Dodaj do ulubionych

Wspólne wyprawy na spektakle

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:09
Lubie teatr i już. Natomiast nie lubię chodzić samemu do teatru. Czy
sympatyczna, dojrzała wielbicielka warszawskich teatrów zechce mi towrzyszyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.chello.pl 20.01.05, 16:27
      A na co się wybierasz?
      • Gość: jerz Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:34
        wczoraj byłem na Więzi. Wybieram się na różne spektakle. W najblizszych dniach
        będzie to pewnie Psychosis
        • Gość: ja Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.aster.pl 20.01.05, 18:09
          i super! nareszcie cos konstruktywengo na tym formu!
          • Gość: jerz Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 18:37
            Może i konstruktywne, ale chętnych nie widać...
            Co zaś do Więzi, świetna rola Błaszczykowej. Wspaniale dojrzewa - jest równie
            prawdziwa jak kiedyś w rolach działaczek ZMP, czy w filmie Nadzór.
            • Gość: Mar Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.chello.pl 24.01.05, 13:21
              Dwa z Twoich warunków chyba spełniam, może dwa i pół. Zastanawiałam się. Ale
              perspektywa spotkania w Le Madam z "dynamicznymi" absolwentami WOTu... jakoś
              mnie nie pociąga. Odbieram sztukę emocjonalnie i intuicyjnie, a nie zawodowo-
              krytycznie. A tam się szykuje klub dyskusyjny na poziomie teatrologii.
              Pozdrawiam.
              • axur Re: Wspólne wyprawy na spektakle 24.01.05, 13:29
                bzdury

przecież wiadomo, że dynamiczni absolwenci wotu odbierają sztukę emocjonalnie,
                tylko i wyłącznie

czy ktoś kiedyś widział klub dyskusyjny na poziomie teatrologii? a WoTu tym
                bardziej?

tylko dobra zabawa
                • Gość: jerz Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:33
                  Do "mar" - podzielam Twój pogląd i oczekiwania co do odbioru szutki (sztuk).
                  Ponawiam propozycję spotkania
                  • Gość: jerz Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:30
                    jeszcze jedno nie jestem absolwentem WOTu cokolwiek by to mialo oznaczać
                    • Gość: szu Re: Wspólne wyprawy na spektakle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:53

Mar, Ty wez i zobacz tych wotowcow
                      pożalsięboże :)

• jerzyk07 Wspólne wyjście na spektakl 25.01.05, 09:46
                        Mar, mnie całkiem wystarczą te dwa warunki!!! Lubię teatr, ale nie jestem
                        teatrologiem i nie mam zacięcia teatrologcznego, o czym przekonasz podczas
                        pospektaklowej kolacji (oczywiście nie w La Madame). Czekam na wiadomość jerz
                        • lousalome Re: Wspólne wyjście na spektakl 25.01.05, 10:16
                          och jerzy..widzę ,że działasz na wielu frontach :P
                          • jerzyk07 Wyjście 25.01.05, 10:34
                            NIe, aż tak wielu. Poki co bezskutecznie...
                            Chyba zajrze jutro do Powszechnego. Do La Madame nie wybieram się.
                            • Gość: Mar Re: Wyjście IP: *.chello.pl 25.01.05, 13:38
                              Na "Czego nie widać" nie ma już biletów na jutro.
                              • jerzyk07 Re: Wyjście 25.01.05, 14:08
                                to może w czwartek?
                              • jerzyk07 Re: Wyjście 25.01.05, 14:10
                                zarezerwowałem 2 bilety
                                • Gość: Mar Re: Wyjście IP: *.chello.pl 25.01.05, 15:13
                                  Chyba nie mam... wyjścia?
                                  • Gość: jerz. Re: Wyjście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:41
                                    UFF!!! to napisz do mnie na jerzyk07@gazeta.pl, domówimy "detale"
                                    pozdrawiam
                                    • Gość: Mar Re: Wyjście IP: *.chello.pl 25.01.05, 15:51
                                      Wieczorem, teraz muszę... wyjść.
                                    • Gość: Mar Re: Wyjście IP: *.chello.pl 25.01.05, 15:52
                                      I też pozdrawiam
                                      • Gość: brokatisdead Re: Wyjście IP: *.chello.pl 25.01.05, 16:10
                                        czy ja zle pamietam
                                        czy panowie szukali partnerek do teatru?

nie bac sie WoTu!!

w lema beda damy!!

bueeeehehehehehehehehe

to ja tez pozdrawiam, jesli mozna sie wciac w randke
                                      • Gość: Orestes Re: Wyjście IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 22:21
                                        Jerz, skzoda, że nie każdy ma takie szczęście jak Ty. Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka