Dodaj do ulubionych

Uważajcie na Gimnazjum nr 1 w Gdańsku

IP: *.chello.pl 23.03.07, 23:35
Szóstoklasiści, uważajcie na Gimnazjum nr 1 w Gdańsku. Właśnie je kończę.
Mamy tyły ze wszystkich przedmiotów. Nauczycielki są często nieobecne ale
nawet jak są to na lekcjach niewiele się uczy. Do egzaminów trzeba
przygotowywać się na korepetycjach. Przez zmarnowane godziny w szkole muszę
uczyć się popołudniami na korkach. Jestem ciągle zmęczona bo wybrałam naukę w
toksycznej szkole. Nasi nauczyciele to bezmyślni pijacy, którzy psują uczniom
opinię. Będzie mi wstyd powiedzieć w liceum, że skończyłam gimnazjum -
głąbonazjum. :(((( Zresztą zobaczcie sami stronę mojej szkoły: www.gimnazjum-
nr1.za.pl
Obserwuj wątek
    • xxx131 Re: Uważajcie na Gimnazjum nr 1 w Gdańsku 23.03.07, 23:52

Pewnie kolejna "Szkoła z klasą". Też chodziłem do takiego...
      • Gość: młodziu Kto to jest w bluzce ze świniami? IP: *.chello.pl 24.03.07, 10:14
        W tej bluzce ze świniami jest facet czy baba? Pod zdjęciem podpisane że facet
        seksuje się z babą ale dla mnie to dwóch facetów chyba że to miało być o zołzie
        u góry z czarnymi zębami i tym z brodą. Tylko że ci wyglądają jakby już zrobili
        sobie numerek. Nie dziwi mnie że małolaty próbują popijać i palić jak mają
        takich typiarzy za nauczycieli. Nie jeden ma jeszce takich rodziców. Dzieci
        tych typiarzy są właśnie w takim układzie.
    • Gość: Uczeń z III A Re: Uważajcie na Gimnazjum nr 1 w Gdańsku IP: *.witnet.pl 02.04.07, 21:48
      Droga koleżanko. Nie wiem w jakiej klasie jesteś, ale klasa A nie ma ŻADNYCH
      zaległości. W przeciwieństwie do tych bzdur które pojawiają się na stronie gim..
      w szkole panuje naprawdę dobra atmosfera oraz nie ma żadnych problemów ... jeśli
      oczywiście chce się uczyć, bo zapewne koleżanka w szkole marnuje godziny siedząc
      i rysując i koleżanka nawet nauczycieli nie zauważa...
      • Gość: Beatka lekcja o rozmnażaniu świń IP: *.chello.pl 03.04.07, 19:19
        Współczuje ci.Widziałam zdjęcia na www.gimnazjum-nr1.za.pl Macie odjechanych
        nauczycieli.Tacy prostacy chyba niewiele mogą nauczyć, oprócz tego jak się
        rozmnażają świnie oczywiście. xP
    • Gość: korzonek junior Re: Uważajcie na Gimnazjum nr 1 w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:36
      serdzeczne dzieki za ostrzezenie ale to mnie nie dosiegnie bo mieszkam na
      lubelszczyźnie ,ale tobie to serdeczne wspolczocie
    • Gość: trzeciokalsistka swietna szkola IP: *.chello.pl 06.04.07, 19:43
      scholaris.pl/cke.jsp?id=300678_gh
      znow prowokacja osoby, ktora probuje niszczyc opinie o tej swietnej szkole. chce
      pieniedzy od nauczycieli i dyrekcji i obiecuje ze wtedy przestanie. wszystko co
      o szkole pisza np w fakcie to bzdura. a wyniki z testow mowia same za siebie. to
      swietna szkola, jest tu super atmosfera i bardzo fajni nauczyciele. a o pani
      Nowik nikt na lekcjach nie wspomina, niech sie pani nie oszukuje. te rewelacje z
      "toksycznej" sa smieszne po prostu.
      • Gość: głos rozsądku Re: swietna szkola IP: *.chello.pl 06.04.07, 20:13
        scholaris.pl/cke.jsp?id=300678_gh
        Ta szkoła jest w czołówce poziomu nauczania. I to jest FAKT.
    • Gość: UCZENNICA Re: Uważajcie na Gimnazjum nr 1 w Gdańsku IP: *.chello.pl 06.04.07, 20:11
      Andzelika - chyba mocno zaniżasz poziom szkoły co? Widziałaś wyniki ostatnich
      testów? A jak wierzysz w to co czytasz na "Toksycznej" to nadajesz się raczej
      do szkoły specjalnej. W GIMNAZJUM NR 1 JEST SWIETNA ATMOSFERA, WYMAGAJĄCY
      NAUCZYCIELE I BARDZO WYSOKI POZIOM NAUCZANIA. TO JEST FAKT. A BREDNIE OSZUSTÓW
      I NIEROBÓW TO BZDURY
      • Gość: uczeń III E nauczyciele wymagąjący łapówek IP: *.chello.pl 07.04.07, 13:56
        Tego wymagają nauczyciele!
        • Gość: uczeń chyba nie wziąłeś swoich leków dzisiaj IP: *.chello.pl 07.04.07, 21:04
          wiem, że to nie pisze żadan uczeń III E tylko autor strony "Toksyczna szkoła"
          lepiej się lecz palancie.
          • Gość: a fuuuuj hartung = lewatywa IP: *.chello.pl 07.04.07, 23:34
            hartung po leczeniu na srebrzysku bierze cały czas leki, a mimo tego opowiada
            jakieś bzdury o męskich członkach na lekcji
            lubi z uczniami poruszać takie tematy
            dwadzieściaparę lat temu za seks z uczniem wyleciała z wielkim hukiem z
            zawodówki
    • Gość: głos rozsądku SUPER SZKOŁA :) IP: *.chello.pl 06.04.07, 21:01
      Ta Toksyczna Strona o gimnazjum nr 1 to totalna ściema i bzdura. Jeden mściwy
      palant próbuje zniszczyc opinie tej szkole. Nie dajcie sie nabrać!

Tak naprawdę, to jest świetna szkoła. Rok temu była na 3 miejscu rankingu 3-
      miejskich gimnazjów Wyborczej, w tym roku tez pod względem wyników testów jest
      w czołówce. Pod względem bezpieczeństwa i porządku to chyba najlepsze gimnazjum
      w 3-mieście. Wystarczy popytać uczniów i rodziców - prawdziwych, bo te wpisy
      tutaj są od toksycznego palanta.
      • Gość: Węgłowska Jesteśmy na pierwszym miejscu w edukacji seksulane IP: *.chello.pl 07.04.07, 21:57
        Pracuję w tej szkole 31 lat. Jest tu tak, że ja jestem wielki dyrektor, a ta reszta, to .... sami wiecie, nie będę się wyrażać, bo brzydkie słowa, to brzydkie myśli, a ja myślę ładnie. Szkoła ma wysoki poziom. Zadbałam, żeby uczniowie czytali "Moje imperium". Wydałam na ten cel pieniądze z rady rodziców, bo fundusz socjalny przepiliśmy w Poznaniu na radzie pedagogicznej. Zajmujemy pierwsze miejsce w edukacji seksualnej uczniów. Ten priorytet realizuje koleżanka Małgorzata Strehl. Na zdjęciu zamieszczonym na www.gimnazjum-nr1.za.pl ma ona na sobie bluzkę z kilkunastoma pozycjami kopulacyjnymi, żeby nasi uczniowie w przyszłości nie nudzili się w łóżkach. Jest też u nas tak, że jak się komuś coś nie podoba, to może dostać w mordę od koleżanki Teresy Kwiatkowskiej. Teresa Kwiatkowska mimo trzęsących się rąk wciąż ma celne uderzenie i zajmuje pierwsze miejsce w biciu uczniów i ubliżaniu nauczycielom.
        • Gość: wszystko płynie Certyfikat za pijaństwo itd. IP: *.chello.pl 08.04.07, 13:08
          I czym tu się chwalić? Powinni wam odebrać certyfikat szkoły z klasą. Swoją
          klasę pokazaliście na radach pedagogicznych, gdzie upijacie się i obmacujecie.
          Normalni ludzie nie noszą takich zboczonych bluzek. Zdjęcia z www.gimnazjum-
          nr1.za.pl to wasz prawdziwy certyfikat. Macie certyfikat zboczeńców, sadystów,
          łapówkarzy, pijaków i komunistycznych nieuków! A wszystko to dzięki komunistce
          Róży Gąsiorowskiej, jej następczyni Teresie Kwiatkowskiej i obecnej dyrektorce
          Marii Węgłowskiej. Do niedawna mieliście poparcie "czerwonych świń" z
          kuratorium, które teraz ma z wami same kłopoty! Powinny skończyć się również
          czasy fałszowania wyników szkoły. Czy i w tym roku dacie do kuratorium
          sprawozdania z nieistniejących kół przedmiotowych i zajęć, za które Regina
          Białousów z Wydziału Edukacji wypłaca wam być może we własnej niewiedzy
          pieniądze? Tak naliczane są punkty Gimnazjum nr 1. Jak wam nie wstyd podawać w
          gazecie fikcję o klasach profilowanych? Klasę matematyczną prowadzi Krystyna
          Grabowska - inżynier budownictwa. Sama nie zna matematyki, więc czego może
          nauczyć uczniów? W klasie lingwistycznej przez 2 miesiące nie było lingwisty!
          Klasa dziennikarska to klasa stworzona dla niedorozwiniętej córki nauczycielki
          biologii, która starymi ubraniami z niemieckich lumpeksów przekupiła sobie
          wicedyrektorkę.Osiągnięciem klasy dziennikarskiej jest pisanie gazetki z
          przepisami kulinarnymi i kawałami z zeszytów szkolnych! Czego uczy i kogo bawi
          poziom takiej pracy? Czy rodzice uczniów zdają sobie sprawę z nędznego poziomu
          nauczania? Nie! Ich oszukuje się. Wyciąga się z nich za to lekką ręką pieniądze
          i nie tylko! Wicedyrektorka z wychowawczynią lubią też prezenty od rodziców
          uczniów klasy IIIC. Ile kompletów naczyń przyjęłyście panie od rodziców
          trzymanych w niewiedzy, że ich dzieci cofnęły się w edukacji, bo o rozwoju w
          tej szkole nie ma mowy? Oprócz kółka wzajemnej adoracji reszta ludzi traktuje
          szkołę jak miejsce chwilowego zaczepienia się. Kadra nieustannie zmienia się.
          Przychodzą, rodzą dzieci, biorą urlopy, itd. Kilka osób poddało się Węgłowskiej
          bo są tumanami. Boją się uczciwej pracy przy wymagającym dyrektorze. W Jedynce
          awans zawodowy uzyskuje się przede wszystkim za łapówki i bycie służącym
          trójcy: "Gąsiorowska, Kwiatkowska, Węgłowska." W Gimnazjum nr 1 mają prawo
          odbywać się dodatkowe płatne zajęcia znajomych dyrekcji. Nie księgują one
          dochodów, które płyną w ten sposób do ich prywatnych kieszeni. Jeśli ktoś
          zacznie prowadzić zajęcia wolontaryjne, jak Nowik, zostaje zniszczony! Nie może
          być żadnej konkurencji dla głębokich kieszeni pazernej trójcy! Dlatego Maria
          Węgłowska godzi się, aby jej poddani wpisywali w dzienniki nieistniejące
          zajęcia, bo za to płaci miasto. W szkole natomiast znajdą się chętni, którzy
          zapłacą za naukę, polecaną oficjalnie przez dyrekcję na zebraniach z rodzicami!
          I tak wszystko w tej szkole "płynie". Ten układzik nazywa Węgłowska "wspólną
          harówką na dobre imię szkoły". A imieniem Gimnazjum nr 1 jest: komunista,
          sadysta, pijak, łapówkarz, zboczeniec i złodziej. To bolesna prawda, czym jest
          ta szkoła pod rządami wykolejeńców!
          • Gość: UCZENNICA Re: Certyfikat za pijaństwo itd. IP: *.219.204.52.pentex.pl 18.02.08, 20:58
            Składa się, że chodzę do tej szkoły i więcej niż połowa z tego jest wyssana z palca. W TEJ SZKOLE JEST FAJNA ATMOSFERA, WYSOKI POZIOM NAUCZANIA, NIE MAM BRAKÓW I U WIERZCIE, NIE MUSICIE WIERZYĆ WE WSZYSTKO CO JEST NAPISANE, NEGATYWNE OPINIE O JEDYNCE SĄ PO PROSTU STEKIEM BZDUR.
        • Gość: o sql !!!!!!! brednie pani dyrektor IP: *.chello.pl 12.04.07, 22:26
          pani dyrektor naprawde bredzi
          uczy polskiego i nie umie zdania zbudowac "co to wyglada", "ktos z ulicy,
          wujek, ciotka", "ja tu wielki dyrektor", "zalecenie kuratorium jest", "prosta
          sprawa i koniec","nikt nie slyszal ale ja to slyszalam" :)
          czego moze nauczyc taki nauczyciel?
          moze ta pani jest chora i powinna zbadac sie u psychiatry bo to co wyprawia w
          szkole to znacznie wiecej niz chora "oksobowosc"

www.gimnazjum-nr1.za.pl/?s=media/index

• Gość: Mistrzu Wierzę Tobie Andżelika IP: *.chello.pl 08.04.07, 12:22
      Gimnazjum nr 1 w Gdańsku to prawdziwe bagno.
      • Gość: ja Re: Wierzę Tobie Andżelika IP: 217.116.101.* 08.04.07, 18:47
        wszystkie prawie posty od tej samej osoby (nie da sie ukryc) wyswietla sie obok
        tytulu
    • Gość: cogito zdjęcia z libacji nauczycieli IP: *.chello.pl 08.04.07, 19:09
      gimnazjum-nr1.za.pl/?s=pijanstwo
    • Gość: kondrad Re: Uważajcie na Gimnazjum nr 1 w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:34
      My się nie boimy jeszcze kase od was wyludzimywy, bedziecie kotami a my psami ,
      bedziecie prosic jak swinie jak wam cos zginie zebysmy wam oddali bedziebie
      blagali !!!!!!! :-p
    • Gość: kondrad debile jestem szusto klasista z gdanska przeczytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:37
      My się nie boimy jeszcze kase od was wyludzimywy, bedziecie kotami a my psami ,
      bedziecie prosic jak swinie jak wam cos zginie zebysmy wam oddali bedziebie
      blagali !!!!!!! :-p
    • Gość: andżelika Gimnazjum nr 1 jest okropne IP: *.chello.pl 13.04.07, 19:55
      Moja szkoła jest naprawdę okropna i to nie przez panią Nowik ale przez tych nauczycieli którzy jej dokuczali. Są chamscy przede wszystkim dla nas. Sami też się kłócą i obmawiają do nas na lecjach. Bardzo żałuję, że chodziłam do tej szkoły. Trzy zmarnowane lata. Teraz boję się egzaminów i pójścia do liceum. Będę głąbem z głąbonazjum. Wstydzę się i boję.
    • Gość: oO pogratulować bujnej wyobraźni IP: *.chello.pl 06.03.08, 20:40
      jestem w tej szkole już trzeci rok, za miesiąc piszę testy, jestem świetnie przygotowany i jakoś nie mam żadnych braków. w szkole jest świetna atmosfera, nauczyciele są mili i pomocni. i każdy, kto chodzi do tej szkoły, wie o tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka