Dodaj do ulubionych

Wybierz sobie liceum w Sosnowcu

IP: 213.17.236.* 31.03.05, 03:44
Każdemu polecam Stasia! Ta szkoła wymiata! Nie bójcie się, że sobie nie
poradzicie... dla ludzi, którzy mają zdrowe podejście do rzeczywistości nie ma
lepszej szkoły. Polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: Wąski Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:16
      Staszic hahahaha pusty śmiech mnie ogarnia każdy przecież wie, że w Sosnowcu
      rządzi PLATER
      • Gość: s@ Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:08
        staszic jest dla kujonów a nie dla normalnych uczniów!jeden koleś w gimnazjum
        miał śrenią 6.0 a w staszicu 3,0.tamtrzeba ćpać żeby zakuć!!!!!!!!
    • Gość: mee Kto rządzi?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.05, 11:19
      jesteście żałośni, nie rządzi żadna szkoła-znam ludzi z obu-wszscy są ok, ale
      większość nie jest z Sosnowca :P
      • Gość: sandra /// Re: Kto rządzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:09
        a ja mam gdzies Plater i Stasia... niektórzy ludzie do niej nich uczęszczający
        są ok .... znam wielu... ale te szkoly są prze reklamowane... a niektórzy
        chodząc tam zadzierają nosa... że oni niby lepsi... buhaha już sie tak utarło
        ze idziesz do Plater lub Staszica... jestes lepszy.... jestes górą.... a tak
        naprawde.... jest calkiem inaczej... ale to juz moze sobie kazdy sam
        przemyslec... nikomu nie narzucam mojej opinii... Ja jestem absolwentką... 5
        liceum Ogólnokształcącego im. Roberta Schumana.. w Sosnowcu... I jestem gotowa
        stwierdzić ... ze ta szkoła jest naprawde przyjazna uczniom... i jest naprawde
        ok... duzo sie wymaga.... ale jesli ktoś chce... to moze miec bardzo dobre
        oceny ( chociaz tak naprawde nie liczą sie oceny tylko to co sie ma w
        glowie )... nauczyciele są bardzo sympatyczni....oczywiście znajdą sie
        wyjątki... ale to naprawde kilka... :) ogólnie bardzo polecam tą szkole...
        jestem zadowolona... dzieki niej zdalam maturke z calkiem ladnym
        wynikiem...pozdrawiam
    • Gość: martuśka Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:11
      hey nie zgadzam się z wami bo każdy wie,że plater i sztaszic to 2 najlepsze
      szkoły w s-ce ale nie sa one dobre wiem o tym,bo mam tam kumpele i sama mi
      mówią,że nie mają na nic czasu tylko kuć ale każdy ma swoje zdanie
      pozdrowionka:)
    • Gość: martusia Re: TYLKO NIE STASZIC! IP: 62.29.165.* 28.01.06, 14:23
      Jestm uczennicą klasy 2 Gimnazjum. Nie chodzę do Staszica więc podobno będę
      miała problemy z dostaniem się do Liceum Staszica. Nawet nie będę
      próbować...Nie raz słyszałam, ze w tej szkole, zeby nie skończyć w wariatkowie
      trzeba cpać!!!Do Du**!!!Słyszałam, ze dobrą reputacją cieszy się Korczak, ale
      nie wiem jak jest!!!Muszę zapoznać się z profilami, a jak narazie nie mogę
      nigdzie znaleźć info o liceach!!!
    • Gość: rozdzienka :P Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: 193.151.51.* 15.02.06, 16:04
      A gdzie opis LO nr. 1 w ZSO nr.1 czyli potocznie Rozdzienia? Szkoła fenomenalna
      klimat świetny- moge napeweno polecić :) chodziłam tam do gima, teraz zostałam
      w liceum i jest fajnie, jesli sie chce można sie wiele nauczyć, do tego
      klimacik fajny :) ROZDZIEŃ ROOLEZ :)
    • Gość: palteranka Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: 193.151.48.* 17.02.06, 18:05
      a ja polecam Plater;d;d
      • Gość: też plateranka Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: 193.151.48.* 04.03.06, 15:23
        aaa ja też sie pod tym podpisuje i każdemu polecam tą szkołę (hmmm... tak
        naprawe to 3 lata wycięte z życia...)
        • Gość: Nie ważne Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:12
          Chodzę do gimnazjum Staszica i uważam, że to naprawdę świetna szkoła. Może
          nauczyciele trochę więcej wymagają, ale poza tym nie różni sie bardzo od innych.
    • Gość: kinia sp156 Kraków NIE ŻLE ale ......................okropnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:55
      W Sosnowcu???Ale nazwa!!!A z resztą nieważne......... ja tam wole w KRAKOWIE
      Chodze do szkoły 156 i jestem z niej zadowolona !!!Chodze do 6 klasy :) a za
      niecały ROK pójde do gimnazjum na Dąbiu !!!! ;) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka