bielawicz 24.03.05, 09:28 Czy agresywny kapitalizm USA ma zwiazek z dominujacym tam wplywem zydowskiej grupy etnicznej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Mam takie pytanie... 24.03.05, 09:29 co znaczy dominujacej, bielawicz? to grupa RZADZACA, ty farsztejst? zydzi tam rzadza wszedzie, u ciebie w domu tez, tylko jeszcze nie zauwazyles... Odpowiedz Link Zgłoś
bielawicz Re: Mam takie pytanie... 24.03.05, 09:47 dana33 napisała: > co znaczy dominujacej, bielawicz? to grupa RZADZACA, ty farsztejst? zydzi tam > rzadza wszedzie, u ciebie w domu tez, tylko jeszcze nie zauwazyles... wydaje mi sie ze dana33 ze lamie regulamin forum i jej post powinien byc usuniety Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mam takie pytanie... 24.03.05, 09:53 bielawicz, nacisnij na czerwony koszyk, to mnie usuna. a gdzie zlamalam regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 swiete slowa 24.03.05, 09:47 Kiedy Rumsfeld (USA) proponuje Wolfowitza (Bank Swiatowy), a Rotfeld (Polska) to popiera, to naprawde nie mozna wyjsc z podziwu. info.onet.pl/1072271,10,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no ten wolfowitz to rzeczywiście nieporozumienie 24.03.05, 09:49 przypomina mi to polską "karuzele stanowisk" Odpowiedz Link Zgłoś
aaki eee "socjalistyczny kapitalizm" chiński 24.03.05, 09:35 jest bardziej agresywny a tam żydów chyba niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: eee "socjalistyczny kapitalizm" chiński 24.03.05, 09:48 aki, ty nie kumasz nic, wystarczy jeden zyd i juz rzadzi, w chinach wszystko po naszej mysli... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki w chunach to przepraszam ale wątpie 24.03.05, 09:52 ale tak ogólnie to nie bądż aż taka skromna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: w chunach to przepraszam ale wątpie 24.03.05, 09:55 postaram sie, choc mi trudno, wiesz, z natury to ja nikak nie skromna... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a aaki jak to milo ze cie odnalazlam 24.03.05, 10:34 chcialam tylko powiedziec ze bardzo cenie Twoja autentycznosc ;). A propos - gratuluje partnera- a zwlaszcza jego tylow. Opowiedz mi jak to sie robi, zeby tak sobie splaszczyc jadra i do tego jaka frajda w przekuwaniu worka mosznowego? Jezeli moge cos polecic- to jest taki stary dobry zwyczaj w UK- ze geje sie przedstawiaja. Nie, nie robia rewolucji zamiast dozynek. Mowia ze sa gejami i kropa- po to zeby ktos ich nie zranil tym np ze bedac mezczyzna woli kobiety. Nb to wiesz strasznie bolesne jest.....Wtedy nikt nikogo nie bije - nikt nie robi rozprawek naukowych na temat tego czy homoseksualizm wystepuje u roslin i takie tam... Ja sobie wyobrazam, ze to musi byc fascynujace - czuc sie ogorkiem, ale przyznaje ze zarowno do ogorka, jak i dziury w glebie mi daleko... Jezeli jednak Ciebie to fascynuje- to polecam- oprocz natanii i takich tam- jest jeszcze tzw. laparoskopia. Zawsze mozna wejsc glebiej i zobaczyc wiecej. A dla tych co lubia odstajace rzeczy, na tych co to raczej nie powinno odstawac- to cale dzungle polipow, hemoroidow i takich tam... Smacznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Ach zapomnialam najwazniejszego 24.03.05, 10:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21975179&a=21977121 Co zas sie tyczy Fredzia- to skoro on lubi oceniac ludzi po powierzchownosci- i na tej podstawie wie czy bija, czy nie- to zapytaj go czy ma swiadomosc jak paniusie, ktore lubi ogladac w wojsku beda wygladaly po kursach karate i judo. A moze one tam cwicza chodzenie w szpilkach? Smacznego i wobec tego wszystkim apetycznym ´panom´ zycze wielu uroczych maszynek do miesa- ot tak swiatecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki zmień nika z biedronka na.... 24.03.05, 10:47 www.volny.cz/m_jancikova/images/scarab.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nie mam powodow 24.03.05, 10:53 to nie ja serwuje komus obrazki prowokujace innych do wymiotow. I nie ja serwuje klamstwa. Zuczek gnojarek to zupelnie naturalna sprawa. Ale eksponowanie tych, niezbyt wyposazonych przez nature i ich znecania sie nad tym w co sa ubodzy to akurat niewielka sztuka. Poczules sie zraniony kolego bo opowiedzialam ci kilka slow prawdy? Tak jest- gdybys pomieszkal troche w UK mial bys o tym pojecie. A to to panstwo - z racji na swoj system szkolnictwa ma najwieksze doswiadczenie z homoseksualistami. I dzieki temu- a nie stosunkowi do religii czy wsparciu komuny- ktora dlugo tam nie mogla sie wedrzec dorobili sie jakiejs kultury - dalekiej od tego co dzieje sie w innych czesciach Europy czy USA. To taka moja drobna uwaga.. Warto sie uczyc dobrych wzorcow, tych ktore jak sie okazuje na dluzsza mete pomagaja zainteresowanym znacznie lepiej niz mamienie waskiej grupki zainteresowanej tylko wladza i kasa ´komuny´. