Dodaj do ulubionych

Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !

IP: *.daimler-benz.com 26.04.02, 16:08
sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty Izraelskie
w Swim Kraju.
Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie !
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ++ IP: 213.88.164.* 26.04.02, 16:14
      Aby robic to co Czechy-trzeba byc mezczyzna.
      Odpowiadac za czyny swoje.
    • Gość: Rumsfeld Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 26.04.02, 16:19
      Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty Izraelskie
      >
      > w Swim Kraju.
      > Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie !

Fredzio a na jakim ty swiecie zyjesz?Ty nie widzisz jak Kwasniewski
      wchodzi zydom do dupy?A michnikowskie media to co?-przeciez dzialaja
      na terenie polski i sa prozydowskie i antypolskie-co ci sie napewno bardzo
      podoba.Co jeszcze chcesz od Polski?
      Ja jestem obywatelem USA i uwazam ze zydy to bloodsuckers i nie masz
      prawa mi tej opinii zaprzeczac bo jestem Amerykanin.

• Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: 213.88.164.* 26.04.02, 16:24
        Jaki z ciebie Amerykanin?
        Kura tez mysli,ze ptakiem jest.
        • Gość: Israel Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 26.04.02, 16:43
          Gość portalu: . napisał(a):

> Jaki z ciebie Amerykanin?
          > Kura tez mysli,ze ptakiem jest.

A co-kura nie jest ptakiem?
          To juz lepsze porownanie bys zrobil jakbys napisalze:
          SSharon tez mysli ze nie jest swinia.
          • Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.swipnet.se 27.04.02, 01:09
            Kura: jakim tam ptakiem-pomylka naukowa.
            Szaron - swinia?Byc nie moze.Koszerny jest.
            A ty tak!
      • Gość: Fredzio Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.daimler-benz.com 26.04.02, 16:32
        Gość portalu: Rumsfeld napisał(a):

> Gość portalu: Fredzio napisał(a):
        >
        > > sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty Izrae
        > lskie
        > >
        > > w Swim Kraju.
        > > Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie !
        >
        > Fredzio a na jakim ty swiecie zyjesz?Ty nie widzisz jak Kwasniewski
        > wchodzi zydom do dupy?A michnikowskie media to co?-przeciez dzialaja
        > na terenie polski i sa prozydowskie i antypolskie-co ci sie napewno bardzo
        > podoba.Co jeszcze chcesz od Polski?
        > Ja jestem obywatelem USA i uwazam ze zydy to bloodsuckers i nie masz
        > prawa mi tej opinii zaprzeczac bo jestem Amerykanin.
        >
        Z polske z Pare Dollarow Zdraciles to znamy !
        Jak bys Byl Mezczyzna bys dla USA W Afganistanu Wojowal i nie morde dral !
        Ale wolisz Ulicy Sprzotac !
        • Gość: mik50 Re: Fredzio IP: *.turboline.skynet.be 26.04.02, 16:42

> Gość portalu: Rumsfeld napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
          > >
          > > > sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty
          > Izrae
          > > lskie
          > > >
          > > > w Swim Kraju.
          > > > Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie !
          > >
          > > Fredzio a na jakim ty swiecie zyjesz?Ty nie widzisz jak Kwasniewski
          > > wchodzi zydom do dupy?A michnikowskie media to co?-przeciez dzialaja
          > > na terenie polski i sa prozydowskie i antypolskie-co ci sie napewno bardzo
          >
          > > podoba.Co jeszcze chcesz od Polski?
          > > Ja jestem obywatelem USA i uwazam ze zydy to bloodsuckers i nie masz
          > > prawa mi tej opinii zaprzeczac bo jestem Amerykanin.
          > >
          > Z polske z Pare Dollarow Zdraciles to znamy !
          > Jak bys Byl Mezczyzna bys dla USA W Afganistanu Wojowal i nie morde dral !
          > Ale wolisz Ulicy Sprzotac !

