wsbil4 13.11.05, 15:12 Mam zamiar sprzedać moje k-750 za granicą.Motor jest na białych blachach i jest zarejstrowany oraz ubezpieczenie oplacone.CZy nie bede mial problemow na granicy??motor ma 51lat:P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtekk1000 Re: Sprzedaż za granicą IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.05, 20:06 Powinieneś mieć problemy - Lech Potyński miał, więc dlaczego ciebie miałyby ominąć? Ponoć nie można wywozić takich sprzętów bez zezwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wsbil Re: Sprzedaż za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:16 zezwolenia od konserwatorow zabytkow??a jakby przejechal na lawecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wsbil4 Re: Sprzedaż za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:38 help pomóżcie jak to załatwić i gdzie:P!@!!@!@!@! Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Sprzedaż za granicą 15.11.05, 22:45 w sumie pojazd na białych blachach to nie jest zabytek..... ja wybrałbym się do kogoś zaufanego w wydziale komunikacji i zapytał się co i jak.... Odpowiedz Link Zgłoś