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie mam powodow 24.03.05, 15:02 hej, aki, nie mialam pojecia, ze biedronka zna cie tak dobrze, ze nawet mowi ci prawde na forum... :))))) ale nic, nie przejmuj sie. biedronka zna wszystkich doskonale na forum, bo kazdemu mowi prawde o nim. i wtedy kazdy z nas nareszcie, nareszcie, odkrywa swoje prawdziwe ego i swoja nature i swoj charakter.... bo dopoki biedronka nie powie prawdy, to my wszyscy tutaj myslimy o sobie zupelnie cos innego, niz to jest naprawde.... jak mnie nie zrozumiales, to nie szkodzi, skarbie, najwazniejsze, ze biedronka wszystko i wszystkich rozumie. ty to farsztejst? git. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki mnie homo ani 24.03.05, 15:08 ziębią ani grzeją- przynajmniej dopóki nie musze miec z nimi do czynienia coś ci sie pomyliło pod tym nakrapianym pancerzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus czy uposledzenie bielawicza ma zwiazek 24.03.05, 09:46 z wadami genetycznymi czy jest efektem presji spolecznej??? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czy uposledzenie bielawicza ma zwiazek 24.03.05, 09:48 efektem presji spolecznej. zydowskiej oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus warte przeczytania :) 24.03.05, 10:03 skepticult.org/hotlipz/spaliens.html Odpowiedz Link Zgłoś
bielawicz Re: czy uposledzenie bielawicza ma zwiazek 24.03.05, 10:04 "czy uposledzenie bielawicza ma zwiazek" to powyzsze napewno mozna uznac za atak osobisty i nalezalo by twoj post usunac z tego watku zgodnie z regulaminem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bielawicz do kropki 24.03.05, 10:33 czy stwierdzenie ze "kapitalizm USA jest zydowskim tworem" jest nie do zaakceptowania w regulaminie kropki? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Bardzo bys chcial ale jest dokladnie odwrotnie 24.03.05, 10:38 wszystkie wiece lewicowe w Europie sa okraszone elementami kultury zydowskiej. Moze zbieg okolicznosci? Wystarczy przejechac sie po Europie... Ale sa to jak widac dla niektorych niewygodne fakty.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Dawno nie jest ´agresywny´ 24.03.05, 10:28 a przynajmniej brakuje mu tej czesci, ktora charakteryzowala chadecje a wiec myslenia o przyszlosci. Dlaczego - drogi ´nowy nicku´ sam sobie odpowiedz. Nie istotne kto rzadzi- ale jakie interesy nim kieruja.. Na pewno nie takie ktore w szczegolny sposob pomagaja akurat gospodarce stanow czy Europy i wlasnie temu boomowi- z ktorego wyszli... Jezeli o to chodzi to komunisci europejscy wszyscy sa ostatnio filosemitami.. NIe mow kolego ze tego nie zauwazyles... Ciekawe jak z tego faktu - wyciagnales tak daleko idacy wniosek ......zeby nie powiedziec - podejrzanie przeciwstawny... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Jezeli mozna - to nienajlepszy pomysl 24.03.05, 10:42 eksponowanie czegos- czego sie nie ma... Dbanie o interesy komuny- krotko mowiac wybranej grupki kolesiow ktorzy maja ze soba jakies uklady- to jak najbardziej komunizm- nie kapitalizm.. Kapitalizm to uczciwe postawienie sprawy i fair play. I wywodzi sie z kultury anglosaskiej a nie dalekiego wschodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bielawicz Tak apstrachujac.... 24.03.05, 11:12 Czy kapitalizm w Izraelu ma jakis zwiazek z zachodem Europy? Czy tylko z USA? ...Izraelczycy lubia sie nazywac "Mala Ameryka", ale w Stanech przeciez nie jest jeszcze tak zle jak tam. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a jest tam kapitalizm?! 24.03.05, 11:25 czy kobiety na traktory to kapitalizm? No ja tam nie wiem. Albo pomysl kibucow to tez taki kapitalizm? Zupelnie sie na tych sprawach nie znam- niestety... Ja tylko wiem ze komunisci uwielbiaja sie ostatnio nazywac kapitalistami- przynajmniej w Polsce.. Bardzo zas nie lubia jak sie nazywa ich tym - czym sa naprawde czyli mafia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Mam inne, równie niemądre pytanie: 25.03.05, 01:24 Czy na rozpowszechnianie w USA pewnego gatunku głupawych "szutek" ma związek z postawą i zachowaniami polskiej grupy etnicznej? Odpowiedz Link Zgłoś