m Moja zona cie chwali
          • Gość: . Re: Fredzio+++Do mik 50 IP: *.swipnet.se 27.04.02, 00:43
            Widocznie jej malo do szczescia potrzeba.
            Mezczyzne prawdziwego nie widziala.
            A co bedzie jak spotka.I zasmakuje?
        • Gość: mar Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.gloryroad.net 26.04.02, 17:16

> Gość portalu: Rumsfeld napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
          > >
          > > > sa nawet dobre Goje ! oskarzyl Arabstwo jak Terrorystwo i Medie Anty
          > Izrae
          > > lskie
          > > >
          > > > w Swim Kraju.
          > > > Moze Polacy nauczycie sie cos od Czechow ? krola juz Mnieliscie !
          > >
          > > Fredzio a na jakim ty swiecie zyjesz?Ty nie widzisz jak Kwasniewski
          > > wchodzi zydom do dupy?A michnikowskie media to co?-przeciez dzialaja
          > > na terenie polski i sa prozydowskie i antypolskie-co ci sie napewno bardzo
          >
          > > podoba.Co jeszcze chcesz od Polski?
          > > Ja jestem obywatelem USA i uwazam ze zydy to bloodsuckers i nie masz
          > > prawa mi tej opinii zaprzeczac bo jestem Amerykanin.
          > >
          > Z polske z Pare Dollarow Zdraciles to znamy !
          > Jak bys Byl Mezczyzna bys dla USA W Afganistanu Wojowal i nie morde dral !
          > Ale wolisz Ulicy Sprzotac !

..a nie nalezaloby sie nauczyc polskiego najpierw jesli chcesz dyskutowac w tym
          jezyku?
          • Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.swipnet.se 27.04.02, 00:45
            Fredzio jak chce to umie.
            A ty angielski umiesz?
      • werw Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 26.04.02, 17:03
        Czemu oni mówią na ciebie Czikago? Czemu ciągle ujadają oni na ciebie? Czy oni
        myślą że jak ty geszeft nie robisz to ty tam nie pracujesz i ty wstyd Polsce
        przynosisz? Mycie sanitarjata potrzebne jest i to każdy ci powie
        • werw Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 26.04.02, 22:19
          Rumsfeld, ty taki dobre Żydowskie nazwisko masz a nie odpowjadasz, nie
          dyskutujesz!
    • werw Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 26.04.02, 17:05
      Zeman nazwał parę m-cy temu arafata terrorystą, za co Solana (tak tak krew
      Maurów robi swoje) wydarł na niego pysk
    • Gość: U Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.gis.net 26.04.02, 17:53
      Rosjanie mowia o nich:

"Przyszedl Hitler-bylo dobrze
      Przyszli Ruskie-tez bylo dobrze"

Zapytano Czecha:

"Czemu w czasie wojny nie probowaliscie sie bronic?

No przeciez to bylo nielegalne."

• Gość: Fredzio Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.tnt1.s2.uunet.de 26.04.02, 23:16
        Gość portalu: U napisał(a):

> Rosjanie mowia o nich:
        >
        > "Przyszedl Hitler-bylo dobrze
        > Przyszli Ruskie-tez bylo dobrze"
        >
        >
        > Zapytano Czecha:
        >
        > "Czemu w czasie wojny nie probowaliscie sie bronic?
        >
        > No przeciez to bylo nielegalne."
        >
        >
        >
        >
        >
        Ale w 1948 poslali na Bron z Dollary i tak Izrael wygral Wojne !

• Gość: U Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.gis.net 27.04.02, 00:03

> Gość portalu: U napisał(a):
          >
          > > Rosjanie mowia o nich:
          > >
          > > "Przyszedl Hitler-bylo dobrze
          > > Przyszli Ruskie-tez bylo dobrze"
          > >
          > >
          > > Zapytano Czecha:
          > >
          > > "Czemu w czasie wojny nie probowaliscie sie bronic?
          > >
          > > No przeciez to bylo nielegalne."
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > Ale w 1948 poslali na Bron z Dollary i tak Izrael wygral Wojne !
          >

W 1948 Czechy byly tak Czechami,jak Polska Ludowa byla Polska,Jak ZSRR byl Rosja,jak Ameryka jest
          dzisiaj Ameryka.W 48 "nasi Czesi" z Czeskiej Respubliki pomogli swojakom w Izraelu.Wot i wsio.
      • Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.swipnet.se 27.04.02, 00:48
        Trujesz,stary!
        Co ty wiesz o Czechach?
        Zawsze o nich glupote pieprzono.
        Oni sie stawiwiaja:nie tak,jak inni.
    • Gość: mirmat Polska wcale nie tak daleko od Czech IP: *.dialup.eol.ca 26.04.02, 23:22
      Chwala Czechom. Ale czy nie przesadzasz Fredzio pouczajac Polske??? Dajesz
      tylko antysemitom nadzieje, ze Nasz Kraj moze zejsc na psy. A przezciez Polska
      w ONZ-cie wstrzymala sie od glosu a nie jak te Zachodnie prostytutki co
      sprzedaja sie za barylke nafty i ktore glosowaly razem z arabskim scierwem
      przeciw Izraelowi.
      • Gość: Fredzio Re: Polska wcale nie tak daleko od Czech IP: *.tnt8.s2.uunet.de 27.04.02, 22:53
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Chwala Czechom. Ale czy nie przesadzasz Fredzio pouczajac Polske??? Dajesz
        > tylko antysemitom nadzieje, ze Nasz Kraj moze zejsc na psy. A przezciez Polska
        > w ONZ-cie wstrzymala sie od glosu a nie jak te Zachodnie prostytutki co
        > sprzedaja sie za barylke nafty i ktore glosowaly razem z arabskim scierwem
        > przeciw Izraelowi.
        Bo maja Zle sumienie w czasie II WS Niemcy mordowali polacy wykorzystali
        Araba az 1989 dupe lizali na Fredzia Minicja Polska byla uzywana.
        So Whar jak dla nas troche zal maja ?
        Zachodnie Kraja byli wszyscy Spolni Hitlera przeciwko Zydow.
        Dzisaj Tydy maja Chalgi i mamy caly swiat w Nosie !

• zwyczajny Pewnie premier nie lubi kłamstwa, a czy 27.04.02, 00:48
      lubi Izrael to inna sprawa.
    • viri-palestyna Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 27.04.02, 01:04
      W 1948 roku w czasie wojny lotnisko w Izrel tylko czeskie samoloty przyjmowal.
      Cala bron w czsie wojny szla glownie z Czechoslowacji.Zydowscy
      zolnierze ,ktorzy szkolili sie w Polsce,tez przez Czechoslowacje do Izraela
      lecieli.Antysemici nawet nie wiedza ze kolo Wroclawia byl oboz dla rekrutow
      polskich,zydowskiego pochodzenia,ktorzy po szkoleniu jechali walczyc z arabkami.
      Zeman kilka miesiecy temu krytykowal Sharona ze powinien nie bawic sie z
      terrorystami,tylko za Jordan wszystkich wysiedlic.
      • Gość: Fredzio Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.tnt8.s2.uunet.de 27.04.02, 22:57
        viri-palestyna napisał(a):

> W 1948 roku w czasie wojny lotnisko w Izrel tylko czeskie samoloty przyjmowal.
        > Cala bron w czsie wojny szla glownie z Czechoslowacji.Zydowscy
        > zolnierze ,ktorzy szkolili sie w Polsce,tez przez Czechoslowacje do Izraela
        > lecieli.Antysemici nawet nie wiedza ze kolo Wroclawia byl oboz dla rekrutow
        > polskich,zydowskiego pochodzenia,ktorzy po szkoleniu jechali walczyc z arabkami
        > .
        > Zeman kilka miesiecy temu krytykowal Sharona ze powinien nie bawic sie z
        > terrorystami,tylko za Jordan wszystkich wysiedlic.
        Tak to bylo Kolega nie zapomnij naszych Rodakow w 7 Pancernej Brygady
        Major Feliks Bjatus(z Wojska Rola Zemierskiego) byl pierszy Dowdca 82 Bataliony
        rozkazy byli Po Polsku.

• Gość: Andrzej Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: 62.89.126.* 27.04.02, 07:40

Ave,
      złośliwi mówią, że Zeman jest z pochodzenia żydem. Czy kto ś mógłby coś o tym
      bliżej napisać?
      Andrzej
      • puls Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 27.04.02, 07:56
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

>
        > Ave,
        > złośliwi mówią, że Zeman jest z pochodzenia żydem. Czy kto ś mógłby coś o tym
        > bliżej napisać?
        > Andrzej
        Zlosliwi mowia ze jestes arabska swinia czy ktos moglby cos o tym blizej napisac?

• Gość: Fredzio Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.tnt8.s2.uunet.de 27.04.02, 22:58
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

>
        > Ave,
        > złośliwi mówią, że Zeman jest z pochodzenia żydem. Czy kto ś mógłby coś o tym
        > bliżej napisać?
        > Andrzej

dla was Polaczki nawet Papiez jest Zydem ale nie Primas Polski
        • zeflik Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 28.04.02, 04:09
          Fredzio , na twoim miejscu jo bych tak sie nie fascynowol Czechami.
          Jo ich trocha znom. To som fajni ludzie , ale w polityce jak choragiewki.
          Dzisiej godajom tak , a jutro na opak. Wszystko zalezy od wiatru, skad wieje.
          Co powiysz, jak jutro zacznom "wieszac psy " na Izraelu?
          • Gość: jojo Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! IP: *.proxy.aol.com 28.04.02, 04:17
            zeflik napisał(a):

> Fredzio , na twoim miejscu jo bych tak sie nie fascynowol Czechami.
            > Jo ich trocha znom. To som fajni ludzie , ale w polityce jak choragiewki.
            > Dzisiej godajom tak , a jutro na opak. Wszystko zalezy od wiatru, skad wieje.
            > Co powiysz, jak jutro zacznom "wieszac psy " na Izraelu?

Wiesz co Slazaku ? Ty moze i racje masz o tych Czechach chwiejacych sie na
            wietrze !? A co powiesz ,o ich dziewczynach z wlosami zlotopodobnymi ? He he
            he,ja przepadam za nimi,a Ty ?
            • zeflik Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela ! 28.04.02, 13:50
              Gość portalu: jojo napisał(a):

> zeflik napisał(a):
              >
              > > Fredzio , na twoim miejscu jo bych tak sie nie fascynowol Czechami.
              > > Jo ich trocha znom. To som fajni ludzie , ale w polityce jak choragiewki
              > .
              > > Dzisiej godajom tak , a jutro na opak. Wszystko zalezy od wiatru, skad wie
              > je.
              > > Co powiysz, jak jutro zacznom "wieszac psy " na Izraelu?
              >
              > Wiesz co Slazaku ? Ty moze i racje masz o tych Czechach chwiejacych sie na
              > wietrze !? A co powiesz ,o ich dziewczynach z wlosami zlotopodobnymi ? He he
              > he,ja przepadam za nimi,a Ty ?

Czeskie dziouchy? Fajne som , ale mysla o nich to samo co Rosiewicz spiywo w
              piosynce o witaminach.
          • Gość: . Re: Premier Czechy prawdziwy Przyjaciel Izraela !+ IP: *.swipnet.se 29.04.02, 00:17
            Co powiesz o choragwiach polskich?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka