kamelia1 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:09 Odszedl WIELKI CZLOWIEK. Nie rozpaczajmy, ON jest wciaz z nami. Idzmy droga, ktora nam wskazal. Odpowiedz Link Zgłoś
wienek "Życie się nie kończy, tylko się zmienia" 02.04.05, 23:09 myslę, Jan Paweł II usmiecha się już do nas z niebios, nigdy Cie nie zapomnimy i dziękujemy za wszystko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margo22 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:09 Grazie per tutto ... pappa ti ama e ti ricorda tutto il mondo... non ci sara' altro pappa cosi grande... Odpowiedz Link Zgłoś
edytka85-2 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:10 Ojcze Świety dziękuje ci za słowa otuchy, za Twoje przesłania, za to że otworzyłeś nam oczy na to każda wiara prowadzi do jednego Boga, inne są tylko jej drogi. Dziekuje Ci za zaufanie jakim obdarzyles mlodziez-i obiecuje ci ze postaram sie go nie zawiesc. Na zawsze pozostaniesz w sercu moim i moich bliskich......... Odpowiedz Link Zgłoś
alexos Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:10 Byłeś ze mną całe moje życje, odkąd pamiętam! Mam nadzieję, że wszystko co mi pozostawiłeś, nauczyło mnie i przygotowało na życie bez Ciebie Ojcze Święty!!! Dziękuję... Alexos Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka007 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:10 dzieki Ci Ojcze Święty... dales nam nadzieje, pokazales co to dobro, wskazales droge... odszedles... dziekuje Ci za poruszenie mnie... dziekuje... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ajlip Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:14 +Niech spoczywa w spokoju+ Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.tabaczka Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11 Ojcze,dziekuje za wszystko!Na zawsze bedziesz w naszych sercach! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka-s Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11 Oj strasznie to przezywam! Oby tylko tam mu dobrze bylo!! KOCHAM CIE PAPIEZU! Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziesci.i.cztery Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11 joyisam api taj jyotis tamasah param ucyate jnanam jnejam jnana-gamyam hrdi saravasyavisthitam Niezamanifestowany i poza ciemnością materii, On jest źródłem światła we wszystkich obiektach świetlnych. On jest wiedzą, jej przedmiotem i celem. to on przebywa w sercu każdej żywej istoty. (Bhg. 13.18) Miał poglądy konserwatywne, ale był osobą wyrozumiałą. Za to Mu dziękuję. Hare Krsna, Hare Krsna, Krsna Krsna, Here Hare Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama Hare, Hare Odpowiedz Link Zgłoś
piotr6111 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11 Dzięki Ojcze za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
david1919 Teraz jest z Bogiem 02.04.05, 23:11 Bóg dał mu niebo "powrócił do domu ojca" Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek101 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11 Dziękuję za to że był....i na zawsze pozostanie w moim sercu [*] Odpowiedz Link Zgłoś
kaawaar Dziekuje Ze byl i bedzie 02.04.05, 23:12 juz nigdy nie bedzie czlowieka takiego jak ON ....... Odpowiedz Link Zgłoś
21michal21 Dziekuje 02.04.05, 23:12 Byles i dalej jestes moja inspiracja. Byles wspanialem czlowiekiem, pozostaniesz na zawsze w moim sercu, Michal Motykiewicz [*] Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz_nitecki Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:12 Dziekuje ci Ojcze Święty, dziękuje będe lepszym człowiekiem dzięki Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
assik76 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:12 Dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m dziękuje 02.04.05, 23:17 za niezwykłą mądrość życiową, za naukę. i za wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszniezle Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:13 JA OSOBIŚCIE DZIĘKUJE BOGU ZA TAKIEGO CZŁOWIEKA JAK KAROL WOJTYŁA DAJ BOŻE ABY ŚWIAT MÓGL PRZYJMOWAĆ WIĘCEJ TAKICH LUDZI !!! DZIEKUJE CI OJCZE ZA TO WSZYSTKO CO UCZYNIEŁEŚ DLA POLSKI I CAŁEGO ŚWIATA ZA TWOJA CAŁĄ DOBROĆ KTÓRA ZARAZIŁEŚ MILONY OSÓB ZA TWOHA CIERPLIWOŚĆ ZA ZROZUMIENIE DAL TEGO WSZYSTKIEGO CO SIE DZIEJE SPOCZYWAJ W POKOJU I CHROŃ NAS PRZED WSZELAKIM ZŁEM !!!! KOCHAMY CIĘ DOBRZE O TYM WIESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH I PAMIĘCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:19 Dziekuje za wszystkie slowa, ktore zmuszaja do myslenia. Za usmiech, poczucie humoru, sprawienie, ze slowo 'duszpastez' nabralo dla mnie nowego sensu. Za wytrwalosc, tolerancje. Za milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:13 Dziekuje! ['] Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_77 ....................................... 02.04.05, 23:13 Dopełniło się życie piękne Odpowiedz Link Zgłoś
pjubella Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:14 ja dziękuję za to że pokazał wszystkim co to znaczy być WIELKIM, za Jego wszystkie przemówienia, za nasze przeżycia z pielgrzymek, za to wszystko co mnie ukształtowało, za wiele, wiele wzruszenia i dobra, które spowodował w życiu zwyklych ludzi.. DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
dzidal mó dług 02.04.05, 23:14 PAPIEŻ przywrócił mi wiarę w ludzi, w drugiego CZŁOWIEKA. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
natka369 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:14 DZIEKUJE ZE BYLES. Odpowiedz Link Zgłoś