Dodaj do ulubionych

Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podziękujmy

• booloo Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:09
      :(
    • kamelia1 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:09
      Odszedl WIELKI CZLOWIEK. Nie rozpaczajmy, ON jest wciaz z nami.
      Idzmy droga, ktora nam wskazal.
    • wienek "Życie się nie kończy, tylko się zmienia" 02.04.05, 23:09
      myslę, Jan Paweł II usmiecha się już do nas z niebios, nigdy Cie nie zapomnimy
      i dziękujemy za wszystko !!!!
    • margo22 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:09
      Grazie per tutto ... pappa ti ama e ti ricorda tutto il mondo... non ci sara'
      altro pappa cosi grande...
    • edytka85-2 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:10
      Ojcze Świety dziękuje ci za słowa otuchy, za Twoje przesłania, za to że
      otworzyłeś nam oczy na to każda wiara prowadzi do jednego Boga, inne są tylko
      jej drogi. Dziekuje Ci za zaufanie jakim obdarzyles mlodziez-i obiecuje ci ze
      postaram sie go nie zawiesc. Na zawsze pozostaniesz w sercu moim i moich
      bliskich.........
    • alexos Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:10
      Byłeś ze mną całe moje życje, odkąd pamiętam! Mam nadzieję, że wszystko co mi
      pozostawiłeś, nauczyło mnie i przygotowało na życie bez Ciebie Ojcze Święty!!!
      Dziękuję... Alexos
    • marsjanka007 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:10
      dzieki Ci Ojcze Święty... dales nam nadzieje, pokazales co to dobro, wskazales
      droge... odszedles... dziekuje Ci za poruszenie mnie... dziekuje... ;(
      • ajlip Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:14
        +Niech spoczywa w spokoju+
    • reinmar4 DZIĘKUJĘ 02.04.05, 23:10
    • paulina.tabaczka Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11
      Ojcze,dziekuje za wszystko!Na zawsze bedziesz w naszych sercach!
    • weronka-s Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11
      Oj strasznie to przezywam! Oby tylko tam mu dobrze bylo!! KOCHAM CIE PAPIEZU!
    • czterdziesci.i.cztery Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11
      joyisam api taj jyotis tamasah param ucyate
      jnanam jnejam jnana-gamyam hrdi saravasyavisthitam
      Niezamanifestowany i poza ciemnością materii, On jest źródłem światła we wszystkich obiektach świetlnych. On jest wiedzą, jej przedmiotem i celem. to on przebywa w sercu każdej żywej istoty.
      (Bhg. 13.18)

Miał poglądy konserwatywne, ale był osobą wyrozumiałą. Za to Mu dziękuję.

Hare Krsna, Hare Krsna, Krsna Krsna, Here Hare
      Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama Hare, Hare
    • piotr6111 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11
      Dzięki Ojcze za wszystko.
    • david1919 Teraz jest z Bogiem 02.04.05, 23:11

Bóg dał mu niebo "powrócił do domu ojca"
    • kroliczek101 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:11
      Dziękuję za to że był....i na zawsze pozostanie w moim sercu [*]
    • kaawaar Dziekuje Ze byl i bedzie 02.04.05, 23:12
      juz nigdy nie bedzie czlowieka takiego jak ON .......
    • 21michal21 Dziekuje 02.04.05, 23:12
      Byles i dalej jestes moja inspiracja. Byles wspanialem czlowiekiem,
      pozostaniesz na zawsze w moim sercu,

Michal Motykiewicz
      [*]
    • mateusz_nitecki Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:12
      Dziekuje ci Ojcze Święty, dziękuje będe lepszym człowiekiem dzięki Tobie.
    • assik76 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:12
      Dziękuję...
      • marjory_m dziękuje 02.04.05, 23:17
        za niezwykłą mądrość życiową, za naukę.
        i za wiarę.
    • tomaszniezle Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:13
      JA OSOBIŚCIE DZIĘKUJE BOGU ZA TAKIEGO CZŁOWIEKA JAK KAROL WOJTYŁA DAJ BOŻE ABY
      ŚWIAT MÓGL PRZYJMOWAĆ WIĘCEJ TAKICH LUDZI !!! DZIEKUJE CI OJCZE ZA TO WSZYSTKO
      CO UCZYNIEŁEŚ DLA POLSKI I CAŁEGO ŚWIATA ZA TWOJA CAŁĄ DOBROĆ KTÓRA ZARAZIŁEŚ
      MILONY OSÓB ZA TWOHA CIERPLIWOŚĆ ZA ZROZUMIENIE DAL TEGO WSZYSTKIEGO CO SIE
      DZIEJE SPOCZYWAJ W POKOJU I CHROŃ NAS PRZED WSZELAKIM ZŁEM !!!! KOCHAMY CIĘ
      DOBRZE O TYM
      WIESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH I
      PAMIĘCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • iminlove Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:19
        Dziekuje za wszystkie slowa, ktore zmuszaja do myslenia.
        Za usmiech, poczucie humoru, sprawienie, ze slowo 'duszpastez' nabralo dla mnie
        nowego sensu.
        Za wytrwalosc, tolerancje.
        Za milosc.
    • nocnylot Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:13
      Dziekuje! [']
    • ewa_77 ....................................... 02.04.05, 23:13
      Dopełniło się życie piękne
    • agasone :( 02.04.05, 23:13
      ;(
    • pjubella Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:14
      ja dziękuję za to że pokazał wszystkim co to znaczy być WIELKIM, za Jego wszystkie przemówienia, za nasze przeżycia z pielgrzymek, za to wszystko co mnie ukształtowało, za wiele, wiele wzruszenia i dobra, które spowodował w życiu zwyklych ludzi..

DZIĘKUJĘ
    • dzidal mó dług 02.04.05, 23:14
      PAPIEŻ przywrócił mi wiarę w ludzi, w drugiego CZŁOWIEKA. Dziękuję
    • natka369 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:14
      DZIEKUJE ZE BYLES.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka