Dodaj do ulubionych

"Selekkcja" z H.Talarem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:46
Dawno, dawno temu widziałam taką sztuke, była wspaniała, pamietam ją do dzisiaj, chociaż byłam wtedy dzieckiem. Pomożcie: gdzie mozna to zobaczyć? Czy są jakieś DVD? Może gdzieś ktoś będzie to powtarzał, nadawał etc? MARZE o obejrzeniu tej sztuki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aldona Re: "Selekkcja" z H.Talarem IP: *.future-net.pl 10.07.05, 20:05
      I ja pamiętam tę sztukę - genialną i przez wiele lat nigdzie nie udało mi się
      jej obejrzeć powtórnie! Oprócz Talara grali tam Andrzej Szalawski, Paweł Nowisz
      i jeszcze inne osoby których nie pamiętam! "Selekcja" miała też część drugą
      gdzie Talar siedzi w więzieniu i jego niesamowite uwolnienie przez lekarza
      więziennego! Chyba mówimy o tej samej sztuce?
      • Gość: Max Damien Re: "Selekkcja" z H.Talarem IP: *.com.pl 10.07.05, 20:14
        Były nawet trzy 'Selekcje' Waldemara Łysiaka w reżyserii Tadeusza Kijańskiego,
        wszystkie z 1984 roku. Rzeczywiście niezłe. Radzę skontaktować się z odpowiednim
        działem (i odpowiednią, przyjazną osobą w tym dziale) TVP S.A. Za mało inwazyjną
        opłatą może przegrają na kasetę wizyjną (a ściślej: na trzy kasety).
        Jeżeli naprawdę bardzo, bardzo zależy - radzę uderzyć. Niczym nie ryzykujesz. W
        najgorszym wypadku zostaniesz także z niczym, czyli z tym co masz.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka