludowa byla Polska,Jak ZSRR byl Rosja,jak Ameryka jest dzisiaj Ameryka.W 48 "nasi Czesi" z Czeskiej Respubliki pomogli swojakom w Izraelu.Wot i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.swipnet.se 27.04.02, 00:48 Trujesz,stary! Co ty wiesz o Czechach? Zawsze o nich glupote pieprzono. Oni sie stawiwiaja:nie tak,jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Polska wcale nie tak daleko od Czech IP: *.dialup.eol.ca 26.04.02, 23:22 Chwala Czechom. Ale czy nie przesadzasz Fredzio pouczajac Polske??? Dajesz tylko antysemitom nadzieje, ze Nasz Kraj moze zejsc na psy. A przezciez Polska w ONZ-cie wstrzymala sie od glosu a nie jak te Zachodnie prostytutki co sprzedaja sie za barylke nafty i ktore glosowaly razem z arabskim scierwem przeciw Izraelowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Polska wcale nie tak daleko od Czech IP: *.tnt8.s2.uunet.de 27.04.02, 22:53 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Chwala Czechom. Ale czy nie przesadzasz Fredzio pouczajac Polske??? Dajesz > tylko antysemitom nadzieje, ze Nasz Kraj moze zejsc na psy. A przezciez Polska > w ONZ-cie wstrzymala sie od glosu a nie jak te Zachodnie prostytutki co > sprzedaja sie za barylke nafty i ktore glosowaly razem z arabskim scierwem > przeciw Izraelowi. Bo maja Zle sumienie w czasie II WS Niemcy mordowali polacy wykorzystali Araba az 1989 dupe lizali na Fredzia Minicja Polska byla uzywana. So Whar jak dla nas troche zal maja ? Zachodnie Kraja byli wszyscy Spolni Hitlera przeciwko Zydow. Dzisaj Tydy maja Chalgi i mamy caly swiat w Nosie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny Pewnie premier nie lubi kłamstwa, a czy 27.04.02, 00:48 lubi Izrael to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 27.04.02, 01:04 W 1948 roku w czasie wojny lotnisko w Izrel tylko czeskie samoloty przyjmowal. Cala bron w czsie wojny szla glownie z Czechoslowacji.Zydowscy zolnierze ,ktorzy szkolili sie w Polsce,tez przez Czechoslowacje do Izraela lecieli.Antysemici nawet nie wiedza ze kolo Wroclawia byl oboz dla rekrutow polskich,zydowskiego pochodzenia,ktorzy po szkoleniu jechali walczyc z arabkami. Zeman kilka miesiecy temu krytykowal Sharona ze powinien nie bawic sie z terrorystami,tylko za Jordan wszystkich wysiedlic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.tnt8.s2.uunet.de 27.04.02, 22:57 viri-palestyna napisał(a): > W 1948 roku w czasie wojny lotnisko w Izrel tylko czeskie samoloty przyjmowal. > Cala bron w czsie wojny szla glownie z Czechoslowacji.Zydowscy > zolnierze ,ktorzy szkolili sie w Polsce,tez przez Czechoslowacje do Izraela > lecieli.Antysemici nawet nie wiedza ze kolo Wroclawia byl oboz dla rekrutow > polskich,zydowskiego pochodzenia,ktorzy po szkoleniu jechali walczyc z arabkami > . > Zeman kilka miesiecy temu krytykowal Sharona ze powinien nie bawic sie z > terrorystami,tylko za Jordan wszystkich wysiedlic. Tak to bylo Kolega nie zapomnij naszych Rodakow w 7 Pancernej Brygady Major Feliks Bjatus(z Wojska Rola Zemierskiego) byl pierszy Dowdca 82 Bataliony rozkazy byli Po Polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: 62.89.126.* 27.04.02, 07:40 Ave, złośliwi mówią, że Zeman jest z pochodzenia żydem. Czy kto ś mógłby coś o tym bliżej napisać? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 27.04.02, 07:56 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > Ave, > złośliwi mówią, że Zeman jest z pochodzenia żydem. Czy kto ś mógłby coś o tym > bliżej napisać? > Andrzej Zlosliwi mowia ze jestes arabska swinia czy ktos moglby cos o tym blizej napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.tnt8.s2.uunet.de 27.04.02, 22:58 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > Ave, > złośliwi mówią, że Zeman jest z pochodzenia żydem. Czy kto ś mógłby coś o tym > bliżej napisać? > Andrzej dla was Polaczki nawet Papiez jest Zydem ale nie Primas Polski Odpowiedz Link Zgłoś
zeflik Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 28.04.02, 04:09 Fredzio , na twoim miejscu jo bych tak sie nie fascynowol Czechami. Jo ich trocha znom. To som fajni ludzie , ale w polityce jak choragiewki. Dzisiej godajom tak , a jutro na opak. Wszystko zalezy od wiatru, skad wieje. Co powiysz, jak jutro zacznom "wieszac psy " na Izraelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.proxy.aol.com 28.04.02, 04:17 zeflik napisał(a): > Fredzio , na twoim miejscu jo bych tak sie nie fascynowol Czechami. > Jo ich trocha znom. To som fajni ludzie , ale w polityce jak choragiewki. > Dzisiej godajom tak , a jutro na opak. Wszystko zalezy od wiatru, skad wieje. > Co powiysz, jak jutro zacznom "wieszac psy " na Izraelu? Wiesz co Slazaku ? Ty moze i racje masz o tych Czechach chwiejacych sie na wietrze !? A co powiesz ,o ich dziewczynach z wlosami zlotopodobnymi ? He he he,ja przepadam za nimi,a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
zeflik Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 28.04.02, 13:50 Gość portalu: jojo napisał(a): > zeflik napisał(a): > > > Fredzio , na twoim miejscu jo bych tak sie nie fascynowol Czechami. > > Jo ich trocha znom. To som fajni ludzie , ale w polityce jak choragiewki > . > > Dzisiej godajom tak , a jutro na opak. Wszystko zalezy od wiatru, skad wie > je. > > Co powiysz, jak jutro zacznom "wieszac psy " na Izraelu? > > Wiesz co Slazaku ? Ty moze i racje masz o tych Czechach chwiejacych sie na > wietrze !? A co powiesz ,o ich dziewczynach z wlosami zlotopodobnymi ? He he > he,ja przepadam za nimi,a Ty ? Czeskie dziouchy? Fajne som , ale mysla o nich to samo co Rosiewicz spiywo w piosynce o witaminach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.swipnet.se 29.04.02, 00:17 Co powiesz o choragwiach polskich? Odpowiedz Link Zgłoś