Dodaj do ulubionych

Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:14
Hej!! jak wiecie jutro czyli 12 kwietnia szóste klasy pisza test... ja jestem
wśród nich xP jak myślicie, jaki może byc temat? mi sie wydaje że coś z
histori... lub z przyrody np morze bałtyckie albo coś
Obserwuj wątek
    • Gość: Agusia:) Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:20
      a mnie sie wydaje ze raczej cos o szkole lub o sporcie :)
      • Gość: gość Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:37
        zgadłeś był o szkole
    • Gość: wiki Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:42
      ja mysle ze to bedzie z całej podstawówki lub z szóstej klasy. trzymajcie sie
      • Gość: Alex Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.netdrive.pl 11.04.07, 16:49
        No ja tesh jutro piszę :D Stresujecie się?Ja nie :)) Bedzie to co ma być xD
        Uczyć się nie zamierzam bo przecież nie naucze się w jeden wieczór 6 lat :P
        Powodzenia for all :*:* buśs
        • Gość: luzia Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:13
          mi się wydaje że będzie coś z historii.Chyba będą równania bo były na próbnych:'(
          ps. lubię historię więc jak będzie to się cieszę-nie lubię równań
      • Gość: Zaneta Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:39
        Ja myślę że będzie to coś związanego ze zwierzętami bo u mnie na teście próbnym
        były dwa tematy a ja pisałam o PSIE wiec na tym opieram swoje domysły a próbny
        napisałam na 36 ! Trzymajcie się ciepło! I pamiętajcie, myślcie (pozytywnie) !
    • Gość: piszaca Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.c250.petrotel.pl 11.04.07, 17:17
      JA tez jutro pisze egzamin, ale traktuje to tak jak zwyczajna klasowke z
      ogromnej ilosci materiału.Nie przejmuje się tym egzaminem, przeciez na próbnym
      mialam 35 pkt. ale nie ciesze się za wczesniej.Po co sie nieciesze?Po to że
      wciaz dreczy mnie temat egzaminu.Pisałam probny o Grunwaldzie ale wolalabym cos
      luzngo a nie jakas historie.Do głowy przychodzi mi wiele
      tematów:bibliotek,sport,zwierzeta,rodzina,komputer,rosliny.Ale moze tez byc
      trudniejszy:cos o macie a to bedzie okropne.Ale raczej licze na cos
      łatwego.Pozdrówka za wszystkich piszacych jutro trzymam kciuki,mam nadzieje ze
      wy tez bedziecie za mnie trzymali kciuki.
    • Gość: An.K. Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:34
      Morze Bałtyckie raczej nie, bo w Małopolskim Konkursie Mat.-Przyr. na etapie
      wojewódzkim był podobny temat. To musi być coś, na co nikt by nie wpadł. Coś
      tak prostego, że aż trudnego...
    • Gość: Majeran Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.07, 17:41
      Też piszę. Ale nie przejmuję się tematem- testy zazwyczaj są banalnie proste.
      Na probnym miałąm 37, porażka bedzie jak poniżej 30 zejdę.
      Aha Alex, na serio masz na imię Alex? Bo jednego znam, i sie zastanawiam czy to
      nie ty xD
      Powodzenia wszystkim - Trzymać za nas kciuki!
    • Gość: Aduś Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:56
      Tesh jutro piszę testy, trochę się stresuję, bo my mieliśmy w szkole dwa próbne
      testy, na pierwszym miałam 34 pkt, a na drugim 39, dlatego boję się, że punkty
      zlecą mi w dół, a to byłoby straszne. NIe mam pomysłu na temat, ale napewno nie
      będzie to pszczelarstwo, bo taki był w tamtym roku. Mam nadzieję, że jakiś
      prosty. Pzdr dla wszytskich piszących. Bużka :*
      • Gość: Uluśka :D Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 18:11
        NApewno będzie trudny .Trzy lata temu był najtrudniejsz w ciągu 7 lat a rok
        temu najłatwiejszy w ciągu 7 lat więc nasz będzie trudny, ale nie chce was
        dołować:)
        Trzymam mocna kciuki za was wszystkich(: Pozdro :P
        • Gość: rama Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: 80.50.233.* 11.04.07, 18:19
          może nie będzie aż tak strasznie 3mta się powodzenia reszcie
          • Gość: wojteX test IP: 217.197.79.* 11.04.07, 19:29
            sadze ze bedzie o przyrodzie lub j.polskim i matemce gdyż sądze że to
            najtrudniejsze
            dolować nikogo niechce ale były przecieki i to otych tematach
            jak zejde ponizej 35 pkt to ja bede zdołowany i sie wkurze
        • Gość: Dominika Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:14
          Ja myśle że ten test będzie łatwy mam nadzieje trzymajcie sie powodzenia papa
      • Gość: Matias Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:02
        Test byl prosty ale chcualbym sie dowiedziec jakie sa odpowiedzi bo niegdzie nie
        moge znalezc?? moze ktos zna strone???jesli tak to prosze odpiosywac
        • Gość: Gość Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.stat.gov.pl 12.04.07, 15:10
          serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,52309.html
          • Gość: anioleq3 Re: Temat jutrzejszego tesu- jak myślicie? IP: *.dora.pl 12.04.07, 15:38
            Muszę się pochwalić, że co do testów sama się domyślam jaki będzie temat.
            Gdy pisałam test próbny dzień wcześniej bawiłam się z psem i powiedziałam sobie,
            że fajnie by było gdyby tak się stało,byłoby ciekawie.Ale to nic to tylko
            "bzdura".Ale dzisiaj było lepiej przed samym wejściem do sali w której pisałam
            test powiedziałam, że będzie o szkole. Również trafnie!!!
            Gdy wszyscy zobaczyli testy zaczęli się śmiać i powiedzieli, że jestem
            jasnowidzem,i,żebym po teście wywróżyła im ile dostaną punktów.
            • Gość: anioleq3 anioleq3 IP: *.dora.pl 12.04.07, 17:50
              Jeśli macie jakieś pytania?!? Piszcie na moją pocztę www.anioleq_3@amorki.pl
              Odpiszę napewno !!!
              • Gość: anioleq3 Sprostowanie do pierwszego tematu anioleq3 IP: *.dora.pl 12.04.07, 17:54
                Sprostowanie!!! Źle napisałam, że .... muszę się pochwalić, że sama się domyślam
                chodziło o coś innego
                Każdy może się domyślić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka