i-love-2-bike 12.05.06, 16:25 bo wiadac miedzynarodowe zawody sie szykuja w tej dyscyplinie sportu:)))) www.wszechpolacy.pl/t.php?id=2173 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fs_suck Re: cwiczcie karate 12.05.06, 16:43 ktoremus z Kaczynskich udalo sie zablokowac ten marsz w ubieglym roku, byl bodajze prezydentem stolycy, wyglada na to ze w tym roku flagi w kolorze teczy zalopocza,he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: cwiczcie karate 12.05.06, 16:51 fs_suck napisał: > ktoremus z Kaczynskich udalo sie zablokowac ten marsz w ubieglym roku, byl > bodajze prezydentem stolycy, wyglada na to ze w tym roku flagi w kolorze teczy > zalopocza,he,he! widac mlodziez sprawna,to i dobrze,ze cwiczy podstawowe ruchy 1,3 i 5, w karate to podstawa:)ja zawsze propagowalam sport,no to bedziemy mieli zawody,i to miedzynarodowe,moze niektorzy dorobia sie lepszych pasow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: cwiczcie karate 12.05.06, 17:02 jednymi slowy zapowiada sie raczej zalosne widowisko,w San Francisco zyje najwieksza spolecznosc gejowska w USA i jednoczesnie na swiecie,osobnikow obu plci liczy sie na okolo 300 000,poza tym to piekne miasto,muzea,opera,fishermans wharf,restauracje ze wspanialum sea food,przystan jachtowa San Mateo miesci 10 000 jachtow. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: cwiczcie karate 12.05.06, 17:06 fs_suck napisał: > jednymi slowy zapowiada sie raczej zalosne widowisko,w San Francisco zyje > najwieksza spolecznosc gejowska w USA i jednoczesnie na swiecie,osobnikow obu > plci liczy sie na okolo 300 000,poza tym to piekne > miasto,muzea,opera,fishermans wharf,restauracje ze wspanialum sea food,przystan > > jachtowa San Mateo miesci 10 000 jachtow. tia i gdzies jeszcze mamy tam to berkley,gdzie profy na golasa wykladaja,oops pardon,nosza krawaty na golasa. california mon amour i to blekitnie niebo pelne bialych chmur:) Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: cwiczcie karate 12.05.06, 17:16 mozna tez postudiowac np: ls.berkeley.edu/ugis/lgbt/ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: cwiczcie karate 12.05.06, 17:21 fs_suck napisał: > mozna tez postudiowac np: > ls.berkeley.edu/ugis/lgbt/ he,he juz sie widze siedzaca z miotla na zajeciach i zadajaca ciezkie do odpowiedzi pytania. tia ta california,a szczegolnie berkley to je toto,totalny surrealizm:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: cwiczcie karate 12.05.06, 17:27 a tak pozatem zaczal sie kolejny dzien i moje mysli oscyluja wokol tego czy pojsc do pracy czy tez zaciagnac zaluzje i wyciagnac kabel od telefonu i zaparzyc sobie druga kawe,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: cwiczcie karate 12.05.06, 17:30 fs_suck napisał: > a tak pozatem zaczal sie kolejny dzien i moje mysli oscyluja wokol tego czy > pojsc do pracy czy tez zaciagnac zaluzje i wyciagnac kabel od telefonu i > zaparzyc sobie druga kawe,he,he. szczesliwi czasu nie licza,czego nie mozna powiedziec o mnie bo dzien sie zaczal i czas skonczyc paplanie i ruszyc do budowy lepszych sojedinnionnych sztatow ameriki:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś