Gość: alex IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 12:40 w kazdym normalnym kraju lider broni swoich urzednikow a ten idiota publicznie gani swoich ministrow. kiedy moj narod wreszcie to zrozumie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polityk Brawo Olek!!! IP: 217.11.243.* 10.07.03, 13:08 I slusznie, Olek!!! Jeszcze premier gotowy pomyslec, ze ma jakas wladze. Bo kto nie slucha Olka ten nie ma prawa egzystecji. Szkoda, ze nie wyznaczono kary smierci dla premiera za to haniebne nieposluszenstwo :-))) (czarny humor) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu z Litwy Re: Brawo Olek!!! IP: 193.219.173.* 11.07.03, 12:58 Olek idzie w dobrym kierunku. Zal tylko ze leca nie te glowy co trzeba. A przeciez za wszystko jest odpowiedzialna tylko jedna glowa. Radzilbym Panu prezydentowi czesciej spogladac na lustro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel ale debil IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 13:09 on ma swoja księżycową ekonomię. kazał zapłacić kołchozom, ale rząd w takim kraju nie ma kasy więc nie zapłacił. Gdyby ten debil kazał rządowi skonstruować prom kosmiczny, a rząd by tego nie zrobił z braku kasy oczywiście, to by łukaszenko go zdymisjonował, he, he, he. Powinien puknąć się w głowę. On juz kompletnie stracił poczucie rzeczywistości. Tak jak czuszesko. I tak skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Panie Prezydencie-Śmiało naród podziękuje!! IP: 213.186.83.* 10.07.03, 13:21 Jak widać można nikt w Polsce napewno się nie obrazi!! Odpowiedz Link Zgłoś
mona14 Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap 10.07.03, 13:23 Brawo dla tego faceta!!!Sprowadżmy go do Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepperczyk Do Mona 14 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 14:13 mona14 napisał: > Brawo dla tego faceta!!!Sprowadżmy go do Polski! A ja myśle, że razem z tobą i Andrzejem L. powinniśmy WAS wysłać do Białorusi w charakterze doradców politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał To tam jest w ogóle premier? IP: *.chello.pl 10.07.03, 13:51 A ja myślałem, że Aleksandr już całkowicie dyktaturę przejął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy To tez wina Ameryki !!! IP: 207.181.167.* 10.07.03, 14:10 ..bo zrzucala stonke z samolotow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 14:12 Gość portalu: alex napisał(a): > w kazdym normalnym kraju lider broni swoich urzednikow a ten > idiota publicznie gani swoich ministrow. kiedy moj narod > wreszcie to zrozumie!!! I bardzo dobrze! Trzeba gonić patałachów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Fan Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.07.03, 14:17 No to teraz już na pewno będzie dobrze. Kance kancow, kak gawarjat Francuzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 14:35 Gość portalu: Olek Fan napisał(a): > No to teraz już na pewno będzie dobrze. Kance kancow, kak > gawarjat Francuzy! Nie drwij sobie z Białorusi, bo ma ona PKB na głowę mieszkańca porównywalne z Litwą i Łotwą (krajami aspirującymi do UE) i prawie dwa razy większe niż Ukraina. Za czasów ZSRR wszystkie te kraje były znacznie bogatsze niż Białoruś. www.cia.gov/cia/publications/factbook/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: *.fastres.net 10.07.03, 17:59 Czytajac:LUKASHENKO reimposed administrative controls over prices and currency exchange rates and expanded the state's right to intervene in the management of private enterprise. Moze tez wprowadzil kontrole administracyjna nad PKB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Naprawdę nie drwić z 'cara' Aleksandra ??? IP: *.acn.pl 10.07.03, 20:17 Gość portalu: Tomson napisał(a): > > Nie drwij sobie z Białorusi, bo ma ona PKB na głowę mieszkańca porównywalne z > Litwą i Łotwą (krajami aspirującymi do UE) i prawie dwa razy większe niż > Ukraina. Za czasów ZSRR wszystkie te kraje były znacznie bogatsze niż Białoruś. > > <a href="http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/index.html"target="_blank">www.cia.gov/cia/publications/factbook/index.html</a> Nie daj się nabrać. To tylko znakomity dowód na jakość informacji CIA. Nie tylko swojego prezydenta wpuszczają w maliny. Przed zabraniem głosu radzę najpierw pojechać i trochę popatrzeć na tamtejsze zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Fan Re: Naprawdę nie drwić z 'cara' Aleksandra ??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.07.03, 03:48 Byłem, widziałem. Mam nawet żonę stamtąd. Z tym bogactwem Białorusi może wyjechać tylko kompletny debil albo najemnik Wielkiego Aleksandra. Kim jesteście Tomson i S-ka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Naprawdę nie drwić z 'cara' Aleksandra ??? IP: *.wbp.wroc.pl 11.07.03, 07:58 Gość portalu: Olek Fan napisał(a): > Byłem, widziałem. Mam nawet żonę stamtąd. Z tym bogactwem > Białorusi może wyjechać tylko kompletny debil albo najemnik > Wielkiego Aleksandra. Kim jesteście Tomson i S-ka? Mnie się wydaje, że Tomson tylko drwił. Przecież niemożliwe, żeby ktoś poważnie pisał o "bogactwie" Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson NIE PISAŁEM ŻE BIAŁORUŚ JEST BOGATA!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 16:29 DO KURWY NĘDZY!!!! > Nie drwij sobie z Białorusi, bo ma ona PKB na głowę mieszkańca porównywalne z > Litwą i Łotwą (krajami aspirującymi do UE) i prawie dwa razy większe niż > Ukraina. Za czasów ZSRR wszystkie te kraje były znacznie bogatsze niż Białoruś Czy tutaj, w mordę, piszę że Białoruś jest bogata? No chyba że twierdzisz iż porównanie jej do Litwy i Łotwy świadczy o bogactwie, ale wtedy to raczej z tobą jest coś nie tak! Gość portalu: julka napisał(a): > Gość portalu: Olek Fan napisał(a): > > > Byłem, widziałem. Mam nawet żonę stamtąd. Z tym bogactwem > > Białorusi może wyjechać tylko kompletny debil albo najemnik > > Wielkiego Aleksandra. Kim jesteście Tomson i S-ka? > > > Mnie się wydaje, że Tomson tylko drwił. Przecież niemożliwe, > żeby ktoś poważnie pisał o "bogactwie" Białorusi. Najpierw przeczytaj mój post, a dopiero potem ustosunkowuj się do ignorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson CZY JA MÓWIŁEM ŻE BIAŁORUŚ JEST BOGATA IDIOTO????? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 16:25 Gość portalu: Olek Fan napisał(a): > Byłem, widziałem. Mam nawet żonę stamtąd. Z tym bogactwem > Białorusi może wyjechać tylko kompletny debil albo najemnik > Wielkiego Aleksandra. Kim jesteście Tomson i S-ka? Przyrównałem Białoruś jedynie do Polsi i krajów bałtyckich. Następnym razem czytaj uważnie zanim znowu coś palniesz debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Naprawdę nie drwić z 'cara' Aleksandra ??? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 16:23 Gość portalu: j napisał(a): > Nie daj się nabrać. To tylko znakomity dowód na jakość informacji > CIA. Nie tylko swojego prezydenta wpuszczają w maliny. Przed > zabraniem głosu radzę najpierw pojechać i trochę popatrzeć na > tamtejsze zycie. A co w Polsce jest dużo lepiej? Tam nie ma bezrobocia i jest równiejszy podział dochodów, nikt nie razi bogactwem (jak w Polsce te kilka % obywateli) i TV nie ma co pokazywać jako propagandę. Zajrzyj chociaż do któregoś numeru NIE a zobaczysz prawdziwy obraz Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_paso Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 14:26 Car Aleksander jest gigantem niesamowitym. Wszystkim zainteresowanym tematami Białorusi polecam artukuł Marcina Rębacza sprzed dwóch tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: *.fastres.net 10.07.03, 18:00 Ten artykul,gdzie mozna go znalesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lik Żeby tak u nas Millera IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 17:52 Przecież w wielu zakładach ludzie nie otrzymują pensji na czas, bezrobocie coraz większe, bieda jeszcze większa, a Miller mówi, że jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Przydałby się na Millera taki Łukaszenka, oj przydał. Na Białorusi Miller już dawno siedziałby w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: *.acn.waw.pl 10.07.03, 18:03 to oszołom.koniec jego jest bliski.ale z polskiego punktu widzenia ważne będzie to co po oszołomie. a będzie to gubernia rosyjska. i to jest (z naszego punktu widzenia) tragiczne.graniczyliśmy z enklawą w kaliningradzie , będziemy graniczyć z IMPERIUM CARÓW. daltego się nie smiejcie z sytuacji. dla Polaków to zła wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany NIE TAKI GLUPI TEN LUKASZENKO IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 10.07.03, 18:17 Przeciez, zawsze musi byc, jakis koziol ofiarny. Lukaszenko zrobil przemyslany ruch, to fakt, ze jego dyktatura chyli sie , ale takie dymisje, ( w jego mniemaniu ) przedluza jej agonie w czasie.I pewnie, po niekad, ma racje. Lud zawsze pragnie igrzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishcanadian Re: NIE TAKI GLUPI TEN LUKASZENKO IP: proxy / 10.96.52.* 10.07.03, 18:25 Gość portalu: Nieskaplikowany napisał(a): > Lud zawsze pragnie igrzysk. Prawda, tylko ze igrzyska czasami zle sie koncza dla imperium. Patrz Moskwa 1980 i co z tego wyniklo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskaplikowany Re: NIE TAKI GLUPI TEN LUKASZENKO IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 10.07.03, 22:48 Gość portalu: polishcanadian napisał(a): > > Lud zawsze pragnie igrzysk. > > Prawda, tylko ze igrzyska czasami zle sie koncza dla imperium. > Patrz Moskwa 1980 i co z tego wyniklo. ------------------------------------------------------------------------------ Czy piszac o imperium masz na mysli Bialorus ? hi hi Przecie napisalem, ze to sie niechybnie przewraca, to tylko padlina dla mas, by nie ruszyly na stolice i nie wywiozly Aleksa, na taczkach. Lukaszenko ma dni policzone, jest tylko pytanie, jak dlugo bedzie,ludziom padline zucal?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishcanadian Re: NIE TAKI GLUPI TEN LUKASZENKO IP: proxy / 10.96.52.* 10.07.03, 22:57 Gość portalu: Nieskaplikowany napisał(a): > Gość portalu: polishcanadian napisał(a): > > > > Lud zawsze pragnie igrzysk. > > > > Prawda, tylko ze igrzyska czasami zle sie koncza dla imperium. > > Patrz Moskwa 1980 i co z tego wyniklo. > --------------------------------------------------------------- --------------- > Czy piszac o imperium masz na mysli Bialorus ? hi hi > No, z punktu widzenia szarego czlowieczka, kazdy rezym w ktorym zyje, jest imperium, bo niewiele moze zrobic, zeby cos zmienic. Przegnile bo przegnile, ale jest. Do czasu, oczywiscie. Nota bene, juz niejaki Wladimir Iljicz widzial te sprawy w podobny sposob. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary moore Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 19:00 u nas jest niewiele lepiej,nie ma co sie nasmiewac z lukaszenki.jak cos nie wychodzi to zwalnia sie "ministra",leci "premier".Ilu"ministrow"Miller-Lukaszenka juz zwolnil?chlopi nie dostali kasy- leci"minister""rolnictwa",ajax nie wychodzi-leci"prezes"tego i owego itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz A! a wiec to wszystko przez ten nieudolny rzad! IP: *.Princeton.EDU 10.07.03, 19:08 choc z drugiej strony szkoda, ze nasz lek nie potrafi (a moze nei moze?) tak postapic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minona A kiedy w Polsce IP: *.ramtel.com.pl / *.radio-gazeta.pl 10.07.03, 20:16 Szkoda że Kwach nie wie po co się jest prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
jesters_script Wszystko przed nami! 10.07.03, 20:17 Narod ciemny i niewyksztalcony, tak wiec po nastepnych wyborach bedzie podobnie. Elektorat przeplywa od mafii lsd do samoobrony naszego "Lukaszenki". Jeszcze bedzie przepieknie i unas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Narod ciemny i niewyksztalcony IP: *.zwm.punkt.pl / 192.168.0.* / *.punkt.pl 10.07.03, 20:50 jesters_script napisał: > Narod ciemny i niewyksztalcony, tak wiec po nastepnych wyborach bedzie > podobnie. > Elektorat przeplywa od mafii lsd do samoobrony naszego "Lukaszenki". > Jeszcze bedzie przepieknie i unas... I wstąpimy do Unii Polsko-Białoruskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Winny katastrofy znowu jest zwrotnicowy, a prawdziwy w IP: *.zwm.punkt.pl / 192.168.0.* / *.punkt.pl 10.07.03, 20:56 To tak jak u nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwester Od naszych polityków powinni się uczyć! IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 23:19 Oj słabeusze, nie wyszło im...dlatego polecieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNOLD Re: Łukaszenko zdymisjonował rząd, bo ten nie zap IP: 217.8.191.* 11.07.03, 21:20 Może się tak stać, że Łukaszenka sam się kiedyś zdymisjonuje. Psychicznie chorzy dyktatorzy, są albo w szpitalu, albo obchodzi się kolejną rocznicę ich samobójstwa. ŻYWIE BIEŁARUŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś