gregor_1976 12.11.04, 12:35 Czesc. Czy wiecie moze, czy jest gdzies do kupienia/sciagniecia muzyka Pawla Mykietyna do "Oczyszczonych"? Zwlaszcza songi w wykonaniu Renate Jett zrobily na mnie spore wrazenie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waleria Re: Muzyka Mykietyna IP: *.future-net.pl 12.11.04, 15:49 A co sądzicie o sztuce w TR "Oczyszczeni"? Wybieram się na nią po powrocie teatru z zagranicznych wojaży i chciałabym znać Wasze opinie na temat tego przedstawienia. Na stronie teatru przeczytałam oceny ale profesjonalnych krytyków a jak wiadomo najważniejsze są opinie tzw zwykłych widzów! Może Gregor szukający muzyki /podobno genialnej/ z tego spektaklu coś mi podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: Muzyka Mykietyna IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 18:11 Daj sobie spokój. nudne i głupie jak kilo gwoździ. wyszłam z teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waleria Re: Muzyka Mykietyna IP: *.future-net.pl 12.11.04, 18:21 Ojej, aż tak? Ale dlaczego? Napisz coś dokładniej , proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Muzyka Mykietyna 14.11.04, 20:22 Nudne i głupie to może nie,ale w moją wrażliwość "Oczyszczeni" nie trafiają.Przynajmniej nie trafiali dwa lata temu.Może powinienem przypomnieć sobie to przedstawienie? Pamiętam tylko,że nie podobał mi się nieznośny patos wylewający się ze sceny w dość śmiesznym nadmiarze. Podobała mi się natomiast rola Bonaszewskiego. A muzykę Mykietyna można pewnie kupić w teatrze,jeśli tylko została wydana na płycie. Przed każdym spektaklem leży w szatni kilka płyt ze spektakli Rozmaitości. Czy z "Oczyszczonych"? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Muzyka Mykietyna 16.11.04, 15:19 > A muzykę Mykietyna można pewnie kupić w teatrze,jeśli tylko została wydana na > płycie. Przed każdym spektaklem leży w szatni kilka płyt ze spektakli > Rozmaitości. Czy z "Oczyszczonych"? Nie wiem. Dzieki Jasiek. W grudniu wybieram sie na "Burze" i rozejrze sie po spektaklu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waleria Re: Muzyka Mykietyna IP: *.future-net.pl 18.11.04, 09:28 Jasiek, zachęciłeś mnie do pójścia na "Oczyszczonych" - kupiłam już bilety na grudniowe przedstawienie! Jak zobaczę, to może będziemy mieli jakieś wspólne tematy do dyskusji! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Muzyka Mykietyna 19.11.04, 14:46 Ha,ha, ja też kupiłem...Może tym razem nie będę taki sceptyczny w ocenie tego przedstawienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyciszka Re: Muzyka Mykietyna IP: *.kop.osi.pl 11.01.05, 19:26 Warto iśc na 'Oczyszczonych 'chociażby dla samej muzyki w tym szczególnie songów Renate Jett(nawet nie będę próbować werbalizować swoich wrażeń ),ale są jeszcze światła Felice Ross:)))))))))))))))))))) -pewnie znowu nie ta pisownia- oraz Bonaszewski i jego kreacja.. no rola żeby nie rozsierdzać nikogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Muzyka Mykietyna 11.01.05, 14:06 Sam sobie odpowiadam. Bylem 28 grudnia na "Burzy", pytalem, nie ma mozliwosci kupienia muzyki do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waleria Re: Muzyka Mykietyna IP: *.future-net.pl 11.01.05, 17:25 Racja! Ja byłam 9 stycznia na "Stosunkach Klary" i też pytałam o muzykę, nie ma takiej możliwości! Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś