Dodaj do ulubionych

luksus zycia w bance mydlanej

08.07.05, 17:36
Wydawaloby sie ze na poczatku XXI wieku wiekszosc z nas zyjaca w warunkach
pozwalajacych na edukacje i rozwoj intelektualny rozumie roznice pomiedzy
barbazynstwem a tym co nazywamy cywilizacja i jej rozwojem. Okazoje sie
jednak ze nie jest to takie proste i niestety, ale mamy marne szanse
przetrwania do nastepnego stulecie. A oto niektore z przyczyn:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26177764
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26160639
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26181156
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26158596
Najlepiej wymordojmy sie nawzajem, glupsi bo nie rozumieja i fanatycznie w
cos wierza, madrzy bo nie chca niczego poswiecic w imie jutra, a to co sie
liczy to dzisiejsza gielda i tymaczasowy luksus zycia w bance mydlanej.
Jedynym sposobem rozwiazywania roznic byl i niestety nadal pozostaje mord
strony slabszej. Nic tylko pogratulowac wyobrazni.
Obserwuj wątek
    • kropekuk Masz zamiar zostac NIESMIERTELNA??? 08.07.05, 18:35
      A wiec zyj sobie i w XXII wieku :))))))))))
    • wujcio44 Re: luksus zycia w bance mydlanej 08.07.05, 18:40
      jennifer5 napisała:
      > Wydawaloby sie ze na poczatku XXI wieku wiekszosc z nas zyjaca w warunkach
      > pozwalajacych na edukacje i rozwoj intelektualny...

Ciebie to nie dotyczy sądząc po treści i ortografii twoich wywodów.
    • felusiak1 Re: luksus zycia w bance mydlanej 08.07.05, 19:36
      jenipher, jak to dobrze, ze ty jedna wiesz jak zyc aby wszystkich zadowolic.
      Islamskiego terroryzmu nie ma i nikt nie jest nim zagrozony. Moze wytlumaczysz
      to mojej corce, ktora kazdego dnia dojezdza do pracy subwayem. Moze wytlumaczysz
      to mojej zonie, ktora jezdzi autobusem do pracy. Ja jezdze samochodem przez
      Midtown Tunnel. Wobec tego moze i mnie wytlumaczysz, ze absolutnie nic mi nie grozi.
      Wytlumacz nam wszystkim jak bezpiecznie powinnismy sie czuc. I na koniec powiedz
      nam w jaki sposob mamy dogadac sie z ludzmi, ktorzy z rozkosza odcinaja glowy
      kobietom w imie boga. Powiedz nam prosze jak zadowolic ludzi, ktorzy lataja
      samolotami do wysokich budynkow. Jenipher kto jest tu barbarzynca?
      Marmurkowe kuleczki w glowce ci sie poprzestawialy i kontakty nie dzialaja.

• kropekuk Kobietom, ktore cale swoje zycie poswiecily na 08.07.05, 19:38
        pomoc muzulmanom, ktore mialy mezow tej wiary, ktore zyly ich zyciem - racz
        dodac, bo chyba o tych samych paniach myslimy?
      • i-love-2-bike Re: luksus zycia w bance mydlanej 08.07.05, 19:42
        felusiak1 napisała:

> jenipher, jak to dobrze, ze ty jedna wiesz jak zyc aby wszystkich zadowolic.
        > Islamskiego terroryzmu nie ma i nikt nie jest nim zagrozony. Moze wytlumaczysz
        > to mojej corce, ktora kazdego dnia dojezdza do pracy subwayem. Moze wytlumaczys
        > z
        > to mojej zonie, ktora jezdzi autobusem do pracy. Ja jezdze samochodem przez
        > Midtown Tunnel. Wobec tego moze i mnie wytlumaczysz, ze absolutnie nic mi nie g
        > rozi.
        > Wytlumacz nam wszystkim jak bezpiecznie powinnismy sie czuc. I na koniec powied
        > z
        > nam w jaki sposob mamy dogadac sie z ludzmi, ktorzy z rozkosza odcinaja glowy
        > kobietom w imie boga. Powiedz nam prosze jak zadowolic ludzi, ktorzy lataja
        > samolotami do wysokich budynkow. Jenipher kto jest tu barbarzynca?
        > Marmurkowe kuleczki w glowce ci sie poprzestawialy i kontakty nie dzialaja.
        >

mozesz zapytac sie felusiak dlaczego ludzie nas tak nienawidza od paru
        lat,dawniej bylismy znacznie wiecej kochani. a z tym strachem to pomysl o
        tych,ktorzy maja 2 minuty na opuszczenie domu,bo buldozer je niszczy,pomysl o
        tych,ktorych rozwala sie w roznych miejscach swiata bo znalezli sie nie na tym
        miejscu,gdzie my chcielismy ich widziec,pomysl o tych,ktorzy sa meczeni w
        wiezieniach po nic a potem zapytaj siebie czy my mamy racje popierajac tego typu
        polityke?
        • kropekuk Kochano was szczegolnie w Ameryce Lacinskiej... 08.07.05, 20:41
          Tak, caly swiat te milosc pamieta:)
        • jennifer5 do buca o bucach 09.07.05, 03:48
          > felusiak1 napisała:
          >
          > > jenipher, jak to dobrze, ze ty jedna wiesz jak zyc aby wszystkich
          zadowolic. Islamskiego terroryzmu nie ma i nikt nie jest nim zagrozony. Moze
          wytlumaczysz to mojej corce, ktora kazdego dnia dojezdza do pracy subwayem.
          Moze wytlu maczys z to mojej zonie, ktora jezdzi autobusem do pracy. Ja jezdze
          samochodem przez Midtown Tunnel. Wobec tego moze i mnie wytlumaczysz, ze
          absolutnie nic mi nie grozi.

Pamietasz czasy kiedy wszyscy jezdzili konno? Co sie zmienilo od tamtej pory?
          Czy wowczas Islamisci wysadzali w powietrze dylizanse z takimi bucami jak ty?
          Czy islamisci przyjechali tutaj po cos czego nie mieli u siebie a tutaj bylo?
          Przyszly pozniej inne czasy. Islamisci okazalo sie ze oprocz pustynnych piaskow
          maja cos co jest potrzebne bucom jak ty, ale buce jak ty nie mialy zamiaru
          uczciwie placic, buce jak ty chcialy ukrasc. Od poczatku wiec robiono zamet,
          podburzano jednych przeciw drugim, ustawiano swoich ludzi na 'tronach',
          podplacano mordercow i zaopatrywano w BMR tych, ktorych pozniej uzywano do
          mordowania innych. Przez dziesiatki lat tworzono podklad do nienawisci i
          zemsty. Tworzyly sie fortuny kosztem zycia narodow ktore byly w posiadaniu tego
          czego buce jak ty tutaj nie mialy. Dzisiaj buce jak ty, nie majac innego
          wyjscia posunely sie do mordowania. Organizojac najwieksze morderstwo historii
          i prowokujac tym oszustwem wlasny narod, wyslali na swieta wojne z terroryzmem
          swoje wojska. Krzyczac o demokracji i sprawiedliwosci w swiecie lamia wszelkie
          prawa i uklady miedzynarodowe szantazujac slabszych i podplacajac silniejszych
          a tych co sie nie dadza kupic ignoroja oglaszajac ich wrogami wolnosci. W tym
          samym czasie u siebie wprowadzaja coraz to nowe ograniczenia dajac aparatowi
          wladzy coraz to wiecej uprawnien, stwarzajac warunki dla wlasnych obywateli
          porownywalne juz teraz do tego co bylo w krajach czerwonych braci. Tymczasem ci
          ktorych podobno czapkami miano nakryc coraz mocniej sie bronia. Zamiast pokory
          stwarzaja wiecej i wiecej klopotow. Buce jak ty zaczynaja tracic poparcie ktore
          zostalo sztucznie stworzone na podstawie klamstw i oszustw. Mord odbywa sie
          nacodzien tam daleko, teraz ten mord zapukal w drzwi w Londynie. Nie mysl bucu
          ze bedziesz bezpieczny. Wymyslona wojna z wymyslonym wrogiem jest nie do
          wygrania, i wlasnie o to chodzi bucu twoim bucom. Ty nawet tego nie rozumiesz,
          chodzi wlasnie o to zeby taki buc jak ty bal sie i bezgranicznie ufal w to co
          mu podaja 'fox news', zeby wykonywal polecenia i zastraszony mozliwoscia ataku
          w kazdej chwili i miejscu pozwalal zamknac samego siebie w klatce, ktora oni
          nazawali "freedom". Im, tym ktorzy spowodowali ten burdel, nic nigdy nie bedzie
          zagrazac, swoich dzieci nie wysla w obronie wolnosci, sami oprocz pol golfowych
          innych nie beda ogladac. Zapomnij wiec o bezpiecznym zyciu, buce jak ty
          doprowadzily ze zaczal sie prawdziwy 'burdel' i nikt i nigdzie od wczoraj nie
          jest bezpieczny.
          • kropekuk Ucz sie dziecko historii:Beduiny siedzialy wowczas 09.07.05, 03:53
            pod tureckim pantoflem, tudziez pod brytyjskim i francuskim butem, i baly sie
            pierdnac, bo za pierdniecie takiego Beduina wieszano.
            I tyle:))))))))))))))))))))
            • jennifer5 Re: Ucz sie dziecko historii:Beduiny siedzialy wo 09.07.05, 03:55
              kropekuk napisał:

> pod tureckim pantoflem, tudziez pod brytyjskim i francuskim butem, i baly sie
              > pierdnac, bo za pierdniecie takiego Beduina wieszano.
              > I tyle:))))))))))))))))))))

ty kuk jak sie do mnie zwracasz to z szacunkiem gnojku, bo wartosc jaka
              reprezentujesz nie przekracza tego czym codzien zaszczycasz kibel.
      • jennifer5 Re: luksus zycia w bance mydlanej 08.07.05, 20:09
        felusiak1 napisała:

> jenipher, jak to dobrze, ze ty jedna wiesz jak zyc aby wszystkich zadowolic.
        > Islamskiego terroryzmu nie ma i nikt nie jest nim zagrozony. Moze wytlumaczysz
        > to mojej corce, ktora kazdego dnia dojezdza do pracy subwayem. Moze
        wytlumaczys
        > z
        > to mojej zonie, ktora jezdzi autobusem do pracy. Ja jezdze samochodem przez
        > Midtown Tunnel. Wobec tego moze i mnie wytlumaczysz, ze absolutnie nic mi nie
        g
        > rozi.
        > Wytlumacz nam wszystkim jak bezpiecznie powinnismy sie czuc. I na koniec
        powied
        > z
        > nam w jaki sposob mamy dogadac sie z ludzmi, ktorzy z rozkosza odcinaja glowy
        > kobietom w imie boga. Powiedz nam prosze jak zadowolic ludzi, ktorzy lataja
        > samolotami do wysokich budynkow. Jenipher kto jest tu barbarzynca?
        > Marmurkowe kuleczki w glowce ci sie poprzestawialy i kontakty nie dzialaja.

Mysle ze ten zolnierz powinien pozabijac tych przyszlych terrorystow. Te dzieci
        patrzac na to jak wprowadzana jest 'demokracja' w ich kraju, napewno za pare
        lat stana sie niebezpieczne. Tak wiec nalezy zapobiec potencjalnym wybuchom w
        Midtown Tunnel, subway-u, autobusach. Tylko niezywy arab to bezpieczny arab,
        prawda felusiak?

news2.thdo.bbc.co.uk/media/images/39079000/jpg/_39079879_iraq300ap.jpg

> ...Jenipher kto jest tu barbarzynca?

ps: wlasnie felusiak, kto jest tu barbarzynca, ten co rozumie i mordoje w imie
        pieniedzy, czy ten co nie rozumie i mordoje w imie przekonan zacofania
        spowodowanych brakiem wyksztalcenia i oswiaty.
        • felusiak1 justfied? 08.07.05, 20:30
          Czy zatem obie panienki twierdzicie, ze wybuch w Madrycie, Londynie, WTC,
          Pentagon, Pennsylvania, USS Cole, ambasady w Dar es Salam i Nairobi, Khobar
          Towers, na Bali, w Stambule a takze ostrzelanie niemickich turystow w Egipcie to
          usprawiedliwiona obrona wlasna. Terroryzm zatem jest usprawiedliwiona odpowiedzia
          na bolaczki niewyksztalconych. I to ja jestem temu winien.
          Zatem droga analogii nabylem calkowite prawo do zamordowania kilku osob ze wzgledu
          krzywdy jakich doznalem lub wydaje mi sie, ze doznaje od ciebie, jenipher.
          Moje panienki to co wypisujecie uraga nie tylko logice ale rowniz zdrowemu
          rozsadkowi. A moze powiecie mi tu co mamy robic aby ponownie nas polubili?
          Czy mamy oddac im wszystko i zaczac od poczatku czy moze wystarczy jedynie oddac
          polowe. A moze powinnismy zmienic wyznanie, a?
          • jennifer5 Re: justfied? 08.07.05, 20:39
            felusiak1 napisała:

> A moze powiecie mi tu co mamy robic aby ponownie nas polubili?
            > Czy mamy oddac im wszystko i zaczac od poczatku czy moze wystarczy jedynie
            odda
            > c
            > polowe. A moze powinnismy zmienic wyznanie, a?

mordojcie dalej

i dla udowodnienia poparcia tej drogi wyslijcie tam swoje dzieci, niech sie
            ucza jak naprawiac swiat.
        • kropekuk A ja powtzram - przylozylbym matce-krowie, co 08.07.05, 20:42
          dzieciaki samopas puszcza:)))))))))))))))))))
        • zirby Re: luksus zycia w bance mydlanej 08.07.05, 20:47
          jennifer5 napisała:

> ps: wlasnie felusiak, kto jest tu barbarzynca, ten co rozumie i mordoje w
          imie
          > pieniedzy, czy ten co nie rozumie i mordoje w imie przekonan zacofania
          > spowodowanych brakiem wyksztalcenia i oswiaty.

Czyli jak czegos nie rozumiem to moge bezkarnie mordowac? Ekstra! Kompletnie
          nie rozumiem jak mozna byc takim przyglupem jak ty. A wiec czekam na twoj adres
          (moze byc na maila) oraz podpisane oswiadczenie ze nie masz nic przeciwko temu
          abym przyjechal i wyprul ci flaki, w miare mozliwosci laczac to z zatluczeniem
          najblizszych twoich sasiadow. O reszte juz ja zadbam. Bede sprawdzal skrzynke
          codziennie!
          • jennifer5 Re: luksus zycia w bance mydlanej 08.07.05, 22:35
            Union Square, San Francisco, CA
            01 August 2005 godzina 1pm, bede siedziala na lawce na przeciwko Macy's z biala
            roza zawinieta w czerwony papier. Potwierdz ze bedziesz tam zeby wyproc mi
            flaki.
            • felusiak1 city of brotherly love 08.07.05, 22:43
              Kiedys byla to Philadelphia ale od dekady bracia i siostry tak sie kochaja w San
              Fran, ze zabraly palme i paczke prezwrwatyw. Jenipher uwazaj zeby w gowno nie
              wdeponac i zeby boom cie nie osikal na tej lawce. Popros zeby usiadl zamiast lezec.
              No to teraz juz wiem skad masz te swoje pogladziki. W San Francisco tak maja.
    • j-k belkot intelektualny Jennifer brak wiedzy o polity 08.07.05, 23:11
      i brak wiedzy o regulach polityki.

Afryka i pewne czesci Azji sa biedniejsze, niz Swiat islamu.
      Mimo to nikt stamtad nie robi zamachow.

1. zamachy islamskie sa spowodowane przepascia ideologiczno-kulturowa,
      podobnie jak kiedys komunizm-kapitalizm, a nie przepascia
      ekonomiczno-cywilizacyjna.

2. Za te zamachy sa w rzeczywistosci odpowiedzialni mullowie z meczetow
      nawolujacy ludzi do Jihadu.

3. Na tym etapie (szerzenia swoich wartosci mieczem) Chrzescijanstwo
      bylo 500 lat temu. cale szczescie mamy to juz poza soba.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka