Dodaj do ulubionych

Zsypek - zsypka ???

IP: 151.112.27.* 02.02.02, 02:24
Na tym forum dziala zsypka
jest to taka glupia cipka
koleguje sie z Egonem
jakby byla kurwiszonem

Ktoz porzadny lub normalny ?
gada z pojebem globalnym ??
Na dodatek obrzydliwym
chamskim, glupim i smrodliwym
Obserwuj wątek
    • Gość: Zsypka Re: Zsypek - zsypka ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 02:27
      A nie mowilam, Mr.Conti? Prymitywy jak chca damie dokopac to uzywaja jeden z
      trzech wyrazow. Wymienilam te wyrazy i widzi pan sam.

Do ethanola:

Podoba mi sie, pierwsza zwrotka bez bledu, w drugiej ci sie troche lamie rytm.
      Zrob errate.
      • Gość: KAT Re: Zsypek - zsypka ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 12:19
        Wiecie ludzie dlaczego "zsypka"?Bo się sypie z każdej strony jak ją żydzi dymią
        za hasiokiem:))
        • slawek.r Re: Zsypek - zsypka ??? 02.02.02, 13:29
          Gość portalu: KAT napisał(a):

>" Wiecie ludzie dlaczego "zsypka"?Bo się sypie z każdej strony jak ją żydzi dymią
          >
          > za hasiokiem:))"

Witaj zydowski(od strony mamusi)psycholku,KAT,ile skurwionych bzdur dzisiaj
          naplodzisz?

• Gość: Vist¸ _Wsparcie_dla_Zsypki_______akcept_dla_Ethanola._ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:04
      Gość portalu: ethanol napisał(a):

> Na tym forum dziala zsypka
      > jest to taka glupia cipka ----
      • yidele Re: _Wsparcie_dla_Zsypki_______akcept_dla_Ethanola._ 03.02.02, 21:15
        (refren)

Visit, visit, bez visita
        Egon próznie Zsypkę chwyta!

( 1st verse)

Kiedy Egon rozuzdany jezor spusci z swojej smyczy
        wiedząc co jest centrum rzeczy i co winien tedy zrobić
        Zsypka w zręczne tany puści biodra swe i nie chce kluczyć
        by mgłą błogą migdałowe oczy swoje niezbędnie spowić,
        tedy visit vincit omnes, tedy visit jest potrzebny,
        bo gdy jęzor tylko młoci, w chuci Zsypka jest pazerna!

( 2nd verse)

Propozycje?
        • Gość: Zsypka Re: _Wsparcie_dla_Zsypki_______akcept_dla_Ethanola._ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 21:23
          Hi hiii. Podoba mi sie:)))) Ale ja dopisywac nie moge, sam rozumiesz:)

yidele napisał(a):

> (refren)
          >
          > Visit, visit, bez visita
          > Egon próznie Zsypkę chwyta!
          >
          >
          > ( 1st verse)
          >
          >
          > Kiedy Egon rozuzdany jezor spusci z swojej smyczy
          > wiedząc co jest centrum rzeczy i co winien tedy zrobić
          > Zsypka w zręczne tany puści biodra swe i nie chce kluczyć
          > by mgłą błogą migdałowe oczy swoje niezbędnie spowić,
          > tedy visit vincit omnes, tedy visit jest potrzebny,
          > bo gdy jęzor tylko młoci, w chuci Zsypka jest pazerna!
          >
          > ( 2nd verse)
          >
          > Propozycje?

• Gość: Zsypek Widzac to zainteresowanie- odpowiadam. Jestem dama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 21:07
      Uporczywie sie podszywalam pod pana, bo mi sie znudzily trzy wyrazy, ktore
      ciagle slyszalam w kazdej pyskowce. Te wyrazy to : (admin - nie czytaj): kurwa,
      cipa(wymiennie z pizda), suka. Jak tu wszyscy wiedza, lubie ladna polszczyzne,
      w tym polszczyzne wulgarna, ale na odpowiednim poziomie literatury. Jak sie
      wyzej wymienione wyrazy slyszy po raz tysieczny, to sie naprawde mozna bardzo
      znudzic. I jak tylko sie ujawnilam jako dama, to od razu uslyszalam dwa z tych
      trzech wyrazow (patrz powyzszy wierszyk.) No i od razu zaczelam zasypiac z nudy.

Ethanolowi zalecalabym w celach edukacyjnych uwazniejsza lekture postow Egona,
      z ktorym ja sie faktycznie koleguje. Egon, jak mu sie chce, potrafi puscic taka
      sliczna wiazke na pol strony, ze w piety idzie, gdzie sa i brzydkie wyrazy, ale
      przy tym literacko bez zarzutu. Albo, nie chwalac sie, niektorych moich
      wlasnych postow, ktore bywaja i swinskie i zlosliwe, ale sie przynajmniej
      staram, zeby byly ciekawe.

Na koniec oswiadczam, ze mimo zmiany plci nic sie nie zmienilo. Dalej sie
      mozecie spodziewac duzej ilosci utworow na wasza czesc!!! hehe
      • Gość: KAT Re: Widzac to zainteresowanie- odpowiadam. Jestem dama IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 10:47
        slawek.r-następna żydowska menda do plucia!!!!!!
        • slawek.r Re: Widzac to zainteresowanie- odpowiadam. Jestem dama 03.02.02, 23:05
          Gość portalu: KAT napisał(a):

>" slawek.r-następna żydowska menda do plucia!!!!!!"

Ty opierdolony zydowski(od strony twej mamusi)psycholku,lec na grob twej
          zydowskiej matuli i pros o przebaczenie zato ze pyskujesz na jej narod.Jakby nie
          bylo Ona,Zydowka,przyniosla cie na ten padol ziemski.

• Gość: Helga Slawek R. to Slowianin, nie Polak. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 23:16
            Kto chce, niech go bierze na celownik.

slawek.r napisał(a):

> Gość portalu: KAT napisał(a):
            >
            > >" slawek.r-następna żydowska menda do plucia!!!!!!"
            >
            >
            > Ty opierdolony zydowski(od strony twej mamusi)psycholku,lec na grob twej
            > zydowskiej matuli i pros o przebaczenie zato ze pyskujesz na jej narod.Jakby ni
            > e
            > bylo Ona,Zydowka,przyniosla cie na ten padol ziemski.
            >

• quickly Czesc rybka!!! 03.02.02, 23:23
              Zsypka, jak pogoda we Wroclawiu?
              W australijskiej telewizji pokazywali, ze po ostatnich wichurach malo co
              zostalo w Polsce.
              Totalny kataklizm.
              Jestem ciekaw, czy juz zrownalo Wroclaw z poziomem Odry.
              • Gość: Helga Re: Czesc rybka!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 23:28
                Quiiiiicklyyyyyyyy!!!!!!!!!! Wrociles!!!!!!!!!!!!!

To ja, siostra Zsypki. Dzisiaj sie prezentuje na forum po raz pierwszy,
                specjalnie na prezentacje ubralam hanyski stroj ludowy i czerwone buciki,
                ktorymi wlasnie przytupuje z uciechy, ze jestes. To jak, podobam ci sie?

Wody troche duzo, i to nie tylko w Odrze. Sytuacja nerwowa. A ja jestem happy,
                bo sie przeprowadzilam. W tamtej powodzi zalalo mnie pod sam sufit i wszystkie
                ksiazki stracilam:( Tu jest wyzej, woda nie doszla. Ale i tak nad Odre cjhodze
                popatrzec.
                • Gość: ethanol Re: Czesc rybka!!! IP: 151.112.27.* 03.02.02, 23:39
                  wroclaw to nie Gorny Slask, wiec z ciebie taka hanyska jak z koziej dupy
                  Reisentasche
                  • Gość: York Re: Czesc rybka!!!-do ethanola-psychola IP: *.154.73.246.Dial1.NewYork1.Level3.net 04.02.02, 00:01
                    Gość portalu: ethanol napisał(a):

> wroclaw to nie Gorny Slask, wiec z ciebie taka hanyska jak z koziej dupy
                    > Reisentasche

WON PSIE NIEDOMYTY Z FORUM TEGO ! WON PASTUCHU GESI I KACZEK ! WON !
                • quickly Re: Czesc rybka!!! 03.02.02, 23:42
                  Szczerze piszac to ja Odre znam bardzo dobrze - czesto lowilem w niej ryby,
                  bardziej dla sportu niz dla ryb (ze wzgledu na fenol).

Znam doslownie kazdy jej kilometr, ale tak powiedzmy od mniej wiecej Nowej
                  Soli, potem: Cigacice, Bojadla, Nietkow, Ciemnice, Krosno Odrzanskie, Maszewo,
                  ujscie Nysy Luzyckiej do Odry, Gubin, Kostrzyn, az do Szczecina - te wszystkie
                  miejscowosci wymienilem z pamieci).

Czasami lowie na najwiekszej rzece Australii Murray River i jej siostrze
                  Darling River, ale gdzie im tam do Odry. Te strumyki prawie wysychaja w lecie,
                  a w zimie sa do kitu (zupelny brak ryb).

Pierwszy reportarz o wichurach widzialem w Singapurze w hotelu, ale byl po
                  chinsku. Chinski znam co nie co (przydaje sie w tej czesci swiata), ale tak
                  zasuwali z wiadomosciami, ze nie nadazalem. (Po chinsku Polska to "Bolan",
                  Chinczycy nie sa w stanie wymowic Poland.)
                  • Gość: Helga Re: Czesc rybka!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 23:50
                    Quickly, zartujesz? Ty tez hanys???? Powiedz!!!!!! Faktycznie bylo troche
                    niezdrowo, od paru lat sie cos dziwnego dzieje z pogoda. Te wichury byly zwiazane
                    z gwaltowna zmiana pogody. Ja mam teraz za oknem +19 C i wylaczylam calkowicie
                    ogrzewanie, bo mi bylo troche za cieplo.

Ja po tych okolicach wszedzie laze bez opamietania, kiedy tylko moge. Pieknie tam
                    jest! Odra sie powoli robi czystsza, po naszej stronie sa systematycznie budowane
                    oczyszczalnie, opracowany juz jest olbrzymi plan oczyszczenia calego dorzecza
                    Odry, ktory rusza chyba juz w tym roku. Troche bylo z tym klopotow, bo spora
                    czesc tego swinstwa splywala na nas z czeskiej strony, ale z tego co wiem, z
                    Czechami sie juz dogadalismy.

Wyobraz sobie, w gorze Odry sa podobno takie miejsca, ze te ryby sie nie tylko
                    lowi, ale i je!

quickly napisał(a):

> Szczerze piszac to ja Odre znam bardzo dobrze - czesto lowilem w niej ryby,
                    > bardziej dla sportu niz dla ryb (ze wzgledu na fenol).
                    >
                    > Znam doslownie kazdy jej kilometr, ale tak powiedzmy od mniej wiecej Nowej
                    > Soli, potem: Cigacice, Bojadla, Nietkow, Ciemnice, Krosno Odrzanskie, Maszewo,
                    > ujscie Nysy Luzyckiej do Odry, Gubin, Kostrzyn, az do Szczecina - te wszystkie
                    > miejscowosci wymienilem z pamieci).
                    >
                    > Czasami lowie na najwiekszej rzece Australii Murray River i jej siostrze
                    > Darling River, ale gdzie im tam do Odry. Te strumyki prawie wysychaja w lecie,
                    > a w zimie sa do kitu (zupelny brak ryb).
                    >
                    > Pierwszy reportarz o wichurach widzialem w Singapurze w hotelu, ale byl po
                    > chinsku. Chinski znam co nie co (przydaje sie w tej czesci swiata), ale tak
                    > zasuwali z wiadomosciami, ze nie nadazalem. (Po chinsku Polska to "Bolan",
                    > Chinczycy nie sa w stanie wymowic Poland.)

• quickly Re: Czesc rybka!!! 04.02.02, 00:00
                      W Polsce niedlugo wiosna. Czasami pod koniec marca zaczyna byc juz wiosennie.
                      Pierwsze powracajace ptaki, pierwsza zielona trawa. Mozna nawet czasami wyjsc
                      do ogrodu bez kurtki.

A umnie ciagle cieplo, potrwa tak az do maja. Codziennie tempetratura w
                      granicach 29-30C. Wiatry z polnocnego-wschodu, czyli cieple. (Tzn. tez na
                      odwrot, niz w Polsce - te z polnocy sa gorace, a te z poludnia zimne.)
                      • quickly Re: Czesc rybka!!! 04.02.02, 00:22
                        Helga,
                        Co sie stalo z Twoja siostra?
                        Zabanowali ja za kolegowanie sie z Egonem, czy co?

U Ciebie pozna noc, a u mnie sloneczny (za sloneczny!!!) ranek. Jezeli cykady
                        wydzieraja sie od samego rana, to bedzie goraco - i na to sie zanosi. (Blekitne
                        niebo, bez jednej chmurki. Temperatura o 09:25 - +27C)

Helga szkoda, ze mieszkasz az tak daleko, gdzies za morzami, oceanami. Inaczej
                        zaprosilbym Cie na kawe, ktora nota bene wlasnie teraz pije.

No ale nic. Idz spac, bo juz pozno, a ja tu jeszcze musze naublizac kilku
                        gamoniom, bo widze, ze Forum zaczyna schodzic na psy.

Pozdrowienia.
                        • Gość: York Re: Czesc rybka!!! IP: *.154.73.246.Dial1.NewYork1.Level3.net 04.02.02, 00:29
                          quickly napisał(a):

> Helga,
                          > Co sie stalo z Twoja siostra?
                          > Zabanowali ja za kolegowanie sie z Egonem, czy co?
                          >
                          > U Ciebie pozna noc, a u mnie sloneczny (za sloneczny!!!) ranek. Jezeli cykady
                          > wydzieraja sie od samego rana, to bedzie goraco - i na to sie zanosi. (Blekitne
                          >
                          > niebo, bez jednej chmurki. Temperatura o 09:25 - +27C)
                          >
                          > Helga szkoda, ze mieszkasz az tak daleko, gdzies za morzami, oceanami. Inaczej
                          > zaprosilbym Cie na kawe, ktora nota bene wlasnie teraz pije.
                          >
                          > No ale nic. Idz spac, bo juz pozno, a ja tu jeszcze musze naublizac kilku
                          > gamoniom, bo widze, ze Forum zaczyna schodzic na psy.
                          >
                          > Pozdrowienia.

HUJ Z TWOJA AUSTRALIA SMIERDZACA .
                        • Gość: Helga Re: Czesc rybka!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 00:59
                          Moja siostra ma sie znakomicie:))))))

Przepraszam, ze nie odpowiedzialam od razu, bo mi wlasnie padla moja siec.
                          Musialam sie przelaczyc na tych bandytow z TPSA. Nie spie w zadnym przypadku,
                          wrecz przeciwnie, jestem mile ozywiona. Tez pije kawe. Czekam na Egona, zeby mu
                          sie zaprezentowac.

quickly napisał(a):

> Helga,
                          > Co sie stalo z Twoja siostra?
                          > Zabanowali ja za kolegowanie sie z Egonem, czy co?
                          >
                          > U Ciebie pozna noc, a u mnie sloneczny (za sloneczny!!!) ranek. Jezeli cykady
                          > wydzieraja sie od samego rana, to bedzie goraco - i na to sie zanosi. (Blekitne
                          >
                          > niebo, bez jednej chmurki. Temperatura o 09:25 - +27C)
                          >
                          > Helga szkoda, ze mieszkasz az tak daleko, gdzies za morzami, oceanami. Inaczej
                          > zaprosilbym Cie na kawe, ktora nota bene wlasnie teraz pije.
                          >
                          > No ale nic. Idz spac, bo juz pozno, a ja tu jeszcze musze naublizac kilku
                          > gamoniom, bo widze, ze Forum zaczyna schodzic na psy.
                          >
                          > Pozdrowienia.

• ganelon Zsypek=Helga=żydowski pedzio 04.02.02, 00:50
      Śmierdziel i kwadratowy debil, spełnia się tu wirtualnie-sexualnie..
      Jebnij sie klawiaturą w łeb to może ci ta mycka spadnie..durniu
      • kingfish Mam taką dziwną reakcję do postów ganelona : 04.02.02, 00:59

ijk.netfirms.com/vom2.jpg

ganelon napisał(a):

> Śmierdziel i kwadratowy debil, spełnia się tu
        wirtualnie-sexualnie..
        > Jebnij sie klawiaturą w łeb to może ci ta mycka
        spadnie..durniu

• Gość: Helga Re: Mam taką dziwną reakcję do postów ganelona : IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 01:01
          Witaj, Kingfisz! To ja, siostra Zsypki. Podobam ci sie w moim pieknym, hanyskim
          stroju ludowym? Widzisz, jakie mam sliczne czerwone buciki? A jakie cekiny? A
          widzisz, jak slicznie przed toba dygam?
          • kingfish Re: Mam taką dziwną reakcję do postów ganelona : 04.02.02, 01:18
            Gość portalu: Helga napisał(a):

> Witaj, Kingfisz! To ja, siostra Zsypki. Podobam ci sie
            w moim pieknym, hanyskim
            >
            > stroju ludowym? Widzisz, jakie mam sliczne czerwone
            buciki? A jakie cekiny? A
            > widzisz, jak slicznie przed toba dygam?

A ja myślałem że już w piżamie albo w samych gaciach
            przed kompem siedzisz.
            Wyglądasz bardzo folklorowo:-)

• quickly Dla pojebusa pod kryptonimem "York" 04.02.02, 01:26
            Nijaki bardzo roztropny gamon z polskiego dziadowa "York", gdzies tam, het na
            jakims Greenpoincie zechcial sobie publicznie wypierdziec:

"HUJ Z TWOJA AUSTRALIA SMIERDZACA ."

Po pierwsze, smieciu, Australia nie jest "moja". Mam tu tylko swoj dom i spora
            dzialke.

Po drugie, dlaczego "smierdzaca"? Eukaliptusy pachna eukaliptusem i wcale nie
            jest to takie smierdzace. Smierdzisz to raczej ty smieciu oszczedzajac na
            wodzie.

Po trzecie, jestes gamoniu tepy i to bardzo, tak jak na takiego polskiego
            przyblede jak ty, wegetujacego w USA, przystalo. Pogadaj sobie z Egonem, on
            chodzi na tych samych falach co i ty prostaku.

Kinkfisz, a po czym ty tak rzygasz na tym zdjeciu?
            Co amerykanskie whisky ci zaszkodzilo?

• Gość: Helga Re: Dla pojebusa pod kryptonimem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 01:28
              Kingfisz tak ozdamia ubranko ganelona, zeby piekniejsze bylo.

quickly napisał(a):

> Nijaki bardzo roztropny gamon z polskiego dziadowa "York", gdzies tam, het na
              > jakims Greenpoincie zechcial sobie publicznie wypierdziec:
              >
              > "HUJ Z TWOJA AUSTRALIA SMIERDZACA ."
              >
              > Po pierwsze, smieciu, Australia nie jest "moja". Mam tu tylko swoj dom i spora
              > dzialke.
              >
              > Po drugie, dlaczego "smierdzaca"? Eukaliptusy pachna eukaliptusem i wcale nie
              > jest to takie smierdzace. Smierdzisz to raczej ty smieciu oszczedzajac na
              > wodzie.
              >
              > Po trzecie, jestes gamoniu tepy i to bardzo, tak jak na takiego polskiego
              > przyblede jak ty, wegetujacego w USA, przystalo. Pogadaj sobie z Egonem, on
              > chodzi na tych samych falach co i ty prostaku.
              >
              >
              > Kinkfisz, a po czym ty tak rzygasz na tym zdjeciu?
              > Co amerykanskie whisky ci zaszkodzilo?
              >

• kingfish Re: Dla pojebusa pod kryptonimem 04.02.02, 02:02
              quickly napisał(a):

> Nijaki bardzo roztropny gamon z polskiego
              dziadowa "York", gdzies tam, het na
              > jakims Greenpoincie zechcial sobie publicznie
              wypierdziec:
              >
              > "HUJ Z TWOJA AUSTRALIA SMIERDZACA ."
              >
              > Po pierwsze, smieciu, Australia nie jest "moja". Mam
              tu tylko swoj dom i spora
              > dzialke.
              >
              > Po drugie, dlaczego "smierdzaca"? Eukaliptusy pachna
              eukaliptusem i wcale nie
              > jest to takie smierdzace. Smierdzisz to raczej ty
              smieciu oszczedzajac na
              > wodzie.
              >
              > Po trzecie, jestes gamoniu tepy i to bardzo, tak jak
              na takiego polskiego
              > przyblede jak ty, wegetujacego w USA, przystalo.
              Pogadaj sobie z Egonem, on
              > chodzi na tych samych falach co i ty prostaku.
              >
              >
              > Kinkfisz, a po czym ty tak rzygasz na tym zdjeciu?
              > Co amerykanskie whisky ci zaszkodzilo?

NOP!
              Już ci mówiłem że jest to moja reakcja na niektóre
              posty.

Co do Whisky to piję trzy rodzaje:
              Canadyjską-Crown Royal
              Scotch-Johnnie Walker
              USA Bourbon-Maker’s Mark

Bardzo polecam i gwarantuję zupełnie odmienną reakcję.

• quickly dla kinkfisza 04.02.02, 02:25
                A piles australijski rum "Bundaberg Rum". Przypomina w smaku denaturat, ale
                kopie jak 240V, nie tak jak w USA 120V.

Osobiscie obstaje przy "Stolicznej". Reszta to siki cioci Weroniki.
                Serdecznie wspolczuje.
                • Gość: MR.CONTI Re: dla kinkfisza IP: 64.170.22.* 04.02.02, 04:09
                  quickly napisał(a):

> A piles australijski rum "Bundaberg Rum". Przypomina
                  w smaku denaturat, ale
                  > kopie jak 240V, nie tak jak w USA 120V.
                  >
                  > Osobiscie obstaje przy "Stolicznej". Reszta to siki
                  cioci Weroniki.
                  > Serdecznie wspolczuje.

I am glad your personality is more sophisticated then
                  your test for spirits:)
                  This is a complement so please take it easy.
                  • Gość: Helga Re: dla kinkfisza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 04:23
                    Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> quickly napisał(a):
                    >
                    > > A piles australijski rum "Bundaberg Rum". Przypomina
                    > w smaku denaturat, ale
                    > > kopie jak 240V, nie tak jak w USA 120V.
                    > >
                    > > Osobiscie obstaje przy "Stolicznej". Reszta to siki
                    > cioci Weroniki.
                    > > Serdecznie wspolczuje.
                    >
                    > I am glad your personality is more sophisticated then
                    > your test for spirits:)
                    > This is a complement so please take it easy.

Hi hii. Co sie tak czaicie? Myslicie ze nie wiem, ze podgladacie? Chodzcie do
                    nas, my z Egonem wlasnie o Wilnie rozmawiamy. Nikt sie nie bije.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka