Gość: Mike IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 02:03 Gdzie mógłbym je kupić? Są jakieś strony, sklepy on- line? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ramzes;) Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.01, 10:08 a nie myslales o T-Shircie z Tworek?? ramzes;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 20.05.01, 12:02 co za problem wydrukowac sobie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojo!! to najbardziej potrzebuja Polacy wg viri-kaput..koszulki ze zboczencza IP: 213.8.128.* 20.05.01, 14:25 ze zboczencami z hamas i hizboli dodac trzebe talibow i sadama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 00:38 Szkoda, że nie byłes w podziemiu Solidarności. Sztuka sitodruku, została wtedy doprowadzona do perfekcji. A na prawde - mimo, że szkoda mi tych obu narodów, zarówno Izraelczków jak i Palestyńczków, gdzie szowinizm pokazał swe najgorsze odbicie, nie rozumiem po co ci to jest potrzebne. Chyba, że po holocaust business wywietrzyłeś "hamas business"? Proponuje jeszcze biznes: czeczeński, tamilski, rwandyjski, oczywiście też afganistanski (uważaj portrety człowieka nie są dozwolone), pakistańsko-hinduski, irlandzki - patrz na punkt widzenia, bo mozesz stracić, baskijsko-hiszpański, inuicko - kanadyjski, japońsko - rosyjski o Kuryle oraz Zośki z na przeciwka z Maryśką o chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 00:41 Szkoda, że nie byłes w podziemiu Solidarności. Sztuka sitodruku, została wtedy doprowadzona do perfekcji. A na prawde - mimo, że szkoda mi tych obu narodów, zarówno Izraelczków jak i Palestyńczków, gdzie szowinizm pokazał swe najgorsze odbicie, nie rozumiem po co ci to jest potrzebne. Chyba, że po holocaust business wywietrzyłeś "hamas business"? Proponuje jeszcze biznes: czeczeński, tamilski, rwandyjski, oczywiście też afganistanski (uważaj portrety człowieka nie są dozwolone), pakistańsko-hinduski, irlandzki - patrz na punkt widzenia, bo mozesz stracić, baskijsko-hiszpański, inuicko - kanadyjski, japońsko - rosyjski o Kuryle oraz Zośki z naprzeciwka z Maryśką o chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: 213.25.229.* 21.05.01, 00:42 Szkoda, że nie byłes w podziemiu Solidarności. Sztuka sitodruku, została wtedy doprowadzona do perfekcji. A na prawde - mimo, że szkoda mi tych obu narodów, zarówno Izraelczków jak i Palestyńczków, gdzie szowinizm pokazał swe najgorsze odbicie, nie rozumiem po co ci to jest potrzebne. Chyba, że po holocaust business wywietrzyłeś "hamas business"? Proponuje jeszcze biznes: czeczeński, tamilski, rwandyjski, oczywiście też afganistanski (uważaj portrety człowieka nie są dozwolone), pakistańsko-hinduski, irlandzki - patrz na punkt widzenia, bo mozesz stracić, baskijsko-hiszpański, inuicko - kanadyjski, japońsko - rosyjski o Kuryle oraz Zośki z naprzeciwka z Maryśką o chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 00:44 Szkoda, że nie byłes w podziemiu Solidarności. Sztuka sitodruku została wtedy doprowadzona do perfekcji. A na prawdę - mimo, że szkoda mi tych obu narodów, zarówno Izraelczków jak i Palestyńczków, to jest miejsce gdzie szowinizm pokazał swe najgorsze odbicie, nie rozumiem po co ci to jest potrzebne. Chyba, że po holocaust business wywietrzyłeś "hamas business"? Proponuje jeszcze biznes: czeczeński, tamilski, rwandyjski, oczywiście też afganistanski (uważaj portrety człowieka nie są dozwolone), pakistańsko-hinduski, irlandzki - patrz na punkt widzenia, bo mozesz stracić, baskijsko-hiszpański, inuicko - kanadyjski, japońsko - rosyjski o Kuryle oraz Zośki z naprzeciwka z Maryśką o chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 00:47 Szkoda, że nie byłes w podziemiu Solidarności. Sztuka sitodruku została wtedy doprowadzona do perfekcji. A na prawdę - mimo, że szkoda mi tych obu narodów, zarówno Izraelczków jak i Palestyńczków, to jest miejsce gdzie szowinizm pokazał swe najgorsze odlicze, nie rozumiem po co ci to jest potrzebne. Chyba, że po holocaust business wywietrzyłeś "hamas business"? Proponuje jeszcze biznes: czeczeński, tamilski, rwandyjski, oczywiście też afganistanski (uważaj portrety człowieka nie są dozwolone), pakistańsko-hinduski, irlandzki - patrz na punkt widzenia, bo mozesz stracić, baskijsko-hiszpański, inuicko - kanadyjski, japońsko - rosyjski o Kuryle oraz Zośki z naprzeciwka z Maryśką o chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 00:47 Szkoda, że nie byłes w podziemiu Solidarności. Sztuka sitodruku została wtedy doprowadzona do perfekcji. A na prawdę - mimo, że szkoda mi tych obu narodów, zarówno Izraelczków jak i Palestyńczków, to jest miejsce gdzie szowinizm pokazał swe najgorsze odlicze, nie rozumiem po co ci to jest potrzebne. Chyba, że po holocaust business wywietrzyłeś "hamas business"? Proponuje jeszcze biznes: czeczeński, tamilski, rwandyjski, oczywiście też afganistanski (uważaj portrety człowieka nie są dozwolone), pakistańsko-hinduski, irlandzki - patrz na punkt widzenia, bo mozesz stracić, baskijsko-hiszpański, inuicko - kanadyjski, japońsko - rosyjski o Kuryle oraz Zośki z naprzeciwka z Maryśką o chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 00:48 Szkoda, że nie byłes w podziemiu Solidarności. Sztuka sitodruku została wtedy doprowadzona do perfekcji. A na prawdę - mimo, że szkoda mi tych obu narodów, zarówno Izraelczków jak i Palestyńczków, to jest miejsce gdzie szowinizm pokazał swe najgorsze odlicze, nie rozumiem po co ci to jest potrzebne. Chyba, że po holocaust business wywietrzyłeś "hamas business"? Proponuje jeszcze biznes: czeczeński, tamilski, rwandyjski, oczywiście też afganistanski (uważaj portrety człowieka nie są dozwolone), pakistańsko-hinduski, irlandzki - patrz na punkt widzenia, bo mozesz stracić, baskijsko-hiszpański, inuicko - kanadyjski, japońsko - rosyjski o Kuryle oraz Zośki z naprzeciwka z Maryśką o chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.ip-pluggen.com 21.05.01, 19:01 Komp czkawki dostal? :) Komu narysowac terroryste Arabskiego? Nie idzie bo sie wysadzil w powietrze i przy okazji zamordowal kilku cywilnych ludzi, dzieci, i matki i zranil kilkadziesiat, albo i wecej. No chyba ze go w czesciach narysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 01:43 Niech cieszy, że ma taki odzew. Co do reszty to podpis na dwie ręce. Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: *.coh.org 24.05.01, 21:52 Te besciak, wiesz ze T-shirty z abrabskim terrorystom w kawalkach mialy by chyba niezle wziecie w Israelu. Mozna by niezle handele zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molder Re:Hesbollah i Hamas IP: *.bellglobal.com 25.05.01, 01:39 http://www.palestine-info.com/hamas/index.htm http://www.hizballah.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist Re:Hesbollah i Hamas IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 01:53 Gość portalu: molder napisał(a): > http://www.palestine-info.com/hamas/index.htm > http://www.hizballah.org/ Molder ! Ty znasz świat ze wszystkich stron ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2FACES wojo !!!!!!!!!UNIKASZ MNIE !!!!!!! IP: *.sprint.ca 03.06.01, 01:10 wojo , sloneczko moje,unikasz odpowiedzi na moje pytania. Pytalem sie ciebie robotniku kibucowy gdzie mieszkasz,nie chciales mi odpowiedziec. A wszystkie bociany z PETAH-TIKVA i okolic spiewaja piesn o bohaterskim szlomo, operatorze traktora. A moze to nie ty,nie badz taki skromny !!!!! AFP.31-05-01. Dzisiaj rano,w okolicach Hajfy,arabscy terrorysci zmasowanym ogniem artyleryjskim zaatakowali spokojnie pracujacy w polu izraelski traktor. Izraelski traktor odpowiedzial celnym ogniem broni maszynowej i odlecial w kierunku Tel Avivu. szlomo twoj IP cie zdradza, kazdy moze sprawdzic skad jestes http://www.ripe.net/cgi-bin/whois i jeszcze cos co zainteresuje wszystkich !!!!!!! http://codoh.com/zionweb/zi2faces.html http://www.creator.org/facts!/fact01.html a to prawdziwa perelka !!!!! http://motlc.wiesenthal.com/pages/t053/t05323.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j71 Re: Szukam t-shirtów Hesbollahu i Hamasu IP: 64.114.83.* 13.06.01, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haim Przyznac nagrode Nobla za bohaterstwo dla Hesbollach !!!!! IP: 216.34.244.* 18.06.01, 04:46 Odpowiedz Link Zgłoś