choszczu 21.03.05, 19:50 Gdzie można kupić inscenizację ksiązki Mrożka "Tango" ? Przeszukałem wiele wypożyczalni i sklepów i nic nie znalazlem ,prosze o pomoc ito szybko bo poterzebuje tego bardzo pilnie! Z gory dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axur dalej w to tango 21.03.05, 21:23 kupić inscenizację tego jeszcze tu nie było. pani Boże, wybacz pracownikom ministerstwa edukacji i sportu, którzy wpadli na pomysł remormy egzaminu maturalnego. Bo ile szkoły dotąd ogłupiały co roku ogromną porcję młodych ludzi, tak w tym roku, na okoliczność nowej matury, robią im wodę z mózgu milion razy bardziej. Już naprawde nikt mi nie wmówi, że nasze szkoły podstawowe, gimnazja i średnie są w stanie czegokolwiek nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terra Re: dalej w to tango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:44 bo jak się szuka inscenizacji książki Mrożka, to raczej trudno znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endimione Re: Tango IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 01:34 Sorki choszczu że Ci to powiem, ale chyba już trzeba; jak kto głupi to aż patrzeć miło. A axur ma rację i jej nie ma: taki choszczu to jest przykład klęski akcji likwidacji analfabetyzmu po całych dziesięcioleciach. Nie wszystkich nalżało uczyć czytać i pisać. Choszczu bidoko - jak trafisz na tę sztukę Mrożka to i tak nic z niej nie pojmiesz. Lepiej sobie serfuj po Necie albo złap sie za dżojstik od playstejszn. Marnacja czasu będzie mniejsza. Pożytek - ten sam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: Tango 22.03.05, 12:36 ja bym tak nie potępiła ażeby nie było, że jestesmy tylko złośliwi Jeżeli chodzi o inscenizację SZTUKI Mrożka "Tango", to ejdynie możesz sprawdzić, czy nie było tego w "Złotej setce teatru tv" i wtedy kupić w telewizji, jeżlei wydali na vhs. a jeżeli nie, to marne twoje szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...(trzy kropki) Re: Tango IP: *.kalisz.mm.pl 28.03.05, 01:31 Ewentualnie możesz się WYBRAĆ na jakąś inscenizację - wiem, że gra to T. Nowy w Poznaniu, tam to widziałem, ale to było straszne, pseudonowoczesne, tak naprawdę - strasznie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś