Gość: Pączek IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.07, 20:17 Czy są już odpowiedzi na probny sprawdzian szóstoklasisty 2007??? Pisałem go już i chce wiedzieć jak mi poszedł.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Probny sprawdzian szóstoklasisty IP: *.centertel.pl 31.01.07, 13:55 Jasne... muszą być odpowiedzi na każdy sprawdzian, zanim napiszą go uczniowie. Wyobraź sobie sytuację, kiedy zadanie jest trudne do rozwiązania lub dopiero po napisaniu wychodzi na jaw, że e treści był błąd. Są odpowiedzi, bo tak i tak trzeba sprawdzić test, czy wszystkjo jest OK. Jaki miałeś/aś temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWELINA Re: Probny sprawdzian szóstoklasisty IP: *.isb.com.pl 04.02.07, 17:42 DLACZEGO NIE MOGE ODTWORZYC STRONKI Z TESTEM?? ODP BRADZO MI NA TYM ZALEŻY...: ((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaa Re: Probny sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:07 Ja pisze jutro próbny egzamin i sie dość troche boje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikos Re: Probny sprawdzian szóstoklasisty IP: *.chello.pl 06.02.07, 12:16 kto ma stronke z testem Wisla bo chcialbym sobie sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konewa Re: Probny sprawdzian szóstoklasisty IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.07, 18:30 Na pewno nie pisałeś oficjalnego, ale próbny, który sprwadzają nauczyciele z twojej szkoły.Prwdziwy sprawdzian 6-klasisty będziesz pisał w kwietniu i wtedy będą sprawdzali prawdziwi egzaminatorzy, a o wynik jaki osiągnąłeś, pytaj się u siebie w szkole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNiKa Re: Probny sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:33 jeszcze raz ja;]] orietuje sie ktos kiedy beda odpowiedzie na test?? a i moze ktos bobry napisze co bylo??bo nie znalazlam z necie tego probnego testu;( ): Odpowiedz Link Zgłoś
romdor5 Re: Probny sprawdzian szóstoklasisty 22.02.07, 23:45 Tego nikt nigdy nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNiKa Re: Probny sprawdzian szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:31 ej plisska jak mozesz napisz co mniej wiecej bylo ja mam test w czwartek i cholernie sie boje;)) Odpowiedz Link Zgłoś