Gość: a_co_to? IP: *.toya.net.pl 17.12.04, 20:34 jak oceniacie spektakl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwka Re: testosteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:28 kiedy go oglądałam dwa lata temu, nie wiedzialam czy płakać czy smiać się smutne jest to, że spektakl jest odzwierciedleniem rzeczywistosci, wiele kobiet nie szanuje siebie i nie wymaga szacunku od mezczyzn jak dla mnie tekst byl zbyt wulgarny zszokowala mnie kwestia wygloszona przez Stelmaszczyka, ktory jako pierwszy pojawia sie na scenie i od razu zaczyna od przeklenstw pocieszające, ze wyrezyserowała go kobieta, więc moze jednak kobiety powinny umiec nabrac dystansu do tekstu pana saramonowicza miala to byc riposta na dziennik Briget Jones, ale moim zdaniem jest to zbyt mocna i wulgarna riposta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: testosteron IP: *.chello.pl 19.12.04, 00:10 a_co_to, blagam nie rob z siebie nierozgarnietej kozy chyba latwo sie domyslec, ze testosteron byl tu przerabiany jak juz se zadales trud wypisania pytania, to chyba nie zawadziloby obejrzec reszte forum prwada? Gość portalu: Iwka napisał(a): > smutne jest to, że spektakl jest odzwierciedleniem rzeczywistosci, wiele kobiet > > nie szanuje siebie i nie wymaga szacunku od mezczyzn ten komentarz jest zalosny lituje sie nad Twoja rzeczywistoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: testosteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 03:59 czyżbyś żył w innym swiecie? myslisz, że autor scenariusza miał taka wyobrażnie? mnie sie wydaje, ze potrafil dostrzec i opisac co ciekawsze momenty z otaczajacej go rzeczywistosci nikt mi nie wmowi, ze w Polsce wszyscy mężczyzni albo choc statystyczna wiekszosc czyli 2/3 szanuje kobiety wiekszosc z tych, ktorzy nie szanuja ma na to niestety kobiece przyzwolenie Twoj oceniajacy komentarz rowniez jest wyrazem tego, ze nie tylko kobiet nie szanujesz ale w ogole ludzi i prawa do tego by mieli wlasne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: testosteron 19.12.04, 11:35 Tak to Brokat stał się mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: testosteron IP: *.chello.pl 19.12.04, 13:05 weisz co iwka nie chce misie z Toba gadac pozwole sobie tylko zwrocic Ci i Tobie podobnym uwage ze nie mamy zadnego prawa wypowiadac sie o losie dreczonych kobiet my se zostanmy w naszych wygodnych fotelach z szubertem w uszach i prustem w wypielegnowanej raczce nie trzeba daleko szukac-jezeli uwazasz ze na przyklad bohaterki ostatniego reportazu w wysokich obcasach, daly komus przyzwolenie na takie zycie, to prosze oszczedz mi tej wiedzy o Tobie a panowie z lpr i mw kobiet nie szanuja? to calkiem spora grupka :/ (i to jest temat na dramat) i mysle ze, autor owego scenaiusza ma kompleksy jak himalaje.a tego konsekwencja jest calkiem wybujala wyobraznia jasku, pozdrawiam Cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś