clivis 31.01.06, 11:37 Zamierzam nabyć drogą kupna Hondę Magnę. Interesują mnie opinie o tym modelu użytkowników lub adresy, gdzie można znaleźć sensowne i wyczerpujące informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tofik Re: VF750C Magna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:46 Nic mądrego nie moge Ci powiedzieć o tym motocyklu. Jedyne to to, że zawsze o nim marzyłem. Mam na podorędziu VF750S ( to chyba ten sam silnik co w wersji C). Mało na niej jeździłem. Trochę grzebałem narazie i trzeba stwierdzic że strasznie kiepski dostęp do świec ma. Nie dość że są mniejsze (klucz 14ka) to jeszcze są głęboko schowane w głowicach. Żeby wymienic filtr powietrza trzeba zdjąć zbiornik paliwa. W amorytzatorach z przodu jest antynurek a z tył regulacja twardosci zawieszenia (można regulować zawieszenie spręzonym powietrzem). Silnik całkiem miły - nieźle wyrywa i ciągnie jak nalezy. To chyab wszystko. Co do sensowniejszych informacji to popytaj w serwisach motocyklowych. Tam kolesie coś powinni wiedzieć o tym modelu. Odpowiedz Link Zgłoś