Gość: Krejzol IP: 213.17.236.* 31.03.05, 03:44 Każdemu polecam Stasia! Ta szkoła wymiata! Nie bójcie się, że sobie nie poradzicie... dla ludzi, którzy mają zdrowe podejście do rzeczywistości nie ma lepszej szkoły. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wąski Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:16 Staszic hahahaha pusty śmiech mnie ogarnia każdy przecież wie, że w Sosnowcu rządzi PLATER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s@ Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:08 staszic jest dla kujonów a nie dla normalnych uczniów!jeden koleś w gimnazjum miał śrenią 6.0 a w staszicu 3,0.tamtrzeba ćpać żeby zakuć!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Kto rządzi?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.05, 11:19 jesteście żałośni, nie rządzi żadna szkoła-znam ludzi z obu-wszscy są ok, ale większość nie jest z Sosnowca :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra /// Re: Kto rządzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:09 a ja mam gdzies Plater i Stasia... niektórzy ludzie do niej nich uczęszczający są ok .... znam wielu... ale te szkoly są prze reklamowane... a niektórzy chodząc tam zadzierają nosa... że oni niby lepsi... buhaha już sie tak utarło ze idziesz do Plater lub Staszica... jestes lepszy.... jestes górą.... a tak naprawde.... jest calkiem inaczej... ale to juz moze sobie kazdy sam przemyslec... nikomu nie narzucam mojej opinii... Ja jestem absolwentką... 5 liceum Ogólnokształcącego im. Roberta Schumana.. w Sosnowcu... I jestem gotowa stwierdzić ... ze ta szkoła jest naprawde przyjazna uczniom... i jest naprawde ok... duzo sie wymaga.... ale jesli ktoś chce... to moze miec bardzo dobre oceny ( chociaz tak naprawde nie liczą sie oceny tylko to co sie ma w glowie )... nauczyciele są bardzo sympatyczni....oczywiście znajdą sie wyjątki... ale to naprawde kilka... :) ogólnie bardzo polecam tą szkole... jestem zadowolona... dzieki niej zdalam maturke z calkiem ladnym wynikiem...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuśka Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:11 hey nie zgadzam się z wami bo każdy wie,że plater i sztaszic to 2 najlepsze szkoły w s-ce ale nie sa one dobre wiem o tym,bo mam tam kumpele i sama mi mówią,że nie mają na nic czasu tylko kuć ale każdy ma swoje zdanie pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: TYLKO NIE STASZIC! IP: 62.29.165.* 28.01.06, 14:23 Jestm uczennicą klasy 2 Gimnazjum. Nie chodzę do Staszica więc podobno będę miała problemy z dostaniem się do Liceum Staszica. Nawet nie będę próbować...Nie raz słyszałam, ze w tej szkole, zeby nie skończyć w wariatkowie trzeba cpać!!!Do Du**!!!Słyszałam, ze dobrą reputacją cieszy się Korczak, ale nie wiem jak jest!!!Muszę zapoznać się z profilami, a jak narazie nie mogę nigdzie znaleźć info o liceach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozdzienka :P Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: 193.151.51.* 15.02.06, 16:04 A gdzie opis LO nr. 1 w ZSO nr.1 czyli potocznie Rozdzienia? Szkoła fenomenalna klimat świetny- moge napeweno polecić :) chodziłam tam do gima, teraz zostałam w liceum i jest fajnie, jesli sie chce można sie wiele nauczyć, do tego klimacik fajny :) ROZDZIEŃ ROOLEZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palteranka Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: 193.151.48.* 17.02.06, 18:05 a ja polecam Plater;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też plateranka Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: 193.151.48.* 04.03.06, 15:23 aaa ja też sie pod tym podpisuje i każdemu polecam tą szkołę (hmmm... tak naprawe to 3 lata wycięte z życia...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie ważne Re: Wybierz sobie liceum w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:12 Chodzę do gimnazjum Staszica i uważam, że to naprawdę świetna szkoła. Może nauczyciele trochę więcej wymagają, ale poza tym nie różni sie bardzo od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia sp156 Kraków NIE ŻLE ale ......................okropnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:55 W Sosnowcu???Ale nazwa!!!A z resztą nieważne......... ja tam wole w KRAKOWIE Chodze do szkoły 156 i jestem z niej zadowolona !!!Chodze do 6 klasy :) a za niecały ROK pójde do gimnazjum na Dąbiu !!!! ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś