amstaf1 04.12.03, 09:42 witam, Czy ktos z was lub z waszych znajomych kupował juz moto na tej stronie ebay.com chodzi mi o szczegóły tranzakcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
knf Re: ebay 04.12.03, 13:16 To są chyba aukcje internetowe, coś jak polskie Allegro.pl tylko że ogólnoświatowe, czyli domyślam się że po zakończeniu aukcji kontaktujesz sie ze sprzedawcą celem sfinalizowania (cóż za mądre słowo :)) transakcji. Według mnie jest to dosyć kłopotliwy sposób, chyba że chcesz koniecznie kupić coś zza granicy i później sprowadzać itd. Ja jednak wole rodzimych kontrachętów... przynajmniej wiem jak mnie mogą "wywinąć" :D Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
jarpen_etz Re: ebay 04.12.03, 17:05 Mozna znaleźć tam niezłe maszynki ale ceny są tam umieszczone dla Polaków w ramach ciekawostki. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
harley4 Re: ebay 06.12.03, 16:14 Kilkakrotnie, ALE : mieszkam w USA Dla mnie jest to zrodlo (troche ryzykowne - nie ogladasz towaru) towarow za niezla cene Najwiekszy moj zakup ; 1987 Mercedes Benz 300 D Turbo Odpowiedz Link Zgłoś