gatta5 16.05.05, 10:24 Ja wam się podobała telewizyjna wersja "Zabaw na podwórku" Pawła Miśkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agat Re: zabawy na podwórku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:30 nie podobała sie...jakos nie umiem sie zachwycic aktorstwem Anny Ilczuk, mimo wszystkich pochwal i nagród jakie zbiera, widziałam ja w wielu przedstawieniach (ad spectatores, pwst) dla mnie za kazdym razem jest taka sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOn Re: zabawy na podwórku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:59 dla mnie bardzo średnio. lepsza jest wersja T.Gawrona z Dramatycznego, ale najlepsza, jaką widziałem - to jakiś zeszłoroczny egzamin na reżyserii w AT - świetne! nie pamiętam kto reżyserował :)), ale Dvori grała taka mała Zielińska, co potem zadebiutowała w Letnikach, Ilczuk się do niej nie umywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: zabawy na podwórku IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.05.05, 09:56 dla mnie najlepsza wersja Redbada Klynstry z Teatru Współczesnego we Wrocławiu czyli "Gry". Zwonione tempo, szum morza:-) aktorzy grają też miedzy sobą, jakby poza sceną. Bardzo pięknie zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś