Gość: lalus pimpus IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 19:30 no skad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniekxxx Re: skad sie bierze slepe uwielbienie busza? 10.12.03, 21:00 www.angel-stardust.com/USA/america.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: skad sie bierze slepe uwielbienie busza? IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 10.12.03, 21:54 Bush to nie Ludwik XIV. USA to nie on i istnieja nie dzieki niemu, ale pomimo niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugen J.K. brakuje argumentow, posluguje sie jedynie cha IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 19:47 mstwem. Podejrzewam, iz jest wyraz frustracji, jest starym bardzo brzydkim zgredem, nikt nie reflektuje na jego zhemorojdzialy anus. Stad tyle zolci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil slepe uwielbienie busza bierze ze slepego uwielbie IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.12.03, 21:23 uwielbienia sily. wczesniej slepo uwielbialo sie ZSRR, teraz slepo sie uwielbia bussha. co za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus masz racje mirmil :DDDD 10.12.03, 21:25 osobiscie popieram go i uwielbiam wlasnie za to ze grzmoci islamistyczne swinie a nie z nimi "dialoguje"... przywalenie islamiscie w pysk znacznie wzmacnia moj pozytywny stosunek do bijacego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Crassus, Ty go musisz faktycznie lubic... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.03, 21:48 mnie, ten przyszywany espagnol amigo, amigo, a faktycznie cichy zwolennik islamskiego terroryzmu serdecznie nudzi... mi corazon, ha ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil jak tam sie ma materializm dialektyczny hegla :)?? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.12.03, 21:59 caly dzien cie nie bylo - wertowales podreczniki do filozofii z podstawowki. i jaki rezultat? hegel dalej materialista? :))))) wiem, ze cie to zabolalo i teraz sie zalisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. & & #35 1040;& & #35 1093;, & & #35 1084;& & # IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.03, 22:47 Ах, мой Ты милый... ostatnio dyskutuje z Rosjanami, wiec nie mam czasu na drobiazgi... typu, przestawianie klawiatury... Chyba nie pomylilem dialektyzmu Hegla z Kantem? ale to moze sie zdazyc, bo w Kaliningradzie (Krolewcu) bywam czasami.. Si, mi amore Gaucho? przepraszam, z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil :D IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.12.03, 23:03 ostatnio dyskutuje z Rosjanami, > wiec nie mam czasu na drobiazgi... heheh pomylenie hegla z... nazywasz drobiazgiem? > Chyba nie pomylilem dialektyzmu Hegla z Kantem? > ale to moze sie zdazyc, bo w Kaliningradzie (Krolewcu) > bywam czasami. nawet nie wiesz, z kim/czym pomyliles? > przepraszam, z gory. za co? to ja dziekuje. bawie sie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Y me too... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.03, 23:08 raz jeszcze przepraszam za moj Spanglish... o.k. mi war-hero bueno ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil drogi moj IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.12.03, 23:22 spanglish - jak kazdy "jezyk" - ma swoje regulki. nie chodzi o zwyczajne zmieszanie hiszp z angielskim ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyMarcusC Re: masz racje mirmil :DDDD IP: *.clvdoh.adelphia.net 10.12.03, 23:58 MCrassus ty jestes idiota. Tak samo jak Bush. Clinton wyslal swoje sily zbrojne do Kosowa, do Jugoslawii zeby zapobiec alkaidzie kontrolowac ta czescia Europy. Tam nic nie bylo 'humanitarian'. Proste praktyczne rozwiazanie. Bush wszedl do Iraku, kraju rzadzonego przez demagoga/morderce ale kraju stabilnego. Nie bylo tam Al Kaidy. I co sie stalo? Bush 'An Ass Hole of a Moron' wpuscil Akaide do Iraku i mamy wiecej problemow niz kiedu kolwiek w histoerii swiata. I najgosze jest to ze nikt nie wie jak z tego wyjsc. I ty uwielbiasz tego idiote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil CRASSUS IDZ STAD WYBIERAC PAJACA ROKU :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.12.03, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nihil Re: skad sie bierze slepe uwielbienie busza? IP: *.72.70.136.Dial1.Orlando1.Level3.net 10.12.03, 21:39 > Atawizm. Tesknota za epoka kamienia lupanego... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaurn W jakim kraju ludzie okazuja takie uwielbienie? 10.12.03, 21:44 Na kontynencie amerykanskim na pewno takiego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Z waszej niemieckiej zawisci IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.03, 21:44 tradycyjnej, zreszta. mimo zjednoczenia kraju, Amerykanom nie dostajecie do piet. przegraliscie wszystko Bundeswehra jest w rozsypce. Milo na to popatrzec, na te wasza bezsilnosc i zlosliwe szczekanie... Dr. J.K warszawiak. syn powstanca warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nihil Re: Z waszej niemieckiej zawisci IP: *.72.70.136.Dial1.Orlando1.Level3.net 10.12.03, 21:47 > Dr. J.K > > warszawiak. > syn powstanca warszawskiego. > Biedni ci powstancy. Nie dosyc ze po kanalach musieli sie szwendac, to jeszcze potomstwo kalekie na umysle... > Pewnie ta kanalowa dieta na to wplynela. No i te szczury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Orlando, wal na koncert Glorii Estefan... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.03, 21:52 in espagnol... muvie, Ci... bueno... a w Miami, czesto wystepuje. bylem na koncercie tu w Europie, widzialem. Buenas gracias. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nihil Re: Orlando, wal na koncert Glorii Estefan... IP: *.72.70.136.Dial1.Orlando1.Level3.net 10.12.03, 22:00 Gość portalu: J.K. napisał(a): > in espagnol... > > muvie, Ci... bueno... > a w Miami, czesto wystepuje. > bylem na koncercie tu w Europie, widzialem. > > Buenas gracias. > Kazdy sie podnieca czyms innym. Ja mam swoj obiekt w domu... Gracias a Dios! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Z waszej niemieckiej zawisci IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 10.12.03, 21:58 > tradycyjnej, zreszta. > mimo zjednoczenia kraju, Amerykanom nie dostajecie do piet. > przegraliscie wszystko > Bundeswehra jest w rozsypce. > > Milo na to popatrzec, na te wasza bezsilnosc i zlosliwe szczekanie... Troche dziwne slowa, wziawszy pod uwage, ze wacpan piszesz z Niemiec. Wizy do USA nie dali, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. dali, dali... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.03, 22:30 dziesiecioletnia, wielokrotna... ale na tym Swiecie byc wszedzie nie sposob... zwlaszcza... on la playa de San Diego bunas gracias for Your souvenir дорогой Господин Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: dali, dali... IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 10.12.03, 22:50 Wiec jednak z wyboru waszmosc mieszkasz w Niemczech. Troche to dziwne, skoro tak tym narodem wydajesz sie gardzic (byc moze sie myle, ale skoro mowa o czyms 'typowym dla Niemcow', to chyba oznacza to generalizacje, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaurn Jak dali, dali, to chyba cum?... 10.12.03, 22:56 Cum,dali, dali dali, Cum dali dali! A moze to i bylo cum gali gali gali? Cum dali dali dali to bylaby piosenka morska, nie? (podaj cume!, tak matrosy mowia, mnie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Kocham Goethe `go IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.03, 23:04 Niemcami nie gardze. Niemiecko-francuska proba wyzwolenia sie spod dominacji Ameryki wlasnie teraz, przy okazji konfliktu w Iraku, nikomu nie wyjdzie na dobre... - To cale moje (tymczasowe) przeslanie. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil jednej rzeczy o nie moge dalej zrozumiec IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.12.03, 23:06 jako pracownik szkoly wyzszej mial pensje wyplacana z budzetu. czy to nie zobowiazywalo do jakiejs lojalnosci? jesli dobrze pamietam, to potem jk mowil, ze zmienia prace, miedzy innymi po to, zeby wolno mu bylo krytykowac rzad niemiecki, ale przeciez WCZESNIEJ ROBIL TO SAMO! tego wlasnie nie moge zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: jednej rzeczy o nie moge dalej zrozumiec 11.12.03, 22:39 O mirmilku co za slowa. A ja myslalem, ze obecne Niemcy to demokratyczny kraj i kazdy moze mowic co mysli. A tu slysze, ze trzeba byc lojalnym w stosunku do rzadu!!! No, no. To ladna demokracje maja w tych Nimczech. Gość portalu: mirmil napisał(a): > jako pracownik szkoly wyzszej mial pensje wyplacana z budzetu. czy to nie > zobowiazywalo do jakiejs lojalnosci? > > jesli dobrze pamietam, to potem jk mowil, ze zmienia prace, miedzy innymi po to > , > zeby wolno mu bylo krytykowac rzad niemiecki, ale przeciez WCZESNIEJ ROBIL TO S > AMO! > > tego wlasnie nie moge zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nihil Re: Napewno ma podtekst homoseksualny ;-) IP: *.72.70.136.Dial1.Orlando1.Level3.net 10.12.03, 21:57 > post umieszczony w zlym miejscu. Powinien byc odpowiedzia na wyznania crassuli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jastrzab Re: skad .. stad IP: *.arc.nasa.gov 10.12.03, 23:24 stad ze to facet z jajami ktory nie ma nic wspolnego ze zniewiescialym Chiraciem i Schroederem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaurn Raduje sie serce, raduje sie dusza, 10.12.03, 23:38 Ze Amerykanie Wybrali se Busha Oj, dana, oj dana, Bushynko kochana! Nie masz to jak nasz George Nie, oj nie! Raduje sie serce, raduje sie dusza Gdy Georg do Iraku Na wojenke rusza! .............. Jak ktos chce, to moze sobie sam dalej pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: skad sie bierze slepe uwielbienie busza? 11.12.03, 22:36 Tobie sie cos w glowce poprzewracalo. UWIELBIENIE dla Busha !!! Chyba chciales zapytac: skad sie bierze tyle nienawisci dla Busha ? Nie czytasz tego forum, ile bredni i jadu jest wsrod wypowiedzi nawiedzonych antybuszmenow. Przmysl to jeszcze raz lalus-pimpus. Gość portalu: lalus pimpus napisał(a): > no skad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 A skąd w tobie tyle goryczy, buszmenie? IP: *.crowley.pl 11.12.03, 22:55 Jak modlisz się przed obrazkiem małpy, nie dziw się, że dostaniesz najwyżej banana... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: A skąd w tobie tyle goryczy, buszmenie? 11.12.03, 23:12 O i tu tez cie przyczepiles jak rzep. Az tak bardzo zalazlem ci za skore. Co obnazenie twej wiedzy ekonomiczno- politycznej tak cie ruszylo. To super. A ty co do lodowki pewno sie modlisz. I o jakiej goryczy piszesz. Ja tylko obnarzam takich niudolnych zalosnikow co to probuja na sile o czyms pisac a nie bardzo maja pomysl i potem zadaja idiotyczne pytania jak ten zalozyciel tego watku. Poszukaj mnie jeszcze w innych miejscach tego forum i napisz cos rownie idiotycznego teraz o modlach i bananach to moze ci ulzy. A niech strace, pisz ostro. Gość portalu: Wqrwiony2 napisał(a): > Jak modlisz się przed obrazkiem małpy, nie dziw się, że dostaniesz najwyżej > banana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Nie martw się, że twoja wiedza i IQ to szajs - IP: *.crowley.pl 11.12.03, 23:15 u buszewików to normalne. Zawsze możesz kible czyścić - i nie rozpalaj się teorią, ponieważ nie masz o niej pojęcia - nie przelicza się, dziecko, metrów na kilogramy; jeśli zaś to czynisz, kible to dobra alternatywa.... Życzę owocnych starań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Idioci lubią wierzyć, że nie są gorsi od prezydent IP: *.crowley.pl 11.12.03, 22:53 USA - on ich dowartościowuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ML Re: skad sie bierze slepe uwielbienie busza? IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 11.12.03, 22:57 stąd: www.superlaugh.com/1/bushgirl.htm Odpowiedz Link Zgłoś