Dodaj do ulubionych

Kultura Nyorker

IP: *.atlas.com.pl / 212.160.168.* 28.04.06, 21:04
Wiesz co takich jak ty widzi sie na codzień w bramach,pod sklepem z winem,na
ulicy,Sprawiają wrażenie odważnych i bystrych a tak na prawde to tylko C I E
N I A S Y mocni w gębie a jak przychodzi co do czego to chowają ogon pod
siebie.Nie będę sie rospisywał jak bardzo mi Cię szkoda.Jesteś żłosną
namiastką cywilizowanego człowieczka.
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker Re: Kultura Nyorker IP: 70.19.14.* 28.04.06, 21:12
      mi siebie tez szkoda. lubie tez motocyklowe watki.
    • Gość: jabol Re: Kultura Nyorker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:00
      Dajcie se po razie na priv i nie zawracajcie dupy takimi pierdołami.
      • Gość: NYorker Re: Kultura Nyorker IP: 70.19.14.* 28.04.06, 22:08
        prosze laskawie mnie w to nie mieszac. nie ja zaczalem kolejny placzliwy watek
        i nie ja mam jakies problemy. stad druga osoba moze jest na miejscu, ale nie w
        liczbie mnogiej.
        • miitch Re: Kultura Nyorker 29.04.06, 09:07
          nie ty masz problemy ? ahahahha a to dobre jestes zalosnym zakompleksionym
          prawiczkiem
          • supermacio Re: Kultura Nyorker 29.04.06, 15:54
            Ani chłopa lubię, ani nie lubię.
            Ciekawi mnie tylko, skąd znasz poczynania łóżkowe lub ewentualny ich brak NY'a.
            Buahaha, frajer. I do tego głupi....
    • Gość: Tuzmen Jazgot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:13
      To jest forum motocyklowe. Dla motocyklistów i entuzjastów.
      Wiec nie wiem dlaczego urządzacie sobie przedszkolne licytacje kto jest głupszy
      i ma mniejszego.
      • miitch Re: Jazgot 29.04.06, 09:19
        chodzi o to ze chamstwo trzeba tepic i jak ktos jest motocyklista lub takiego
        udaje jak nyorker co ma rower a motocykl ma kolega ale on na nim sobie robi
        zdjecia i mysli ze jest fajny, to takiego chama akceptowac nikt nie bendzie bo
        szczeka i cwaniakuje a powinien tylko popatrzec w lustro i nabrac pokory
      • saracen1608 Tuzmen 29.04.06, 09:28
        Stary , to nie jest forum motocyklowe - to forum virtualnych jeźdzców.
        Nie znajdziesz tu opisów wypraw (nawet wycieczek!!) na motocyklach , bo jak
        jeden ostatnio próbował to sie rzuciła mu do gardła sfora ujadaczy wyzywajac go
        od prawiczków i nudziarzy po folksdojcza.
        Na zadane pytanie dostaniesz 3 miliony odpowiedzi ale zadna nie na temat.
        Jest moze ze czterech gosci ktorych posty czytam z przyjemnoscia i dobrze sie
        z nimi pisze (nie wymienie bo sie nie bede podlizywac).
        Zaczniesz pisac ze umiesz dobrze jezdzic to ci założą post w stylu "kondzik -
        wielki motocyklista".
        Ja juz traktuje to forum czysto satrycznie - takie moto forum humorum...

pozdrawiam
        • miitch Re: Tuzmen 29.04.06, 11:53
          no ok
          ale mozna sobie jaja robic ale trzeba umiec a nyorker probuje byc smieszny a
          jest zalosny i czytajac jego posty zastanawiam sie co mu sie biednemu stalo ze
          jest takim chamem
          no nic trzeba bedzie zaczac ignorowac patafianow pokroju nyorker i carina
          • supermacio Re: Tuzmen 29.04.06, 15:59
            Tiaaa a Ty jesteś takś babą w ciąży i musisz koniecznie mu odpisać... To już
            nawet żałosne nie jest
            • miitch Re: Tuzmen 29.04.06, 16:48
              cieszymy sie ze podzieliles sie z nami swoimi spostrzezeniami
              dziekujemy
              • mariusz-ef Re: ja do tego biczowania 30.04.06, 05:03
                Koledzy odpuscie sobie! nie pozwolcie by nyorker was poroznil tak bardzo! jedna
                chwila nieuwagi dzis moze sprawic ze nawet sie nie zorientujecie i zgorzkniali
                bedziecie szukali uznania i milosci za posrednictwem internetu, a szczegolnie
                miejsc takich jak sympatia.onet.pl, a jedyne wyzsze uczucia jakie beda wam
                znane to glod i obawa czy ponczochy dobrze sie prezentuja podczas wyprawy na
                bear mountain.... nie wiem czy dam rade przeczytac kolejne opisy tego jak sie
                ktos zastanawia nad tylkiem kolegi jadacego przed nim i nad tym jak jest
                postrzegany przez kolege jadacego za nim (do tego jakies smutne fotki smutnej
                prawie-humanoidalnej buzi, ktora na zawsze powinna byc skryta za
                nieprzezroczysta szybka kasku)
                • Gość: siekiera77 Re: ja do tego biczowania IP: *.aster.pl 30.04.06, 10:17
                  O !
                  i to jest bardzo
                  sluszna koncepcja!
          • saracen1608 Re: Tuzmen 30.04.06, 10:20
            Masz racje miitch - powinienes ignorowac posty NY i cariny - nie twoj poziom-
            mozesz sobie to rozumiec jak chcesz
            • miitch Re: Tuzmen 30.04.06, 12:25
              ciesze sie ze twoj nie jest za wysoki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka