Gość: Sławek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 21:14 No i co kolego? Wymyśliłeś coś fajnego? Chętnie Cię wysłucham, ale daruj sobie już osłów trajańskich, bo to jest niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Indris i inne patałachy 28.03.03, 21:17 Gość portalu: Sławek napisał(a): > No i co kolego? > Wymyśliłeś coś fajnego? > Chętnie Cię wysłucham, ale daruj sobie już osłów trajańskich, bo to jest > niesmaczne. No to trzym sie patalachu. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Indris i inne patałachy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 21:55 gini napisała: > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > No i co kolego? > > Wymyśliłeś coś fajnego? > > Chętnie Cię wysłucham, ale daruj sobie już osłów trajańskich, bo to jest > > niesmaczne. > > > > No to trzym sie patalachu. Ale dałeś do pieca. Jestem zszokowany. > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Indris i inne patałachy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 21:55 gini napisała: > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > No i co kolego? > > Wymyśliłeś coś fajnego? > > Chętnie Cię wysłucham, ale daruj sobie już osłów trajańskich, bo to jest > > niesmaczne. > > > > No to trzym sie patalachu. Ale dałeś do pieca. Jestem zszokowany. > . Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Indris i inne patałachy 28.03.03, 21:57 Gość portalu: Sławek napisał(a): > gini napisała: > > > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > > > No i co kolego? > > > Wymyśliłeś coś fajnego? > > > Chętnie Cię wysłucham, ale daruj sobie już osłów trajańskich, bo to j > est > > > niesmaczne. > > > > > > > > No to trzym sie patalachu. > > Ale dałeś do pieca. Jestem > zszokowany. > > > > No to sobie pogadalismy jak patalach z patalachem, a teraz uciekam. > > > > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Indris i inne patałachy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 22:19 gini napisała: > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > gini napisała: > > > > > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > > > > > No i co kolego? > > > > Wymyśliłeś coś fajnego? > > > > Chętnie Cię wysłucham, ale daruj sobie już osłów trajańskich, bo > to j > > est > > > > niesmaczne. > > > > > > > > > > > > No to trzym sie patalachu. > > > > Ale dałeś do pieca. Jestem > > > zszokowany. > > > > > > > > > > No to sobie pogadalismy jak patalach z patalachem, a teraz > uciekam. > > > > > > > > > . > > Czy Ania już się przepotwarzyła? A Gini to jej rycerz? Odpowiedz Link Zgłoś