paool 03.12.02, 12:39 czy wiecie, że zaden z warszawskich teatrów nie chce przyjąć Jandy z tą sztuką ( mówiąc ta sztuka mam na myśli "Opowiadanie zebrane" a nie Marysię Seweryn) SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MS Re: Opowiadania zebrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 23:45 Dzieki za sztuke. Beda grane w Powszechnym w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Opowiadania zebrane 13.12.02, 11:24 Gość portalu: MS napisał(a): > Dzieki za sztuke. Beda grane w Powszechnym w Wawie. Droga MS, Troche mi glupio, ze z tą sztuką tak wyszło. Nie znaczy wcale, że cos złego miałem na myśli. Moge powiedzieć głośno NIEZŁA SZTUKA Z TEJ MARYSI, z cała konsekwencją co to będzie niosło za sobą. Bardzo się cieszę, że zobaczymy się w Powszechnym na "Opowiadaniach..." mam nadzieje, że jakos się wywdziecze i za ta sztukę jakos ... pozdrawiam g o r ą c o ps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Opowiadania zebrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 11:55 zapraszam na NORWAY.TODAY do Starej Prochowni www.norwaytoday.prv.pl a te "sztuke" potraktowalam jak komplement, naprawde. Pozdro, M Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Opowiadania zebrane 13.12.02, 14:19 Gość portalu: ms napisał(a): > zapraszam na NORWAY.TODAY do Starej Prochowni www.norwaytoday.prv.pl > a te "sztuke" potraktowalam jak komplement, naprawde. Pozdro, M dzieki do zobaczenia pozdro też P Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Opowiadania zebrane 13.12.02, 14:28 Gość portalu: ms napisał(a): > zapraszam na NORWAY.TODAY do Starej Prochowni www.norwaytoday.prv.pl > a te "sztuke" potraktowalam jak komplement, naprawde. Pozdro, M a dzisiaj tylko za zaproszeniami....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Opowiadania zebrane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 11:44 Prawdopodobnie w Styczniu 11, 12, 13. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Opowiadania zebrane 16.12.02, 14:02 dzieki za zaproszenie. Przyjde na 100 proc. Tylko, chyba muszew jakies kwiaty kupic, bo stuszalem, ze oszalamiajacy sekces! gr@tuluje! Odpowiedz Link Zgłoś