j-k 25.02.05, 21:59 Bayonne-Biaritz jest sympatyczne... zadne cudo... osobiscie wole Saint-Tropez... ale w jednym rozni sie do Soczi (ktore jest zreszta ladniej polozone). A wiesz czym? Nie ma tam biedoty. No zgadnij, czemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Re: Szlagus, no pewnie nie... 25.02.05, 22:31 j-k napisał: > Bayonne-Biaritz jest sympatyczne... > zadne cudo... > osobiscie wole Saint-Tropez... A co ci sie tak spodobalo w Saint Tropez ? Plaza Tahiti to cos okropnego. Nie wydaje mi sie, ze stac cie by trzymac tam lajbe. Co innego Port Grimaud albo St Maxim. Jedno co mnie w St Tropez zaskoczylo to pawie w parku nad portem, ktore pyskuja tam siedzac na galeziach platanow na wysokosci pietnastu, dwudziestu metrow. Czegos takiego nie widzialem nigdzie indziej. > > ale w jednym rozni sie do Soczi (ktore jest zreszta ladniej polozone). > > Chyba juz bardzo dawno w Soczi nie byles. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k no to cieszy mnie, ze lubisz Sain Tropez 25.02.05, 22:40 a Port Grimaud, to ladna, ale przeciez podroba... a co w Soczi... Nie bylem tam 10 lat.. zmienilo sie cos na lepsze? jesli tak, to mnie to nie dziwi... W koncu jak stracilo sie Jalte... Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: no to cieszy mnie, ze lubisz Sain Tropez 25.02.05, 22:49 j-k napisał: > a Port Grimaud, to ladna, ale przeciez podroba... > a co w Soczi... > Nie bylem tam 10 lat.. zmienilo sie cos na lepsze? > jesli tak, to mnie to nie dziwi... > W koncu jak stracilo sie Jalte... Nie odpowiedziales mi co tak ci sie podoba w St Tropez. To tajemnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k harmonia okolic 25.02.05, 23:04 takic portow jak saint tropez www.carto.net/andre.mw/photos//1999/05/22_provence-alpes-cote-d-azur_-_camargue/1999060212b_saint_tropez_vue.jpg Wlosi maja 100. ale nie maja takich OKOLIC: www.ppp-provence.com/img/lavandechamp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: harmonia okolic 25.02.05, 23:26 j-k napisał: > takic portow jak saint tropez > www.carto.net/andre.mw/photos//1999/05/22_provence-alpes-cote-d-azur_-_camargue/1999060212b_saint_tropez_vue.jpg > Wlosi maja 100. > > ale nie maja takich OKOLIC: > www.ppp-provence.com/img/lavandechamp.jpg To juz jestem w domu. Tobie podoba sie nie St Tropez lecz jego okolice. Przyjmuje do wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k HARMONIA 25.02.05, 23:45 czyli harmonijne polaczenie jednego z drugim... a tu: lead.paginas.sapo.pt/EMPG2001/Lisboa.jpg to nie San Francisco... to inna europejska PERELKA Lisboa/Lisbona spij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś