zbalansowany 25.06.05, 21:06 www.judicial-inc.biz/IDF_kills_50_iraqis.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokosz_the_great iSSraela plan B dla Iraku: 25.06.05, 21:13 www.newyorker.com/fact/content/?040628fa_fact Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany i dla Iranu 25.06.05, 21:19 www.rense.com/general66/howsoonthebigwar.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: i dla Iranu 25.06.05, 21:42 Ich czas dobiega konca... Te kolejne poronione plany A, B, C itd. coraz bardziej zaciskaja petle na malym gownianym panstewku... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ale jaka wojna? 25.06.05, 21:19 naloty na instalacje atomowe Iranu beda jedynie oczyszczajaca operacja o charakterze wojskowo-policyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Ale jaka wojna? 25.06.05, 21:24 Tak samo jak bombardowanie Dimony Odpowiedz Link Zgłoś
j-k absolutnie niewykonalne 25.06.05, 21:31 zbalansowany napisał: > Tak samo jak bombardowanie Dimony< 1. lotnictwo panstw islamskich praktycznie nie istnieje. system NORAD wychwyci kazdy wiekszy ruch lotnictwa iranu. do tego masz jeszcze w Izraelu amerykanskie Patrioty. skonczyloby sie to masakra islamuskow. www.norad.mil airdefense.bliss.army.mil/adamag/Photo%20Gallery/Pi5-7%20ADA%20Patriot%20in%20Israel.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: absolutnie niewykonalne 25.06.05, 21:37 nie beda tacy skuteczni przeciwko Shahab-3... :-))))))))))) www.americanintifada.com/7/7-7-2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: absolutnie niewykonalne 25.06.05, 21:41 beda. Saddam Hussein tez odpalil iles rakiet na Izrael. 80 % stracono, reszta wyrzadzila niewielkie szkody. Jezeli Iranczycy by sie na to zdecydowali, Amerykanie zniszczyli by im nie tylko instalacje atomowe, ale i cala inftastrukture wojskowa. dla IRANU - to zaden interes Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: absolutnie niewykonalne 25.06.05, 21:45 ty sie tak tymi amerykanami nie zaslaniaj, oni powoli juz tez maja dosc tego "najwierniejszego sojusznika" na BW Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdury 25.06.05, 21:50 zbalansowany napisał: > ty sie tak tymi amerykanami nie zaslaniaj, oni powoli juz tez maja dosc > tego "najwierniejszego sojusznika" na BW > To juz Twoja ocena. Utrzymanie jednego lotniskowca nowszej generacji - typu USS Ronald Reagan kosztuje 1,5 mld US $ rocznie (nie liczac kosztow budowy, ca 5 mld) Dotacje dla Izraela to 3 mld US $ rocznie. Militarna efektywnosc posiadania tego "niezatapialnego" lotniskowca wielokrotnie przewyzsza koszty utrzymania lotniskowca "konwencjonalnego"... Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: absolutnie niewykonalne 25.06.05, 21:48 j-k napisał: > Saddam Hussein tez odpalil iles rakiet na Izrael. > 80 % stracono, reszta wyrzadzila niewielkie szkody. Jakie komiksy ty czytasz, ze przytaczasz takie (80%) dane? Poza tym, Scudy z lat 60-tych maja niewiele wspolnego ze Shabab-3... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: absolutnie niewykonalne 25.06.05, 21:51 kokosz_the_great napisała: > > Jakie komiksy ty czytasz, ze przytaczasz takie (80%) dane? Poza tym, Scudy z lat 60-tych maja niewiele wspolnego ze Shabab-3... :-((( System PATRIOT tez jest inny, niz ten sprzed 10-ciu lat! :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz_the_great Re: absolutnie niewykonalne 25.06.05, 22:52 "...Mr. Postal, the MIT physicist who had once served as a science advisor in the Pentagon. His critique was contained in a detailed, fifty-two-page analysis published by Harvard University in the professional journal International Security. Mr. Postal said, "Our first wartime experience with tactical ballistic missile defenses resulted in what may well have been a nearly total failure to intercept quite primitive attacking missiles." His theme was echoed by Israeli scientists and military officers who traveled to Huntsville, Ala., for after-action meetings with US officers and officials. They said Israel's own postwar studies concluded that Patriots had destroyed less than twenty percent of warheads bound for Israeli targets..." LESS THAN 20%... :-((( www.afa.org/magazine/perspectives/desert_storm/0492scud.asp Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: absolutnie niewykonalne 25.06.05, 23:46 kokosz_the_great napisała: > "...Mr. Postal, the MIT physicist who had once served as a science advisor in > the Pentagon. His critique was contained in a detailed, fifty-two-page analysis > published by Harvard University in the professional journal International > Security. Mr. Postal said, "Our first wartime experience with tactical ballisti > c > missile defenses resulted in what may well have been a nearly total failure to > intercept quite primitive attacking missiles." > > His theme was echoed by Israeli scientists and military officers who traveled t > o > Huntsville, Ala., for after-action meetings with US officers and officials. The > y > said Israel's own postwar studies concluded that Patriots had destroyed less > than twenty percent of warheads bound for Israeli targets..." > > LESS THAN 20%... :-((( > Cieszy mnie Twoja obawa o stan techniczny systemu PATRIOT... niestety jej nie podzielam dobranoc. news.bbc.co.uk/media/images/38517000/jpg/_38517403_patriot_israel_ap300.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: absolutnie niewykonalne 25.06.05, 21:44 zbalansowany napisał: > Pozyjemy - zobaczymy.< To - to ja zawsze pisze. Ale ciesze sie, ze zamiast klac na ten Swiat, jak forumowe islamuski, przyjales uprzejmie moje argumenty do wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hmmm. 25.06.05, 22:26 hi, zafajdancu australijski.... musze ci pogratulowac!!!!! ta twoja strona podana w twoim otwierajacym poscie jest duzo lepsza, niz ta w drugim poscie kukusia.... duzo, duzo lepsza.... a ta muzyczka do tego linku, to wogole pierwsza klasa.... ty wiesz co to za muzyczka??? nie?? to ja ci tu ide natychmiast poinformowac, ze to muzyczka piosenki beshana haba'a , czyli w przyszlym roku i mowi o tym, ze w przyszlym roku bedzie nam lepiej niz w obecnym :))))) co ja ci ide powiedziec, zafajdanczik, jestem po prostu zachwycona a smialam sie i nucilam razem z muzyczka... have a nice and warm sunday.... zrobiles mi frajde.... hihihihihi..... Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: hmmm. 27.06.05, 04:07 Ciucka powinnas obejrzec jeszcze raz "Cabaret". Tam tez jest taki chlopczyna w mundurze hitlerjugend ktory spiewa "Tommorow bilongs to me" - wiesz oni tez mieli dalekosiezne plany. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hmmm. 27.06.05, 11:03 nie badz taki pesymista, zafajdaniec.... nazisci przezyli ile? 12 lat? a my jak widzisz jeszcze ciut i 6000 lat, a israel juz 57 i w przeciwienstwie do ciebie konca nie widze.... tak ze mozesz usiasc i zalamywac rece.... be shana haba'a zafajdanczik.... Odpowiedz Link Zgłoś
stefcia04 [...] 27.06.05, 04:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefcia04 [...] 27.06.05, 04:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Kiedys z tym sie skonczy 27.06.05, 05:28 home.ddc.net/ygg/rj/rj-26.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bredzio54 Dlaczego zblansoawny 27.06.05, 05:31 jest na ekranie zielony? Ten pustinski pies, ukrad ziemie aborginalow? Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Dlaczego zblansoawny 27.06.05, 06:59 jestes prawie tak dobry jak orginal Odpowiedz Link Zgłoś
bredzio54 Re: Dlaczego zblansoawny 27.06.05, 07:12 Prosze mojego Gnerala uzywac Naplamu aby Arabstwo zniklo z Mojej Ziemi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bredzio54 Re: Dlaczego zblansoawny 27.06.05, 07:14 Co do Kawioru od Chomeni nie wydam jednego Szekela, Rosyjski Kawior jest tez u nas Drogi. podobny do polskiego tylko tutaj nie jemy Kylbasa rano bo zagraca jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Fredzio 27.06.05, 08:51 Nalepirw polska mogla pomoc jposlania dewizje prostetutek dosyc sa w Polsce. Znam Arabow by widzeli polek na golosu by sie do niewoli oddali. Z Blondynek i seksu sa w staniu Allah sprzedac i jego Muchamad. Unas sa tylko Rosjanki swoje niemamy bo rosjanki ich z rynka wypedzili,putin sie nie zgodzi swoich rosjanek na front poslac. pozatym IDF nie uzywa prostetutek jestesmy wybraby Narod, swostawa maja tylko goje. Domyslalem sie polek bo W Wa-wie jest wielka konkurecja i zawsze mi klepali reklame na aucie z adresem i telefonem. (PONIZEJ OBSERWACJE FREDZIA Z WIZYTY W EGIPCIE!!!!): Ty Pseudozyd arabstwo nie znasz oni z wszytkimi wykonuja Seksu nawet z Wiebladem i Krowa wydzialem to w Egipcie. Jaki mondry goj jestes, przesto nasze prostetutki sa Slowianki, polek mozna na ulicy Tel avivskie znales ale oddemnie nie dotaniesz zaden telefon w Polsce ! co moje to moje jest. Kazda Polka mazy mnie zyda bo ja szanuje ubiera i karmi nie bije jak polak i tez nie chla. Wy Polacy jako wojowniki i kochanki do dupy jestescie, arabke nie rusze bo maj na dole wszy Moja predziadki zostaliw polsce 1000 lat przez tych polek co nie puscili ich do Izraela. Ale ONZ to arabska murzynska organizacja zauwazlyem ze kolo 150 tys muzelmanow mieszka w Polsce dlaczego nie wracja do arabistanu ? Zauwazlyem ze arabczki uzywaja 2 typow kobiet swoje przydote podobne do wielblada aby arabczkow narobic i kochank wiekszosc slowianek bo sa ladne niz wielblady ale arabczki sa cwaniarze pytam sie co ciaga ich tak zagranica woda zywosc baby ? nasmordzyli mi cala izrael i teraz sie wzieli z moja polske i specialnie z warzsawa wroclaw i krakow Arabstwo to jest zaraza miedzynarodowa ! Z Panstwo Judea kolo 135 AC jako niewolnicy aby was Slowianow Kolture nauczyc ale wy slowienie gdzis byliscie w Indi na trzewach a wpolsce rzadzili wizgocii az ze stego karju uciekli tak samo jak zydy po 1945 r (PONIZEJ ABSOLUTNA "KLASYKA") Abram pochodzi z Urkasdim i byl pierszy Hebrajczyk arabow w tym czasie nie bylo potem ktos na pustini wiebloda nawalil i Muchmad prorog sie nauczyl. Sylaszalem ze Grom Zlom dzisaj w Nocy operowali napadali na Iracki konwoj pelnyWodki Arabskiej (ARAK) rabowali wszystkie Dziezarowek i pasazerow !!! Wrocili bez straty do tajene Koszary.Do tego sie nadaj Polskie Bojowniki ! • Re: Gdzie wojuja Polacy ? napewno nie na Frontcie. Nastepna Polska tajeny opercaja byla napad na Konwoj kieszone Ogurki, bo wczoraj udal sie napad na konwoj Wodki. Ale Polacy wojuja z 1000 $/Tydzien. Juz Zarobili 4 Tys Zielonych Polska juz wrocila do reichu jak odwiedzam polske i ide na zakupy sa tylko 99% produkty niemieckie milka hochland nawet zarcja polacy inni musza dla was produkowac, moje rodzice opowiadali mi ze przed wojna polska byla obiecana zemja a co dzisaj bez zydow i niemcow pustynja slowianska ! wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Bo Iran islamski to pokoj na ziemi.( raczej pod) 27.06.05, 09:26 Pokoj Allaha, ktory nie wszyscy chca....a jak tam zbalansowany z twoimi studiami ekonomicznymi, czyzby koniec swiata na nastepny luty przesunales. Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: Protokoly medrcow przez carystow i islamistow 28.06.05, 07:56 zapisany.Oni zawsze te nazi-islamisci, ich marzenia innym przypisuja....jak tam z tym upadkiekm na leb , masz juz chelm. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Niedlugo nowa wojna 28.06.05, 05:12 Dzisiaj na News cytowano u nas jakiegos tam 'tajniaka' z US INtelligence, ktory powiedzial mniej wiecej cos takiego 'the geo-political situation today is almost identical with the geo-political situation of summer 2001. This gives us reasons to believe that there is an imminent danger of another spectacular terrorist attack against the American people. The terrorist think we are again lulled into a false of sense of security and this is a good opportunity to strike again.' Czyli w tlumaczeniu na jezyk ludzki, szykuje sie nowa wymowke na agresje na Iran. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Jezeli to prawda ze zydzi strzelaja do amerykanow 02.07.05, 09:08 to beda z tego niezle jaja! www.libertyforum.org/showthreaded.php?Cat=&Board=news_members&Number=293748167 Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Jezeli to prawda ze zydzi strzelaja do ameryk 02.07.05, 09:28 zbalansowany napisał: > > to beda z tego niezle jaja! > > > www.libertyforum.org/showthreaded.php?Cat=&Board=news_members&Number=293748167 cierpliwosci zbalansowany,zaraz rzecznik forumowy IDF dana wstanie i wszystko rzeczowo jak zwykle wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jezeli to prawda ze zydzi strzelaja do ameryk 02.07.05, 10:12 drogi bam buko. znow podniosles moje ego co najmniej o pietro wyzej: rzecznik idf to niezla pozycja i nie latwo ja dostac, tak ze doceniam to, ze doceniasz mnie. ale sam rozumiesz, ze rzecznik idf nie wszystko wyjasnia. w tym wypadku nie potrzeba zadnych wyjasnien: zrodlo informacji jest doskonale i sama informacja wjasnia wszystko dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie nudz, ABE, Amerykanie nie potrzebuja wymowki 02.07.05, 09:14 Iranski program atomowy istnieje realnie i realnie bedzie wdeptany 20 metrow pod ziemie. Przy pomocy B-52, naturalnie. Any questions, more? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Nie nudz, ABE, Amerykanie nie potrzebuja wymo 02.07.05, 09:38 j-k napisał: > Iranski program atomowy istnieje realnie i realnie bedzie wdeptany > 20 metrow pod ziemie. Przy pomocy B-52, naturalnie. e tam B-52 to prawie 50 letni zlom i zeby nie dostac w tylek musza zrzucac z ponad 10 km,wiec nie celnie pomimo wszelkich bajerow celowniczych i naprowadzania chyba ze zasugerujesz im bombke A gdzie precycja nie ma wiekszego znaczenia (pol km w prawo czy w lewo) > Any questions, more? tak !! kiedy??? ciagle tylko obiecujesz....od pol roku przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Nie nudz, ABE, Amerykanie nie potrzebuja wymo 02.07.05, 09:51 pisalem juz dawno: za 1 - 2 lata. chyba... ze Iran wpusci w koncu inspektorow MAEA... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko jotka zrob cos!! 02.07.05, 10:03 tak dlugo czekac to niebezpieczne.......1-2 lata?? a jak zdaza ta swoja bombke zrobic i ten maly azjatycki kraik wyparuje to czyja bedzie wina tych zza oceanu ze czekali czy tych co walneli Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Sloohaj... 02.07.05, 10:08 Rano, to jak kazdy porzadny Rosjanin, zajmuje sie piciem piva. Zrob se sam - vide: Adam Slodowy. Amerykanskie lotniska wokol Iranu masz do dyspozycji (chyba dla zabawy je zbudowali?) ustawiaj sobie samolociki i wal. mitglied.lycos.de/kkklllooo/iran.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko e tam .....co to za Rosjanin 02.07.05, 10:44 Rosjanin jak kazdy inny slowianin o 10 rano pifa jusz nie pije-pije to czym sie przytrul poprzedniego dnia ps. pifo pije jak tylko oczy otworzy,jako podklad pod..... max do 8 rano Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jotka zrob cos!! 02.07.05, 10:14 bam buko, lece cie uspokoic. jako najnowszy rzecznik idf zapewniam cie, ze zanim ten maly azjatycki kraji wyparuje, najpierw wyparuje iran. widze, ze sobota dobrze wplywa na twoj humor. to ta perspektywa na niedzielne leniuchowanie, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: jotka zrob cos!! 02.07.05, 10:52 dana33 napisała: > bam buko, lece cie uspokoic. jako najnowszy rzecznik idf zapewniam cie, ze > zanim ten maly azjatycki kraji wyparuje, najpierw wyparuje iran. > widze, ze sobota dobrze wplywa na twoj humor. to ta perspektywa na niedzielne > leniuchowanie, tak? oj draznicie ten swiat jesli kiedys cos zacznie parowac to wlasnie na BW jak napisalem w tym wypadku precyzja nie ma znaczenia patrz 9/11 w USA wydawloby sie rzecz niemozliwa a jednak......zreszta jako rzeczniczka IDF i Mossadu(hehe) wiecej wiesz na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jotka zrob cos!! 02.07.05, 11:09 alez bam buko, zlotko!!!!! MY draznimy ten swiat????? zaraz ci posle cos na twoja skrzynke gazetowa, bo kiedys juz to cytowalam tutaj i nie chce jeszcze raz, ale tak dla ciebie extra dla przypomnienia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: jotka zrob cos!! 02.07.05, 11:21 dana33 napisała: > alez bam buko, zlotko!!!!! MY draznimy ten swiat????? zaraz ci posle cos na > twoja skrzynke gazetowa, bo kiedys juz to cytowalam tutaj i nie chce jeszcze > raz, ale tak dla ciebie extra dla przypomnienia... :))) ja skrzynki pocztowej nie otwieralem od 4 lat wiec boje sie tam nawet zajrzec (zapomnialem ze cos takiego istnieje) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Proponuję zatem zaśpiewać chórem: 02.07.05, 10:58 A kak zawtra wajna, Ubijom kabana I posledniuju zarieżem karowu, Mjaso sami zjadim, Kośti w kołchoz dadim... (dalej nie pamiętam; to ponoc autentyczna piosenka, lud rosyjski sobie jaja robił ze znanej pieśni propagandowej z okresu niedługo przed wojna. Pierwszy wiersz w tej oficjanej pieśni był taki sam. Melodia ta sama, co partyzanciej piosenki: "Chlopcy silni jak stal, oczy patrzą się w dal Nic nie znaczy nam wojny pożoga, Hej, sokoli nasz wzrok ..etc.). Nasi po prostu skradli te melodie Ruskim. Nie tylko tę... "Rozszumiały sie wierzby płaczace" to tez na melodie rosyjskiej pieśni wojskowej "Pożegnanie Słowianki", z roku bodajże 1911. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko hehe widze ze na oslej spodobalo sie 02.07.05, 11:03 ten dziwny jezyk jest politically incorrect t0g napisał: > A kak zawtra wajna, > Ubijom kabana > I posledniuju zarieżem karowu, > Mjaso sami zjadim, > Kośti w kołchoz dadim... > > (dalej nie pamiętam; to ponoc autentyczna piosenka, lud rosyjski sobie jaja > robił ze znanej pieśni propagandowej z okresu niedługo przed wojna. Pierwszy > wiersz w tej oficjanej pieśni był taki sam. Melodia ta sama, co partyzanciej > piosenki: > > "Chlopcy silni jak stal, > oczy patrzą się w dal > Nic nie znaczy nam wojny pożoga, > Hej, sokoli nasz wzrok > ..etc.). > > Nasi po prostu skradli te melodie Ruskim. Nie tylko tę... "Rozszumiały sie > wierzby płaczace" to tez na melodie rosyjskiej pieśni wojskowej "Pożegnanie > Słowianki", z roku bodajże 1911. > > Odpowiedz Link Zgłoś