Dodaj do ulubionych

najbardziej podła wypowiedź 2025

19.02.25, 07:43
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31702980,trump-uderza-w-ukraine-oskarzyl-ja-o-rozpoczecie-wojny-nie.html#sondaz
Trump pokazał cym jest.
Obserwuj wątek
    • bmc3i Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 08:34
      wykus napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31702980,trump-uderza-w-ukraine-oskarzyl-ja-o-rozpoczecie-wojny-nie.html#sondaz
      > Trump pokazał cym jest.

To dopiero początek. Dopiero się rozkręca.

• manhu Ukraina okradła go na 500 mld $ 20.02.25, 15:12
        > To dopiero początek. Dopiero się rozkręca.
        Ma szybką szansę na trafienie do psychiatryka.

Przecież prezydenci USA przechodzą badania, a po wyborach on kompletnie zwariował. Już istotna część Republikanów jest przeciw. Jednak czas apokalipsy zbliża się szybko: cła zawieszone na miesiąc czyli już niedługo, jak też wkrótce plan czystek etnicznych w strefie Gazy.

Co do 500 mld$: www.money.pl/gospodarka/trump-mielismy-umowe-ale-ukraina-ja-zlamala-7127149286488864a.html
        Dlatego tak hejtuje Zełenskiego i Ukrainę. Świr zapomniał, że Ukraina zgodziła się za gwarancje bezpieczeństwa (a nie za to: dawać łajzy Ukraińskie 500 mld bo daliśmy wam 300 - liczba zmyślona). Zapomniał też o memorandum Budapesztańskim gdzie USA UK Francja i Rosja gwarantują Ukrainie bezpieczeństwo - to rekordowo dobre gwarancje, powyżej art 5 NATO, a jak działają realnie to widać. Świr myślał, że Ukraina sprzeda się za darmo, a nawet za mniej niż 0.
    • polski_francuz Kim jest? 19.02.25, 10:54
      wykus napisał:

" Trump pokazał kim jest."

Jest miliarderem przywyklym do tego, ze go nikt nie cenzuruje i ze moze mowic co chce i kiedy chce. Jak zakonczy wojne na Ukrainie to takie powiedzonka pojda w niepamiec. Mysle, ze Europejczycy (Francuzi, Niemcy, Polacy...) powinni traktowac jak cezara i starac sie go manipulowac grajac na jego slabosciach.

Inne pytanie jest do jakiego panstwa ma respekt? Sadze, ze do Chin. Wie, ze nie ma na Chinczykow wplywu i ze Chinczycy maja duzy wplyw na wydarzenia w swiecie.

PF
      • tbernard Re: Kim jest? 19.02.25, 11:35
        Ma respekt do tych co mają broń jądrową. Nawet z przywódcą Korei Północnej podczas poprzedniej kadencji bardzo zaprzyjaźnił się i przychylnie wypowiadał a Koreą Południową pomiatał i ganił.
      • engine8t Re: Kim jest? 19.02.25, 19:57
        polski_francuz napisał:

Mysle, ze Europejczycy (Francuzi, Niemcy, Polacy...) powinni tra
        > ktowac jak cezara i starac sie go manipulowac grajac na jego slabosciach.

Teraz jak w kacie stoja i placza?
        Grac to by chcieli ale instrumentow nie maja wiec co najwyzej moga spiewac wturujac sobie nawzajem i sluchac.

• jorl11 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 11:26
      wykus napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31702980,trump-uderza-w-ukraine-oskarzyl-ja-o-rozpoczecie-wojny-nie.html#sondaz
      > Trump pokazał cym jest

Powiedzial prawde. Ja wiem wolicie w Polsce lgac, zreszta i u mnie w Niemczech tez lgaja. Ale u mnie w sporej czesci lgali bo USA tak kazala. A teraz moze tez przestana i u mnie lgac? Bo USa przestaje?
      • polski_francuz To jest prawda? 19.02.25, 15:43
        jorl11 napisał:

"Powiedzial prawde. Ja wiem wolicie w Polsce lgac, zreszta i u mnie w Niemczech tez lgaja. "

Raczej правда. To wojska rosyjskie zaczely wojne na Ukrainie.

PF
        • stefan4 Re: To jest prawda? 19.02.25, 18:30
          polski_francuz:
          > To jest prawda?

Co jest prawda?

Że Mr Trompeur D. tak powiedział? — chyba prawda. Nawet się nikt na świecie nie oburzył, wszyscy już się przyzwyczaili, że o tak mówi, bo taki czuje mus wewnętrzny.

To tak, jak wypowiedzi niejakiego Morawieckiego M.: na początku oburzały, a potem dziwiło raczej, kiedy nieostrożnie chlapnął coś prawdziwego.

- Stefan
        • krabat01 Re: To jest prawda? 19.02.25, 19:17
          polski_francuz napisał:

> jorl11 napisał:

>Powiedzial prawde. Ja wiem wolicie w Polsce lgac, zreszta i u mnie w Niemczech tez lgaja.

> Raczej правда. To wojska rosyjskie zaczely wojne na Ukrainie.

Prezydent USA nazywa Zelenskiego - dyktatorem ( bez wyborow).

Widzisz, jak robiles z siebie durnia .. Wyzywaj go od bolszewikow, zdrajcow , orkow, onuc, parobkow Putina..
          Nie odwazysz sie teraz, po takim stwierdzeniu, pluc na prezydenta USA, tak jak wczesniej na innych plules .

• mateusz572 Re: To jest prawda? 19.02.25, 19:36
            krabat01 napisał:

> polski_francuz napisał:
            >
            > > jorl11 napisał:
            >
            > >Powiedzial prawde. Ja wiem wolicie w Polsce lgac, zreszta i u mnie w Niemc
            > zech tez lgaja.
            >
            > > Raczej правда. To wojska rosyjskie zaczely wojne na Ukrainie.
            >
            > Prezydent USA nazywa Zelenskiego - dyktatorem ( bez wyborow).

Jak na razie to tylko Trump nazywa Zeleńskiego dyktatorem.

> Widzisz, jak robiles z siebie durnia .. Wyzywaj go od bolszewikow, zdrajcow , o
            > rkow, onuc, parobkow Putina..
            > Nie odwazysz sie teraz, po takim stwierdzeniu, pluc na prezydenta USA, tak jak
            > wczesniej na innych plules .

A niejaki Putin nie jest dyktatorem bo wszystkich przeciwników albo zutylizował, albo zamknął w koloniach karnych na Syberii, albo pogonił za granicę.
            Teraz Trump może ich wydać swojemu przyjacielowi Putinowi.

Poza tym wez jakieś leki na swoją biegunkę spowodowaną alergią na Francuzów.
            • krabat01 Re: To jest prawda? 19.02.25, 20:03
              Trump, nazywa Zelenskiego dyktatorem, majacym na sumieniu tysiace ofiar, zniszczony kraj.

• stefan4 Re: To jest prawda? 20.02.25, 10:36
                krabat01:
                > Trump, nazywa Zelenskiego dyktatorem, majacym na sumieniu tysiace ofiar,
                > zniszczony kraj.

Wszyscy słyszeliśmy te brednie Trumpa, po co je powtarzasz? Trump mówi dokładnie to wszystko, co wcześniej ogłosiła Russia Today . Czy Ty też?

- Stefan
                • krabat01 Re: To jest prawda? 20.02.25, 11:01
                  stefan4 napisał:

> krabat01:
                  > > Trump, nazywa Zelenskiego dyktatorem, majacym na sumieniu tysiace ofiar,
                  > > zniszczony kraj.
                  >
                  > Wszyscy słyszeliśmy te brednie Trumpa, po co je powtarzasz? Trump mówi dokładn
                  > ie to wszystko, co wcześniej ogłosiła Russia Today Czy Ty też?

Jestes zorientowany co glosila RT .
                  Nie sugeruj ze inni tez tak robia

Brednie - Idz i powiedz to temu co oglosil Zelenskiego dyktatorem . Od innych sie odpierd ...

• jk2007 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 20:49
      To kto kogo napadł, bo już nic nie rozumiem...
      • krabat01 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 22:21
        Nienaruszalnosc granic, czy
        Prawo narodow do samostanowienia.
        Ww obowiazuja w prawie miedzynarodowym , obydwa sluszne

Majdan , pucz na Ukrainie .
        Odmowa rosyjskojezycznej mnieszosci prswa do jezyka , szkoly, ksiazki itp
        Protesty, Donbas, Lugansk.
        Tendencje speratystyczne.
        Duzy procent rosyjskojezycznych nie chce mie do czynienia z banderowcami
        Ukraincy wysylaja na seperatystow czolgi, samoloty , ostrzal artyleryjski.
        Do akcji wkraczaja Rosjanie pomagajac, wspierajac seperatystow w ww republikach

Kijow nigdy nie podjal rozmow z seperatystami, jak mozna bylo ciezkim sprzetem rozwalac swoich rosyjskojezycznych rodakow....

• mateusz572 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 22:40
          Widzę, że nareszcie możecie wyjąć z tornistrów kacapskie kajety, pełne kacapskich maksym i cytatów, które przecież latami kuliście na pamięć i zacząć nam tu w Polsce cytować na okrągło.
          Ale daremny wasz trud. daremne wasze kacapskie żale bo i tak to wy kacapy jesteście zbrodniarzami i oprawcami Ukrainy.
          I to sobie wbijcie do tych kacapskich głów.
          • krabat01 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 00:16
            mateusz572 napisał:

> Widzę, że nareszcie możecie wyjąć z tornistrów kacapskie kajety, pełne kacaps
            > kich maksym i cytatów, które przecież latami kuliście na pamięć i zacząć nam tu
            > w Polsce cytować na okrągło.
            > Ale daremny wasz trud. daremne wasze kacapskie żale bo i tak to wy kacapy jeste
            > ście zbrodniarzami i oprawcami Ukrainy.
            > I to sobie wbijcie do tych kacapskich głów.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31702980,trump-uderza-w-ukraine-oskarzyl-ja-o-rozpoczecie-wojny-nie.html#do_w=438&do_v=1342&do_st=RS&do_sid=2231&do_a=2231&s=BoxWiadImg1&do_upid=1342_ti&do_utid=31702980&do_uvid=1739946555624
        • wykus Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 10:09
          Macie się czym martwić towarzyszu.
          • szwampuch58 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 14:28
            Ty dalej swoje :Banderowcy to aniolki...hehehe
    • jk2007 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 11:14
      Zełenski za swoje sojusznicze oddanie szuka desperacko schronienia. Ulegając mirażowi obietnic dziś ma 4% poparcia, a o azyl zabiega w Turcji.
      • hadrian_pl Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 14:05
        jk2007 napisał:

> Zełenski za swoje sojusznicze oddanie szuka desperacko schronienia. Ulegając mi
        > rażowi obietnic dziś ma 4% poparcia, a o azyl zabiega w Turcji.
        Podobno ukraińskiego generała konkurenta wysłał na ambasadora do UK.W Brukseli i państwach jej podległych o tym nikt nie słyszał.
        Może Trump o tym się dowiedział?
    • jk2007 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 14:11
      Ukraina prowadzi wojnę by zachować surowce, tereny i ludność prosząc o wsparcie UE i USA. W efekcie czego straci i surowce i tereny i ludność. Bo każdy zechce urwać coś dla siebie, a koszty wojny i odbudowy kraju pochłoną całe bogactwo Ukrainy. Nie prowadzi się wojen jeśli nie ma się na to środków i silnej gospodarki. Wystarczyło się dogadać przed wojną zachowali by wszystko, poza wąskim paskiem ziem gdzie i tak mieszkają Rosjanie, a tak nie będą mieli niczego.
      • hadrian_pl Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 16:03
        Jaka Ukraina?Ta banderowska Zachodnia czy proruska Wschodnia?Przeciez Zoladkowski okresla Ukraincow Wschodnich jako smieci i odpady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka