Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:07 Pytanie jak w temacie. Jak sobie z tym radzicie? Jakie prearaty waszym zdaniem sa najlepsze? ile kosztują i gdzie to mozna kupić? Czy te w stacjach benzynowych są dobre? Pomóżcie .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorell Re: parujący wizjer 19.10.06, 19:38 Jak jade w korku itp to przewaznie mam otwarta szybke a jak juz troche szybciej to tylko delikatnie doslownie minimalnie uchyloną no a jak porzadnie ogien w pedał to zamykam i nie paruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
shipp Re: parujący wizjer 19.10.06, 20:59 no! i to chyba najlepszy sposób! ja do kasku otwartego używam gogli wileyx, idealnie przylegają do twarzy no i oczywiście parują. ale wystarczy ruszyć z miejsca i od razu para znika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiftyfive nie/parujący wizjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:29 www.moto-akcesoria.pl/product_info.php?cPath=32_71&products_id=3660 Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: parujący wizjer 20.10.06, 10:02 ja kupiłem sobie wklejkę scotcha... problem zniknął całkowicie i niezależnie od temperatury Odpowiedz Link Zgłoś