Gość: jerz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:09 Lubie teatr i już. Natomiast nie lubię chodzić samemu do teatru. Czy sympatyczna, dojrzała wielbicielka warszawskich teatrów zechce mi towrzyszyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.chello.pl 20.01.05, 16:27 A na co się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerz Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:34 wczoraj byłem na Więzi. Wybieram się na różne spektakle. W najblizszych dniach będzie to pewnie Psychosis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.aster.pl 20.01.05, 18:09 i super! nareszcie cos konstruktywengo na tym formu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerz Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 18:37 Może i konstruktywne, ale chętnych nie widać... Co zaś do Więzi, świetna rola Błaszczykowej. Wspaniale dojrzewa - jest równie prawdziwa jak kiedyś w rolach działaczek ZMP, czy w filmie Nadzór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.chello.pl 24.01.05, 13:21 Dwa z Twoich warunków chyba spełniam, może dwa i pół. Zastanawiałam się. Ale perspektywa spotkania w Le Madam z "dynamicznymi" absolwentami WOTu... jakoś mnie nie pociąga. Odbieram sztukę emocjonalnie i intuicyjnie, a nie zawodowo- krytycznie. A tam się szykuje klub dyskusyjny na poziomie teatrologii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Wspólne wyprawy na spektakle 24.01.05, 13:29 bzdury przecież wiadomo, że dynamiczni absolwenci wotu odbierają sztukę emocjonalnie, tylko i wyłącznie czy ktoś kiedyś widział klub dyskusyjny na poziomie teatrologii? a WoTu tym bardziej? tylko dobra zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerz Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:33 Do "mar" - podzielam Twój pogląd i oczekiwania co do odbioru szutki (sztuk). Ponawiam propozycję spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerz Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:30 jeszcze jedno nie jestem absolwentem WOTu cokolwiek by to mialo oznaczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:53 Mar, Ty wez i zobacz tych wotowcow pożalsięboże :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk07 Wspólne wyjście na spektakl 25.01.05, 09:46 Mar, mnie całkiem wystarczą te dwa warunki!!! Lubię teatr, ale nie jestem teatrologiem i nie mam zacięcia teatrologcznego, o czym przekonasz podczas pospektaklowej kolacji (oczywiście nie w La Madame). Czekam na wiadomość jerz Odpowiedz Link Zgłoś
lousalome Re: Wspólne wyjście na spektakl 25.01.05, 10:16 och jerzy..widzę ,że działasz na wielu frontach :P Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk07 Wyjście 25.01.05, 10:34 NIe, aż tak wielu. Poki co bezskutecznie... Chyba zajrze jutro do Powszechnego. Do La Madame nie wybieram się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Wyjście IP: *.chello.pl 25.01.05, 13:38 Na "Czego nie widać" nie ma już biletów na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerz. Re: Wyjście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:41 UFF!!! to napisz do mnie na jerzyk07@gazeta.pl, domówimy "detale" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Wyjście IP: *.chello.pl 25.01.05, 15:51 Wieczorem, teraz muszę... wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokatisdead Re: Wyjście IP: *.chello.pl 25.01.05, 16:10 czy ja zle pamietam czy panowie szukali partnerek do teatru? nie bac sie WoTu!! w lema beda damy!! bueeeehehehehehehehehe to ja tez pozdrawiam, jesli mozna sie wciac w randke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orestes Re: Wyjście IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 22:21 Jerz, skzoda, że nie każdy ma takie szczęście jak Ty. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś