wykus 19.02.25, 07:43 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31702980,trump-uderza-w-ukraine-oskarzyl-ja-o-rozpoczecie-wojny-nie.html#sondaz Trump pokazał cym jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmc3i Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 08:34 wykus napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31702980,trump-uderza-w-ukraine-oskarzyl-ja-o-rozpoczecie-wojny-nie.html#sondaz > Trump pokazał cym jest. To dopiero początek. Dopiero się rozkręca. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Ukraina okradła go na 500 mld $ 20.02.25, 15:12 > To dopiero początek. Dopiero się rozkręca. Ma szybką szansę na trafienie do psychiatryka. Przecież prezydenci USA przechodzą badania, a po wyborach on kompletnie zwariował. Już istotna część Republikanów jest przeciw. Jednak czas apokalipsy zbliża się szybko: cła zawieszone na miesiąc czyli już niedługo, jak też wkrótce plan czystek etnicznych w strefie Gazy. Co do 500 mld$: www.money.pl/gospodarka/trump-mielismy-umowe-ale-ukraina-ja-zlamala-7127149286488864a.html Dlatego tak hejtuje Zełenskiego i Ukrainę. Świr zapomniał, że Ukraina zgodziła się za gwarancje bezpieczeństwa (a nie za to: dawać łajzy Ukraińskie 500 mld bo daliśmy wam 300 - liczba zmyślona). Zapomniał też o memorandum Budapesztańskim gdzie USA UK Francja i Rosja gwarantują Ukrainie bezpieczeństwo - to rekordowo dobre gwarancje, powyżej art 5 NATO, a jak działają realnie to widać. Świr myślał, że Ukraina sprzeda się za darmo, a nawet za mniej niż 0. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Kim jest? 19.02.25, 10:54 wykus napisał: " Trump pokazał kim jest." Jest miliarderem przywyklym do tego, ze go nikt nie cenzuruje i ze moze mowic co chce i kiedy chce. Jak zakonczy wojne na Ukrainie to takie powiedzonka pojda w niepamiec. Mysle, ze Europejczycy (Francuzi, Niemcy, Polacy...) powinni traktowac jak cezara i starac sie go manipulowac grajac na jego slabosciach. Inne pytanie jest do jakiego panstwa ma respekt? Sadze, ze do Chin. Wie, ze nie ma na Chinczykow wplywu i ze Chinczycy maja duzy wplyw na wydarzenia w swiecie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Kim jest? 19.02.25, 11:35 Ma respekt do tych co mają broń jądrową. Nawet z przywódcą Korei Północnej podczas poprzedniej kadencji bardzo zaprzyjaźnił się i przychylnie wypowiadał a Koreą Południową pomiatał i ganił. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Kim jest? 19.02.25, 19:57 polski_francuz napisał: Mysle, ze Europejczycy (Francuzi, Niemcy, Polacy...) powinni tra > ktowac jak cezara i starac sie go manipulowac grajac na jego slabosciach. Teraz jak w kacie stoja i placza? Grac to by chcieli ale instrumentow nie maja wiec co najwyzej moga spiewac wturujac sobie nawzajem i sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 11:26 wykus napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31702980,trump-uderza-w-ukraine-oskarzyl-ja-o-rozpoczecie-wojny-nie.html#sondaz > Trump pokazał cym jest Powiedzial prawde. Ja wiem wolicie w Polsce lgac, zreszta i u mnie w Niemczech tez lgaja. Ale u mnie w sporej czesci lgali bo USA tak kazala. A teraz moze tez przestana i u mnie lgac? Bo USa przestaje? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz To jest prawda? 19.02.25, 15:43 jorl11 napisał: "Powiedzial prawde. Ja wiem wolicie w Polsce lgac, zreszta i u mnie w Niemczech tez lgaja. " Raczej правда. To wojska rosyjskie zaczely wojne na Ukrainie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: To jest prawda? 19.02.25, 18:30 polski_francuz: > To jest prawda? Co jest prawda? Że Mr Trompeur D. tak powiedział? — chyba prawda. Nawet się nikt na świecie nie oburzył, wszyscy już się przyzwyczaili, że o tak mówi, bo taki czuje mus wewnętrzny. To tak, jak wypowiedzi niejakiego Morawieckiego M.: na początku oburzały, a potem dziwiło raczej, kiedy nieostrożnie chlapnął coś prawdziwego. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
krabat01 Re: To jest prawda? 19.02.25, 19:17 polski_francuz napisał: > jorl11 napisał: >Powiedzial prawde. Ja wiem wolicie w Polsce lgac, zreszta i u mnie w Niemczech tez lgaja. > Raczej правда. To wojska rosyjskie zaczely wojne na Ukrainie. Prezydent USA nazywa Zelenskiego - dyktatorem ( bez wyborow). Widzisz, jak robiles z siebie durnia .. Wyzywaj go od bolszewikow, zdrajcow , orkow, onuc, parobkow Putina.. Nie odwazysz sie teraz, po takim stwierdzeniu, pluc na prezydenta USA, tak jak wczesniej na innych plules . Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: To jest prawda? 19.02.25, 19:36 krabat01 napisał: > polski_francuz napisał: > > > jorl11 napisał: > > >Powiedzial prawde. Ja wiem wolicie w Polsce lgac, zreszta i u mnie w Niemc > zech tez lgaja. > > > Raczej правда. To wojska rosyjskie zaczely wojne na Ukrainie. > > Prezydent USA nazywa Zelenskiego - dyktatorem ( bez wyborow). Jak na razie to tylko Trump nazywa Zeleńskiego dyktatorem. > Widzisz, jak robiles z siebie durnia .. Wyzywaj go od bolszewikow, zdrajcow , o > rkow, onuc, parobkow Putina.. > Nie odwazysz sie teraz, po takim stwierdzeniu, pluc na prezydenta USA, tak jak > wczesniej na innych plules . A niejaki Putin nie jest dyktatorem bo wszystkich przeciwników albo zutylizował, albo zamknął w koloniach karnych na Syberii, albo pogonił za granicę. Teraz Trump może ich wydać swojemu przyjacielowi Putinowi. Poza tym wez jakieś leki na swoją biegunkę spowodowaną alergią na Francuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
krabat01 Re: To jest prawda? 19.02.25, 20:03 Trump, nazywa Zelenskiego dyktatorem, majacym na sumieniu tysiace ofiar, zniszczony kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: To jest prawda? 20.02.25, 10:36 krabat01: > Trump, nazywa Zelenskiego dyktatorem, majacym na sumieniu tysiace ofiar, > zniszczony kraj. Wszyscy słyszeliśmy te brednie Trumpa, po co je powtarzasz? Trump mówi dokładnie to wszystko, co wcześniej ogłosiła Russia Today . Czy Ty też? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
krabat01 Re: To jest prawda? 20.02.25, 11:01 stefan4 napisał: > krabat01: > > Trump, nazywa Zelenskiego dyktatorem, majacym na sumieniu tysiace ofiar, > > zniszczony kraj. > > Wszyscy słyszeliśmy te brednie Trumpa, po co je powtarzasz? Trump mówi dokładn > ie to wszystko, co wcześniej ogłosiła Russia Today Czy Ty też? Jestes zorientowany co glosila RT . Nie sugeruj ze inni tez tak robia Brednie - Idz i powiedz to temu co oglosil Zelenskiego dyktatorem . Od innych sie odpierd ... Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 20:49 To kto kogo napadł, bo już nic nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
krabat01 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 22:21 Nienaruszalnosc granic, czy Prawo narodow do samostanowienia. Ww obowiazuja w prawie miedzynarodowym , obydwa sluszne Majdan , pucz na Ukrainie . Odmowa rosyjskojezycznej mnieszosci prswa do jezyka , szkoly, ksiazki itp Protesty, Donbas, Lugansk. Tendencje speratystyczne. Duzy procent rosyjskojezycznych nie chce mie do czynienia z banderowcami Ukraincy wysylaja na seperatystow czolgi, samoloty , ostrzal artyleryjski. Do akcji wkraczaja Rosjanie pomagajac, wspierajac seperatystow w ww republikach Kijow nigdy nie podjal rozmow z seperatystami, jak mozna bylo ciezkim sprzetem rozwalac swoich rosyjskojezycznych rodakow.... Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 19.02.25, 22:40 Widzę, że nareszcie możecie wyjąć z tornistrów kacapskie kajety, pełne kacapskich maksym i cytatów, które przecież latami kuliście na pamięć i zacząć nam tu w Polsce cytować na okrągło. Ale daremny wasz trud. daremne wasze kacapskie żale bo i tak to wy kacapy jesteście zbrodniarzami i oprawcami Ukrainy. I to sobie wbijcie do tych kacapskich głów. Odpowiedz Link Zgłoś
krabat01 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 00:16 mateusz572 napisał: > Widzę, że nareszcie możecie wyjąć z tornistrów kacapskie kajety, pełne kacaps > kich maksym i cytatów, które przecież latami kuliście na pamięć i zacząć nam tu > w Polsce cytować na okrągło. > Ale daremny wasz trud. daremne wasze kacapskie żale bo i tak to wy kacapy jeste > ście zbrodniarzami i oprawcami Ukrainy. > I to sobie wbijcie do tych kacapskich głów. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31702980,trump-uderza-w-ukraine-oskarzyl-ja-o-rozpoczecie-wojny-nie.html#do_w=438&do_v=1342&do_st=RS&do_sid=2231&do_a=2231&s=BoxWiadImg1&do_upid=1342_ti&do_utid=31702980&do_uvid=1739946555624 Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 10:09 Macie się czym martwić towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 14:28 Ty dalej swoje :Banderowcy to aniolki...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 11:14 Zełenski za swoje sojusznicze oddanie szuka desperacko schronienia. Ulegając mirażowi obietnic dziś ma 4% poparcia, a o azyl zabiega w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
hadrian_pl Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 14:05 jk2007 napisał: > Zełenski za swoje sojusznicze oddanie szuka desperacko schronienia. Ulegając mi > rażowi obietnic dziś ma 4% poparcia, a o azyl zabiega w Turcji. Podobno ukraińskiego generała konkurenta wysłał na ambasadora do UK.W Brukseli i państwach jej podległych o tym nikt nie słyszał. Może Trump o tym się dowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 14:11 Ukraina prowadzi wojnę by zachować surowce, tereny i ludność prosząc o wsparcie UE i USA. W efekcie czego straci i surowce i tereny i ludność. Bo każdy zechce urwać coś dla siebie, a koszty wojny i odbudowy kraju pochłoną całe bogactwo Ukrainy. Nie prowadzi się wojen jeśli nie ma się na to środków i silnej gospodarki. Wystarczyło się dogadać przed wojną zachowali by wszystko, poza wąskim paskiem ziem gdzie i tak mieszkają Rosjanie, a tak nie będą mieli niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
hadrian_pl Re: najbardziej podła wypowiedź 2025 20.02.25, 16:03 Jaka Ukraina?Ta banderowska Zachodnia czy proruska Wschodnia?Przeciez Zoladkowski okresla Ukraincow Wschodnich jako smieci i odpady. Odpowiedz Link Zgłoś