Dodaj do ulubionych

LUSTERKA LUSTERKA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:45
Mam pytanie, czy zdarza wam sie czasem urwac lusterko samochodowe przez
przypadek, na przyklad katujac w korku???
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker Re: LUSTERKA LUSTERKA IP: *.kondylis.com 05.08.05, 19:49
      nie, przez przypadki zdarza mi sie tylko orgazm. ponoc urywa sie nogi raczej,
      niz lusterka.
    • Gość: MJ Re: LUSTERKA LUSTERKA IP: *.autocom.pl 05.08.05, 23:34
      Szanujący się motocyklista (moim zdaniem) nie powinien pozwolić sobie na taki
      numer. Mi się jeszcze nie zdarzyło.
      I dobrze, bo urwanie jakiegoś lusterka z elektryczną regulacją, podgrzewaniem i
      kierunkowskazem, polakierowanego w kolorze nadwozia kosztowałoby więcej niż
      walnięcie komuś w nadkole.
      • Gość: ocular Re: LUSTERKA LUSTERKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:02
        zgadza się, lepiej nie zrywać lusterek bo możesz nadziać się na naprawdę mocno
        przymocowane, oprócz tego że drogie...
        • Gość: Galas Re: LUSTERKA LUSTERKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:11
          No właśnie! Wczoraj moja dziewczyna żaliła mi się że jakiś palant tak dawał w
          korku (Opole)że przestawił jej lusterko! Mimo że sami dużo jeździmu na moto to
          wściekła się jak niewiem co. I miała racje. Ludzie troche wyobraźni! Jak nie
          umiesz opanować motocykla na tyle żeby nie zahaczać o innych uczestników drogi
          to albo zwolnij albo nie siadaj wogóle. Wystarczy przecież jeden głupi ruch
          kierowncą i rozwalasz swój ukochany motocykl, bok auta i własne gnaty
          najczęściej. Do jazdy na moto potrzeba wyobraźni za czterech!

Pozdrawiam wszystkich oprócz palanta od lusterka.

Galas&Drag
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka