Dodaj do ulubionych

DUPKI NIE ISLAMSCY ZAMACHOWCY-LONDYN

12.07.05, 18:50
Urwany leb zamachowca z autobusu oraz jego rodzina, dzwoniaca do policji w
poszukiwaniu synalka po zamachu, doprowadzila do ARESZTOWAN I DE FACTO
WYKRYCIA CALEJ SIATKI. B. szef polici Stevens mial racje: to brytyjskie
muslimy i...gowniarze, mieszkajacy "przy mamusi".
BBC w telewizji juz podaje te szczegoly - na portalu za jakis czas:
news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4674463.stm#
Obserwuj wątek
    • mirmilek Re: DUPKI NIE ISLAMSCY ZAMACHOWCY-LONDYN 12.07.05, 19:01
      wytlumacze ci, jak to dziala: teoria o konflikcie cywilizacji nie jest na reke
      tylko buszystom, bo pozwala im panoszyc sie po bliskim wschodzie i utrzymywac
      izrael, ale rowniez jest na reke takim binladenom, bo umozliwia im kontrole nad
      ludzmi...

do czego to prowadzi? ano do tego, ze taki maly angol muzulmanin omamiony
      propaganda nienawisci, ktory sam nigdy nie byl w iraku, ktory sam nigdy nie byl
      w palestynie, nagle zaczyna sie bac smiertelnie tego zachodniego zagrozenia i
      postanawia cos z tym zrobic. i juz mamy zamachy.

a z drugiej strony mamy rownie nawiedzonych swirow, ktorzy przekonuja ludzi, ze
      swiat islamu dazy do zniszczenia zachodu, ze trzeba sie bronic, ze trzeba
      dzialac. i nagle taki amerykanski rolnik zaczyna sie bac smiertelnie tego
      islamskiego zagrozenia i postanawia cos z tym zrobic. i juz mamy wojne w iraku.
      • kropekuk Crash kulturowy jest mi znany - mam "uczone" 12.07.05, 19:04
        publikacje z tego zakresu - a wiec lepiej zamilcz, mirmilku:))))))))))))
        • mirmilek Re: Crash kulturowy jest mi znany - mam "uczone" 12.07.05, 19:06
          Nie zamilkne. To ze ty masz poczucie, ze istnieje zderzenie cywilizacji, to nie
          oznacza, ze ono faktycznie istnieje, prawda?

ja widze krwiozerczych fanatykow po obu stronach.
          • kropekuk Badania polegaja na "poczuciu"? Moze w Polsce. I 12.07.05, 19:11
            stad jej pozycja na swiecie...w czwartej setce :))))))))))
            • mirmilek Re: Badania polegaja na "poczuciu"? Moze w Polsce 12.07.05, 19:15
              na czym badania polegaja, na tym polegaja. twoje przekonanie, ze istnieje
              konflikt cywilizacji polega wlasnie na poczuciu.
              • kropekuk Bo tak powiedzial Sw. Mirmilek. Amen. 12.07.05, 19:16

• biedronka24 Gabciu ty zawsze sie ustawiasz 12.07.05, 19:21
                  jak ci powieja. Zauwazylam to po twoim stosunku do religii muzulmanskiej ktora
                  odmienila sie nagle ´niezauwazenie´ po tym jak Blair rownie nagle poszedl po
                  rozum do glowy. Moze wsluchaj sie troche bardziej w swoich chlebodawcow. Oni juz
                  nie jeden tego typu problem mieli. Ja tez mam wiele zaufania do rozsadku i
                  doswiaczenia brytyjczykow. Ale ich wlasnego - nie amerykanskiego. Wiele bledow
                  popelnili i jest czas by teraz zagrali troche na swoich skrzypcach.
                  • kropekuk Czy tobie juz tak na mozg padlo, ze duchy widzisz? 12.07.05, 19:23
                    Podczep siE pod post twojej Gabci, a od mego wara - z idiotkami, i to jeszcze z
                    choroba psychiczna, nie gadam: podrazniona wariatka moze sie jeszcze ROZERWAC:)
                    • biedronka24 ty mnie najlepiej rozrywasz 12.07.05, 19:24
                      choc czasem sie martwie ze jesli znasz angielski to jest ktos kto przynosi
                      naszej nacji wstyd. Mam nadzieje ze nie produkujesz sie poza tym forum :)
          • biedronka24 mirmil nie lubie twoich metod 12.07.05, 19:19

ale masz racje. Dokladnie tak to dziala. W Niemczech tym najbardziej nawiedzonym
            na wiecu i palacym flagi byl wlasnie mlody napaleniec urody jak najbardziej
            czysto miejscowej.
            To nie ma nic wspolnego z religia. To jest jakies cholerne sekciarstwo mlodziezy
            pozbawionej szans i idealow. Jesli sie nie zrobi czegos do spolki z tym co
            dziala szerzej w spoleczenstwie- a wiec i religia - ta wlasciwa to sie tej
            sprawy nie rozwiaze. Wyglada na to ze wkrotce nie bedziemy miec wojen a wlasnie
            takie zamachy desperatow przemieszane z atakami mafijnymi. Coz zamiast wojny
            nuklearnej taki swiat.
            I cos jeszcze - ostatnio tu dostalam - jak wielu przechodniow na ulicy ulotke
            jakiejs nowej sekty ´futurystycznej´. Tym razem to sabatysci - pomieszanie
            religii chrzescijanskiej z judaistyczna, w oparciu o przepowiednie o
            kataklizmach i.t.p. A wiec dobrze wiedza cwaniacy ze mlodziez szuka wlasnych
            drog, a roznego rodzaju sekciarze to wykorzystuja. Glupota naszych przyjaciol
            polega na tym iz nie rozumieja ze to nie tylko ´czyjs´ problem ale wkrotce moze
            byc ich wlasnych dzieci. Wlasnie jesli nie znajda jakichs oryginalnych rozwiazan
            i czasu dla dzieciakow.
            • explicit Re: mirmil nie lubie twoich metod 12.07.05, 21:02
              Masz tu cos na podpore tej tezy ,...

uklony

==============================================================================
              To nie ma nic wspolnego z religia. To jest jakies cholerne sekciarstwo mlodziezy
              pozbawionej szans i idealow.
              ==============================================================================

Although leaders in Britain's Muslim community have strongly denounced
              Thursday's attacks, experts say the spread of radical views among a younger
              generation of Muslims here has made the United Kingdom a hospitable venue for
              Islamic jihadists. Anti-terror analysts say it will be no surprise if those who
              carried out the London attacks turn out to be British subjects.

seattletimes.nwsource.com/html/nationworld/2002371705_lonmuslims10.html
      • antek_cukierman Mówię wam, idźcie i kradnijcie, strzelajcie 12.07.05, 19:06
        i rabujcie. Naszym celem jest ustanowienie władzy Allaha i poniżenie
        niewiernych, którzy kwestionują władzę Allaha i muzułmanów - mówił. Zachęcał
        też do udziału w dżihadzie, świętej wojnie muzułmanów: "Musimy wypychać nasze
        dzieci na linię frontu. Każdy chce, by jego syn zginął jak lew ( ). Allah
        zawarł kontrakt z niektórymi wiernymi, by walczyli w jego imieniu. Dżihad jest
        ich walką i ich obowiązkiem, choć niektórzy nazywają to terroryzmem. Dżihad to
        jedyny sposób, by chronić wierzących. Dżihad jest najważniejszy"

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34265,2806914.html
        • mirmilek Re: Mówię wam, idźcie i kradnijcie, strzelajcie 12.07.05, 19:12
          to samo, tylko ladniej ujete: "moj drogi, czasem to nie bardzo demokratycznie,
          nie bardzo moralnie, ale wiesz co, jesli idzie o moje zycie i moich dzieci,
          jesli idzie o moje wartosci moralne, kulturalne, historyczne, to ja na chwile
          zapominam o wszystkim, moj instynkt samozachowawczy jest silniejszy od
          wszystkiego." - dana33
          • antek_cukierman Zastanów sie co piszesz. n/t 12.07.05, 19:21
            • biedronka24 ma racje 12.07.05, 19:23

czlowiek oprocz instynktu i odruchow ma rozum. I czasem musi pomyslec troche na
              zapas.. Nawet kotka w rujce ma chwile przebudzenia i dzieki temu nie wypada
              przez okno z kapciem na glowie.
        • kropekuk Antek - szukaj bombers z Natanii. Nasi sa dead. 12.07.05, 19:13
          I chyba ten aresztowany w Leeds, to jedyny ktory przezyl.
          A poza tym to masz racje :))))))))))))
          • antek_cukierman Re: Antek - szukaj bombers z Natanii. Nasi sa dea 12.07.05, 19:21
            Wiem. Po łbie go znaleźli.
      • samsone Mirmilku-od kiedy naziislamska arabska 12.07.05, 19:27
        mentalnosc mozna cyvilizacja nazwac, chyba ci sie cos pojeb----lo, poczytaj
        sobie wklady na waszym wielkim portalu Alminbar....
        • biedronka24 jarus twoje brednie zwietrzaly 12.07.05, 19:47
          czasy atakow i niszczenia calych cywilizacji skonczyly sie jeszcze przed
          kolonializmem. To jest inny problem- ktorego- jestem gleboko przekonania - nie
          zrozumiesz. Albo jestes juz za stary na to.
          • kropekuk JESLI TY ROZUMIESZ, TO WYTLUMACZ. 12.07.05, 20:32
            Nie daj sie prosic o Jedyna Madra, Piekna i Sprawiedliwa :)))))))))))
            • biedronka24 podaje wlasne obserwacje- z innych panstw 12.07.05, 22:30
              sadze, ze to i tak duzo. W przeciwienstwie do ciebie nie mam aspiracji bycia
              jedyna - moze dlatego nie wyzywam ludzi od kretynow. Piekna - owszem czuje sie
              od kiedy mam rozkochanego w sobie meza, ale nie czuje sie jedyna piekna. Dlatego
              widzisz moze nie jestem tak agresywna wobec innych.
              Ze sprawiedliwoscia nie ma to nic wspolnego - a wytlumaczyc ciezko. Moj poglad
              jest raczej na etapie odczucia i nie daje sie wytlumaczyc. A przekazac to co
              moge - przekazuje. Reszte trzebaby samemu zobaczyc i znalezc sie w takiej
              sytuacji bedac na przyklad nastolatkiem.
              • kropekuk Biedrona: twoje opisy sa dobre.Twoja psychoanaliza 12.07.05, 23:04
                jest dziadowska. A filozofowania to ty sie lepiej nie tykaj :))))
                • biedronka24 wielkie dzieki za krytyke 12.07.05, 23:09
                  tylko jak sama nie przyjmujesz wobec siebie - to jaki jest cel udzielania jej innym?
                  A co do psychologii- wiesz - jest jedna zasada. Jak sie podniecasz tzw. ´glowka´
                  to jest duza szansa ze wkrotce wiecej glowek sie pojawi. Ludzie ucza sie nawet
                  szybciej od zwierzat. Dlatego trzeba myslec zanim sie zacznie naduzywac pewnych
                  obrazow.
                  Wiesz jak znam troche ludzi pracujacych w medycynie sadowej. Bardzo niewielu z
                  nich jest (jak sami mowia o sobie) w pelni normalnych...
                  To taka uwaga do ciebie- krytyczna jak sie domyslasz.
                  • kropekuk To tracenie glowy jest podobno typowe dla 12.07.05, 23:15
                    zamachowcow-samobojcow. Szczegolnie, gdy maja matrialy wybuchowe w
                    plecaku:)))))))) Nie ja to wymyslilem, ale jacys forensic experts. I tylko po
                    to tu o tym wspomnialem.
      • polski_francuz Allez Mirmilek 12.07.05, 19:31
        Co ty jeszcze z te teoria zasuwasz. Czego co jeszcze potrzeba jako dowod? Co ma
        Bush do rzeczy?

Jest ewidentny konflikt cywilizacja i nie ma co semantycznie cyzelowac slow.

Przed chwila radio, podalo, ze muzulmanski morderca van Gogha (filmowca)
        odmowil zeznan przed sadem a zechcial sie wytlumaczyc tylko matce swojej
        ofiary. Zasmucila go kara dozywocia i chcial kary smierci. Bo w ich islamskim
        niebie czeka 70 dziewic.

Przestan sie juz upierac.

Czytalesz moze albo sluszales o proroczj ksizce Samuela Huntigtona "Le choc de
        civilisation", tl. francuskie,Odile Jacob, Paris, 1997.

Huntigton jest (albo przynajmniej byl) profesorem Harvardu a nie oszolomem.

Pozdr.

PF
        • biedronka24 to nie konflikt cywilizacji a poziomu zycia 12.07.05, 19:35
          i znajdziesz go Francuzie u siebie juz wkrotce. Sporo moze podrozowales po
          Europie. Ale po dzikich krajach chyba zbyt malo.
          Ja widze analogie.
          Pamietasz tych co spalali sie w kregu w Szwajcarii?
          ;)
          Ewidentnie konflikt cywilizacyjny- ergo- wytluc Szwajcarow....
          • kropekuk Ci zamachowcy z Londynu poziom zycia roznili 12.07.05, 20:33
            sie NA KORZYSC od swych bialych sasiadow. Z ta roznica, ze Islam nie pozwalal
            im spotykac sie z kumplami w pubie ;)
    • kropekuk Uzupelnienie: 3 terrorystow martwych, 12.07.05, 19:10
      prawdopodobnie 4 aresztowany (jedyny, ktory przezyl). 3 z nich mieszkalo w
      Leeds, tam wlasnie znaleziono resztki materialow wybuchowych, ktore
      rozbrojono.1 z Luton (tam zostawil swoj samochod i dolaczyl do kumpli w
      pociagu). Sa fotki gosci z pociagu, z ulicy, rozstali sie na Kings Cross.
      Mlode chlopaki, wszyscy BRYTYJCZYCY POCHODZENIA PAKISTANSKIEGO. Bynajmniej nie
      zyjacy w nedzy! Nb. wyglada, ze to jednak BYLI terrorysci-samobojcy: temu z
      autobusu leb urwalo, podobno typowe dla tych kamikadze.
      Najzabawniejsze, ze mieszkali z rodzicami i rodzice gnojka z autobusu
      poszukiwali swego syna jako OFIARE zamachow. Jego nazwisko jest na liscie
      zaginionych BBC, ale jakos szukac mi sie teraz nie chce.
      Wladze apeluja teraz, by nie winic za zamach wszelkich brytyjskich Pakis.
    • mieetek Re: DUPKI NIE ISLAMSCY ZAMACHOWCY-LONDYN 12.07.05, 19:22
      Jakoś terrorystami nigdy nie są irańczycy, irakijczycy, afgańcy, nawet
      libijczycy tylko zawsze z krajów przyjacielskich - Maroko, Egipt, Jemen,
      Jordania, Pakistan i oczywiście zawsze ARABIA SAUDYJSKA.
      • cepimierz Re: DUPKI NIE ISLAMSCY ZAMACHOWCY-LONDYN 12.07.05, 19:27
        Ale problem polega na tym, że ci ludzie nie byli z Pakistanu.

To Brytyjczycy. Brytyjskie paszporty, itd.

To powinno dać trochę do myslenia. Bo komplikuje sprawę.
        • antek_cukierman No właśnie, misiu puszysty. Brytyjczykami. 12.07.05, 19:31
          I zabili Brytyjczyków. A jakiego wyznania byli?
          Animiści? Hinduiści? Chrześcijanie? A może....???

Choć oczywiście mogli zabić współrodaków z zemsty za zapchane kible w ich
          domach.
          • biedronka24 sabatystycznego 12.07.05, 19:33
            to najnowsza wersja ´dla inteligencji´. Bo ponoc judaizm nie nawraca ;)
            • biedronka24 to jest efekt ekspansji cywilizacji 12.07.05, 19:36
              materialistycznej. Dzis bedzie taki - jutro wysadzac sie beda imigrancji z
              Ukrainy w GB. Tylko poczekajcie ;)
          • cepimierz Nic nie kapujesz, 12.07.05, 19:36
            cukier ci się na mózgownicę rzucił.

To nie jest kwestia islamskości. To jest kwestia definicji brytyjskości.
            • antek_cukierman Zdefiniuj brytyjskość, Polaku. n/t 12.07.05, 19:40
              • biedronka24 pogadamy za pare lat 12.07.05, 19:43
                ja jestem jakos tak bardzo gleboko przekonana ze W POLSCE NIGDY ZADNEGO ZAMACHU
                NIE BEDZIE. Dlaczego - wyjasnialam - domysl sie sam.
                Nie bedzie tak dlugo dopoki bedziemy sie dzielnie opierac zakusom ateistow,
                wyzwolicieli roznych, modeli sekciarskich, feministkom oraz neokomunistom.
              • cepimierz Re: Zdefiniuj brytyjskość, Polaku. n/t 12.07.05, 19:49
                Sam se zdefiniuj.
                • i-love-2-bike Re: Zdefiniuj brytyjskość, Polaku. n/t 12.07.05, 20:42
                  cepimierz napisał:

> Sam se zdefiniuj.

rude wlosy,gruby tylek,przygarbiona sylwetka przyrosnieta do kompa az do 5 nad
                  ranem,wtedy zapada sie w sen blogi na 45 minut,po to by wstac i nadawac liryke
                  ad nauseum. czasem nawet troche gabcia straszy,ze namierzy,ze komp wysiadzie,ze
                  policja przyjndzie i w bialych fartuchach ja zamknie,ale widac,ze dystrybucja
                  lekow szwankuje a zamiast fartuchow biale myszki skacza.ach jak wesolo w tej anglyi.
        • biedronka24 To samo widzialam na tym wiecu w Niemczech 12.07.05, 19:32
          Najbardziej zajadly fanatyk byl ryzy, niebieskooki- taki brandenburski wymoczek.
          ale gabci nic nie skomplikuje. Ona sama tak skomlikowana- rowniez plciowo ze
          wszystko inne wydaje sie takie banalne :)
          • kropekuk To byl napewno POLSKI MUSLIM:)))))))))))))))) 13.07.05, 00:15

• biedronka24 Najbogatsza 12.07.05, 19:30
        Ja troche jezdzilam po swiecie. W czasach w jakich okrucienstwo zbrodni
        popelniane na codzien w takiej Nigerii bylo na poziomie obcinania glow w necie.
        Cale kampusy zatrudnionych zachodnich pracownikow wyzynano brutalnie, wczesniej
        na ich oczach gwalcac zony, rabujac co sie da. Wcale nie robili tego muzulmanie.
        Owszem jakies plemiona. Okrucienstwo przestepstw wynikalo zawsze z kilku rzeczy.
        Z obycia ze zbrodnia i straszliwymi warunkami na codzien, a wiec brakiem szans
        na wyksztalcenie normalnej troski o wlasne zycie ale przede wszystkim z
        kontrastami. Ekonomicznymi - kulturowymi, itd.
        Z religia nie ma to nic wspolnego. A wyizolowac w getcie biedniejszych
        spoleczenstw sie nie da- zwlaszcza jesli chce sie obficie korzystac z ich dobr.
        • kropekuk To jak ci zamachowcy z Londynu - z raczej 12.07.05, 20:36
          zamoznych "azjatyckich" rodzin:)))))))))))))) Wszystko z tej "nedzy", panie.
    • j-t Wiem to od dawna, wczoraj mowilem Mietkowi 12.07.05, 19:28
      Rakowskiemu: "Widziales ten leb z autobusu? Jakis taki
      podejrzanie-mlodocianie-islamuski!!Wez zadzwon do szefa Stevensa.Wykrec numer.."
      No i Mietek wykrecil, wiec nie mowie, ze to TYLKO MOJA ZASLUGA!

Tfu, jak zawsze po obiedzie z kaczki, dr. J K

kropekuk napisał:

> Urwany leb zamachowca z autobusu oraz jego rodzina, dzwoniaca do policji w
      > poszukiwaniu synalka po zamachu, doprowadzila do ARESZTOWAN I DE FACTO
      > WYKRYCIA CALEJ SIATKI. B. szef polici Stevens mial racje: to brytyjskie
      > muslimy i...gowniarze, mieszkajacy "przy mamusi".
      > BBC w telewizji juz podaje te szczegoly - na portalu za jakis czas:
      > news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4674463.stm#
      • kropekuk Tumanie: od STYCZNIA szefem jest Ian Blair:))))))) 12.07.05, 20:37
        Gdy ta tepa podroba cos w koncu powie, to mozna sie skrecic ze
        smiechu:))))))))))))))))
    • akserm Z tego wniosek ze interwencja w Iraku nie ma nic 12.07.05, 19:46
      wspolnego z wojna z terroryzmem. No bo niby jak pacyfikacja w Iraku miala i ma
      zapobiec atakom terrorystow-amatorow. Gorzej, dodala im motywacji.
      Dla uscilenia, jestem totalnie przeciwny importowaniu islamistow do Europy i
      chetnie bym sie ich stad pozbyl, jest to zywiol grozny dla naszej tozsamosci.
      Nie przeszkadza mi jednak widziec interwencje w Iraku we wlasciwej perspektywie.
      • biedronka24 To jest od dawna jasne 12.07.05, 19:50
        ale i tak z Iraku wyjechac nie mozna. Podobnie jak nie mozna naprawic tych
        bledow ktore zostaly popelnione w polityce w panstwach takich- jak Arabia
        Saudyjska.
        Pora pomyslec co mozna jeszcze zrobic. Kretynizmem dziadkow spod budki z piwem
        jest za to pomysl krucjaty ktory rownac sie moze idiotyzmem z poziomem tych
        sekciarzy - ktorzy sie wysadzaja i tych ktorzy majac w posiadaniu np calkiem
        spory i elegancki obiekt w Kalafiorni nadal mamia i ograbiaja ludzi ze srodkow
        do zycia.
        • akserm Re: To jest od dawna jasne 12.07.05, 19:56
          Wiem, ze jest jasne, po prostu mam po dziurki w nosie tego ciaglego nazywania
          wojny z Irakiem wojna z terroryzmem a koalicjantoy - koalicja
          antyterrorystyczna. To brzmi jak w Orwellu. Panowie BB o malo co nie
          wykorzystali zamachow w Londynie w celu poparcia ich pozycji w Iraku. Te nowe
          rewelacje czynia ich przedsiewziecei smiesznym.
          Jezeli chodzi o taktyke, to Europa powinna rekami i nogami bronic sie przed
          militarnym zaangazowaniem w Iraku. Moze sypnac TROCHE kasy i to wszystko. W
          polityce wewnetrznej, nalezy skonczyc z dotychcaszowa polityka imigracyjna,
          postawic na tozsamosc europejska i wymagac asymilacji i akceptacji naszych
          wartosci od tych, ktorzy sie chca w Europie osiedlic. Koniec z dobroglupkami,
          ktorych tylu w UK,Holandi itp itd.
          • kropekuk A od KIEDY Pakistan wspiera Irak? 12.07.05, 20:43
            Bo zamachowcy z Londynu byli POCHODZENIA PAKISTANSKIEGO. A wiec CZEMU dzialali
            wbrew interesom i polityce zarowno swej starej, jak i nowej ojczyzny? Jestes w
            stanie odpowiedziec mi na to pytanie?
            • akserm Re: A od KIEDY Pakistan wspiera Irak? 12.07.05, 20:46
              Bo utozsamiaja sie bardziej z islamem a nie Pakistanem czy UK. Napad na Irak
              byl dla wiekszosci, jeszcze jedna , w ich mniemaniu, wojna przeciwko islamowi.
              Spotegowalo to wrazenie zachowanie sie sil okupacyjncyh lacznie ze zrownaniem z
              ziemia Faludzy. Najazd na Irak nic na froncie walki z terrorystami pozytywnego
              nie wniosl.
              • kropekuk Czyli potwierdzasz; ISLAM CHCE JIHADU. 12.07.05, 20:49
                Bez wzgledu na sytuacje, pod byle pretekstem i bez pretekstu takoz. Modlcie
                sie, brytyjscy "Azjaci", by BNP etc. nie doszly do tego, zreszta wlasciwego,
                wniosku:. Inna rzecz, ze dochodza:
                news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/4674675.stm
                • akserm Re: Czyli potwierdzasz; ISLAM CHCE JIHADU. 12.07.05, 20:59
                  Nie nie potwierdzam, twierdze tylko ze powody (motywy) do takich atakow
                  zostalu wykreowane przez dzialania niektorych panstw a Irak jest najlepszym
                  tego przykladem.
                  • kropekuk Taak, dla lewaka USA winne ze Bryton wysadza w 12.07.05, 21:19
                    powietrze innych Brytonow w Londynie. Buhahahahaha!!!!
                    • akserm wijesz sie jak piskorz , zeby wyjsc na swoje. Krec 12.07.05, 22:19
                      krecisz i mecisz. Poluzuj, rzeczywistosc i fakty sa nieublagane i nic
                      wierzgajac nie zrobisz.
                      • kropekuk Fakty sa takie,ze Pakistancom Irak powinien wisiec 12.07.05, 23:07
                        gdyby nie chodzilo o jihad. I tego faktu zaplute antyamerykanskie LEWACTWO sie
                        panicznie boi. To brutalna prada, leftie
                        • akserm Re: Fakty sa takie,ze Pakistancom Irak powinien w 12.07.05, 23:19
                          dalej nie mozesz zrozumiec, ze Irak nie mial nic wspolnego z terroryzmem a
                          napad na Irak ten terroryzm wzmocnil. Jak tej mysli do siebie nie dopuszczasz
                          to musisz isc strasznie w samozaparacie.Bronisz sie wyzywajac od lewakow, to
                          tylko swiadczy o twej bezradnosci wobec faktow.
                          • kropekuk A CO mnie ta bajka dla bleeding hearts obchodzi? 12.07.05, 23:24
                            Chodzilo o wspolzawodnictwo Anglosasow glownie z Franca o dostep do irackiej
                            ropy ;))))))))))))))Szczesliwie naleze do spolecznych warstw, ktore rzadza, a
                            nie do tych biedakow, ktorym pozostaje byc tylko rzadzonymi.
                            • akserm No to nareszcie przyznales sie o co tu chodzi. Dod 12.07.05, 23:30
                              Dodam jeszcze, se to nie jedyny powod. Chciano upiec wiele pieczeni na jednym
                              ogniu. BMR a potem tzw "chec demokratyzacji Iraku i uwolnienie Irakijczykow od
                              Saddama to bullshit obliczone dla polglowkow.
                              • kropekuk A KTO w to wierzyl? POLGLOWKI. I - jak zwykle 12.07.05, 23:53
                                to robia POLGLOWKI - po jakims czasie POLGLOWKI "poczuly sie oszukane"
                                Buhahahaha!!! Buhahahaha!
                                • pjuk Gabriela Casey aka Kropekuk - podsumowanie 16.07.05, 02:32
                                  Gabriela.Casey aka Kropek.uk nie od dzis znana na tym forum z „salonowego”
                                  jezyka i rasistowskich pogladow, ostatnio dodatkowo wspartych „nazistowska”
                                  sygnaturka.

Jak mozna bylo oczekiwac tragiczne zamachy w Londynie, miast chwili refleksji
                                  i szacunku dla ofiar staly sie dla Gabrieli-Kropka woda na mlyn do epatowania
                                  uczestnikow Forum „Gazety”roznego rodzaju „sensacjami”, w istocie bedacymi w
                                  wiekszosci wytworem jej chorej imaginacji. Moze i ma do tego Gabriela-Kropek
                                  prawo, ale budzi moj sprzeciw fakt, ze dla uwiarygodnienia swoich wypowiedzi
                                  klamliwie powoluje sie na oficjalne zrodla jak np.londynska policja, BBC.

W kilku kwestiach pozwolilem sobie skorygowac Gabriele-Kropka, i tak
                                  przykladowo:

„slad czeczenski”
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26384447&a=26428845
                                  „urwany leb”
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26364865&a=26422139----------------------
                                  ---

W odpowiedzi doczekalem sie od Gabrieli-Kropka potoku inwektyw w rodzaju :

Odszczekuj pjuk, pod stol i odszczekuj...

Tobie, pjuk, w zaklamany pysk nawet napluc nie warto!

Dalej KRECISZ, RZYGOWINO Jak twoi TERRORYSCI CZECZENSCY?

Jeszcze nie odszczekales, smrodzie

zAMKNIJ SWA JADACZKE, lewusie

------------

W UK okreslilibysmy Gabriele-Kropka jako osobe ktora „ incites hatred and
                                  acts contrary to the public good”.

• kropekuk Mylisz sie pjuk: prof. Gabiela Casey to nie kropek 16.07.05, 02:38
                                    I w tym wlasnie problem, moze i sadowy.
                                    • pjuk Re: Mylisz sie pjuk: prof. Gabiela Casey to nie k 16.07.05, 04:53
                                      To TY Gabrielo manipulejesz moimi wypowiedziami!!!

Ja nie twierdzilem ze prof. Gabiela Casey to kropek. W zyciu nie slyszalem o
                                      zadnej profesor Casey

Ja twierdze ze osoba ktora onegdaj tak "barwnie" kompromitowala sie na tym
                                      forum pod nickiem gabriela.casey teraz pisze pod nickiem kropekuk. Ot co !

Problemy sadowe to twoje zmartwienie.
                                      • pjuk fajna buahahahhaha "Profesor" 16.07.05, 05:00
                                        w internecie ZERO informacji na temat jakiegokolwiek jej dorobku naukowego...
                                        • kropekuk Szczegolow dowiesz sie przed brytyjskim sadem 16.07.05, 05:21

• kropekuk Znow klamiesz, Rzygowino - miales riposte w 16.07.05, 02:47
                                    osobnym watku - oto on:
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26331749&a=26331749
                                    • pjuk martwy link Gabrielo 16.07.05, 04:50
                                      jak juz chcesz cos udowodnic to podaj aktywny link

a nie taki ktory wyswietla : Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub
                                      została skasowana.

W NICZYM nie sklamalem, to ty podajesz wymyslone informacje , ktore nie maja
                                      potwierdzenia w zrodlach na ktore falszywie sie powolujesz !
                                      • kropekuk Martwy bo material dowodowy, puke... 16.07.05, 05:02

• pjuk zalosny dowod na bezsilnosc wlasnej argumentacji 16.07.05, 05:19
        • indris Ależ mozna... 12.07.05, 20:09
          ...wyjechać z Iraku. Hiszpanie wyjechali, i czy ktos tam tego żałuje ? Poza
          oczywiście ekipą Aznara, a i ci chyba dla zachowania pozorów.
          • biedronka24 wlasnie nie mozna 12.07.05, 22:23
            bo bedzie drugi Afganistan. Najgorsze sa drogie w skutki pomylki.
            Hiszpania to tragedia w moich oczach. Uwielbiam te bogata kulture ale oni ja
            traca na wlasne zyczenie. I co gorsza nie muzulmanie wcale sie do tego
            przyczyniaja...
            Oni tylko wchodza w pustke. Nic dziwnego. Mowilo sie kiedys, ze przyroda nie
            lubi prozni.
            • akserm Re: wlasnie nie mozna 12.07.05, 23:32
              Masz chyba racje z ta Hiszpania, szkoda tego wspanialego kraju.
            • kropekuk A moze Zapatero to "ukryty Muslim"? 13.07.05, 03:11
              Skad wiesz? U tych socjalistow to nigdy nic nie wiadomo...
              • i-love-2-bike Re: A moze Zapatero to "ukryty Muslim"? 13.07.05, 03:58
                kropekuk napisał:

> Skad wiesz? U tych socjalistow to nigdy nic nie wiadomo...

e a moze on jest tak samo rudy jak ty gabcia,tylko nie wiadomo,czy on tez ma
                taka nadwage jak ty?
        • kropekuk A PAKISTAN IRAKU BRONI, NIE? 12.07.05, 20:41
          Jak ta idiotka cos powie, to szczeka opada - zamachowcy z Londynu to
          Pakistanczycy. Jaki interes mieli dzialac WBREW polityce swej starej ojczyzny?
      • kropekuk Pakistan to sprzymierzeniec w wojnie w Iraku, 12.07.05, 20:39
        zapomniales? A zamachowcy to rodem z Pakistanu (choc najwyrazniej w UK urodzeni)
        A wiec o co poszlo? O jihad, o swieta wojne z niewiernymi BEZ WZGLEDU NA UKLADY
        POLITYCZNE.
        • akserm Re: Pakistan to sprzymierzeniec w wojnie w Iraku, 12.07.05, 20:43
          OK, ale po co bylo najezdzac na Irak?. Co mial Irak do tego?.
          • kropekuk A GDZIE gwarancja, ze nie siedza tam terrorysci? 12.07.05, 20:44

• akserm Re: A GDZIE gwarancja, ze nie siedza tam terrorys 12.07.05, 20:49
              teraz to napewno siedza ale za Saddama to, jak dowiodly nawet badania
              amerykanskie, ich tam nie bylo. Tak wie, atak na Irak nic nie mial wspolnego z
              wojna przeciwko terroryzmowi.
              • kropekuk Przy Saddamie, jak za Stallina, TERRORYZM BYL 12.07.05, 20:51
                PANSTWOWY:))))))))))))))))))Iran, Kuwejt etc, ze o Kurdach nie wspomne - pare
                tysiecy trupow.
                • akserm Re: Przy Saddamie, jak za Stallina, TERRORYZM BYL 12.07.05, 20:57
                  Raptem, "bleeding hearts", tak bardzo przjely sie losem Irakijczykow czy
                  innych, ze musialy ich zaatakowac. Zlota zasada to nie mieszanie sie w
                  wewnetrzne sprawy innych krajow. Jest juz cliche, ze tyle jest dyktatur na
                  swiecie iz interwencja w kazdym takim kraju zakrawalaby na groteske.
                  Hipokryzja i tyle.
                  Jak juz ich tak bardzo obchodzil los ludzi pod Saddamem to dlaczego tak
                  nieludzko egekwawali blokade Iraku w wyniku ktorej tyle dzieci poumieralo no z
                  braku lekarstw?.
                  • kropekuk A ciebie obchodza te dzieci? Mnie obchodza 12.07.05, 21:21
                    wlasne. I dlatego uwazam, na kogo w wyborach glosuje - mogli uwazac i
                    Irakijczycy :))))))))))
                    • akserm Re: A ciebie obchodza te dzieci? Mnie obchodza 12.07.05, 21:40
                      teraz to stosujesz czysta demagogie. Tzn, Irakijczycy musza uwazac na kogo
                      glglosuja bo inaczej na nich najedziemy i zrobimy porzadek. Dobre.
                      • kropekuk MY mamy prawo: UTWORZYLISMY IRAK!!! 12.07.05, 23:09
                        Powtorz sobie , lewaku, historie regionu ;)))))))))))))))
                        • akserm Re: MY mamy prawo: UTWORZYLISMY IRAK!!! 12.07.05, 23:14
                          Jak ja jestem lewak to ty jestes faszysta.
                          • kropekuk Jestes leftie - homo sovieticus sie ci w mozdzek 12.07.05, 23:25
                            bardzo gleboko wgryzl (taka z ciebie "prawica" jak polskie partie "prawicowe" -
                            z bolszewickimi programami gospodarczymi).
    • gabrychacasey Re: DUPKI NIE ISLAMSCY ZAMACHOWCY-LONDYN 12.07.05, 22:28
      kropekuk napisał:

> Urwany leb zamachowca z autobusu oraz jego rodzina, dzwoniaca do policji w
      > poszukiwaniu synalka po zamachu, doprowadzila do ARESZTOWAN I DE FACTO
      > WYKRYCIA CALEJ SIATKI. B. szef polici Stevens mial racje: to brytyjskie
      > muslimy i...gowniarze, mieszkajacy "przy mamusi".

W twoim tonie wyczuwa sie rozczarowanie.
      Wolalabys zeby to byli eksperci i zeby ofiar bylo wiecej ?
      Czasami sama nie wiesz czego chcesz.
      • kropekuk A GDZIE ja to pisze, RZYGOWINO pod nowym nickiem? 12.07.05, 23:10
        Oj, pjuk, pjuk - spelzasz do jaskini...KLAMCO !!!
    • pjuk urwany leb ??? bredzisz Gabrielo !!!! 13.07.05, 05:20
      Gabrielo Casey , kolejny raz wypisujesz na tym forum totalne brednie,
      rozniecajac sensacje zamiast , zwlaszcza jak sie nie ma od siebie nic
      konkretnego do powiedzenia, zamilczec z szacunku do ofiar zamachu.
      Twoj krotki wpis a tyle w nim KLAMSTW !!!!

1 . kto i gdzie mowil o "urwanym lbie" ???

2. twoje twierdzenie o wykryciu CALEJ siatki to kolejna brednia !!!

3. twierdzisz ze do aresztowan doprowadzil "urwany leb" oraz telefony rodziny.
      Rodzina dzwonila, tak jak setki innych, ale do aresztowan doprowadzilo
      znalezienie we wraku autobusu karty kredytowej zamachowcy. Kolejny dowod
      ze dzialal on "nieprofesjonalnie" i za czworka tych mordercow stoi "outside
      controlling hand" . Do "wykrycia calej siatki" daleka droga (niestety!)

Zostaw emeryta Stevensa w spokoju, dziadek na emeryturze ktory usilnie sie
      wciska do mediow , a jest jedynie autorytetem dla czytelnikow brukowcow w stylu
      News of the World. W ocenie aktualnego szefa londynskiej policji Iana Blaira -
      Stevens to "private individual entitled to his views", a te poglady Stevensa to
      powszechnie znane komunaly.

Gabrielo, Oszczedz sobie podawanie linkow, jesli nie potrafisz ich objac swoja
      percepcja !

Wiedziec to nie oznacza rozumiec - jak ulal pasuje do ciebie.

Pora na kolejna zmiane nicka gabrielo.casey vel kropku.uk ?!

• kropekuk BBC1 o godz 13.00 RZYGOWINO !!!! 13.07.05, 12:27
        Jaszcze nie odszczekales, smrodzie? Stevens nic nie mowil o Czeczenii? Info nie
        ma nic wspolnego z policja? Zamachowcy to nie BRYTYJSCY MUZULMANIE?
        zAMKNIJ SWA JADACZKE, lewusie.
        • pjuk Klamiesz ... Kropek, podaj link do "urwanego lba" 13.07.05, 21:59
          Gabrielo , ordynarnym chamstwem swoich wypowiedzi nie zaklniesz rzeczywistosci.

FAKTY sa jak nastepuje:

1. twierdzilas ze zrodla POLICYJNE mowia o „sladzie czeczenskim”. Klamstwo!!!.
          Na moja watpliwosc, jedyne „zrodlo” ktore bylas w stanie podac to Stevens –
          ale to
          NIE JEST zrodlo policyjne , od ponad pol roku na emeryturze. Nr 1
          londynskiej
          policji I.Blair okresla Stevensa jako: "private individual entitled to his
          views",
          Stevens w zaden sposob nie jest wlaczony w toczace sie sledztwo! Jedyne co
          mu
          pozostalo to „wylewanie lez „ w brukowej prasie.

2. "Rewelacje" Stevensa byly ogolnym opisem skad tutejsi muzulmanie czerpia
          inspiracje i przeszkolenie - to sa elementarne i powszechnie znane (!)
          prawdy, a
          Stevens to raczej powinien w ogole sie nie wypowiadac, bo i on jako byly
          szef
          tutejszej policji (nb. w swoim czasie mocno krytykowany) wiele rzeczy
          niedopatrzyl, i swoja czastke tez dolozyl, ze mamy obecnie Londonistan.

3. twierdzilas ze BBC mowila o „wykryciu calej siatki” - klamstwo !!!

4. dwukrotnie w tym watku twierdzilas o „urwanym lbie” – podaj linka do tej
          nieprawdziwej wiadomosci !!!

Moje zastrzezenie do twoich wpisow to nie to ze Gabrielo Casey piszesz bzdety
          (masz do tego pelne przyrodzone prawo skoro tak matka natura cie stworzyla),
          natomiast jest nieuczciwoscia powolywanie sie przy tych bzdetnych „rewelacjach”
          na oficjalne zrodla, ktore NIC takiego NIE twierdzily.

Brytyjskie media bardzo oszczednie dawkuja szczegoly tragicznych zamachow,
          chocby z szacunku dla ofiar; podobnie policja (takze z racji na dobro
          sledztwa).

Gabriela Casey wie wiecej !

P.S. Kropku-Gabrielo kilkakrotnie tlumaczylem ci swoj staly nick, JEDYNY pod
          ktorym pisze na tym forum i w blogach . pjuk = inicjaly + obywatelstwo, fakt ze
          interpretujesz inaczej, potwierdza slusznosc znanego przyslowia : uderz w stol,
          a nozyce same sie odezwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka